משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי Kazz » 25 ספטמבר 2014, 18:25

לא יודע איך הם מצליחים לעשות באגים בדבר פשוט כמו כדור שעובר או לא את הקו. סתם מעצבן שכל שנה צריך לחכות איזה חודש בנוסף עד שהם מטפלים בכל הגליצ'ים שיש במשחק הזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 ספטמבר 2014, 19:57

Kazz כתב:לא יודע איך הם מצליחים לעשות באגים בדבר פשוט כמו כדור שעובר או לא את הקו. סתם מעצבן שכל שנה צריך לחכות איזה חודש בנוסף עד שהם מטפלים בכל הגליצ'ים שיש במשחק הזה.

אם היה לך שמץ של מושג בפיתוח משחקים, אולי היית יודע.
גם אני לא יודע, אבל ברור לי שזה קורה ב100% מהמשחקים, אז אין לעניין הזה קשר ליכולת של המפתחים.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 ספטמבר 2014, 23:26

משחקי פיפא מבובגים ומלאים בגליצ'ים שונים ומשונים הרבה יותר מהרמה הממוצעת.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 26 ספטמבר 2014, 00:24

פיפא 15 אש על ה-One\Ps4... עשינו טורניר אתמול עם 4 שלטים 2על2 והיה ליגה!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 ספטמבר 2014, 00:52

Kazz כתב:משחקי פיפא מבובגים ומלאים בגליצ'ים שונים ומשונים הרבה יותר מהרמה הממוצעת.

משחקי פיפ"א סופר פופולאריים ומוכרים יותר מרוב המשחקים, בכל שנה. הם גם משחקים שרבים מאוד מגיעים למאות שעות משחק בהם, בקלות יחסית.
לכן, אולי, ניתן למצוא יותר עדויות לבאגים במשחקים האלו באינטרנט.

אין שום סיבה לחשוב שהם יותר מבוגבגים ומלאים בגליצ'ים יותר מהרמה הממוצעת. יש לי ב15 יותר מ9 שעות ועדין לא זיהיתי באג או גליץ' אחד, מעבר לבעיות clipping. בפיפ"א 14 יש לי כמה עשרות שעות ולא זכור לי אף באג או גליץ' משמעותי. בפיפ"א 13 יש לי מעל 100 שעות ולי ולחבר היה וויכוח אם איזה כדור עבר את קו השער או לא במקרה אחד.

אם התכוונת שיש בהם הרבה גליצ'ים, בגלל שמדובר במשחק כדורגל, אז כמובן שאני מסכים. עשיתי הרבה יותר גליצ'ים במשחק הזה, מאשר ברוב המשחקים.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 ספטמבר 2014, 12:01

חדשות מצוינות, כנראה שShadow of Mordor הוא הarkham asylum של שר הטבעות וסוף סוף אנחנו מקבלים משחק אקשן בסדרה שהוא גם טוב!
מאוד רציתי שהוא יצליח, ומאוד הייתי בספק, אבל הוא כרגע עומד על ממוצע 86 אחרי 20 ביקורות ואותי אישית זה מאוד מפתיע לטובה.
9.3 מIGN
8 מגיימספוט
8 מיורוגיימר
8.7 מGT
ובאופן כללי ביקורות באווירה מאוד חיובית.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 ספטמבר 2014, 12:07

בדיוק נכנסתי גם להגיד שהביקורות של Shadow of Mordor מאוד חיוביות.
כל כך חיוביות, שאחרי קראתי איזה 4, החלטתי לקנות אותו (37.5$ בGMG).

האמת שלא הייתי חייב לקרוא את כל הביקורות האלו. הספיק לי שבתחילת אחת מהן אמרו שהוא משאיל את ההתגנבות, העולם הפתוח והתנועה מAC ואת הקרב מארקהאם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 ספטמבר 2014, 12:14

ואיי איזה כיף :). האמת שאני ממש רוצה לקנות אותו, אבל יש לי בקלוג כזה גדול כרגע, שקצת חבל לי לרכוש אותו במחיר הזה.. אני לא אגיע אליו לפחות עוד חודש.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 ספטמבר 2014, 14:35

אחרי 12 שעות בדמו של פיפא15 אפשר להגיד שוב שהאפשרויות הטקטיות במשחק שבורות כמו תמיד. למשחק נוספה אפשרות לווסת את התדרוכים הטקטים של כל שחקן ואומנם אפשר להגיד שיש שיפור מסויים אבל בגדול הבסיס של זה עדיין שבור. כשאני מתדרך את הקשר האחורי שלי 'להישאר אחורה כשאני תוקף' אני לא מצפה לראות אותו בשליש ההתקפי של המגרש ועושה פריצות לתוך רחבת היריב. ולך תשבור את הראש לעצור עכשיו מתפרצת של היריב. לכן אני לא ממליץ לשחק נגד המחשב מעל רמת פרופשנל כי התסכול רק גובר וקשה עד בלתי אפשרי לעצור את המחשב או לתקל אותו ברמות הקושי הגבוהות יותר.

מתי ישיכלו לתת לי לבחור את השחקן ופשוט לשרטט עם העכבר את שטח הפעולה של השחקן. רק ככה כנראה יהיה אפשר למנוע משחקני הגנה לתקוף לא כרצונך. אבל אם במשחק יש באגים בסטיואציות מוגדרות היטב כמו כדור שעובר קו אז לבטח גם גם גבולות שתשים לשחקן יישארו כהמלצה בלבד.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 ספטמבר 2014, 15:00

אחרי 11 שעות עם פיפ"א, אני יכול לומר בוודאות שהוא יותר טוב מפיפ"א 14.
אני פשוט נהנה הרבה יותר. משחק ההגנה מרגיש הרבה יותר הגיוני ומאוזן, למרות שעדין יש אתגר (כלומר, לא חזרו למשחק ההגנה חסר המחשבה, של לפני כמה שנים טובות).
השינויים שאני קובע בטקטיקות משפיעים באופן מיידי וברור על המשחק. כל שחקן עושה בדיוק מה שאני מצפה ממנו לעשות, בהתאם להוראות. הוסיפו עוד שתי רמות מעבר לאולטרה התקפה ואולטרה הגנה (או יותר נכון להגיד, בין הרמה הרגילה והגבוהה ביותר) וזה הופך את השימוש בהן להרבה יותר נוח ומאוזן.
גם מרגיש שהשליטה בשחקנים הרבה יותר עמוקה, מאשר בדור הקודם. יש הוראות ספציפיות, לפי תפקוד על המגרש (הגיוני יותר להגיד לקיצוני לעשות הרבה ריצות פנימה ולמגן לעקוף את הקיצוני על הקו, מאשר להגיד לאחד "חץ אלכסון למרכז" ולשני "חץ אלכסון קדימה").
טרם התנסיתי בטקטיקות המוכנות מראש. לא יודע אם אנסה.
נראה לי שאני עדין לא מבין משהו בכל הנוגע לכדרור, כי המחשב הרבה יותר טוב ממני בלהדוף מגנים. אני מניח שאני צריך להשתמש יותר בLT, כי להכנס למצב הזה שגורם לשחקן להגן על הכדור ביותר אגרסיביות.
השוערים השתפרו משמעותית. הם מתנהגים בצורה הרבה יותר מציאותית. אפילו דה חאה הכניס שער עצמי ביציאה לא טובה לכדור גובה, בקרן. מבאס, אבל לגמרי יכול לקרות לו במציאות (למרות שהוא משתפר ממשחק למשחק, בקצב מרשים).
השחקנים מרגישים הרבה יותר טוב, בכל הנוגע למשקל, האצה ומהירות. די מריה עוקף שחקנים בקלילות יחסית, רוני מצליח לעמוד מול שני שחקנים שמתאמצים להפיל אותו וינוזאייג משנה כיוון במהירות מסחררת. כולם מרגישים באמת טוב.
בשעות הראשונות, הרגשתי כאילו כל מסירה שאני מוסר, נגמרת ברגליים של היריב ושהם תמיד יודעים איפה לעמוד. עם הזמן התרגלתי הרבה יותר לAI החדש והצלחתי ללמוד איך לזהות כשהם חוסמים קו מסירה כלשהו ולתזמן את המסירות בצורה הרבה יותר טובה. זה גרם לי לשחק הרבה יותר יצירתי ולהחליט החלטות ברגע ולא להחליט 3 מסירות מראש ולקוות לטוב.

בצד הלא טוב, יש את עניין סרטוני המעבר. עכשיו משתמשים בסרטונים קצרים, כדי לא להפסיק את השטף של המשחק (שחקן הולך להרים את כדור החוץ, למשל). לפעמים אפשר להעביר אותם ולפעמים לא (כנראה מסתירים טעינה של משהו). בפעמים שאי אפשר, זה קצת מעצבן. זה קורה גם אחרי שערים.
בנוסף, נראה שהבעיטות קצת לא מאוזנות. כלומר, אין לי בעיה מיוחדת לכבוש, רוב הזמן, אבל מרגיש כאילו הבעיטות נוטות ללכת לכיוון מרכז השער קצת יותר מידי. זה משהו שהרגשתי גם במשחקים הקודמים בסדרה, ובהחלט יכול להיות שהבעיה אצלי.

הפרזטציה נהדרת, כצפוי. הגרפיקה לא בדיוק מרהיבה. עדין יש המון שאריות מהדור הקודם (בעיקר בתחום האנימציות), שגורמות למשחק להראות פחות טוב משהוא יכול. מצד שני, שנה הבאה אולי הוא יראה יותר טוב והתקדמות זה תמיד נחמד.
כל התגובות הקטנות של השחקנים לסיטואציות שונות ומשונות מוסיפות הרבה אותנטיות לאיך שהמשחק נראה ומרגיש. תוספת נחמדה (גם אם לא מצדיקה את הפוקוס השיווקי) מאוד.

המשחק גם מאוד מאוד מלוטש. לא ראיתי באג אחד. לא נתקלתי בשחקנים ששוכבים אחד על השני על הדשא ועושים דברים משונים. הכל נורא מלוטש ועובד היטב. זה בעיקר חדשות טובות, כי מדובר בגירסאת הPC, שעשתה פה ושם בעיות בעבר (בשנה שעברה היתה בעיית stuttering מעצבנת, בשבועות הראשונים).

סה"כ, מרגיש כמו הפיפ"א הטוב ביותר, אי פעם. ההתקדמות גדולה, ביחס לדור הקודם, אבל לא מדובר במהפכה עצומה (אני מניח שהיא עוד פחות משמעותית, אם מישהו שיחק בגירסאת הדור הבא כבר בשנה שעברה). הרבה יותר טוב מ14 של הדור הקודם, שבעיקר תסכל אותי. עם 15 אני מרגיש שאוכל לעלות מעל רמת הקושי ההתחלתית של World Class לLegendary ששיחקתי לפני 14. רק צריך להתאמן עוד קצת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 26 ספטמבר 2014, 15:13

איך אתם יכולים לשחק מול המחשב? מאז FUT אני לא משחק בשום מצב אחר. זה פשוט הרבה פחות מעניין.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 ספטמבר 2014, 15:50

BiA כתב:איך אתם יכולים לשחק מול המחשב? מאז FUT אני לא משחק בשום מצב אחר. זה פשוט הרבה פחות מעניין.

אני נהנה לבנות קבוצה וליצור איזה סיפור משלי. ליצור שושלת ולהצליח לזכות בתארים הכי קשים. זה גם באמת קשה בפיפ"א, שזה חידוש מאז 2011, אני חושב.

אני באמת צריך לנסות את FUT. כבר בניתי קבוצה ואני צריך לעשות כמה משחקים, אבל אני לא ממש מבין מה הולך שם, או איך לדעת איזה שחקנים יסתדרו אחד עם השני וכאלה.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 ספטמבר 2014, 16:55

אני גם מאוד נהנה מהפיפא החדש, זה לבטח הפיפא הטוב ביותר עד כה.
השליטה בכדור ובכלל ההרגשה פשוט ברמה אחת מעל, ושחקנים באמת מרגישים מציאותיים.
מה שכן, כאחד שתמיד נהנה לעשות כמה עונות במנג'ר מוד, המשחק משמעותית יותר קל.
לקחתי עכשיו אליפות עם ליברפול בעונה הראשונה שלי במשחק, ברמה הכי קשה ו4 מחזורים לסיום העונה. לצורך העניין ב14 מעולם לא הצלחתי לזכות באליפות ברמה הזאת למרות עשרות עונות שחלקן עם קבוצות גדולות יותר, ואחרי שכבר שלטתי במשחק הרבה יותר מהניסיון שיש לי ב15 עד עכשיו. הAI פשוט משמעותית פחות טוב ועושה טעויות מפגרות.
אבל בגלל שהמשיק עצמו הרבה יותר טוב ובעקבות הבעיה בai נראה לי שהעונה אני סוף סוף נופל בUT..

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 ספטמבר 2014, 18:04

אני מקווה שאתם לא משחקים הכל על Manual אם אתם מלינים על קלות-יתר.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 27 ספטמבר 2014, 14:47

ממש מופתע לטובה מShadow of Mordor. אחרי האכזבה של Guardians of Middle Earth לא היו לי ציפיות ונראה שהתבדתי. חשבתי שמערכת הNemesis תהיה איזה גימיק, אבל לפי הביקורות מדובר בחידוש שעובד מצויין, וזה על גבי משחקי שכבר משאיל את הדברים הטובים מארקהם ומאססינס קריד. ועכשיו אפשר לעשות לו פריאורדר בNuuvem בפחות מ-30$? ממש מדגדג לי על הרכישה למרות הבאקלוג הענק...
http://www.nuuvem.com.br/produto/2060-m ... -of-mordor

בכלל, אחרי היובש של יולי-אוגוסט נראה שמתחילים לראות שיפור לטובה. אין וכנראה שלא יהיה השנה את המקביל של GTA משנה שעברה, אבל אחרי האכזבה (היחסית בלבד) מדסטיני אנחנו רואים שמשחקים כמו Forza Horizon 2 ו-Smash Brothers DS מקבלים ביקורות חיוביות ביותר. במקביל על הPC שלל משחקי קיקסטארטר/Early Access הושקו החודש רשמית וזכו גם לביקורות טובות: Defense Grid 2, Endless Legend, ו-Wasteland 2. רק Planetary Annihilation נשמע כאילו היה צריך להישאר עוד קצת בEarly Access.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 ספטמבר 2014, 09:21

כן, WB GAMES עשו זאת שוב... והם ממש מבססים את עצמם כ"מושיעי הסרטים-שהפכו-למשחקים" :)
פשוט תענוג לראות אותם הופכים משחקים שהתרגלנו שהם "בטח יצאו חרא כי זה מבוסס על סרט" ל"וואו, אני מחכה למשחק יותר ממה שאני מחכה לסרט הבא!".

גם פורצה הורייזן 2 לא מאכזב ואפילו מפתיע לטובה! הביאו לסוני בהפוכה כאן, לא נראה לי שיש מצב שDRIVECLUB יקבל כאלו ציונים עם כמות תוכן כ"כ מוגבלת, ואת הורייזן 2 לא דחו שוב ושוב או עשו לו הייפ בשמיים. הוא בא משום מקום, כביכול, ועשה את העבודה שלו :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 ספטמבר 2014, 11:31

Nucleus_Dawn כתב:
אני נהנה לבנות קבוצה וליצור איזה סיפור משלי. ליצור שושלת ולהצליח לזכות בתארים הכי קשים. זה גם באמת קשה בפיפ"א, שזה חידוש מאז 2011, אני חושב.

אני באמת צריך לנסות את FUT. כבר בניתי קבוצה ואני צריך לעשות כמה משחקים, אבל אני לא ממש מבין מה הולך שם, או איך לדעת איזה שחקנים יסתדרו אחד עם השני וכאלה.

הכימיה שלהם תלויה בעיקר מאיזה מדינה הם ומאיזו קבוצה... יש גם עוד דברים אחרים אבל אלה שתי הפרמטרים הכי עיקריים. מה שכן הוסיפו השנה סוף כל סוף אפליקציה שאפשר לנהל בה את הקבוצה ולקנות שחקנים ועוד קשקושים ולא לסבול מהשלט ומטעינה מייגעת של המשחק.

תייצר לעצמך concept squad.. שם מאוד נוח לעשות mix and match ולמצוא איזה שחקנים יעבדו טוב אחד עם השני ואפשר מתוך המסך של הקבוצה ישר ללכת לקנות שחקן. אל תקנה שחקנים בBUY NOW... חפש רק כאלה שיש מחיר התחלתי של 150 ותעשה WATCH להרבה מאותו שחקן ותמצא מציאה.

יש גם לקנות consumables כמו אימונים (שמעלים attributes ) וchem styles שמעלים באופן קבוע דברים מסויימים כמו יכולת הדריבל או בעיטה וכו... ואל תשכח לקנות כרטיסי fitness כי אחרי איזה 5 משחקים הם מתחילים להתעייף.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 ספטמבר 2014, 13:39

Laskin כתב:
גם פורצה הורייזן 2 לא מאכזב ואפילו מפתיע לטובה! הביאו לסוני בהפוכה כאן, לא נראה לי שיש מצב שDRIVECLUB יקבל כאלו ציונים עם כמות תוכן כ"כ מוגבלת, ואת הורייזן 2 לא דחו שוב ושוב או עשו לו הייפ בשמיים. הוא בא משום מקום, כביכול, ועשה את העבודה שלו :)

לא כ"כ הבנתי מה יש פה לתת בהפוכה, זה היה ברור שמדובר במשחק מעולה וברור גם שיקבל ציונים גבוהים יותר מדרייב קלאב, לתת בהפוכה זה יותר מתאים אם דרייב קלאב היה מפתיע ומפציץ בציונים מעל פורצה, הוא האנדרדוג פה, זה שפורצה יצליח יותר ממנו ויקבל ציונים גבוהים יותר זה התסריט הצפוי :)
--------------------
למישהו יצא לשחק בדמו של פרו 2015?
הדמו מעולה, מרגיש כמו פרו הישן והקלאסי, ממש נהניתי ממנו.

אני לא חושב שהמשחק מהווה איזשהו איום על FIFA, הפער ברשיונות, המודים השונים (כמו אולטימייט טים) והפרזנטציה העדיפה (הגראפיקה לא נופלת משל פיפ"א עם יתרונות וחסרונות לכל משחק, אבל הפרזנטציה עלובה ביחס לדמו של פיפ"א, פיפ"א מרגיש כמו משחק פרמייר ליג בזמן שבפרו האווירה היא יותר של משחק ליגה של סכנין) מבטיחים ש FIFA ישאר משחק הכדורגל המוביל אבל מאוד נהניתי מהגיימפליי שלו ובתור חובב פרו מבחינתי המשחק חזר לכושר של פעם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 ספטמבר 2014, 14:26

bling כתב:לא כ"כ הבנתי מה יש פה לתת בהפוכה, זה היה ברור שמדובר במשחק מעולה וברור גם שיקבל ציונים גבוהים יותר מדרייב קלאב, לתת בהפוכה זה יותר מתאים אם דרייב קלאב היה מפתיע ומפציץ בציונים מעל פורצה, הוא האנדרדוג פה, זה שפורצה יצליח יותר ממנו ויקבל ציונים גבוהים יותר זה התסריט הצפוי :)

זה היה "בהפוכה" בגלל שהוא הוכרז רק כמה חודשים לפני שיצא, לא כמו דרייבקלאב שהוכרז יותר משנה וחצי לפני שיוצא, ובהתחלה היה אמור להיות יותר דמו טכנולוגי ושונה למשהו אחר לגמרי עם מלא הופעות במלא תערוכות...
אמנם היו שמועות, אבל הוא עדיין הגיע בהפתעה, יחסית לדרייבקלאב :)
ברור שכעקרון מצופה מסדרת פורצה ליותר מדרייבקלאב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 ספטמבר 2014, 14:52

Laskin כתב:

זה היה "בהפוכה" בגלל שהוא הוכרז רק כמה חודשים לפני שיצא, לא כמו דרייבקלאב שהוכרז יותר משנה וחצי לפני שיוצא, ובהתחלה היה אמור להיות יותר דמו טכנולוגי ושונה למשהו אחר לגמרי עם מלא הופעות במלא תערוכות...
אמנם היו שמועות, אבל הוא עדיין הגיע בהפתעה, יחסית לדרייבקלאב :)
ברור שכעקרון מצופה מסדרת פורצה ליותר מדרייבקלאב.

טוב אל תשכח שדרייב קלאב תוכנן במקור כמשחק השקה, ככה שזה לא שהוא הוכרז הרבה זמן לפני היציאה שלו מתוך כוונה לבנות הייפ, אלא שהתוכניות השתבשו.

בכל אופן נראה לי שדרייב קלאב יהיה משחק מירוצים סולידי עם מכניקות טובות אבל התוכן וגם הפשטות שבו יפילו אותו, נראה לי הוא ירגיש מיושן מדי לדעת רוב המבקרים ובלי יותר מדי תוכן לפצות על כך.
גם הקמפיין שלו יהיה משהו ברמה של טיטאנפול נראה לי, הרי נאמר שאפשר להוציא פלטניום בגרסת הפלוס החינמית שמכילה עשירית מהתוכן, אז מה זה אומר על הקמפיין שלו? בטח סתם זרקו משהו, והמולטי שלו לדעתי יהיה סביר אבל לא מספיק כדי לפצות על כל המגרעות, בקיצור- ממוצע +7 :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 ספטמבר 2014, 15:22

bling כתב:לא כ"כ הבנתי מה יש פה לתת בהפוכה, זה היה ברור שמדובר במשחק מעולה וברור גם שיקבל ציונים גבוהים יותר מדרייב קלאב, לתת בהפוכה זה יותר מתאים אם דרייב קלאב היה מפתיע ומפציץ בציונים מעל פורצה, הוא האנדרדוג פה, זה שפורצה יצליח יותר ממנו ויקבל ציונים גבוהים יותר זה התסריט הצפוי :)
--------------------
למישהו יצא לשחק בדמו של פרו 2015?
הדמו מעולה, מרגיש כמו פרו הישן והקלאסי, ממש נהניתי ממנו.

אני לא חושב שהמשחק מהווה איזשהו איום על FIFA, הפער ברשיונות, המודים השונים (כמו אולטימייט טים) והפרזנטציה העדיפה (הגראפיקה לא נופלת משל פיפ"א עם יתרונות וחסרונות לכל משחק, אבל הפרזנטציה עלובה ביחס לדמו של פיפ"א, פיפ"א מרגיש כמו משחק פרמייר ליג בזמן שבפרו האווירה היא יותר של משחק ליגה של סכנין) מבטיחים ש FIFA ישאר משחק הכדורגל המוביל אבל מאוד נהניתי מהגיימפליי שלו ובתור חובב פרו מבחינתי המשחק חזר לכושר של פעם.

שיחקתי... קשה מידי בשבילי להתרגל... איך מביאים שחקן נוסף שילחץ על המחשב? איך זזים לצדדים? איך מבצעים הרמה שטוחה בלי להיות קרוב לשער? עם מה עושים דאבל פאס? אני מרגיש אבוד... לא יודע איך מישהו שבה בכיוון ההפוך יכול לתת דעה על פיפא.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 ספטמבר 2014, 15:32

swiss-the-engine כתב:שיחקתי... קשה מידי בשבילי להתרגל... איך מביאים שחקן נוסף שילחץ על המחשב? איך זזים לצדדים? איך מבצעים הרמה שטוחה בלי להיות קרוב לשער? עם מה עושים דאבל פאס? אני מרגיש אבוד... לא יודע איך מישהו שבה בכיוון ההפוך יכול לתת דעה על פיפא.

איך מבצעים הרמה שטוחה בפיפ"א? לחיצה כפולה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 ספטמבר 2014, 16:08

swiss-the-engine כתב:שיחקתי... קשה מידי בשבילי להתרגל... איך מביאים שחקן נוסף שילחץ על המחשב? איך זזים לצדדים? איך מבצעים הרמה שטוחה בלי להיות קרוב לשער? עם מה עושים דאבל פאס? אני מרגיש אבוד... לא יודע איך מישהו שבה בכיוון ההפוך יכול לתת דעה על פיפא.

לא יודע איך הכפתורים ב ONE אבל ב PS4 כפתור הריבוע בהגנה יוצר לחץ של המחשב על הכדור- הכפתור של הבעיטה לשער בהתקפה.
מה זאת אומרת זזים לצדדים?

הרמה שטוחה אם זה דומה לפרו הקודמים (לא שיצא לי לשחק המון בגרסה החדשה עדיין) אמור להיות 3 לחיצות מהירות על עיגול- כפתור ההרמה בהתקפה.
דאבל פאס- ב PS4 זה L1 לחוץ בזמן שאתה מוסר לשחקן אחר- הכפתור שנמצא ליד הכפתור של הספרינט (לא הבאמפר, אלא ממש בקו מקביל לידו, במקרה של ה PS4- ליד ה R1)

סכ"ה הסכמות שליטה של פיפ"א ופרו די דומות, רק שבפיפ"א כפתור הבעיטות שונה וגם הספרינט ואולי כמה פעולות, אבל אותו רעיון פחות או יותר, אני לא מתיימר להיות מומחה של פיפ"א אבל כן אפשר לקבל הרגשה של המשחק אם יש לך ניסיון בפרו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 ספטמבר 2014, 17:21

bling כתב:לא יודע איך הכפתורים ב ONE אבל ב PS4 כפתור הריבוע בהגנה יוצר לחץ של המחשב על הכדור- הכפתור של הבעיטה לשער בהתקפה.
מה זאת אומרת זזים לצדדים?

הרמה שטוחה אם זה דומה לפרו הקודמים (לא שיצא לי לשחק המון בגרסה החדשה עדיין) אמור להיות 3 לחיצות מהירות על עיגול- כפתור ההרמה בהתקפה.
דאבל פאס- ב PS4 זה L1 לחוץ בזמן שאתה מוסר לשחקן אחר- הכפתור שנמצא ליד הכפתור של הספרינט (לא הבאמפר, אלא ממש בקו מקביל לידו, במקרה של ה PS4- ליד ה R1)

סכ"ה הסכמות שליטה של פיפ"א ופרו די דומות, רק שבפיפ"א כפתור הבעיטות שונה וגם הספרינט ואולי כמה פעולות, אבל אותו רעיון פחות או יותר, אני לא מתיימר להיות מומחה של פיפ"א אבל כן אפשר לקבל הרגשה של המשחק אם יש לך ניסיון בפרו.

לגבי הלחץ... מוזר, אמרו לי שזה מסירה + הרמה (או בעיטה... לא בטוח איזה).
הכוונה ב"זזים לצדדים" היא לנוע שמאלה או ימינה בלי להפנות את הגוף של השחקן לכיוון המדובר.

לא הצלחתי עם שלוש לחיצות מהירות על הרמה... אולי עשיתי 2 ואני סתם טועה? אני יבדוק היום.
אני ממש בטוח שניסיתי ללחוץ על כל קומבינציה של טריגר ובאמפר יחד עם מסירה... נבדוק גם את זה בבית.

@שחר אני מתכוון להרמה כזאת שהיא לא ממש קשתית כזאת ואיטית אלה חזקה וישירה... לא יודע באמת איך קוראים לזה בז'רגון המקצועי... לא מבין חצי דבר בכדורגל :) בכל אופן זה הרמה פלוס באמפר (אותו הבאמפר שפותחים איתו מהלך של דאבל פאס).
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 ספטמבר 2014, 14:31

ככה יוצרים דמות ב DA:I

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים