Nucleus_Dawn כתב:אין ויכוח שהמצב הטכני של AC:U לא מוצלח, בעליל. גם אין ויכוח שלהוציא אותו במצב הזה, היתה החלטה לא נכונה מצד יוביסופט והיה עדיף לדחות אותו, כדי להוציא משחק יותר יציב לשוק.
עם זאת, מוכרחים להעריך את התגובה של יוביסופט מאז ההשקה.
במקום לעשות את הדבר הצפוי ולטעון שאלו בעיות שמספר קטן של משתמשים נתקלו בהן, או בולשיט PR אחר, הם לקחו אחריות ואפילו מתקשרים היטב עם השחקנים, לגבי תהליך התיקון.
הם הודיעו שהם מבינים שהגישה שלהם לביקורות היתה לא נכונה ושהם ישנו אותה.
הם הקימו בלוג עם עדכונים תכופים לגבי התקדמות כל פאטצ', כולל פירוט של מה הוא מטפל.
במקום גישת מגננה וצמצום נזקים צפויה, הם הלכו לכיוון של לקיחתת אחריות וניסיון לתקן.
אם הם גם יצליחו לשפר משמעותית את המצב הטכני של המשחק, כולל טיפול בנפילות הפריימים הלא ברורות ובstuttering, התגובה שלהם בהחלט ראויה.
כל הכבוד להם שהם עושים את מה שצריך. נקווה רק שהם באמת ילמדו להבא שעדיף לדחות את המשחק בחודש, על פני להוציא אותו ובמשך חודש לתקן באגים ובעיות טכניות אחרות.
אם אתם רוצים פירוט של מה שמתוכנן לפאטצ' השלישי, אפשר למצוא אותו בבלוג שלהם.
זו לא רשימה מוגמרת עדין, אך ברגע שהם יסגרו על בדיוק מה עוד יהיה בפאטצ', הם יעדכנו.
בנוסף, הם אמרו שהם בודקים מה אפשר לעשות בנוגע לבעיות הFPS ויעדכנו בנוגע לזה, בהמשך. אני מאוד מקווה לפתרון פשוט של לבחור AA פחות כבד, או לעשות V על איזו אפשרות בתפריט, שהופכת מגוון אלמנטים לפחות מפורטים במידה קטנה, כדי לדאוג שהמשחק יעבוד כל הזמן ב30 חלק ולא רק חלק מהזמן.
עד כה, תגובה ראויה של יוביסופט, אבל חובת ההוכחה עוד עליהם. הם צריכים באמת לשפר את המצב של המשחק, כדי לכפר על מצבו בהשקה, במידה מסוימת. אחרי זה, אני חושב שאיזה DLC מוצלח (כמו הDLC הראשון של IV, למשל) בחינם לכל מי שקנה את המשחק בחודש הראשון, יהיה מספיק כדי באמת לכפר על כל הבעיות.
נ.ב.
יהיה מעניין לראות אם אכן הם ישפרו את המצב הטכני של המשחק ואם זה יוביל את פוליגון להעלו את הציון של המשחק בביקורת שלהם. הם עשו את זה לא מעט פעמים למטה ובחזרה למעלה, במשחקים עם בעיות חיבור מסוגים שונים, אז מעניין אם שיפור המצב הטכני של המשחק גם יעלה את הציון המקורי.
Laskin כתב:נדב, אתה לא תחלוק על אף אחד לגבי GTA V בשום נושא - עד שתשחק בו!
הכתיבה בו היא בעיקר גאונית.
Kazz כתב:הביקורות של GTA מתחילות להתפרסם. גיימספוט הצליחו להצחיק אותי עם המשפט הבא:
The best writing and voice acting you'll see in a video game
bling כתב:מה הבעיה במשפט הזה? הם לא אמרו Oscar worthy כמו IGN בזמנו על GTA4 שזה באמת מגוחך, ביחס למשחקי וידאו GTA5 באמת בטופ כשזה מגיע לכתיבה ו VO, ברור שהעלילה שלו די גרועה ולא נראה לי שהם ניסו לספק אחת ראויה במיוחד אלא נטו באו בשביל שטויות וצחוקים, אבל אי אפשר להתווכח שביחס למדיום הכתיבה וה VO סבבה לגמרי.
LASKIN, אם Ubi היו דוחים את Rouge לשנה הבאה מי בכלל היה מסתכל עליו אחרי Unity שנראה דור מעליו? הבנת את זה הפוך- הם היו צריכים להוציא את רוג השנה לכל הפלטפורומות ולהעביר עוד שנה של AC קרוס ג'ן (בכל מקרה כמעט כל המשחקים השנה הם כאלה, כנראה מסיבה טובה) ובשנה הבאה כשרוב המשחקים כבר עושים את המעבר לדור הבא היו צריכים להוציא את יוניטי משופר ומלוטש יותר וגם לבסיס לקוחות גדול יותר, זה נראה כל כך ברור בדיעבד, טעות גדולה מצידם.
KEO, גם בשנים חלשות של GTA הוא עדיין עם כתיבה טובה יותר מ 95% מהמשחקים, זה לא סותר במיוחד את המשפט של גיימספוט
bling כתב:מה הבעיה במשפט הזה? הם לא אמרו Oscar worthy כמו IGN בזמנו על GTA4 שזה באמת מגוחך, ביחס למשחקי וידאו GTA5 באמת בטופ כשזה מגיע לכתיבה ו VO, ברור שהעלילה שלו די גרועה ולא נראה לי שהם ניסו לספק אחת ראויה במיוחד אלא נטו באו בשביל שטויות וצחוקים, אבל אי אפשר להתווכח שביחס למדיום הכתיבה וה VO סבבה לגמרי.
LASKIN, אם Ubi היו דוחים את Rouge לשנה הבאה מי בכלל היה מסתכל עליו אחרי Unity שנראה דור מעליו? הבנת את זה הפוך- הם היו צריכים להוציא את רוג השנה לכל הפלטפורומות ולהעביר עוד שנה של AC קרוס ג'ן (בכל מקרה כמעט כל המשחקים השנה הם כאלה, כנראה מסיבה טובה) ובשנה הבאה כשרוב המשחקים כבר עושים את המעבר לדור הבא היו צריכים להוציא את יוניטי משופר ומלוטש יותר וגם לבסיס לקוחות גדול יותר, זה נראה כל כך ברור בדיעבד, טעות גדולה מצידם.
KEO, גם בשנים חלשות של GTA הוא עדיין עם כתיבה טובה יותר מ 95% מהמשחקים, זה לא סותר במיוחד את המשפט של גיימספוט
Laskin כתב:לא, היה עדיף להשקיע את מירב המאמצים ולהוציא אותו השנה בלי באגים. זה אפשרי. אני לא יודע כמה משאבים וכח אדם ROGUE תפס להם, אבל זה בטח לא פחות מ-100 איש וכמה מליונים טובים, וזה המון אנשים וכסף שיכלו להגיע ל-UNITY.
Laskin כתב:אין ספק שהוא מוגזם, אבל הוא "מודע לעצמו" ולגוזמה שבו, וזה מה שהופך אותו לסאטירה איכותית.
וכן, GTA V הוא כמה רמות מעל GTA IV בכל הקשור לסיפור ודמויות... כמה וכמה רמות מעליו. ולא רק בכתיבה... זה כאילו שGTA IV היה הפיילוט שלא עבר עריכה, ונתנו את זה לכותב אחר שיעשה אותו כמו שצריך מחדש
Wan7ed כתב:דיכאון שזה יוצא בצורת פרקים... במיוחד שטיילטל לא עומדים בזמנים שהם מציבים לעצמם בשום משחק. אם המשחק המלא יעלה 25$, אני אחכה עד שהוא יגיע ל-15$ ואקנה אותו... כמו שעשיתי במתים המהלכים 1\2 והזאב שבינינו (ועל הדרך יצאו 3 פרקים).
עריכה: ו- GTA 4 היה המשחק הכי אוברייטד שיצא איי פעם. משימות חצי כוח, סיפור משעמם, דמות משעממת (ניקו היה הדמות הכי מאפנה בכל הסדרה, מי בכלל רוצה לשחק מהגר רוסי?!)... GTA 5 הוא משחק אחר לגמרי (ומוצלח הרבה יותר).
DrKeo כתב:אם יש קפיצה ענקית ב5 אז יש קפיצה, אין לי מושג. אני מדבר על 4 כי זה מה ששחקתי עד עכשיו. הדמויות כתובות די רע והדיאלוגים לרוב מזעזעים. הנקודות אור הן התוכניות רדיו וההומור והסטירה. הכל שם OVER THE TOP אבל לא בקטע טוב, בקטע של "אנחנו ילדים בני 11". לפעמים זה ממש עובד ולרוב זה יוצא די רע.
בלינג, תסתכל על משחקי AAA לרוב הם כתובים יותר טוב מGTA. אכן GTA מנסה לעשות קונספטים גבוהים יותר לרוב, אבל הכתיבה שם, ממש הכתיבה, מה שהכותב שם בפה של הדמויות, נשמע כאילו כתב אותו תלמיד בית ספר.
להגיד שמשהו הוא הכי טוב בעולם המשחקים כשכל משחק בליזארד, כל משחק GEAR BOX, כל משחק VALVE, כל משחק נוטי דוג, כל משחק אינסומניאק, רוב משחקי UBI וכמעט כל משחק אינדי גדול כתובים הרבה יותר טוב, זה לא ממש מתישר.
Nucleus_Dawn כתב:
אין ליוביסופט משחק אחד שכתוב יותר טוב מGTA IV, שלא לדבר על V.
משחקי בורדרלנדס כתובים היטב, ללא ספק. הם גם מצחיקים. הם כתובים הרבה פחות טוב ומצחיקים הרבה פחות מGTA IV וכמובן שגם מV.
בליזארד כותבים טוב? מה?
VALVE באמת בטופ של הטופ. פורטל ופורטל 2 נמצאים בטופ של התעשייה, לצד ביושוק וGTA, לפי דעתי.
DrKeo כתב:תחשוב על היתרון, אם זה יתחיל לצאת בדצמבר יש סיכוי טוב שהעונה בדיוק תגמר לקראת העונה של הסדרה
Wan7ed כתב:
זה העניין- לא יקרה בחיים... תגיד תודה אם תקבל 2 פרקים עד אפריל (שהעונה החמישית עולה לאוויר).
טיילטל ממש ממש גרועים בלוחות זמנים, אסור לקנות משחקים שלהם עד פרק 4. היה פרק באחת העונות שהתעכב יותר משלושה חודשים.
עריכה: ומה קורה עם Broken Age part 2? קניתי את המשחק מסטים לפני שנה ועדיין לא התחלתי אותו (אני שונא לשחק משחק בהפרשים כאלה הזויים)... משחקים בחלקים זה אסון.
Wan7ed כתב:זה משהו ידוע שיש להם לוחות זמנים של עד אפריל הקרוב?
אתה רוצה להגיד לי שאנחנו אמורים לקבל 6 פרקים תוך 4 וחצי חודשים? מטיילטל?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 83 אורחים