סיילים, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Yahel12
Warrior

Re: חנויות, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Yahel12 » 01 ספטמבר 2015, 18:17

Amazon גובים את כול המיסים במשלוח.. לא משנה איזה סוג משלוח - amazon global או global priority.. תמיד גובים שם את כול הכסף שנדרש מלכתחילה ואם במקרה לוקחים ממך עוד אתה פשוט כותב והם יחזירו לך אותו באותו הרגע

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 ספטמבר 2015, 19:03

כן... נראה שבעיה עם המיסים בטח לא תהייה. גם התשובה מאמאזון (עם האנגלית הקלוקלת והכל) מבטיחה את זה.
העניין היחיד שקצת מרתיע, זה הסיכוי שזה יתקע במכס. האם זה באמת פשוט יגיע עם DHL ולא יתקע שם? זה קצת לחוץ בזמן לידידה שלי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 ספטמבר 2015, 19:12

אם זה DHL או חברה דומה, זה לא יתקע!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 01 ספטמבר 2015, 19:15

תקשיב גם אם אתה בוחר במשלוח הכי זול, זה עדיין מגיע עם שליח של דואר ישראל.. עם אמאזון אף פעם לא תצטרך לבוא לאסוף את זה מהדואר.. עכשיו אם אתה בוחר במשלוח הזול וקנית מאמאזון US, הם שולחים עם חברה שנקראת i parcel בדרך כלל שזו מין חברת בת של UPS, ממש מהיר ומגיע עם שליח של דואר ישראל.. ואם הזמנת מאחד האמאזונים האירופאיים סביר להניח שזה יהיה עם DHL או UPS.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 01 ספטמבר 2015, 19:21

למיטב ידיעתי המשלוח היקר הוא DHL וזה הזול הוא I-Parcel.
DHL מביאה את זה אליך ישירות ואתה יכול גם לתאם איתם שהם ישאירו לך את החבילה בתחנות דלק של דלק. זה לרוב עניין של גג 3-4 ימים.
I-parcel זה סיפור אחר כי הם מאחדים חבילות, שולחים אותם לארץ דרך DHL ובארץ הם מעבירים אותם לחלוקה דרך דואר השליחים של רשות הדואר. במקרה שלי זה מגיע לסניף בנתניה ויכול לשכב שם עד אינסוף כשאחת ליומיים הם מדווחים דיווח שקר על זה שהם ניסו לבצע מסירה ולא הצליחו. אחרי חבילה/שתיים למדתי לפנות לI-parcel, לבקש מהם את מספר המשלוח של רשות הדואר ואז לגשת למחסן של דואר השליחים ולקחת אותו משם בעצמי. משלוחים כאלה הם לרוב פרוצדורה של שבוע/שבוע וחצי אבל זה תלוי בדברים נוספים ועלול גם לחייב טיפול אישי.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 01 ספטמבר 2015, 19:23

omerkot כתב:למיטב ידיעתי המשלוח היקר הוא DHL וזה הזול הוא I-Parcel.
DHL מביאה את זה אליך ישירות ואתה יכול גם לתאם איתם שהם ישאירו לך את החבילה בתחנות דלק של דלק. זה לרוב עניין של גג 3-4 ימים.
I-parcel זה סיפור אחר כי הם מאחדים חבילות, שולחים אותם לארץ דרך DHL ובארץ הם מעבירים אותם לחלוקה דרך דואר השליחים של רשות הדואר. במקרה שלי זה מגיע לסניף בנתניה ויכול לשכב שם עד אינסוף כשאחת ליומיים הם מדווחים דיווח שקר על זה שהם ניסו לבצע מסירה ולא הצליחו. אחרי חבילה/שתיים למדתי לפנות לI-parcel, לבקש מהם את מספר המשלוח של רשות הדואר ואז לגשת למחסן של דואר השליחים ולקחת אותו משם בעצמי. משלוחים כאלה הם לרוב פרוצדורה של שבוע/שבוע וחצי אבל זה תלוי בדברים נוספים ועלול גם לחייב טיפול אישי.

כן, אבל כמו שאמרתי אם הזמנת עם משלוח זול ב Amazon US אתה תקבל עם i parcel, אם הזמנת עם משלוח זול מגרמניה/בריטניה/צרפת בדרך כלל זה יהיה DHL או UPS, הם לא מתעסקים בקקה :)

ואתה צודק באמת זה מה שצריך לעשות עם i parcel לבקש מהם אחרי כמה ימים את המספר המקומי של החבילה ולהתקשר לדואר שליחים/ללכת לקחת בעצמך.. הכי פשוט במקום לחכות לדואר ישראל שיעשו משהו, אבל בכול מקרה היו המון פעמים שהתעצלתי לעשות זאת ופשוט חיכיתי שזה יגיע עם השליח וזה היה מאוד מהר גם ככה.. האמת שהיום קיבלתי חבילה מ i parcel

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 ספטמבר 2015, 19:42

omerkot כתב:למיטב ידיעתי המשלוח היקר הוא DHL וזה הזול הוא I-Parcel.

והסבירות, לדעתך, שהחבילה תתקע במכס? אפסית? 50 50?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 01 ספטמבר 2015, 20:53

יהל, לפני משהו כמו חודשיים שלחו לי חבילה מאמאזון גרמניה באמצעות i-parcel ככה שאני לא בטוח שאתה צודק.
לגבי הסבירות שהיא תתקע במכס אז אין כזו סבירות בהזמנה דרך אמאזון.

מכאן והלאה זה הסברים כלליים לגבי איך שהמכס עובד אז לא חייבים לקרוא אם לא רוצים:
במשלוח דרך דואר חבילות רגיל (רשום או לא רשום), המכס מעריך את שווי החבילה ומצמיד לה שומה מתאימה. כאשר השולח הוא שולח אנונימי אז המכס מפעיל שיקול דעת, אם החבילה קטנה והתוכן סתמי אז ברור לו שהשווי נמצא מתחת לרף המס והוא משחרר אותה לדואר. אם החבילה משמעותית יותר והוא סבור שהמסמכים המצורפים לא מתארים את התוכן והשווי בצורה מדויקת אז הוא יבקש ממך לבוא לבית המכס ולהמציא מסמכים ואישורים מתאימים. אם החבילה נשלחת ממוכר מוכר ואמין שמדווח במדויק על התוכן והשווי אז המכס מתבסס על המסמכים, מצמיד שומה ומשחרר את החבילה לדואר כשבמעמד המסירה אתה נדרש לשלם בסניף הדואר את המכס (פעם שלחו לי ככה גיטרה חשמלית מאמזון בגרמניה - טרום עידן i-parcel).
אבל אמאזון כבר לא שולחת היום משלוחים בדואר חבילות רגיל אלא דרך חברות שילוח ובמקרים שבהם המשלוח מגיע באמצעות חברות שילוח מהיר (כמו i-parcel, DHL, פדקס וכו), המכס בכלל לא רואה את החבילה... השולח מעביר מראש פירוט מדויק של התוכן והשווי לחברות השילוח שמשתמשות בעמילי מכס שתפקידם לטפל בבירוקטריה מול רשויות המס והם עושים את זה עוד לפני שהחבילה נוחתת בארץ (או בדיעבד). כשהיא מגיעה, היא נרשמת ומשוחררת אוטומאטית. רק במקרים חריגים שבהם יש חשדות לגבי התוכן או שנדרשים אישורים מיוחדים בגלל בעיות תקינה (חלפים לרכב, משדרי רדיו וכו) אז העסק מסתבך.
אם השולח הוא לא אמאזון אז בנוסף למכס עצמו, השירותים האלה של עמילות מכס עולים כסף נוסף (דמי שחרור מהמכס, דמי אחסון, דמי חרטוט ודמי קשקוש) ואם יש עיכובים בשחרור אז זה גם יכול לעלות הרבה כסף אבל כשמדובר באמאזון, היא יודעת מה מותר לה ומה אסור לה לשלוח, היא יודעת כמה לגבות ממך והיא סוגרת מראש את כל הפינות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 ספטמבר 2015, 21:28

תודה על הפירוט. טוב לדעת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 01 ספטמבר 2015, 23:17

לא ידעתי שאמאזון שולחים לארץ! הולך לחפש דברים :ugeek:
"A man chooses, a slave obeys"

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 06 ספטמבר 2015, 11:29

מאד מקס בכ-23 דולר בNUUVEM:
http://www.nuuvem.com/item/mad-max

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 ספטמבר 2015, 11:32

WTF!?
הזויים המחירים במחשב.

זה משחק שלא אכפת לי ממנו בכלל והביקורות אישרו את כל מה שחשבתי עליו אבל המחיר כל כך מגוחך שבא לי לקנות סתם כדי לראות איך הוא נראה על ה PC.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 ספטמבר 2015, 11:34

bling כתב:WTF!?
הזויים המחירים במחשב.

זה משחק שלא אכפת לי ממנו בכלל והביקורות אישרו את כל מה שחשבתי עליו אבל המחיר כל כך מגוחך שבא לי לקנות סתם כדי לראות איך הוא נראה על ה PC.

הוא גם יעבוד לך מושלם, כי הפורט שלו ממש מוצלח.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 ספטמבר 2015, 11:43

נראה לי בכל זאת נחכה, כי יש לי יותר מדי מה לשחק ואם כבר אקנה אותו אז כן אנסה להנות ממנו כמה שעות לפני שיתחיל להמאס, עדיין מחיר לא נתפס למשחק חדש.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 ספטמבר 2015, 01:03

למי שרוצה עוד מבצע על מאד מקס, אז הוא ב30 דולר בGMG עם הקוד MADMAX-SAVE40-MADMAX

יש גם קוד נוסף של 23% הנחה שעובד למשל על פיפא 16 SAVE23-WITHGM-GSEP15

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2015, 01:06

Kazz כתב:למי שרוצה עוד מבצע על מאד מקס, אז הוא ב30 דולר בGMG עם הקוד MADMAX-SAVE40-MADMAX

יש גם קוד נוסף של 23% הנחה שעובד למשל על פיפא 16 SAVE23-WITHGM-GSEP15

יש גם 26%:

COMING-SOON26-WTHGMG

עובד על פיפ"א, NBA, הירוז 8, ובלוד בול 2.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2015, 11:01

איזה NBA? לייב או 2K?
את מד מקס אני אשקול לקנות, אחרי שתצא GOTY EDITION עם מלא תוספות שיפורים וכו', ובסביבות 10 דולר ^_^

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2015, 13:37

Laskin כתב:איזה NBA? לייב או 2K?
את מד מקס אני אשקול לקנות, אחרי שתצא GOTY EDITION עם מלא תוספות שיפורים וכו', ובסביבות 10 דולר ^_^

2K.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 10 ספטמבר 2015, 21:11

מישהו פעם הזמין מ-Video Game Plus ? ביצעתי הזמנה (ראשונה שלי מהם) לפני 10 ימים והיא עדיין לא נשלחה. הם גם לא הגיבו למייל ששלחתי להם שלשום. סביר ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2015, 21:23

רונן הזמין מהם לא מזמן לדעתי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 10 ספטמבר 2015, 22:17

הם קצת איטיים לאחרונה. את בלייזבלו קיבלתי אחרי 28 יום לעומת 9 ימים עם האורדר ובייס. תכלס VGP בשבילי הם בררה אחרונה בלבד..
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 ספטמבר 2015, 11:25

XCOM 2 בכ-22דולר ב NUUVEM.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 11 ספטמבר 2015, 12:08

Mad Max ב-18.5$ בg2a
"A man chooses, a slave obeys"

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 11 ספטמבר 2015, 15:11

MGS FREAK כתב:מישהו פעם הזמין מ-Video Game Plus ? ביצעתי הזמנה (ראשונה שלי מהם) לפני 10 ימים והיא עדיין לא נשלחה. הם גם לא הגיבו למייל ששלחתי להם שלשום. סביר ?

לא, את האמת שלא סביר.. הם בדרך כלל מצטיינים בשירות לקוחות (לפחות אצלי) לך לדף הפייסבוק שלהם ושלח להם הודעה בצ'אט, סביר להניח שתקבל תשובה ב10-30 דקות הבאות.. מוזר שאחרי 10 ימים לא שלחו אלא אם כן זה BACK ORDER.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 11 ספטמבר 2015, 19:17

Yahel12 כתב:
MGS FREAK כתב:מישהו פעם הזמין מ-Video Game Plus ? ביצעתי הזמנה (ראשונה שלי מהם) לפני 10 ימים והיא עדיין לא נשלחה. הם גם לא הגיבו למייל ששלחתי להם שלשום. סביר ?

לא, את האמת שלא סביר.. הם בדרך כלל מצטיינים בשירות לקוחות (לפחות אצלי) לך לדף הפייסבוק שלהם ושלח להם הודעה בצ'אט, סביר להניח שתקבל תשובה ב10-30 דקות הבאות.. מוזר שאחרי 10 ימים לא שלחו אלא אם כן זה BACK ORDER.

לפי האתר המוצר במלאי (הגרסה השלמה של Bioshock Infinite. הם אחת החנויות היחידות שמצאתי אותו אצלן). אין לי פייסבוק. אם עד שבוע הבא לא תהיה התקדמות אני אתחיל להטריד אותם יותר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים