ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2015, 17:47

טוב, אז שחקתי קצת בשלט בחלונות (עדין לא במשחקים, אולי בערב אני אנסה אותו קצת בAC:S) וכתחליף עכבר בסלון הוא פשוט אדיר. אני אתחיל מההתחלה, השלט עצמו עשוי כולו מפלסטיק כמו השלט 360 אז אני לא בטוח למה אומרים שיש לו בניה זולה, הוא נראה ומרגיש כמו שלט 360 מבחינת הפלסטיקה. המשקל שלו קצת יותר גבוה משלט 360 (עם שתי סוללות AA בכל אחד מהשלטים) אבל מרגיש ממש כמו שלט 360 מבחינת משקל. הוא יושב לי ביד ממש טוב כי הוא גדול, טיפונת גדול מהשלט 360, לעומת השלט פס3 שהוא קטן מדי לידיים שלי ועושה לי התכווצויות בגלל זה.

מבחנת הכפתורים והאמצעי שליטה עליו, הטריגרים לא עמוקים מספיק לטעמי, אני רגיל מה360 שהטריגר נכנס יחסית עמוק וכאן הוא נכנס ממש מעט וכשמגיעים לתחתית הוא מקליק כמו כפתור בדומה לשלט גיימקיוב. הכפתורי A/B/X/Y נורא קטנים ונמצאים במקום קצת מוזר, איפה שהסטיק הימני ברוב השלטים ואני מקווה שאני אתרגל לזה כי מהמעט שניסיתי, קצת אבדתי את הכפתורים (כלומר כשרציתי לעבור מהפד לכפתורים לא ממש הצלחתי על עיוור למצא אותם, הייתי צריך להביט למטה). הDPAD פריקי, הוא פשוט חלק מהמשטח מגע השמאלי שמקליק פנימה. לא ניסיתי איזה משחק פלטפורמה איתו, כשאני אשחק אני אבדוק אותו. הסטיק השמאלי הוא הסטיק היחידי שקיים בשלט והוא מרגיש טוב, לדעתי הוא זהה 1 ל-1 לסטיק השמאלי בONE אבל עדין לא ניסיתי את השלט של הONE בעצמי אז אני אומר את זה על סמך סרטונים ותמונות. בנוסף לכל האמצעי שליטה הקלאסים יש לשלט שני כפתורים אחוריים בידיות אחיזה שהם דווקא נהדרים, הם סוג של באמפרים מאוד קליקים שכאלה שמרגישים נהדר. כמובן שאני צריך לבדוק את כל האמצעים האלה תחת לחץ של משחק ולא סתם במשחק בחלונות ובתפריטים, אני אעדכן אחרי קצת נסיון.

ההיילייט האמיתי הוא השימוש של השלט כסוג של שליטה בחלונות. פעם ראשונה שאני לא מרגיש נכה בחלונות עם שלט ביד. תמיד אני מרגיש כל כך מסכן עם שלט 360 בחלונות, בשניה שאני יוצא מBig picture mode אני מאבד כל יכולת לשלוט במחשב ואני רץ לחפש עכבר. כאן השלט הזה זורח. דבר ראשון אנטגרציה הבסיסית עם סטים, התווספה אופציה בתפריט כיבוי של כיבוי שלט (מה שמאוד חסר בPC עד היום למרות שהוא היה ב360 עוד מ2005) ולחיצה על הכפתור בית בשלט בכל מקום בחלונות ישגר את Big picture mode כך שיש הרגשה שאתה יכול לשגר משחק תוך שבריר שניה לא משנה מה אתה עושה כרגע בחלונות. אבל מן הסתם מה שבאמת חשוב הוא שעכשיו יש שליטת עכבר מלאה.

יש בשלט שני טרק פאדים, אחד לכל אגודל. הטרק פדים מרגישים הרבה יותר טוב מכל טראקפד של לפטופ. דבר ראשון הם יושבים ממש מתחת לאגודל כך שרק מתוך הצורה של השלט לעומת צורה של לפטופ כבר הם מרגישים הרבה יותר טוב. כל זמן שמחליקים את האגודל על המשטחים יש פידבק הפטי, הוא שונה בין שני המשטחים כך שבימני הוא מרגיש כאילו המשטח מחוספס קלות עם טקסטורה מאוד עדינה בזמן שבשמאלי הוא יותר גס ומרגיש כמו גלגלת של עכבר עם התנגדות גדולה יותר.

מבחינת המבנה של השליטה בחלונות, הטראק פד הימני מקביל להזזת עכבר. הפידבאק ההפטי העדין נותן הרגשה קלה של התנגדות כך שהתנועה מרגישה יותר פיזית ופחות מנותקת בזמן שהתנועה עצמה של העכבר היא עם תאוצה קלה שמרגישה טוב ונותנת הרגשה קצת יותר "אפל". אפילו כשמרימים את האצבע מהמשטח, הסמן ממשיך לזוז טיפונת עד לעצירה מוחלטת בצורה כמעט לא מורגשת אבל הטאצ' הקטן הזה נותן הרגשה של פוליש. הטראקפד השמאלי מקביל לגלגלת של העכבר, עם פידבק הפטי גס יותר המשטח באמת מרגיש טיפה יותר כמו גלגלת של עכבר. הטריגר הימני הוא כמו קליק שמאלי והטריגר השמאלי הוא כמו קליק ימני (כן, הפוך מהעכבר אבל זה לא מרגיש חריג בגלל שבמשחקי FPS או מירוץ תמיד הימני הוא הראשי שיורה או מאיץ כך שזה מרגיש טבעי) והטריגרים שמאחורי השלט משמשים כBack ו-Forward. הסטיק השמאלי הוא כמו TAB כף שאפשר לקפץ בעזרתו בין שדות.

אם יש משהו אחד שאני יכול להגיד על השלט בחלונות הוא שמבחינתי הוא הפך את המחשב למכשיר וולידי בסלון. אני מרגיש אני יכול לעשות מה שבא לי ושאני לא נתקע ברגעים האלה של "טוב, נלך שניה לעכבר כי החלון בטעות עבר minimize". אני אנסה אותו היום במשחקים ונראה איך הוא מתפקד שם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 דצמבר 2015, 17:53

DrKeo כתב:אני מוזר שמה שהכי מלהיב אותה ברשימה זה flatout 4? :)

HL3 כבר לא עושה לי כלום, יכול להיות סתם סוג של DUD שעבדו עליו וזנחו אותו. כולם יודעים שהם לפחות עבדו על HL3 אבל מי יודע אם הפרוייקט הזה אפילו חיי. ביום שמכריזים על HL3 אני מוכר את הבן שלי בשבילו. אגב, יכול להיות שHL3 כן קרוב כי החלטתי שהכסף שיש לי בסטים ישמש אותי בקניה של HL3 ויש לי עכשיו 49.85$. כלומר אני במרחק של כמה סנטים מה50$ שאני צריך בשביל לקנות את HL3 :)

לפי הדליפה, הפעם האחרונה שHL3 עודכן בסטים, היתה לפני חודש.
מעניין גם איך שHL3 לא עושה לך כלום, אבל עדין תמכור את הבן שלך בשבילו :lol:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2015, 18:00

בגלל חוסר אמונה, כי אני כבר לא מצליח להתלהב משמועות HL3 כי אני שומע אותן כבר 5 שנים.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 07 דצמבר 2015, 12:00

אחלה review נדב - בדיוק הדברים שלא יוצא לקרוא בסקירות רגילות של השלט. צריך לנסות אותו פעם, במיוחד עכשיו כשריעננתי קצת את המחשב הסלוני.
לגבי דליפות מסטים, מזכיר לכולם שדברים שדולפים החוצה מהדאטאבייס שלהם או כל מקום אחר בואלב - החל מהיילו 3 (לפני שלוש שנים) ועד L4D3 (לפני שנה וחצי נדמה לי?) - לא מבטיחים שבאמת יגיע בסוף מוצר עם אותו השם לחנות בפועל.
https://steamdb.info/app/216800/history/

בכל מקרה, מהGDC האחרון יש סיפור היסטורי מדויק ומגובה בעובדות שמתעד פרוייקט סודי שהתחיל בתוך ואלב למשחק עם הומור, והתגלגל למפתחים אחרים. מגיע מאחד מהיוצרים של סטנלי פרבל (המוצלח מביניהם):

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 דצמבר 2015, 12:11

L4D3 לא דלף אז ממאגר סטים. משחקי היילו זה בערך הדבר היחיד שלא הגיע מהדליפה הקודמת. ברור שיש סיכוי שחלק מהמשחקים בסוף לא יבשילו אבל ניסיון העבר מלמד שרובם כן. זה ש L4D3 לא דלף עכשיו למרות שידוע שזה המשחק הבא שלהם (הם עושים פלייטסטינג במשרדים) כנראה אומר שגם הרשומה הזו של HL3 היא לא של HL3 אלא של משחק אחר שהשתמש בשם הזה כשם קוד למקרה של דליפות מסוג זה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 07 דצמבר 2015, 12:28

איזה סיבה יש בכלל לואלב לעבוד על משחק סינגל פלייר חדש (HL3) עם המיליונים שהם עושים ממכירת חפצים ב-TF2, CSGO ודוטה ?

אני רואה את זה בתור צעד כלכלי נכון רק אם הוא איכשהו יהיה אקסלוסיבי למכונות הסטים, דבר שיגרום למיליונים לרכוש אותן ואותו ויעמיק פי אלף את דריסת הרגל של ואלב בשוק ה-PC ויהפוך אותה באופן הכי רשמי (עד מה שאפשר) לחברה שאם PC היה קונסולה ששייכת למישהו זאת הייתה היא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 דצמבר 2015, 12:38

אני עדיין לא מבין את העקרון של לקנות שלט שישמש לך כעכבר...
הרי אם אתה יוצא כרגע ממשחק וצריך לחפש את העכבר אחר כך - אז עכשיו אתה תצא ממשחק ותחפש את השלט השני, כי הרי את המשחק לא שיחקת עם השלט של סטים, אלא עם זה של ה-360 :)
רוצים עכבר? תקנו אחד ב-80 שקל, או טאץ' פאד אם זה לא נח משום מה... אני עם עכבר בסלון כבר בערך עשור, עכברים היום קולטים מצויין על הספה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 דצמבר 2015, 13:35

למה שהוא ישחק עם השלט 360 ולא השלט סטים? ועדיין... להשאיר שלטים בשולחן הסלוני יותר קליל מעכבר כי עכבר מופעל מכל תזוזה ושלט לא.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 דצמבר 2015, 13:45

Laskin כתב:אני עדיין לא מבין את העקרון של לקנות שלט שישמש לך כעכבר...
הרי אם אתה יוצא כרגע ממשחק וצריך לחפש את העכבר אחר כך - אז עכשיו אתה תצא ממשחק ותחפש את השלט השני, כי הרי את המשחק לא שיחקת עם השלט של סטים, אלא עם זה של ה-360 :)
רוצים עכבר? תקנו אחד ב-80 שקל, או טאץ' פאד אם זה לא נח משום מה... אני עם עכבר בסלון כבר בערך עשור, עכברים היום קולטים מצויין על הספה

1) עכבר נועד לעבוד עם משטח, שלט לעבודה על הספה (וכמו שסוויס ציין, הוא לא זז ואין איתו תאונות)
2) השלט של VALVE הוא גם מקלדת. אני עוד אכתוב על זה פשוט כרגע אני רק מנסה ומוצא מלאאאא באגים
3) אני יכול לשחק עכשיו מאנקי איילנד או ארמיקרוג מהספה!

גיא, התחלתי כבר לפגוש בבעיות. למשל AC:S שאני מריץ מיופליי ולא סטים לא מזהה את המשחק כמו שלט 360, בעצם בשיגור המשחק השלט לא הגיב בשום צורה במשחק. אולי קפיצה מהירה להגדרות שליטה הייתה מסדרת את זה אבל ההרגשה היא מאוד לא plug&play. בנוסף כשקפץ לי חלון אישור של חלונות עצמה (המסך עם הלוגו מגן ששואל אותך אם אתה מוכן שהתוכנה תעשה שינויים במחשב) אז השלט לא עבד, רק עכבר. מצד שני, גיליתי איך פותחים את המקלדת VALVE בחלונות וזה מגניב ממש. אולי אני לא אכתוב תגובות בפורום איתה אבל אני כן יכול לחפש דברים בגוגל ולכתוב דברים בסיסים. בלי להתרגל לשלט אני מצליח לכתוב בקצב של אות בשניה. אולי זה לא להיט מטורף אבל מעלים את הנכות שהייתה לי עם עכבר בלבד בסלון ומנתק את התלות שלי במשטח. אם יש לי תלונה עיצובית שעלתה מאוד מהר היא תהיה שהכפתורים מאחור ענקיים וקצת רגישים מדי. אנחנו לא שמים לב אבל כשלוחצים על כפתור קצת יותר קשה כמו R3 או L3 אנחנו נותנים קונטרה עם האצבעות מאחורי השלט וברגע שיש שם כפתור ענק ויחסית רגיש אז הוא נלחץ בטעות. הקליק על הסטיק השמאלי מעלה את המקלדת של חלונות אבל הכפתור האחורי השמאלי הוא כפתור Back כך שלא פעם ולא פעמיים כשבאתי לכתוב בשדה חיפוש של גוגל משהו בטעות חזרתי לעמוד הקודם במקום לפתוח את המקלדת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 דצמבר 2015, 14:02

1) כמו שאמרתי - אני כבר איזה 10 שנים עם עכבר אלחוטי בסלון, והאחרון שקניתי עובד על המשטח של הספה בדיוק כמו על פאד לעכבר (שגם אותו - ניתן להניח על הספה, אבל אין צורך)
2) אתה לא תכתוב עם זה שום דבר, גם כאן - עדיף מקלדת אלחוטית נורמלית (גם את זה יש לי), ואם זה מאוד חשוב - אפשר את שניהם במשהו משולב כמו זה:
http://gearmedia.ign.com/gear/image/art ... 47-000.jpg
(היה לי אותו 7 שנים, שבק חיים והחלטתי ללכת על מקלדת ועכבר בגודל "מלא")
3) גם אני וזה יותר נח ומדוייק בהרבה :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 דצמבר 2015, 10:21

המוזיקה + הלוגו על המכונות = ענק.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 דצמבר 2015, 13:26

Your Steam Dollars at work ladies and gentlemen!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2015, 23:46

סיפור מצחיק, אני פותח את סטים ואני מקבל את העמוד חנות ברוסית. אני סוגר ומדליק ומקבל את החנות בספרדית. אני מנסה למכור קלפים שקבלתי, זה נותן לי שגיאה. שום דבר לא עובד כמו שצריך ועכשיו סטים למטה. מסתבר שהיה כאן חתיכת חוק אבטחה מטורף, כשראיתי את החנות ברוסית או ספרדית בעצם הייתי בחשבון של אדם אחר לגמרי ויכלתי לראות את המספר אשראי שלו ולקנות משחקים לחשבון שלו ואז לשלוח אותם כמתנה לעצמי. ואו, פשוט ואו. עכשיו סטים למטה, מסתבר שאני לא היחיד שסבל מזה:
http://www.theverge.com/2015/12/25/1066 ... y-problems

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 דצמבר 2015, 00:00

כן.. רציתי לפרסם את זה בדיוק. ואוו איזה פאק פסיכי של ואלב. אגב, ניטרלתי את החיבור של PAYPAL לחשבון הסטים שלי לבינתיים.
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 דצמבר 2015, 12:52

החלפתי את הסיסמא שלי לסטים (שגם ככה שונה לחלוטין מכל סיסמא אחרת שיש לי), וניטרלתי את האפשרות לחייב אותי בPAYPAL או כל אמצעי אחר. גם ניתקתי את מספר הטלפון שלי משם. פשוט חוסר אחריות משווע מצד ואלב, הפלטפורמה הגדולה בעולם הPC. גם התגובה הרשמית שלהם לא ממש אומרת משהו, מתחמקת מהעובדה שאנשים קיבלו פרטים של אנשים אחרים ויכולים עכשיו להשתמש בהם בעוקצי הנדסה חברתית למיניהם, וגם לא באמת יודעת אם נעשו כבר שימושים לא ראויים.

"Steam is back up and running without any known issues," said Doug Lombardi, Valve's director of marketing. "As a result of a configuration change earlier today, a caching issue allowed some users to randomly see pages generated for other users for a period of less than an hour.

לשון מכובסת כ''כ, לפאק מאוד מאוד רציני. בלי הודעה על כמה משתמשים הושפעו מהפאק הזה, בלי הצעות והנחיות לאנשים לשים לב שהמידע האישי הרגיש שלהם דלף ויכול להיות שישתמשו בו נגדם בהמשך. כלום.

אבל זאת ואלב... אנשים ימשיכו לסמוך עליה ולהגיד שהיא המשיח. אם זה היה קורה לEA עם אוריג'ן? אני אפילו לא רוצה לחשוב על הסערה.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 דצמבר 2015, 13:14

Klayman כתב:החלפתי את הסיסמא שלי לסטים (שגם ככה שונה לחלוטין מכל סיסמא אחרת שיש לי), וניטרלתי את האפשרות לחייב אותי בPAYPAL או כל אמצעי אחר. גם ניתקתי את מספר הטלפון שלי משם. פשוט חוסר אחריות משווע מצד ואלב, הפלטפורמה הגדולה בעולם הPC. גם התגובה הרשמית שלהם לא ממש אומרת משהו, מתחמקת מהעובדה שאנשים קיבלו פרטים של אנשים אחרים ויכולים עכשיו להשתמש בהם בעוקצי הנדסה חברתית למיניהם, וגם לא באמת יודעת אם נעשו כבר שימושים לא ראויים.

"Steam is back up and running without any known issues," said Doug Lombardi, Valve's director of marketing. "As a result of a configuration change earlier today, a caching issue allowed some users to randomly see pages generated for other users for a period of less than an hour.

לשון מכובסת כ''כ, לפאק מאוד מאוד רציני. בלי הודעה על כמה משתמשים הושפעו מהפאק הזה, בלי הצעות והנחיות לאנשים לשים לב שהמידע האישי הרגיש שלהם דלף ויכול להיות שישתמשו בו נגדם בהמשך. כלום.

אבל זאת ואלב... אנשים ימשיכו לסמוך עליה ולהגיד שהיא המשיח. אם זה היה קורה לEA עם אוריג'ן? אני אפילו לא רוצה לחשוב על הסערה.

זו כל ההודעה לעיתונות? ברצינות? שום דבר על "לא היתה גישה לפרטי תשלום מלאים"? אפילו לא איזה "אנחנו חוקרים כעת האם היתה גישה לפרטי תשלום"? כלום?
איזה מעפנים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 דצמבר 2015, 13:18

זו כל ההודעה. וכדי לקרוא אותה בכלל צריך ללכת לאתרי גיימינג/חדשות. היא לא קופצת לאנשים בכניסה לסטים/מופיעה בדף הראשי. ממש אחלה לקיחת אחריות מצד ואלב.
אני לא יודע אם הייתי מגדיר אותם כ''מעפנים''.. אולי ''שאננים''.. אולי ''לא שמים על הלקוחות שלהם''.... אולי ''אנחנו הדג הכי גדול בבריכה, מה כבר יקרה לנו?!''.. ואולי פשוט חברה שעושה כלמיני דברים שהיו גורמים לחברות אחרות לאבד את הקרדיט שלהן מזמן ולגל של ביקורת שלילית.. אבל כאן, משום מה, הכל די ניטרלי.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 דצמבר 2015, 13:21

Klayman כתב:זו כל ההודעה. וכדי לקרוא אותה בכלל צריך ללכת לאתרי גיימינג/חדשות. היא לא קופצת לאנשים בכניסה לסטים/מופיעה בדף הראשי. ממש אחלה לקיחת אחריות מצד ואלב.
אני לא יודע אם הייתי מגדיר אותם כ''מעפנים''.. אולי ''שאננים''.. אולי ''לא שמים על הלקוחות שלהם''.... אולי ''אנחנו הדג הכי גדול בבריכה, מה כבר יקרה לנו?!''.. ואולי פשוט חברה שעושה כלמיני דברים שהיו גורמים לחברות אחרות לאבד את הקרדיט שלהן מזמן ולגל של ביקורת שלילית.. אבל כאן, משום מה, הכל די ניטרלי.

זה חוסר אחריות פסיכי. נכון שזה תוקן תוך איזו שעה, אבל עדין יכול להיות שנחשפו פרטי אשראי. המינימום של המינימום זה מייל לכל המשתמשים שאומר שכדאי להחליף סיסמא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 דצמבר 2015, 16:46

פשוט פסיכי, חובבנות של חברה ישראלית :)
אני חושב שvalve השמידו את המוניטין שלהם כמעט לגמרי ב2015. אני לפחות אבדתי כל אמון בהם כחברה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 26 דצמבר 2015, 17:22

DrKeo כתב:פשוט פסיכי, חובבנות של חברה ישראלית :)
אני חושב שvalve השמידו את המוניטין שלהם כמעט לגמרי ב2015. אני לפחות אבדתי כל אמון בהם כחברה.

עכשיו עם המחשב החדש התחלתי להתמקד יותר במשחקי PC והופתעתי לגלות כמה משחקי צד שלישי משתמשים בסטים. פשוט מזעזע לחשוב שחברה אחת מחזיקה בביצים של חלק גדול מהתחום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 דצמבר 2015, 18:25

MGS FREAK כתב:
DrKeo כתב:פשוט פסיכי, חובבנות של חברה ישראלית :)

עכשיו עם המחשב החדש התחלתי להתמקד יותר במשחקי PC והופתעתי לגלות כמה משחקי צד שלישי משתמשים בסטים. פשוט מזעזע לחשוב שחברה אחת מחזיקה בביצים של חלק גדול מהתחום.

זה נורא אירוני שסטים היא הDRM הכי פופולרי בPC, שהם לא נתנו החזרים במשך 11 שנים, שהם ALWAYS ONLINE ושעכשיו הייתה להם קטסטרופת אבטחה מטורפת ואיכשהו קאז בצד שלהם :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 דצמבר 2015, 19:13

אני לא יודע למה זה כזה מסובך להבין שגוף אחד יכול להצטיין בדברים מסוימים ובאחרים להיות לוקה בחסר ולהתייחס לכך בהתאם. נדב, אתה עדיין לא מבין מה זה always online. אם נקבל החלטות רק על בסיס אבטחה אז אף אחד לא היה משחק על כלום כבר כי כל ארגון רציני נפרץ (ובמקרה הזה לא הייתה פריצה).

בכל אופן, התקשורת של ואלב ממשיכה להיות בקאנטים ואפשר רק לקוות שהאירוע הזה יגרום לשינוי המתבקש.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 דצמבר 2015, 21:58

זה דבר אחד כשפורצים לאתר וגונבים ממנו נתונים אישיים של אנשים. זה דבר אחר לגמרי שהאתר נותן למשתמשים נתונים אישיים של משתמשים אחרים בדחיפה, לא לוקח על כך אחריות ולא מיידע את עשרות מיליוני המשתמשים שלו על מה שקרה.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 דצמבר 2015, 22:15

לא אמרתי אחרת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 דצמבר 2015, 22:53

Kazz כתב:אני לא יודע למה זה כזה מסובך להבין שגוף אחד יכול להצטיין בדברים מסוימים ובאחרים להיות לוקה בחסר ולהתייחס לכך בהתאם. נדב, אתה עדיין לא מבין מה זה always online. אם נקבל החלטות רק על בסיס אבטחה אז אף אחד לא היה משחק על כלום כבר כי כל ארגון רציני נפרץ (ובמקרה הזה לא הייתה פריצה).

בכל אופן, התקשורת של ואלב ממשיכה להיות בקאנטים ואפשר רק לקוות שהאירוע הזה יגרום לשינוי המתבקש.

Always online זה כשמדי פעם משחק מנסה ליצור קשר עם שרת ואם הוא נכשל המשחק לא עובד. זאת ההגדרה. זה לא משנה אם זה סים סיטי שעושה את זה פעם ב10 שניות או הONE שהיה אמור לעשות את זה כל 24 שעות או סטים שעושה את זה פעם בארבעה ימים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים