omerkot כתב:למיטב ידיעתי המשלוח היקר הוא DHL וזה הזול הוא I-Parcel.
DHL מביאה את זה אליך ישירות ואתה יכול גם לתאם איתם שהם ישאירו לך את החבילה בתחנות דלק של דלק. זה לרוב עניין של גג 3-4 ימים.
I-parcel זה סיפור אחר כי הם מאחדים חבילות, שולחים אותם לארץ דרך DHL ובארץ הם מעבירים אותם לחלוקה דרך דואר השליחים של רשות הדואר. במקרה שלי זה מגיע לסניף בנתניה ויכול לשכב שם עד אינסוף כשאחת ליומיים הם מדווחים דיווח שקר על זה שהם ניסו לבצע מסירה ולא הצליחו. אחרי חבילה/שתיים למדתי לפנות לI-parcel, לבקש מהם את מספר המשלוח של רשות הדואר ואז לגשת למחסן של דואר השליחים ולקחת אותו משם בעצמי. משלוחים כאלה הם לרוב פרוצדורה של שבוע/שבוע וחצי אבל זה תלוי בדברים נוספים ועלול גם לחייב טיפול אישי.
omerkot כתב:למיטב ידיעתי המשלוח היקר הוא DHL וזה הזול הוא I-Parcel.
DHL מביאה את זה אליך ישירות ואתה יכול גם לתאם איתם שהם ישאירו לך את החבילה בתחנות דלק של דלק. זה לרוב עניין של גג 3-4 ימים.
I-parcel זה סיפור אחר כי הם מאחדים חבילות, שולחים אותם לארץ דרך DHL ובארץ הם מעבירים אותם לחלוקה דרך דואר השליחים של רשות הדואר. במקרה שלי זה מגיע לסניף בנתניה ויכול לשכב שם עד אינסוף כשאחת ליומיים הם מדווחים דיווח שקר על זה שהם ניסו לבצע מסירה ולא הצליחו. אחרי חבילה/שתיים למדתי לפנות לI-parcel, לבקש מהם את מספר המשלוח של רשות הדואר ואז לגשת למחסן של דואר השליחים ולקחת אותו משם בעצמי. משלוחים כאלה הם לרוב פרוצדורה של שבוע/שבוע וחצי אבל זה תלוי בדברים נוספים ועלול גם לחייב טיפול אישי.
bling כתב:WTF!?
הזויים המחירים במחשב.
זה משחק שלא אכפת לי ממנו בכלל והביקורות אישרו את כל מה שחשבתי עליו אבל המחיר כל כך מגוחך שבא לי לקנות סתם כדי לראות איך הוא נראה על ה PC.
Kazz כתב:למי שרוצה עוד מבצע על מאד מקס, אז הוא ב30 דולר בGMG עם הקוד MADMAX-SAVE40-MADMAX
יש גם קוד נוסף של 23% הנחה שעובד למשל על פיפא 16 SAVE23-WITHGM-GSEP15
Laskin כתב:איזה NBA? לייב או 2K?
את מד מקס אני אשקול לקנות, אחרי שתצא GOTY EDITION עם מלא תוספות שיפורים וכו', ובסביבות 10 דולר ^_^
MGS FREAK כתב:מישהו פעם הזמין מ-Video Game Plus ? ביצעתי הזמנה (ראשונה שלי מהם) לפני 10 ימים והיא עדיין לא נשלחה. הם גם לא הגיבו למייל ששלחתי להם שלשום. סביר ?
Yahel12 כתב:MGS FREAK כתב:מישהו פעם הזמין מ-Video Game Plus ? ביצעתי הזמנה (ראשונה שלי מהם) לפני 10 ימים והיא עדיין לא נשלחה. הם גם לא הגיבו למייל ששלחתי להם שלשום. סביר ?
לא, את האמת שלא סביר.. הם בדרך כלל מצטיינים בשירות לקוחות (לפחות אצלי) לך לדף הפייסבוק שלהם ושלח להם הודעה בצ'אט, סביר להניח שתקבל תשובה ב10-30 דקות הבאות.. מוזר שאחרי 10 ימים לא שלחו אלא אם כן זה BACK ORDER.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים