Kazz כתב:אין באמת מקום להשוות 2 משחקים למשהו שמחזיקת הפלטפורמה כופה להכל.
למה אני רוצה שהשמועות יתממשו:
א. לראות את התגובות והmeltdowns ברחבי האינטרנט. לראות איך העיתונאים מגיבים לקונסולה אנטי-צרכנית.
ב. זה לא נתון לויכוח שפלטפורמה פתוחה היא הדבר הכי טוב לתעשייה,למפתחים ולשחקנים. אז אם חיבור מתמיד וחסימה של משחקי יד-שנייה ייגרמו לכשלון הקונסולה של מיקרוסופט אז מה טוב. צעד אחד קרוב יותר לעתיד פלטפורמה אחת ובלי הבולשיט שמתלווה עם הקונסולות. ואם בכל זאת צריך שתישאר קונסולה אחת אז אני בהחלט ארצה שזה לא תהיה זאתי שגובה כסף לשימוש באונליין, מפציצה בפרסומות ונוקטת בצעדים אנטי-צרכניים.
ג.עדיין ייתכן שהדגש על המולטימדיה ייגרום לקונסולה למכור טוב למרות ההיבטים האנטי-צרכניים. מהבחינה הזו זה יהיה מסקרן לראות את זה קורה ואיך המיינסטרים יבלע את הצפרדעים האלה.
A Microsoft spokesperson confirmed to Polygon that the company will “showcase the new console’s software line-up” and a “full line-up of blockbuster gaming experiences” for the next-generation Xbox.
swym כתב:^ Nucleus, שכחת שגם כשאתה משלם על משחקים היום אז כבר מכניסים לתוכם פרסומות ותוכן שיווקי, בדגש על משחקי ספורט.- זה הרי כל כך נורא שמפתחי משחקים מוצאים פתאום עוד ערוץ שמכניס להם כסף שלא יוצא מהכיס שלי. עדיף לנו שהם לא יעשו את זה ופשוט יגבו מאיתנו יותר כסף, או אולי בעצם יפשטו את הרגל.
אבל אלו לא שני משחקים - אני הרי משווה אותם לפלפטורמה שכופה הכל: סטים היא פלטפורמה שכופה על כולם אי אפשרות ליד שניה, וגם די חלוצה בכפיית החיבור לאינטרנט (אפילו אם זה לא always on מוחלר, זה always on when launching the game). אז יכול להיות שאתה רוצה שגם על הקונסולה יהיה חרא באותה המידה, אבל סוני כבר ציינה שהיא פרו שחקנים - ולכן במידה והשמועה הזו בכלל תממש שחקנים יערקו פשוט לPS4.
אני גם לא בטוח כמה Meltdown יהיה: כל הדליפות האלו כבר יצרו באקלש מטורף ולמעשה נקודת המצב הנוכחית היא שרוב האנשים והעיתונאים ביניהם כבר מניחים שהקונסולה תהיה always on. למעשה, מבחינת התדמית של מיקרוסופט יכולה להשתפר רק לטובה...
חוץ מזה, זה בהחלט נתון לויכוח שפלטפורמה פתוחה היא לא הדבר הכי טוב לתעשייה: הפלטפורמה של אפל סגורה וזו של גוגל פתוחה, ורוב המפתחים מעדיפים לפתח עבורה. חלונות היא פלטפורמה סגורה יותר מלינוקס ואנשים מעדיפים לפתח עבורה. הרבה מפתחי PC עברו לפתח גם לקונסולות (ולפעמים אפילו בלעדית לקונסולות) למרות שמדובר בפלטפרומות סגורות יותר.
אבל היי: אתה תמיד יכול לקנות OUYA ולשמוח בחלקך. במקביל, אתה יכול גם להביע מחאה ולהתנתק מSteam לטובת Desura כדי להראות כמה אתה תומך בפלטפורמות פתוחות יותר - זה גם יהיה הרבה יותר בריא לשוק הPC. תבלה.
swym כתב: שכופה הכל: סטים היא פלטפורמה שכופה על כולם אי אפשרות ליד שניה, וגם די חלוצה בכפיית החיבור לאינטרנט (אפילו אם זה לא always on מוחלר, זה always on when launching the game). אז יכול להיות שאתה רוצה שגם על הקונסולה יהיה חרא באותה המידה, אבל סוני כבר ציינה שהיא פרו שחקנים - ולכן במידה והשמועה הזו בכלל תממש שחקנים יערקו פשוט לPS4.
אני גם לא בטוח כמה Meltdown יהיה: כל הדליפות האלו כבר יצרו באקלש מטורף ולמעשה נקודת המצב הנוכחית היא שרוב האנשים והעיתונאים ביניהם כבר מניחים שהקונסולה תהיה always on. למעשה, מבחינת התדמית של מיקרוסופט יכולה להשתפר רק לטובה...
According to Thurrott's latest post, Microsoft will offer two pricing models for the next Xbox - a standalone offering for $499, and a $299 version that "requires a two-year Xbox LIVE Gold commitment at an expected price of $10 per month"
Kazz כתב:זה אומר שאתה בעד קונסולה שדורשת חיבור רשת מתמיד כדי לשחק. טוב לדעת שלקיחת עמדה כנגד צעד כזה או אחר שהוא בלתי מתקבל בשבילי ובשביל הרבה אנשים זה 'בכיינות'. אתה עובד אצל אחת המפיצות האלה או משהו?
Kazz כתב:לא מבין מה אתה רוצה, קליימן.
בלי קשר לקונסולה הבאה של מיקרוסופט אני חושב שעדיף מצב בו יש כמה שפחות קונסולות. למה שלא תרצה שתהיה קונסולה אחת שתדע שכל המשחקים יגיעו אליה במקום מלחמות בין 2-3 קונסולות שרק עושות רע לשחקנים בהתחשב שאחת מדרכי הפעולה המרכזיות היא תכנים בלעדיים\בלעדיים זמנית למשחק שיוצא לכמה פלטפורמות.
Kazz כתב:אז תקום קונסולה מתחרה שלא מזמברת את המשתמשים שלה והיא תהפוך למובילה ותמחק את הראשונה מהשוק. ובקצב הזה אנחנו כבר נראה קונסולת-מחשב כמו הסטימבוקס. אף אחד לא הולך לקנות קונסולה ב800דולר גם אם הם היחידה בשוק. כשהיוזרבייז שלך מוכפל או יותר, אז מפיצות כן יוכלו להשקיע כמו צד א' כי יהיו הרבה-הרבה יותר קונים.
לא רואה איך המצב כיום עדיף בשביל השחקן. וכבר אמרתי שהדבר הכי אידאלי בשביל כמה קונסולות זה שהם יגיעו להסכמה שהם לא הולכים לקנות תוכן בלעדי בתחום המשחקים ושתוכן בלעדי שכזה יהיה אך ורק דרך האולפנים הפנימיים. במקרה הזה הקונסולות באמת יצטרכו לעבוד קשה לבדל את עצמם ולהשקיע בדברים נוספים במקום לנסות לעקם את היד של השחקן לבחור את הקונסולה שלהם כי המשחק הזה שזמין ל3 פלטפורמות מכיל תוכן בלעדי לגרסה שלהם ושיהיה לו DLC בלעדי וכיוצא בזה. בדיוק כמו שכל התכנים הבלעדיים אם אתה קונה משחק בגיימסטופ או בבסט באי או בחנות אחרת זה חרא אחד גדול.
Kazz כתב:מאחר והמצב האידאלי בדוגמה השנייה לא יכול להתקיים, קונסולה אחת. כל פעם שיש יותר מאחת החברות קונות תוכן צד שלישי. אולי אם תהיה קונסולה אחת מבחינת מפרט וכמה חברות יוכלו למכור אותם כמו עם האנדרואיד, אבל על החברות ייאסר התערבות בתוכן שקשור למשחקים אבל בשאר הדברים הם יכולים לעשות מה שהם רוצים כדי להתבדל.
Kazz כתב:אתה זה שהולך למצב הקיצוני בכך שאתה אומר שאם תהיה קונסולה אחת החברה תעשה את כל מה שביכולתה לעשות את המוצר הכי גרוע אי פעם שמשום מה עדיין כולם ייקנו. מה טוב בזה שמיקרוסופט\סוני משלמים כסף למישהו חיצוני כדי שיעשה את המשחק בלעדי לאחת הפלטפורמות במקום שהוא יוציא את זה לכלל השחקנים? איך זה בדיוק מראה שמדובר בקונסולה עדיפה וטובה יותר כאשר נקודות הזכות שלה מגיעות מזריקת כסף כדי להבטיח בלעדי שבתחילה היה מיועד לכולם?
לא צריך להכניס מילים לפי. לא, לא עדיף שיהיה רק משחק אחד. באמת שאין שום קשר. אבל כן עדיף כמה שפחות פלטפורמות שגם ככה חולקות 90% מהתוכן כי אז לא יהיה בולשיט של יד רוחצת יד שנעשה רק בגלל שמישהו שפך מיליונים כדי למנוע מהמשחק לצאת לפלטפורמות אחרות.
אני מנסה לחשוב אם יש תעשיות בידור אחרות עם קונספט שכזה של בלעדיות. זה בערך כמו ללכת לראות סרט אבל אם היית הולך לבית קולנוע מסויים אז היו 5 דקות אקסטרה לסרט.
GolanBerlin כתב:אני לא יודע אם זה פורסם פה או לא, אבל סוני חושפת מידע על האריכקטורה של ה-PS4.
מוזמנים להביט כאן, ולהסביר לפשוטי העם מה כל זה אומר:
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia ... Speed.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים