DrKeo כתב:אני מוזר שמה שהכי מלהיב אותה ברשימה זה flatout 4?
HL3 כבר לא עושה לי כלום, יכול להיות סתם סוג של DUD שעבדו עליו וזנחו אותו. כולם יודעים שהם לפחות עבדו על HL3 אבל מי יודע אם הפרוייקט הזה אפילו חיי. ביום שמכריזים על HL3 אני מוכר את הבן שלי בשבילו. אגב, יכול להיות שHL3 כן קרוב כי החלטתי שהכסף שיש לי בסטים ישמש אותי בקניה של HL3 ויש לי עכשיו 49.85$. כלומר אני במרחק של כמה סנטים מה50$ שאני צריך בשביל לקנות את HL3
Laskin כתב:אני עדיין לא מבין את העקרון של לקנות שלט שישמש לך כעכבר...
הרי אם אתה יוצא כרגע ממשחק וצריך לחפש את העכבר אחר כך - אז עכשיו אתה תצא ממשחק ותחפש את השלט השני, כי הרי את המשחק לא שיחקת עם השלט של סטים, אלא עם זה של ה-360![]()
רוצים עכבר? תקנו אחד ב-80 שקל, או טאץ' פאד אם זה לא נח משום מה... אני עם עכבר בסלון כבר בערך עשור, עכברים היום קולטים מצויין על הספה
Klayman כתב:החלפתי את הסיסמא שלי לסטים (שגם ככה שונה לחלוטין מכל סיסמא אחרת שיש לי), וניטרלתי את האפשרות לחייב אותי בPAYPAL או כל אמצעי אחר. גם ניתקתי את מספר הטלפון שלי משם. פשוט חוסר אחריות משווע מצד ואלב, הפלטפורמה הגדולה בעולם הPC. גם התגובה הרשמית שלהם לא ממש אומרת משהו, מתחמקת מהעובדה שאנשים קיבלו פרטים של אנשים אחרים ויכולים עכשיו להשתמש בהם בעוקצי הנדסה חברתית למיניהם, וגם לא באמת יודעת אם נעשו כבר שימושים לא ראויים.
"Steam is back up and running without any known issues," said Doug Lombardi, Valve's director of marketing. "As a result of a configuration change earlier today, a caching issue allowed some users to randomly see pages generated for other users for a period of less than an hour.
לשון מכובסת כ''כ, לפאק מאוד מאוד רציני. בלי הודעה על כמה משתמשים הושפעו מהפאק הזה, בלי הצעות והנחיות לאנשים לשים לב שהמידע האישי הרגיש שלהם דלף ויכול להיות שישתמשו בו נגדם בהמשך. כלום.
אבל זאת ואלב... אנשים ימשיכו לסמוך עליה ולהגיד שהיא המשיח. אם זה היה קורה לEA עם אוריג'ן? אני אפילו לא רוצה לחשוב על הסערה.
Klayman כתב:זו כל ההודעה. וכדי לקרוא אותה בכלל צריך ללכת לאתרי גיימינג/חדשות. היא לא קופצת לאנשים בכניסה לסטים/מופיעה בדף הראשי. ממש אחלה לקיחת אחריות מצד ואלב.
אני לא יודע אם הייתי מגדיר אותם כ''מעפנים''.. אולי ''שאננים''.. אולי ''לא שמים על הלקוחות שלהם''.... אולי ''אנחנו הדג הכי גדול בבריכה, מה כבר יקרה לנו?!''.. ואולי פשוט חברה שעושה כלמיני דברים שהיו גורמים לחברות אחרות לאבד את הקרדיט שלהן מזמן ולגל של ביקורת שלילית.. אבל כאן, משום מה, הכל די ניטרלי.
DrKeo כתב:פשוט פסיכי, חובבנות של חברה ישראלית
אני חושב שvalve השמידו את המוניטין שלהם כמעט לגמרי ב2015. אני לפחות אבדתי כל אמון בהם כחברה.
MGS FREAK כתב:DrKeo כתב:פשוט פסיכי, חובבנות של חברה ישראלית
אני חושב שvalve השמידו את המוניטין שלהם כמעט לגמרי ב2015. אני לפחות אבדתי כל אמון בהם כחברה.
עכשיו עם המחשב החדש התחלתי להתמקד יותר במשחקי PC והופתעתי לגלות כמה משחקי צד שלישי משתמשים בסטים. פשוט מזעזע לחשוב שחברה אחת מחזיקה בביצים של חלק גדול מהתחום.
Kazz כתב:אני לא יודע למה זה כזה מסובך להבין שגוף אחד יכול להצטיין בדברים מסוימים ובאחרים להיות לוקה בחסר ולהתייחס לכך בהתאם. נדב, אתה עדיין לא מבין מה זה always online. אם נקבל החלטות רק על בסיס אבטחה אז אף אחד לא היה משחק על כלום כבר כי כל ארגון רציני נפרץ (ובמקרה הזה לא הייתה פריצה).
בכל אופן, התקשורת של ואלב ממשיכה להיות בקאנטים ואפשר רק לקוות שהאירוע הזה יגרום לשינוי המתבקש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים