Kazz כתב:לא יודע איך הם מצליחים לעשות באגים בדבר פשוט כמו כדור שעובר או לא את הקו. סתם מעצבן שכל שנה צריך לחכות איזה חודש בנוסף עד שהם מטפלים בכל הגליצ'ים שיש במשחק הזה.
Kazz כתב:משחקי פיפא מבובגים ומלאים בגליצ'ים שונים ומשונים הרבה יותר מהרמה הממוצעת.
BiA כתב:איך אתם יכולים לשחק מול המחשב? מאז FUT אני לא משחק בשום מצב אחר. זה פשוט הרבה פחות מעניין.
Nucleus_Dawn כתב:
אני נהנה לבנות קבוצה וליצור איזה סיפור משלי. ליצור שושלת ולהצליח לזכות בתארים הכי קשים. זה גם באמת קשה בפיפ"א, שזה חידוש מאז 2011, אני חושב.
אני באמת צריך לנסות את FUT. כבר בניתי קבוצה ואני צריך לעשות כמה משחקים, אבל אני לא ממש מבין מה הולך שם, או איך לדעת איזה שחקנים יסתדרו אחד עם השני וכאלה.
Laskin כתב:
גם פורצה הורייזן 2 לא מאכזב ואפילו מפתיע לטובה! הביאו לסוני בהפוכה כאן, לא נראה לי שיש מצב שDRIVECLUB יקבל כאלו ציונים עם כמות תוכן כ"כ מוגבלת, ואת הורייזן 2 לא דחו שוב ושוב או עשו לו הייפ בשמיים. הוא בא משום מקום, כביכול, ועשה את העבודה שלו
bling כתב:לא כ"כ הבנתי מה יש פה לתת בהפוכה, זה היה ברור שמדובר במשחק מעולה וברור גם שיקבל ציונים גבוהים יותר מדרייב קלאב, לתת בהפוכה זה יותר מתאים אם דרייב קלאב היה מפתיע ומפציץ בציונים מעל פורצה, הוא האנדרדוג פה, זה שפורצה יצליח יותר ממנו ויקבל ציונים גבוהים יותר זה התסריט הצפוי
Laskin כתב:
זה היה "בהפוכה" בגלל שהוא הוכרז רק כמה חודשים לפני שיצא, לא כמו דרייבקלאב שהוכרז יותר משנה וחצי לפני שיוצא, ובהתחלה היה אמור להיות יותר דמו טכנולוגי ושונה למשהו אחר לגמרי עם מלא הופעות במלא תערוכות...
אמנם היו שמועות, אבל הוא עדיין הגיע בהפתעה, יחסית לדרייבקלאב![]()
ברור שכעקרון מצופה מסדרת פורצה ליותר מדרייבקלאב.
bling כתב:לא כ"כ הבנתי מה יש פה לתת בהפוכה, זה היה ברור שמדובר במשחק מעולה וברור גם שיקבל ציונים גבוהים יותר מדרייב קלאב, לתת בהפוכה זה יותר מתאים אם דרייב קלאב היה מפתיע ומפציץ בציונים מעל פורצה, הוא האנדרדוג פה, זה שפורצה יצליח יותר ממנו ויקבל ציונים גבוהים יותר זה התסריט הצפוי
--------------------
למישהו יצא לשחק בדמו של פרו 2015?
הדמו מעולה, מרגיש כמו פרו הישן והקלאסי, ממש נהניתי ממנו.
אני לא חושב שהמשחק מהווה איזשהו איום על FIFA, הפער ברשיונות, המודים השונים (כמו אולטימייט טים) והפרזנטציה העדיפה (הגראפיקה לא נופלת משל פיפ"א עם יתרונות וחסרונות לכל משחק, אבל הפרזנטציה עלובה ביחס לדמו של פיפ"א, פיפ"א מרגיש כמו משחק פרמייר ליג בזמן שבפרו האווירה היא יותר של משחק ליגה של סכנין) מבטיחים ש FIFA ישאר משחק הכדורגל המוביל אבל מאוד נהניתי מהגיימפליי שלו ובתור חובב פרו מבחינתי המשחק חזר לכושר של פעם.
swiss-the-engine כתב:שיחקתי... קשה מידי בשבילי להתרגל... איך מביאים שחקן נוסף שילחץ על המחשב? איך זזים לצדדים? איך מבצעים הרמה שטוחה בלי להיות קרוב לשער? עם מה עושים דאבל פאס? אני מרגיש אבוד... לא יודע איך מישהו שבה בכיוון ההפוך יכול לתת דעה על פיפא.
swiss-the-engine כתב:שיחקתי... קשה מידי בשבילי להתרגל... איך מביאים שחקן נוסף שילחץ על המחשב? איך זזים לצדדים? איך מבצעים הרמה שטוחה בלי להיות קרוב לשער? עם מה עושים דאבל פאס? אני מרגיש אבוד... לא יודע איך מישהו שבה בכיוון ההפוך יכול לתת דעה על פיפא.
bling כתב:לא יודע איך הכפתורים ב ONE אבל ב PS4 כפתור הריבוע בהגנה יוצר לחץ של המחשב על הכדור- הכפתור של הבעיטה לשער בהתקפה.
מה זאת אומרת זזים לצדדים?
הרמה שטוחה אם זה דומה לפרו הקודמים (לא שיצא לי לשחק המון בגרסה החדשה עדיין) אמור להיות 3 לחיצות מהירות על עיגול- כפתור ההרמה בהתקפה.
דאבל פאס- ב PS4 זה L1 לחוץ בזמן שאתה מוסר לשחקן אחר- הכפתור שנמצא ליד הכפתור של הספרינט (לא הבאמפר, אלא ממש בקו מקביל לידו, במקרה של ה PS4- ליד ה R1)
סכ"ה הסכמות שליטה של פיפ"א ופרו די דומות, רק שבפיפ"א כפתור הבעיטות שונה וגם הספרינט ואולי כמה פעולות, אבל אותו רעיון פחות או יותר, אני לא מתיימר להיות מומחה של פיפ"א אבל כן אפשר לקבל הרגשה של המשחק אם יש לך ניסיון בפרו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 21 אורחים