הודעהעל ידי Klayman » 13 מרץ 2016, 18:24 

בכלל לא ברור מה הולך פה. אני בכלל לא שמעתי או ראיתי הודעה מסודרת בנושא, מעבר לזה של ה mobile authentication, וגם זה כי הם טרחו לשים הודעה בצהוב מעל ה market וכו'.  הקשר בין החסימה על מכירת קלפים לבין קניה בסטים עצמה הוא פסול,והיה מעלה את חמתם של כל בכייני האינטרנט הקלאסיים לו היה מדובר בחברה אחרת. כל מה שמתואר כאן לא הועבר במידע כמו שצריך (נגיד בהודעה קופצת בעת פתיחת סטים או  ה  inventory), אבל זה לא מפתיע אותי, כי זאת ואלב והיא לא יודעת לתקשר עם הלקוחות שלה. כל העולה לעיל נובע מזה שלואלב לא בא בטוב שאנשים עושים הרבה כסף מהקלפים שלהם,  ולא קונים בסטים עצמה יותר (משער שיש לא מעט כמוני, שלא קנו בסטים כבר המון זמן, כי פשוט מצאתי משהו שרציתי במחיר טוב יותר מאשר חנויות אחרות.) ואלב לא אמורה לדעת כמה שילמתי על משחק במקום אחר או אך שילמתי בכלל. יכול להיות שיש לי דוד שאוהב לקנות לי מתנות קודים למשחקים, אז מה,  לא מגיע לי להנות מהקלפים שלי? ברגע שיש לאדם mobile authentication, אין שום סיבה שבעולם לחסום אותו מפעולות מרקט. הטיעון הזה לא מחזיק מים. אם אני כזה האקר תותח שהפלתי את כל ההגנות הללו, מה מונע ממני לשלם כמה דולרים על משחק כדי לשמור את החשבון פעיל?

Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?