סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 יולי 2013, 13:49

Klayman כתב:תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה משתמש באייפון כמכשיר הראשי שלך נכון? אם כן אז אתה לא באמת מבין את חשיבות כפתור התפריט בשימוש היומיומי באנדרואיד.

מולטי טאסקינג: https://www.youtube.com/watch?v=xAaR-kUOyLA

יכול להיות שאני לא באמת מבין, למרות שהתעסקתי עם המון מכשירי אנדרואיד ועשיתי שימוש בכפתור הזה, אבל לא צריך להבין את הנושא כל כך לעומק, בשביל לדעת שלחיצה של שניה וחצי היא לא בעיה אקוטית, לעומת לחיצה על לחצן נפרד.
זה פחות מהיר וזה חיסרון, אבל זה לא איזה הבדל עצום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 יולי 2013, 14:06

בשימוש יומיומי, כשכפתור הבית משמש בעצם לשלוש מטרות שונות, זה לא נוח. סמוך עלי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 יולי 2013, 14:17

Klayman כתב:בשימוש יומיומי, כשכפתור הבית משמש בעצם לשלוש מטרות שונות, זה לא נוח. סמוך עלי.

לי נראה שברגע שמתרגלים לזה, זה נוח.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 יולי 2013, 14:22

לא סתם זה פרט שעליו HTC חטפה בביקורות.. גם המיקום של הכפתורים הקספטיביים לא ממש נוח, גם יש רק שניים מהם וגם אחד מהם משמש לשלוש פעולות שונות ויומיומיות. באמת ובתמים שרציתי לקנות את המכשיר הזה, אבל הביקורות הללו, יחד עם ההתחממות המטורפת שעליה קראתי, שמתרחשת בשימושים פשוטים יחסית, יחד עם המצלמה, שלעין לשלי מוציאה תמונות פחות טובות מאחרות, יחד עם סיפור הכפתורים (ובכללם הכפתורים הפיזיים חסרי הפידבק), מוביל למכשיר עם עיצוב מדהים, תוכנה לא רעה (SENSE היא כבר לא מה שהיה פעם), ושימושיות יומיומית מעצבנת יחסית. מה גם, שבוא לא נדבר על היסטוריית העדכונים של HTC למכשירי הדגל שלה (היי, אפילו ה HTC ONE S לא ישודג לJB.. עלוב).
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 יולי 2013, 15:12

Klayman כתב:לא סתם זה פרט שעליו HTC חטפה בביקורות.. גם המיקום של הכפתורים הקספטיביים לא ממש נוח, גם יש רק שניים מהם וגם אחד מהם משמש לשלוש פעולות שונות ויומיומיות. באמת ובתמים שרציתי לקנות את המכשיר הזה, אבל הביקורות הללו, יחד עם ההתחממות המטורפת שעליה קראתי, שמתרחשת בשימושים פשוטים יחסית, יחד עם המצלמה, שלעין לשלי מוציאה תמונות פחות טובות מאחרות, יחד עם סיפור הכפתורים (ובכללם הכפתורים הפיזיים חסרי הפידבק), מוביל למכשיר עם עיצוב מדהים, תוכנה לא רעה (SENSE היא כבר לא מה שהיה פעם), ושימושיות יומיומית מעצבנת יחסית. מה גם, שבוא לא נדבר על היסטוריית העדכונים של HTC למכשירי הדגל שלה (היי, אפילו ה HTC ONE S לא ישודג לJB.. עלוב).

ממתי הONE S מכשיר דגל?
HTC משדרגת את מכשירי הדגל שלה יותר מהר מסמסונג. היא עדין לא עושה את זה כמו שצריך, אבל היא עדיפה על התחרות.

SENSE באמת פחות טובה ממה שהיא היתה פעם. היא מתקרבת בכל איטרציה לזבל שמכביד על המערכת בלי סיבה. בכלל, אם כבר לקנות מכשיר אנדרואיד, אז רק נקסוס, או גירסאות נקיות שעכשיו גוגל מוציאה. כל שאר המכשירים מלאים בכל כך הרבה זבל מיותר, שרק מאט את המערכת.
פעם ראשונה שהשתמשתי בנקסוס 4, נדהמתי מכמה מהר וחלק הוא עובד. הוא מתקרב לרמה של אייפון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 יולי 2013, 11:55

היי אני צריך המלצה לגבי טלפון אנדרויד... בחור שעובד איתי שאל אותי לגבי זה. הוא מחפש משהו בסביבות ה1000 שקל. הוא רוצה משהו שאפשר לייצר איתם תמונות שלא נראות כמו צואה. מבחינתו התמונות שהאייפון 4 מייצר עונות על ההגדרה הזאת.

תודה לעוזרים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 יולי 2013, 21:39

מישהו?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 28 יולי 2013, 22:11

תשובה פשוטה? לא.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 יולי 2013, 22:36

swiss-the-engine כתב:היי אני צריך המלצה לגבי טלפון אנדרויד... בחור שעובד איתי שאל אותי לגבי זה. הוא מחפש משהו בסביבות ה1000 שקל. הוא רוצה משהו שאפשר לייצר איתם תמונות שלא נראות כמו צואה. מבחינתו התמונות שהאייפון 4 מייצר עונות על ההגדרה הזאת.

תודה לעוזרים.

לא מכיר טלפון ב1,000 שקל, שמסוגל לצלם כמו האייפון 4, או אפילו קרוב.

המכשיר הכי זול שמצלם באיכות דומה (ואפילו קצת יותר טובה), הוא הנקסוס 4, לפי דעתי.
המחיר שלו הרבה יותר גבוה ממה שהוא מחפש. 1700, זה הכי זול שתמצא, אני חושב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 יולי 2013, 00:03

באמת? אתם רוצים לומר לי שלקנות אייפון 4 כיום זה עסק יותר יקר מאלף שקל? הזוי
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 יולי 2013, 00:28

אבל רצית מכשיר אנדרואיד. :P. בכל מקרה, לא הייתי מתעסק עם מכשירי אנדרואיד זולים. הם שווים לכפרות.
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 יולי 2013, 08:27

Klayman כתב:אבל רצית מכשיר אנדרואיד. :P. בכל מקרה, לא הייתי מתעסק עם מכשירי אנדרואיד זולים. הם שווים לכפרות.

הכוונה היא שהמכשיר ( אייפון 4) כבר ישן אז מאוד מפתיע אותי שמוכרים מכשיר כזה ביותר מאלף שקל וחשבתי שלא חסרים מכשירי אנדרויד שהם שווי ערך בביצועים/טיב המכשיר.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יולי 2013, 11:00

swiss-the-engine כתב:הכוונה היא שהמכשיר ( אייפון 4) כבר ישן אז מאוד מפתיע אותי שמוכרים מכשיר כזה ביותר מאלף שקל וחשבתי שלא חסרים מכשירי אנדרויד שהם שווי ערך בביצועים/טיב המכשיר.

מכשירי אייפון (ובכלל, מכשירים של אפל) יורדים מאוד לאט במחירים שלהם, במיוחד בארץ (האייפון 5 כבר מתמודד עם תחרות קשה של הגלקסי 4 והוא עדין לא ירד מ3000 שקל, למרות שהוא יצא חצי שנה לפניו).
ב1000 שקל אפשר להשיג היום אייפון 4 משומש, במצב סביר, אבל בטח לא אחד חדש.

מכשירי אנדרואיד שמשתווים לאייפון יצאו בערך חצי שנה אחריו והיה מדובר רק במכשירי הדגל הכי מתקדמים.
כלומר, מכשירים כמו הגלקסי 2 או הsensetion xl, אבל הם פיגרו מאחוריו בכל מה שנוגע לאיכות הצילום (מכשירי האייפון תמיד היו בחוד החנית של התעשייה, עד שנוקיה התחילו עם סדרת הלומיה).
מכשירי אנדרואיד שיצאו שנה לאחר מכן, כמו הנקסוס 4, הגלקסי 3 והHTC ONE X כבר עקפו את האייפון 4 בנוגע לאיכות צילום, אבל עדין היו פחות טובים מה4S.

גם מכשירים שיצאו חצי שנה אחרי האייפון 4, עדין לא עולים 1000 שקלים. אני חושב שהגלקסי 2 עדין יקר בערך כמו הנקסוס 4, שיצא הרבה אחריו, כך שהנקסוס 4 הוא הטלפון הכי זול והכי טוב, שנופל תחת הסטנדרטים שהגדרת.
בלי קשר לצילום, הוא גם טלפון ממש מוצלח. מסיבה כלשהי, גם הוא סובל מאותן חסרונות של כל טלפון אנדרואיד שהיה הכי טוב לתקופתו - אין אפשרות הרחבת זיכרון ואין סוללה נשלפת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 יולי 2013, 11:09

אוקיי... העברתי את המידע הלאה... אגב לגבי נוקיה... הם תמיד היו הכי טובים בצילום עוד הרבה לפני הליין של הלומיה, כשהם עוד השתמשו רק בסימביאן.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יולי 2013, 11:20

swiss-the-engine כתב:אוקיי... העברתי את המידע הלאה... אגב לגבי נוקיה... הם תמיד היו הכי טובים בצילום עוד הרבה לפני הליין של הלומיה, כשהם עוד השתמשו רק בסימביאן.

לפני הקו של הלומיה, נוקיה לא היתה קיימת בשוק הסמארטפונים.
כל הטלפונים החכמים שלהם היו כל כך גרועים, שהם פשוט לא היו בתחרות. טלפוני המגע שהשתמשו בסימביאן היו זוועה. היו להם עוד כמה ניסיונות כושלים עם קו הASHA והN9 שניסו להשתמש בכל מיני מערכות הפעלה גרועות באופן מרשים.

כשאין לך סמארטפון בתחרות, אז גם אין לך סמארטפון עם המצלמה הכי טובה בתחרות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 יולי 2013, 11:31

אין לי רצון להתווכח, רק אומר שאני די בטוח שאין לך נסיון עם סימביאן וכנראה בגלל זה אתה אומר את מה שאתה אומר. רק נושא האפליקציות (שהוא חשוב מאוד! כנראה הכי חשוב) היה משהו שסימביאן ממש נכשלה בו. מעבר לזה הם היו סמארטפונים לכל דבר וכל סדרת N הציגה את המצלמות הטובות ביותר לאותה שנה. אפשר אפילו לומר שה808 עדיין מציג את הצילום הטוב ביותר.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יולי 2013, 22:49

swiss-the-engine כתב:אין לי רצון להתווכח, רק אומר שאני די בטוח שאין לך נסיון עם סימביאן וכנראה בגלל זה אתה אומר את מה שאתה אומר. רק נושא האפליקציות (שהוא חשוב מאוד! כנראה הכי חשוב) היה משהו שסימביאן ממש נכשלה בו. מעבר לזה הם היו סמארטפונים לכל דבר וכל סדרת N הציגה את המצלמות הטובות ביותר לאותה שנה. אפשר אפילו לומר שה808 עדיין מציג את הצילום הטוב ביותר.

ביום שהם עברו למערכת מגע ונשארו עם הסימביאן, הם נכשלו.
במקום לנסות להתאים את המערכת למכשיר, הם ניסו להתאים את המכשיר למערכת וזה פשוט לא עבד.

לאבא שלי היה N95 והוא היה זוועה. זה פשוט לא היה נוח לשימוש. הם לא הפסידו נתח שוק עצום רק בגלל האפליקציות. הם הפסידו אותו בגלל שהם לא השכילו להתאים את מערכת ההפעלה שלהם לממשק מגע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 29 יולי 2013, 17:11

Nucleus_Dawn כתב:
ביום שהם עברו למערכת מגע ונשארו עם הסימביאן, הם נכשלו.
במקום לנסות להתאים את המערכת למכשיר, הם ניסו להתאים את המכשיר למערכת וזה פשוט לא עבד.

לאבא שלי היה N95 והוא היה זוועה. זה פשוט לא היה נוח לשימוש. הם לא הפסידו נתח שוק עצום רק בגלל האפליקציות. הם הפסידו אותו בגלל שהם לא השכילו להתאים את מערכת ההפעלה שלהם לממשק מגע.

לפי מה שאני זוכר הN95 לא היה בכלל טלפון בעל מסך מגע. אתה מתכוון לN97?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יולי 2013, 18:02

matangt8 כתב:לפי מה שאני זוכר הN95 לא היה בכלל טלפון בעל מסך מגע. אתה מתכוון לN97?

נכון. התבלבלתי ביניהם. אתה צודק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 02 אוגוסט 2013, 02:57

DrKeo כתב:

אין לPPI שום משמעות. זה פרמטר שיווקי מטומטם שבכתסל משקלל שני פרמטרים שונים - פרמטרים שבשביל החלטה נכונה אתה חייב בכל מקרה את שניהם.
אם אני אשאל אותך אם אתה מעדיף מסך עם PPI של 400 על פני מסך עם PPI של 200, ואחרי שתגיד כן אני פשוט אביא לך מסך באותה הרזולוציה אבל בחצי מהגודל - אני מניח שאתה תרגיש די מטופש. בגלל זה בעולם המסכים והטלוויזית בכלל לא משתמשים בפרמטר המטומטם הזה מכלחתילה: מה שחשוב זה שהרזולוציה תהיה כמה שיותר גדולה ושהמסך יהיה כמה שיותר גדול. אף אחד לא אומר לעצמו "אולי עדיף לי מסך יותר קטן באותה הרזולוציה בשביל שאני אקבל ערך PPI יותר גבוה!".

המידע שמעניין אותך בתכלס הוא גם מה גודל המסך ומה הרזולוציה, ואתה תרצה כמה שיותר משניהם. הPPI לבדו הוא נתון מיותר וחסר תועלת, וברגע שנותנים לך אחד מהפרמטרים בנוסף אליו אז הPPI מסתכם בלהיות היחס מול הפרמטר השני.

Nucleus_Dawn כתב:לONE יש מעבד מהמתקדמים והחזקים בשוק הסלולר והטלפון היחיד שמציג ביצועים עדיפים עליו בבנצ'מרקים הוא האייפון 5.
למרות זאת, יש לו אחלה סוללה, אז זמן הסוללה שלו לא נופל מספינות הדגל של חברות אחרות. הוא פחות טוב רק מטלפונים בינוניים, שהמומחיות שלהם זה זמן סוללה (כמו הRAZR I).
ללומיה יש זמן סוללה די מצוין, ככה שאני חושב שבהחלט יש מקום לדאוג למעבד טוב יותר ולהתפשר על כמה שעות סוללה, כמו שאני חושב שיש מקום להתפשר על מצלמה של 13 MP, שכנראה תהייה הכי טובה בשוק במשך שנה-שנתיים בכל מקרה, ולדאוג שהטלפון יהיה דק יותר, עם מעבד טוב יותר ועם מסך טוב יותר.
אגב, ה1020 גם לא חייב מסך 1080P, עם גודל המסך שלו. הוא יכולים לפגוע הרבה פחות בזמן הסוללה ולשים מסך עם PPI מאוד גבוה, בלי להגיע ל1080P.

אבל אתה מבין שבעצם גם האייפון שפחות טוב בזמן הסוללה שלו רק מטלפונים בינוניים הוא בסופו של דבר טלפון בינוני כשלעצמו. אין פה קסמים: כשהמסך שלך מציע רזולוציה הרבה יותר נמוכה ומגיע בגודל הרבה יותר קטן, אז הוא גם שותה הרבה פחות סוללה וגם משאיר לעצמך יותר כח עיבוד לביצועים יותר טובים. ונראה שבדיוק מאותה הסיבה נוקיה הלכו איפשהו באמצע: אמנם לא מסך מצוקמק בגודלו כמו האייפון אבל גם לא מרשים כמו ספינות הדגל של האנדרואיד, וזמן הסוללה גם הוא בהתאם.
בנוסף, המגהפיקסלים שבמצלמה שלו הם לא מה שהופך את המכשיר למסיבי יותר, אלא גודל החיישן שהוא אולי הפרמטר הכי חשוב שיש. ככל שהחיישן יותר גדול כך הוא גם צריך עדשה יותר עבה.
ואגב, איזה מסך בגדלים האלו אתה מכיר ברזולוציה שבין 720P ל1080P? וכמה מהם עם מסך LED? אתה מבין מה המשמעויות של פיתוח פאנל ברזולוציה לא סטנדרטית? אם אין לך יצרן פאנלים זול לקנות ממנו העלות תהיה עצומה. ואחר כך גם לך תתעסק עם התאמה של כל הרכיבים והתוכנות שפשוט לא נבנו לרזולוציות האלו...

swiss-the-engine כתב:היי אני צריך המלצה לגבי טלפון אנדרויד... בחור שעובד איתי שאל אותי לגבי זה. הוא מחפש משהו בסביבות ה1000 שקל. הוא רוצה משהו שאפשר לייצר איתם תמונות שלא נראות כמו צואה. מבחינתו התמונות שהאייפון 4 מייצר עונות על ההגדרה הזאת.

תודה לעוזרים.

האמת היא שבקצת יותר מ-1000 יש כמה אטרקציות מהשנה שעברה - מכשירים בליגה של הגלקסי 2 ואולי אפילו קצת מעליו. למשל הLG Prada שמשום מה KSP מוכרים ב-1290 ש"ח:
http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_ ... mpaign=zap
אם מה שחשוב לבחור זו בעיקר המצלמה אז הפראדה הוא אולי האופציה הטובה ביותר: GSMARENA טוענים שם שהוא מתקרב לאיכות הצילום של ה4S, ככה שזה כמה דרגות מעל המצלמה הבלויה של האייפון 4 הרגיל.
In terms of image quality, the third Prada scores among the best in the 8MP league. The produced photos have plenty of detail, good contrast and accurate colors, and no defects whatsoever. The only thing we noticed is the higher than usual noise levels, but we guess it's either the high amount resolved detail - high noise levels combo or the opposite.
...
Overall, the photos from the LG Prada 3.0 are among the best 8MP performers in our chart tests. The Apple iPhone 4S did a tad better, but the Prada 3.0 still does greater than most 8MP droids out there.

עוד המלצה בטווח המחירים הזה הוא הXperia P שאפילו קצת יותר זול: 1200 ש"ח בשביל אנדרואיד מרשים למחיר שלו
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=829055
וגם אצלו מציינים לטובה את המצלמה:
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_p-review-767p6.php

ואם הוא יכול להביא מכשיר מארה"ב אז בכלל שלא יתבלבל לרגע ויקח את ה-4X. ב-320 דולר הוא מקבל שם כבר משהו שמקביל לנקסוס 4 של גוגל (שמבוסס עליו) ואפילו מוביל עליו בכמה פרמטרים. וכל זה בכמעט מאה דולר פחות:
http://www.amazon.com/LG-Optimus-Factor ... ords=lg+4x

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוגוסט 2013, 03:26

swym כתב:אין לPPI שום משמעות. זה פרמטר שיווקי מטומטם שבכתסל משקלל שני פרמטרים שונים - פרמטרים שבשביל החלטה נכונה אתה חייב בכל מקרה את שניהם.
אם אני אשאל אותך אם אתה מעדיף מסך עם PPI של 400 על פני מסך עם PPI של 200, ואחרי שתגיד כן אני פשוט אביא לך מסך באותה הרזולוציה אבל בחצי מהגודל - אני מניח שאתה תרגיש די מטופש. בגלל זה בעולם המסכים והטלוויזית בכלל לא משתמשים בפרמטר המטומטם הזה מכלחתילה: מה שחשוב זה שהרזולוציה תהיה כמה שיותר גדולה ושהמסך יהיה כמה שיותר גדול. אף אחד לא אומר לעצמו "אולי עדיף לי מסך יותר קטן באותה הרזולוציה בשביל שאני אקבל ערך PPI יותר גבוה!".

המידע שמעניין אותך בתכלס הוא גם מה גודל המסך ומה הרזולוציה, ואתה תרצה כמה שיותר משניהם. הPPI לבדו הוא נתון מיותר וחסר תועלת, וברגע שנותנים לך אחד מהפרמטרים בנוסף אליו אז הPPI מסתכם בלהיות היחס מול הפרמטר השני.

ברור שגודל המסך משנה אבל כשיש לך גודל מסך נתון הPPI הוא נתון סופר חשוב. ועוד יותר להדגיש מעבר לזה, יש ללומיה גודל מסך קטן יותר משל התחרות ו-PPI נמוך יותר, הרע משני העולמות (בעצם בשילוב עם זה שגם הטלפון עצמו באותו גודל כמו התחרות למרות המסך הקטן יותר וזה שהוא כבד יותר אני משער שזה הרע מארבעת העולמות) ולכן מה שאמרת רק עוד יותר מדגיש את מה שאמרתי, שיש לו PPI נמוך יותר והחטא על הפשע הוא שגם המסך קטן יותר. PPI זה נתון מאוד חשוב, הוא אומר לך מה צפיפות הפיקסלים ולא משנה מה הגודל, הגודל הוא החלטה שלך אם בא לך 3" או 6", זה שאתה יודע מה הPPI אומר שאתה יודע לאיזו חדות לצפות מה שהופך את הנתון הזה לאחד הנתונים הכי חשובים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 אוגוסט 2013, 12:42

לא נמאס לך? הנה שחר אמר לך בבירור שהוא לא רואה פיקסלים לא באייפון 5 ולא בS4. תשחרר מהPPI, הPPI מצויין וכל מספר מעבר למה שאתה מקבל באייפון 5/לומיה 920 או 1020 הוא סתם שטות של למי יש גדול יותר. באמת אתה לא מובן בקטע הזה. שנה הבאה תגיד "מה זה החרא הזה אני רוצה מסך ULTRA HD!".
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 אוגוסט 2013, 13:05

לא שאני נכנס לויכוח פה, אבל בגדול, זאת לא השוואה הוגנת בדיוק. לאייפון 5 יש פחות אינץ' שלם על הS4. אם הPPI בS4 היה כמו באייפון 5 כנראה שכן היית רואה פיקסלים. כמו ששחר אמר שהוא רואה בS3 לעומת הS4.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוגוסט 2013, 15:21

swiss-the-engine כתב:לא נמאס לך? הנה שחר אמר לך בבירור שהוא לא רואה פיקסלים לא באייפון 5 ולא בS4. תשחרר מהPPI, הPPI מצויין וכל מספר מעבר למה שאתה מקבל באייפון 5/לומיה 920 או 1020 הוא סתם שטות של למי יש גדול יותר. באמת אתה לא מובן בקטע הזה. שנה הבאה תגיד "מה זה החרא הזה אני רוצה מסך ULTRA HD!".

אני רואה פיקסלים באייפון 5 שיש לי ואני משתמש בו כל יום, הלוואי והיה לו PPI גבוה יותר. הייתי מעדיף שהוא יהיה 4.5" עם מסך בסביבות ה1080P, זה היה מושלם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 אוגוסט 2013, 16:46

Klayman כתב:לא שאני נכנס לויכוח פה, אבל בגדול, זאת לא השוואה הוגנת בדיוק. לאייפון 5 יש פחות אינץ' שלם על הS4. אם הPPI בS4 היה כמו באייפון 5 כנראה שכן היית רואה פיקסלים. כמו ששחר אמר שהוא רואה בS3 לעומת הS4.

קליימן אין קשר לגודל המסך... אם יש לך שתי מסכים ולשניהם יש את אותה דחיסות פיקסלים לכל אינץ אז תקבל את אותה חדות... הרי אם תקח רזולוציה 720P על מסך 2 אינץ ותקח 720P על מסך 4 אינץ' לא תקבל את אותו הPPI. אם הPPI בין שני מסכים שווה זה אומר שהחדות שלהם שווה.

נדב אתה אדם מיוחד עם ראיה יוצאת מן הכלל שמסתכל על הטלפון שלו ממרחק עשר ס"מ כל היום. אתה יודע... אני רוצה מסך 5 אינץ 4K... ככה כשיהיה לי OCULUS אני יקנה שני מכשירים עם מסכים כאלה ואתקין אותם באוקולוס.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 41 אורחים