ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי bozeman » 13 מרץ 2016, 11:40

Laskin כתב:אני קונה די הרבה בסטים ומתעלם לחלוטין מכל ענייני הקלפים וכו'... אני בסטים בגלל מבצעים, שמירות בענן ונוחות... ומדי פעם גם מודים.
אם אתם בקטע של סטים בגלל כל מני כובעים, קלפים ולנסות למכור תוכן וירטואלי - זו זכותכם, אבל אני לא מבין כל כך את הטענות.. זו פלטפורמה שלהם וכל הקטע הזה הוא "בונוס" שאני לפחות ממש לא מתעסק בו כך שזה לא "חובה" בשום דרך, אז מן הסתם - זה מגיע עם התנאים שלהם.
לפלטפורמות המתחרות יש משהו דומה בכלל?

יש דברים אחרים. באוריגין יש נקודות ששוות כסף (וגם ביופליי)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2016, 12:04

Kazz כתב:נו בסדר. 'בעיות עולם ראשון'. ההגבלות האלה הן מסיבות בטחון וצמצום פעילות בוטים ופישינג ופריצה לחשבונות. ואלב לא מנסים להסתיר שזה מעיב על הנוחיות אבל זה הפתרון הכי טוב שלהם כרגע. אכן לא ברור למה הם לא מאפשרים להשתמש ב 2FA של גוגל.

בנוגע הדרישה לקנות משהו מהחנות בשנה האחרונה, זה לא ממש בעיה. אפשר לקנות DLC בסנטים באיזה סייל. הקטע בהפעלת מפתחות זה שואלב לא יודעים מאיפה קנית או בכמה קנית אם בכלל, וטוב שכך. ככה אין סיכוי ליחס מפלה בין מי שקנה במחיר כזה או אחר.

גם אחריי שקונים אתה נשאר נעול ל30 ימים. ככה אבדתי את כל קלפי חג המולד שלי. המערכת הזאת היא בדיחה רעה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 מרץ 2016, 12:26

הMobile Authenticator המטופש הזה גם נעל אותי מחוץ לחשבון. הפעלתי אותו (רק בשביל להוריד את החסימה החדשה מהמכירות במרקט) והשרת שלהם נפל בדיוק בשלב שבו הוא אמור היה לתת לי את הrecovery code... ואז לא נתן לי להיכנס לsteam guard עד שאני מזין את הrecovery code שהם לא שלחו לי.

איכשהו הצלחתי לבטל את זה ולהעביר את זה שוב לאקטיווציה דרך המייל (ולמזלי בלי הצורך לחכות לתשובה של הsupport שלהם במשך שבועיים) ואז להפעיל אותו שוב. אבל הקטע ההזוי הוא שגם אחרי שאתה מפעיל אותו, אתה לא יכול באופן אוטומטי להוריד את החסימה מקלפים שהחלטת למכור. אתה צריך לבטל את המכירה ואז להציע אותם שוב מחדש, ואז לאשר את זה שוב. כיף כיף כיף.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מרץ 2016, 14:41

DrKeo כתב:
Kazz כתב:נו בסדר. 'בעיות עולם ראשון'. ההגבלות האלה הן מסיבות בטחון וצמצום פעילות בוטים ופישינג ופריצה לחשבונות. ואלב לא מנסים להסתיר שזה מעיב על הנוחיות אבל זה הפתרון הכי טוב שלהם כרגע. אכן לא ברור למה הם לא מאפשרים להשתמש ב 2FA של גוגל.

בנוגע הדרישה לקנות משהו מהחנות בשנה האחרונה, זה לא ממש בעיה. אפשר לקנות DLC בסנטים באיזה סייל. הקטע בהפעלת מפתחות זה שואלב לא יודעים מאיפה קנית או בכמה קנית אם בכלל, וטוב שכך. ככה אין סיכוי ליחס מפלה בין מי שקנה במחיר כזה או אחר.

גם אחריי שקונים אתה נשאר נעול ל30 ימים. ככה אבדתי את כל קלפי חג המולד שלי. המערכת הזאת היא בדיחה רעה.

נכון. כי הקנייה האחרונה צריכה להיות בת 30 יום ולא יותר משנה. אז אם לא הייתה לך כזו לפני אז אתה תצטרך לחכות שיעברו 30 יום בקנייה שעשית עכשיו. אם אתה נופל בתפר אז באסה. אבל זה לא משהו חדש. וגם את ההגבלות של ה market holds הודיעו לפני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2016, 14:49

לא משהו שידעתי עליו לפני שזה קרה לי, לא מה שיש בו טיפה של הגיון. אני לא מבין מה אתה מגונן על זה, אם זאת הייתה EA הייתה נופלת לך לפחות חצי גבה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מרץ 2016, 17:04

זה עניין של איזון בין נוחיות לבין מאבק נגד נוכלים, בוטים, פריצות וכיוצא בזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2016, 17:11

זה לא נוחיות, כשאני מאבד את כל הקלפים של קריסמס בגלל השטות הזאת זה חתיכת פאק. דוגרי זאת פשוט דרך לגרום לך לקנות בסטים עצמה ולא באתרי מפתחות כמו GMG.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 מרץ 2016, 17:39

והנה עוד שיט מעצבן: אחרי שהפעלת את הmobile authenticator אתה צריך להתחיל לאשר כל מכירה של קלף דרכו. ואם בטעות ביטלת אותו בעצבים ולא שמת לב לאותיות הקטנות, אתה לא תוכל למכור עכשיו שום דבר במרקט עד שיעברו שבועיים נוספים - גם אם תפעיל אותו שוב.

חוץ מזה, המפתח של Idle Master (תוסף שמסתנכרן עם סטים ונותן לקלפים שלך ליפול בלי שתצטרך באמת להתקין את המשחקים או להפעיל אותם) התעצבן על השטות הזו והחליט להפסיק לתמוך בתוסף שלו. יש לי עוד 2000+ קלפים להוציא ולמכור, אז אני מקווה שלפחות הגרסה הנוכחית שלו תחזיק עד שאני אסיים איתם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2016, 17:46

לי יש את הmobile authenticator ולא נתקלתי בבעיות במכירה של קלפים. אבל באמת שכל הDRM המוזר שלהם סביב מכירה של דברים הוא כזה מבולגן שאלוהים יודע מה גורם למה שם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מרץ 2016, 18:24

בכלל לא ברור מה הולך פה. אני בכלל לא שמעתי או ראיתי הודעה מסודרת בנושא, מעבר לזה של ה mobile authentication, וגם זה כי הם טרחו לשים הודעה בצהוב מעל ה market וכו'. הקשר בין החסימה על מכירת קלפים לבין קניה בסטים עצמה הוא פסול,והיה מעלה את חמתם של כל בכייני האינטרנט הקלאסיים לו היה מדובר בחברה אחרת. כל מה שמתואר כאן לא הועבר במידע כמו שצריך (נגיד בהודעה קופצת בעת פתיחת סטים או ה inventory), אבל זה לא מפתיע אותי, כי זאת ואלב והיא לא יודעת לתקשר עם הלקוחות שלה. כל העולה לעיל נובע מזה שלואלב לא בא בטוב שאנשים עושים הרבה כסף מהקלפים שלהם, ולא קונים בסטים עצמה יותר (משער שיש לא מעט כמוני, שלא קנו בסטים כבר המון זמן, כי פשוט מצאתי משהו שרציתי במחיר טוב יותר מאשר חנויות אחרות.) ואלב לא אמורה לדעת כמה שילמתי על משחק במקום אחר או אך שילמתי בכלל. יכול להיות שיש לי דוד שאוהב לקנות לי מתנות קודים למשחקים, אז מה, לא מגיע לי להנות מהקלפים שלי? ברגע שיש לאדם mobile authentication, אין שום סיבה שבעולם לחסום אותו מפעולות מרקט. הטיעון הזה לא מחזיק מים. אם אני כזה האקר תותח שהפלתי את כל ההגנות הללו, מה מונע ממני לשלם כמה דולרים על משחק כדי לשמור את החשבון פעיל?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2016, 18:58

באמת שאני לא מבין את כל הקונספט, אין שום קורלציה בין לקנות משחקים ספציפית מ-VALVE ואותנטיות החשבון או המשתמש בחשבון.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מרץ 2016, 19:17

יש. כי ככה ואלב אמרו. לכל חברה אחרת היו שותים את הדם על דבר כזה. בטח ובטח לחברה שהיא סוגשל מונופול בעולם המשחקים בPC. איפה טים סוויני שיגיד כמה זה מסוכן שואלב מגבילה אספקטים מסויימים כדי להכריח אנשים לקנות בחנות שלה? מה תהיה המגבלה הבאה? איסור על השתתפות באיסוף קלפים ממשחקים? אי מתן זכות ליצור באדג'? מניעת שימוש בארנק סטים? מי אמר שלא? על מיקרוסופט עשו טררם שלם מכלום, למה כאן כולם שותקים?
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מרץ 2016, 23:16

אם היית עוקב אחר החדשות שואלב מפרסים בסטים היית יודע על כל התפתחות. ושינויים גדולים כמו אלה מדווחים ע"י אתרים. אל תגיד לי שגם לא ידעת שסטים גם מגבילים חשבונות שאף פעם לא קנו דבר. לרשימת כל ההגבלות:

https://support.steampowered.com/kb_art ... &l=english

ההגבלה של קנייה בחנות של סטים היא הגבלה ישנה ולא משהו שצץ משום מקום. ברגע שיש הגבלה שכזו אתה מצמצם את כמות החשבונות שהם בוטים או משומשים כפישינג ושאר רמאויות. מאין לואלב לדעת אם חשבון שלא קנה כלום ורק הפעיל מפתחות זה לא חשבון של scammer ושכל המשחקים האלה הושגו בדרך לא חוקית? לכן יש את המגבלה הזו. כשרמאים צריכים ל'תחזק' את שלל החשבונות שלהם ולהוציא כסף כדי להמשיך ולרמות אז מספרם יורד.

חתיכת entitlement לקבל פיצ'ר שמאפשר לך לעשות כסף אקסטרה מקלפים שמגיעים עם משחק הסטים שלך באותו מחיר ואז להתלונן על התנאים שואלב מציבים כאילו הם גוזלים ממך כסף. כן לואלב לא בא בטוב שאנשים עושים כסף ממכירת כרטיסים כאשר על מכירה כזו מקנה לואלב נתח מהעסקה אז אם כבר יותר טוב להם לאפשר לכל חשבון לעשות עסקאות ולא להציב שום מגבלות..

אלא התנאים של השימוש בשוק המכירות עם המינוסים והפלוסים שלהם. לא טוב לך? אל תשתמש. תעבור לשוק של יופליי או אוריג'ין. רגע. לואלב אין מחוייבות להציע את כל תוספות הערך-מוסף של שירות סטים לפי נוחיותך האישית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2016, 23:27

יש לי מאות משחקים בסטים, עשרות מהם קניתי בסטים עצמה, אני משחק שעות בכל שבוע בחשבון שלי, יש לי אות׳נטיקייטור מחובר לטלפון שלי ואני לקוח סטים כבר 13 שנים כשרכשתי את המשחק הראשון שלי כבר באוקטובר 2004, לפני 11 וחצי שנים. אם מכככללללל המידע הזה הם לא מצליחים לאשר את החשבון שלי אז באמת שיהיה להם לבריאות. אם הם לא מצליחים לעשות מה שעושה אפליקציה שפיתח בן 14 אז איך הם אמורים לפתח את hl3?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 מרץ 2016, 00:42

נדב - הם יכולים וחצי. הם בוחרים שלא לעשות זאת, כדי לאלץ אותך לרכוש מוצרים בחנות היקרה שלהם. חד וחלק. לא יעזור לך קאזז, הטיעון שלך לא מחזיק מים. אתה כותב הרבה, אבל אתה לא מתייחס לרגע לניצול כוחה ומעמדה של סטים בסיפור הזה, כדי לאלץ רכישות דרכה. אתה אפילו מצדיק את הנושא. יש כאן מלא אפשרויות להבין שמדובר בחשבון חוקי. עדיף להחזיק מיליוני חשבונות בסטים בסטטוס ''אשם עד שתוכח חפותו'', במקום הגישה ההפוכה? יפה לך. אני אזכור את העמדה הזאת שלך לדיונים עתידיים.

עובדה שנדב לא ידע על המגבלה, ואני לא ידעתי על המגבלה, ואני די בטוח שעוד הרבה בפורום פה לא מכירים אותה.... האם אתה יודע מתי ''הטיימר'' של מכירת הקלפים לחשבון שלך עומד להסתיים? כנראה שלא. כי ואלב לא טורחת לפרסם את הנתון הזה בצורה ברורה... אם הנושא הזה פורסם אתרים ללא התייחסות לכך שמדובר בשיטה נלוזה לאלץ את מיליוני המשתמשים של סטים לרכוש דרכה (ולא דרך המתחרות הטובות שלה), אז זה סה''כ מחזק את הטענה שלי שואלב מקבלת פס חופשי מתקשורת הגיימינג. צעד דומה/זהה ממיקרוסופט היה גורר קיטונות של ביקורת ובוז.

לסיום - ובנקודה הזאת אתה נופל תמיד כשמגיעים לביקורת על ואלב - ''אם לא נאה לך אל תשתמש''. אני יודע ומבין את זה. אתה לא. אתה תמיד מבקר את כל החברות מסביב שלא עושות דברים שיתאימו לנוחיותך ולהגיון שלך, ולא מתבלבל לרגע כשאתה גם גונב את המשחקים שלהן. אז כן, מותר לבקר את ואלב. מצטער אם זה כואב לך ואתה מרגיש שאתה חייב להגן על כל שטות שהחברה הזאת עושה. לי ברור שלא מגיע לי כלום ולא חייבים לי כלום. לך, זה לא ברור (על כל חברה שהיא לא ואלב).
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מרץ 2016, 09:20

בזמן שאתם לא ידעתם על המגבלות השונות של הקלפים - אני לא ידעתי שאפשר לעשות איתם משהו... זאת אומרת, שמעתי על זה פה ושם, אבל התעלמתי לחלוטין. כי שוב - אני קונה מסטים מתי שהם מציעים לי את המחיר הטוב ביותר, וזה קורה המון, ואני ממש לא מבין איך KLAYMAN קורא לזה "בחנות היקרה שלהם".
אם אתם מוותרים על המחיר הטוב ביותר כדי לקבל קלפים שאותם תוכלו למכור או לא למכור - אתם לוקחים הימור, ואתם נכנסים לתחום שאני במקומכם הייתי קורא את כל האותיות הקטנות לפני כן. אין מתנות חינם בחיים, ואם היו בהתחלה - אז זה היה כדי למשוך אתכם ולהרגיל אתכם ואז להכניס עוד סעיפים שפתאום משנים את התמונה...

בקיצור, תקנו איפה שהכי זול ותפסיקו לחפש איך אתם דופקים את המערכת בעוד 40 סנט לקלף ולהתעסק עם הבולשיט הזה :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 מרץ 2016, 09:40

LOL. מצטער לאסקין, אבל לא קראתי תגובה כ"כ מלאה בשטויות כבר הרבה זמן.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מרץ 2016, 12:23

לא נראה לי שהבנת איך זה עובד לאסקין :)

דבר ראשון המחירים בסטים הם כמעט תמיד יקרים יחסית כי בGMG משווים תמיד למחיר של סטים ויש להם עוד איזה קופון 25% על גבי זה. דבר שני, קלפי סטים מקבלים כך או כך, לא משנה איפה קנית. הבעיה היא שסטים כופה עליך לקנות אצלם פעם בשנה כדי שתהיה לך רשות למכור שם. הם רוצים לעשות מגבלה כזאת כדי שיקנו אצלם יותר? יאללה, בבקשה, אבל תקראו לילד בשמו, מערכת שאמורה לגרום לך לבזבז את הכסף אצלם ולא אצל התחרות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 מרץ 2016, 12:51

DrKeo כתב:מערכת שאמורה לגרום לך לבזבז את הכסף אצלם ולא אצל התחרות.

איזה שם קליט ומגניב
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מרץ 2016, 13:00

רגע, נדב, אתה באמת מצפה מהם לקרוא לילד בשמו או מה? (;
או שזה ממש לא בסדר לדעתך, שהם רוצים שתקנה דרכם ולא מהמתחרים?

וברור שיש בGMG או בהאמבל באנדל מבצעים טובים יותר פה ושם, אבל גם לסטים יש מבצעים מטורפים פעם בשלושה חודשים בערך, שלא נופלים בכלל ואפילו עם הנחות הרבה יותר גדולות מהמתחרים.
בכל אופן לא הייתי מכנה את החנות שלהם ״יקרה״, זה פשוט לא נכון ברוב מוחלט של המקרים. וגם לקרוא להם ״מונופול״ זה לא הכי קשור למציאות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מרץ 2016, 13:23

נדיר שאני קונה משחק בסטים כי במקרה הכי טוב הם משווים מחיר לחנויות החיצוניות, לא יותר מזה. זה בסדר לגמרי שהם רוצים שאני אקנה אצלם ביקר יותר, רק חבל שהם עוטפים את זה בשקרים של "אבל זה כדי למנוע גניבת משתמשים".

סוויס, חשבתי לקרא לזה משלללאכאוא"ת, אתה חושב שיתפוס?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 מרץ 2016, 13:33

אני אומר זה מערכת "שלושת הלמ"דים"
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 מרץ 2016, 14:02

נדב, למי אכפת שאתה משחק שעות בכל שבוע? כך כל רמאי יכול לשחק במשחקי F2P. למי אכפת שקנית בעבר מאות משחקים? מאיפה להם לדעת שבשלב מסוים החלטת או לא החלטת להתחיל לעסוק בפעילויות האלה? מאיפה להם לדעת שמישהו אחר לא השתלט על החשבון שלך? מאיפה להם לדעת את מקור המפתחות שאתה מפעיל בסטים? אז בין נוחיות למשתמש הרגיל לבין מאבק אפקטיבי ברמאים, זו המגבלה שהם הכניסו למי שרוצה למכור דברים בשוק.

קליימן, אתה לא מצליח להפריד בין השירות העיקרי לקנייה וגישה למשחקים לבין שאר התוספות הצדדיות שההגבלות עליהן לא משפיעות על השירות העיקרי. אם זו המגבלה שהם החליטו על מסחר בשוק כדי לצמצמם רמאות אז בסדר. זה בהחלט פחות נוח וזו זכותך להפסיק להשתמש בשירות הזה. אני לא מבין למה אני אמור להפוך שולחנות בגלל זה כשזה לא משפיע לי על המשחק וכאשר זה מדהים שזו הפלטפורמה היחידה שמאפשרת לך לעשות כסף במכירת כרטיסים שאתה מקבל בלי תשלום נוסף עם המשחק. שלא נדבר על הבוסטר פאקס שמקבלים כל שבוע-שבועיים גם כן. תחשוב באיזה מצב אתה שאתה מתעצבן שאתה לא יכול להשתמש באותה נוחות בשירות שעושה לך כסף.

אם ואלב רוצים לאלץ אותך לקנות בחנות שלהם אז הם היו מכבידים את המגבלה אט-אט כך שרק רכישות של חצי שנה אחורה ייחשבו ולא עד שנה. אם הם היו רוצים לאלץ אותך לקנות בחנות שלהם אז הם היו לא מאפשרים סיילים בכל יום ויום וכאלה שנמשכים לאורך כל השבוע ומאפשרים לך לקנות משחק בחצי דולר. אם הם רוצים כסף אז בכלל הם לא היו שמים שום מגבלה כי מיליונים של חשבונות נוספים שיכולים למכור קלפים ולתת נתח לואלב יותר משתלם מאיזה חצי דולר כל שנה במספר קטן יותר של משתמשים. אם הם היו רוצים להכריח אותך לקנות דרכם אז מזמן הם היו עושים איפה ואיפה כנגד מי שמפעיל מפתחות. אולי למשל לא לאפשר קבלת קלפים כלל למי שלא קונה את המשחק דרך סטים בלבד!

המגבלה הזו קיימת שנים ורק עכשיו הגעת למצב בו אתה מודע לקיומה. אני לא חושב שואלב עושים עבודה בטובה בלהכריח אותך אם זו כוונתם.

בדף החשבון שלך אתה יכול לראות איזה משחקים (ומתי) קנית דרך החנות עצמה ואיזה משחקים הפעלת דרך הכנסת מפתח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מרץ 2016, 14:36

נדב, למי אכפת שאתה משחק שעות בכל שבוע? כך כל רמאי יכול לשחק במשחקי F2P. למי אכפת שקנית בעבר מאות משחקים? מאיפה להם לדעת שבשלב מסוים החלטת או לא החלטת להתחיל לעסוק בפעילויות האלה? מאיפה להם לדעת שמישהו אחר לא השתלט על החשבון שלך? מאיפה להם לדעת את מקור המפתחות שאתה מפעיל בסטים? אז בין נוחיות למשתמש הרגיל לבין מאבק אפקטיבי ברמאים, זו המגבלה שהם הכניסו למי שרוצה למכור דברים בשוק.

אם כל זה לא מוכיח אז איך לקנות DLC ב-30 סנט כן?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 מרץ 2016, 16:10

כי אתה קונה מהחנות ולכן יש להם תיעוד של מתי קנית, באיזה מחיר ובאיזה אמצעי תשלום. זה לא פתרון קסם וזה לא עניין של 'הוכחה'. זה לא מונע מרמאים להמשיך לפעול אבל זה כן מצמצם את מספרם כי הם צריכים 'לתחזק' את החשבונות האלה.

אותו דבר עם עם ה Limited accounts שהם הכניסו שמגביל שימוש בפיצ'רים לחשבונות שאף פעם לא רכשו משהו במינימום של 5דולר כדי לצמצם את היקף החשבונות שאנשים פותחים בשביל הפעילויות האלה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 32 אורחים