משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי Kazz » 17 נובמבר 2014, 13:43

הביקורות של GTA מתחילות להתפרסם. גיימספוט הצליחו להצחיק אותי עם המשפט הבא:

The best writing and voice acting you'll see in a video game

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 נובמבר 2014, 13:47

למה?? לדעתי באופן כללי הם פשוט מעולים!
נכון, לא מקום ראשון... אבל יש כ"כ הרבה דיבורים, והכל נשמע די אותנטי. ז"א, אותנטי כמו סדרת ריאליטי, אבל זה הטראש של ארה"ב :P

אבל למי אכפת עכשיו, אני רץ לקרוא ביקורות :) תודה!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 נובמבר 2014, 14:04

Nucleus_Dawn כתב:אין ויכוח שהמצב הטכני של AC:U לא מוצלח, בעליל. גם אין ויכוח שלהוציא אותו במצב הזה, היתה החלטה לא נכונה מצד יוביסופט והיה עדיף לדחות אותו, כדי להוציא משחק יותר יציב לשוק.
עם זאת, מוכרחים להעריך את התגובה של יוביסופט מאז ההשקה.
במקום לעשות את הדבר הצפוי ולטעון שאלו בעיות שמספר קטן של משתמשים נתקלו בהן, או בולשיט PR אחר, הם לקחו אחריות ואפילו מתקשרים היטב עם השחקנים, לגבי תהליך התיקון.
הם הודיעו שהם מבינים שהגישה שלהם לביקורות היתה לא נכונה ושהם ישנו אותה.
הם הקימו בלוג עם עדכונים תכופים לגבי התקדמות כל פאטצ', כולל פירוט של מה הוא מטפל.

במקום גישת מגננה וצמצום נזקים צפויה, הם הלכו לכיוון של לקיחתת אחריות וניסיון לתקן.
אם הם גם יצליחו לשפר משמעותית את המצב הטכני של המשחק, כולל טיפול בנפילות הפריימים הלא ברורות ובstuttering, התגובה שלהם בהחלט ראויה.

כל הכבוד להם שהם עושים את מה שצריך. נקווה רק שהם באמת ילמדו להבא שעדיף לדחות את המשחק בחודש, על פני להוציא אותו ובמשך חודש לתקן באגים ובעיות טכניות אחרות.

אם אתם רוצים פירוט של מה שמתוכנן לפאטצ' השלישי, אפשר למצוא אותו בבלוג שלהם.
זו לא רשימה מוגמרת עדין, אך ברגע שהם יסגרו על בדיוק מה עוד יהיה בפאטצ', הם יעדכנו.

בנוסף, הם אמרו שהם בודקים מה אפשר לעשות בנוגע לבעיות הFPS ויעדכנו בנוגע לזה, בהמשך. אני מאוד מקווה לפתרון פשוט של לבחור AA פחות כבד, או לעשות V על איזו אפשרות בתפריט, שהופכת מגוון אלמנטים לפחות מפורטים במידה קטנה, כדי לדאוג שהמשחק יעבוד כל הזמן ב30 חלק ולא רק חלק מהזמן.

עד כה, תגובה ראויה של יוביסופט, אבל חובת ההוכחה עוד עליהם. הם צריכים באמת לשפר את המצב של המשחק, כדי לכפר על מצבו בהשקה, במידה מסוימת. אחרי זה, אני חושב שאיזה DLC מוצלח (כמו הDLC הראשון של IV, למשל) בחינם לכל מי שקנה את המשחק בחודש הראשון, יהיה מספיק כדי באמת לכפר על כל הבעיות.

נ.ב.
יהיה מעניין לראות אם אכן הם ישפרו את המצב הטכני של המשחק ואם זה יוביל את פוליגון להעלו את הציון של המשחק בביקורת שלהם. הם עשו את זה לא מעט פעמים למטה ובחזרה למעלה, במשחקים עם בעיות חיבור מסוגים שונים, אז מעניין אם שיפור המצב הטכני של המשחק גם יעלה את הציון המקורי.

אני לא חושב שזה בדיוק נכון כי הם זרקו קצת רפש על AMD לפני כמה ימים והאשימו אותם בבעיות ביצועים. כמובן שAMD זרקו קצת רפש עליהם בחזרה, טענו שהם עושים 50,000 קריאות ציור לAPI למרות שDX11 תומך רק ב10,000 וכך הם יצרו סוג של קלאסטרפאק טכני ושהם צריכים להתאפס על עצמם.

בנושא הכתיבה של GTA, אנחנו קצת חלוקים כי הכתיבה שם נעה בין גאונית לפח טוטאלי, תלוי ברגע. לרוב 99% מהכתיבה בעלילה היא פח טוטאלי אבל בתוכניות רדיו יש פנינים לא מהעולם הזה.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 נובמבר 2014, 14:10

נדב, אתה לא תחלוק על אף אחד לגבי GTA V בשום נושא - עד שתשחק בו!

הכתיבה בו היא בעיקר גאונית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 נובמבר 2014, 14:18

Laskin כתב:נדב, אתה לא תחלוק על אף אחד לגבי GTA V בשום נושא - עד שתשחק בו!

הכתיבה בו היא בעיקר גאונית.

אני מדבר על כל כותר GTA עד היום, אולי 5 משנה הכל :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 נובמבר 2014, 14:20

Kazz כתב:הביקורות של GTA מתחילות להתפרסם. גיימספוט הצליחו להצחיק אותי עם המשפט הבא:

The best writing and voice acting you'll see in a video game

מה הבעיה במשפט הזה? הם לא אמרו Oscar worthy כמו IGN בזמנו על GTA4 שזה באמת מגוחך, ביחס למשחקי וידאו GTA5 באמת בטופ כשזה מגיע לכתיבה ו VO, ברור שהעלילה שלו די גרועה ולא נראה לי שהם ניסו לספק אחת ראויה במיוחד אלא נטו באו בשביל שטויות וצחוקים, אבל אי אפשר להתווכח שביחס למדיום הכתיבה וה VO סבבה לגמרי.

LASKIN, אם Ubi היו דוחים את Rouge לשנה הבאה מי בכלל היה מסתכל עליו אחרי Unity שנראה דור מעליו? הבנת את זה הפוך- הם היו צריכים להוציא את רוג השנה לכל הפלטפורומות ולהעביר עוד שנה של AC קרוס ג'ן (בכל מקרה כמעט כל המשחקים השנה הם כאלה, כנראה מסיבה טובה) ובשנה הבאה כשרוב המשחקים כבר עושים את המעבר לדור הבא היו צריכים להוציא את יוניטי משופר ומלוטש יותר וגם לבסיס לקוחות גדול יותר, זה נראה כל כך ברור בדיעבד, טעות גדולה מצידם.

KEO, גם בשנים חלשות של GTA הוא עדיין עם כתיבה טובה יותר מ 95% מהמשחקים, זה לא סותר במיוחד את המשפט של גיימספוט :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 נובמבר 2014, 14:29

bling כתב:מה הבעיה במשפט הזה? הם לא אמרו Oscar worthy כמו IGN בזמנו על GTA4 שזה באמת מגוחך, ביחס למשחקי וידאו GTA5 באמת בטופ כשזה מגיע לכתיבה ו VO, ברור שהעלילה שלו די גרועה ולא נראה לי שהם ניסו לספק אחת ראויה במיוחד אלא נטו באו בשביל שטויות וצחוקים, אבל אי אפשר להתווכח שביחס למדיום הכתיבה וה VO סבבה לגמרי.

LASKIN, אם Ubi היו דוחים את Rouge לשנה הבאה מי בכלל היה מסתכל עליו אחרי Unity שנראה דור מעליו? הבנת את זה הפוך- הם היו צריכים להוציא את רוג השנה לכל הפלטפורומות ולהעביר עוד שנה של AC קרוס ג'ן (בכל מקרה כמעט כל המשחקים השנה הם כאלה, כנראה מסיבה טובה) ובשנה הבאה כשרוב המשחקים כבר עושים את המעבר לדור הבא היו צריכים להוציא את יוניטי משופר ומלוטש יותר וגם לבסיס לקוחות גדול יותר, זה נראה כל כך ברור בדיעבד, טעות גדולה מצידם.

KEO, גם בשנים חלשות של GTA הוא עדיין עם כתיבה טובה יותר מ 95% מהמשחקים, זה לא סותר במיוחד את המשפט של גיימספוט :)

אבל... רוג גם ככה יוצא מאוחר יותר מUNITY, ובשנה הבאה לשאר הקונסולות ולמחשב... זה לא טיעון של ממש. אנשים עם הדור הקודם היו עדיין קונים אותו. כי אין להם AC אחר גם ככה, בדיוק כמו השנה :)
זה לא שמישהו עם PS4/ONE/PC היה קונה את רוג... הוא גם ככה לא יצא אליו. וגם אם היה יוצא קרוס ג'ן כמו שאתה אומר - הוא עדיין דור קודם וסתמי, ונראה כמו DLC של AC4.
בכלל כל הקטע של לשחרר שני AC באותו חודש היה משונה. שיבטלו אותו מבחינתי, זה סתם FILLER :)
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 17 נובמבר 2014, 14:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 נובמבר 2014, 14:31

יכול להיות שלא היו צריכים לפתח אותו מלחתכילה ופשוט להעביר שנה בלי AC, אבל אם כבר פיתחו אותו הוא צריך היה לצאת השנה ולא שנה הבאה אחרי שאנשים כבר שיחקו בגרסת דור הבא :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 נובמבר 2014, 14:33

לא, היה עדיף להשקיע את מירב המאמצים ולהוציא אותו השנה בלי באגים. זה אפשרי. אני לא יודע כמה משאבים וכח אדם ROGUE תפס להם, אבל זה בטח לא פחות מ-100 איש וכמה מליונים טובים, וזה המון אנשים וכסף שיכלו להגיע ל-UNITY.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 נובמבר 2014, 14:38

bling כתב:מה הבעיה במשפט הזה? הם לא אמרו Oscar worthy כמו IGN בזמנו על GTA4 שזה באמת מגוחך, ביחס למשחקי וידאו GTA5 באמת בטופ כשזה מגיע לכתיבה ו VO, ברור שהעלילה שלו די גרועה ולא נראה לי שהם ניסו לספק אחת ראויה במיוחד אלא נטו באו בשביל שטויות וצחוקים, אבל אי אפשר להתווכח שביחס למדיום הכתיבה וה VO סבבה לגמרי.

אני לא בטוח שאתה צודק בנוגע ליוניטי. יכול מאוד להיות שבדיעבד ובטווח הארוך, נגלה שהם צדקו. נגלה שעדיף היה להם להפעיל את הלחץ הזה על צוותי הפיתוחו ולהוציא גירסאת דור הבא של המנוע שלהם, בזמן שהרבה חברות אחרות עדין עובדות על משחקי קרוס ג'ן. ככה, הם ביתרון מסוים ויכול להיות ששנה הבאה, יהיה להם מנוע בשל ומרשים יותר משל התחרות.
יכול להיות שעבור המשחק הזה, זו טעות, אבל בראייה קדימה, של עתיד הסדרה בדור הנוכחי, אולי יש חכמה בהחלטה הזאת.
אז לא הייתי אומר בהכרח לדחות בשנה, אבל אם הם יכולים בעוד חודש לדאוג שהמשחק ירוץ סביר, אז חודש דחייה היתה מתבקשת בהחלט.
אם הם לא יצליחו לשפר בכלל את המצב הטכני של המשחק, אז כמובן שעדיף היה באמת לדחות אותו לשנה הבאה. כרגע, הוא על גבול הלא שחיק על הPS4, לפחות.

גם אל תשכח שAC3 לא רץ הרבה יותר טוב מיוניטי והוא בטח לא פגע בסדרה (הוא גם היה משחק פחות טוב, בלי קשר לרמה הטכנית שלו), אם מסתכלים על המכירות החזקות של AC IV. ככה שאפילו אם הם לא יצליחו להביא את המשחק לרמה יותר טובה משל AC3, יכול להיות שבטווח היותר רחוק, ישתלם להם לעשות את ניסוי הכלים הזה, בשלב מוקדם יחסית של הדור (גם אם עבור שחקנים רבים, הרמה הטכנית של יוניטי, לא עומדת בסטנדרט המצופה).

כדי לדעת, באמת נצטרך לחכות ולראות. לחכות ולראות מה יהיה המצב של יוניטי בעוד חודש-חודשיים. לחכות ולראות מה היה המצב של AC בשנה הבאה (בהנחה וייצא אחד בשנה הבאה, שזו הנחה מאוד סבירה).

---

מסכים לגמרי בנוגע לGTA. כתיבה ברמה הגבוהה ביותר בתעשייה. המשחק היחיד שעולה לי לראש ויש בו כתיבה יותר טובה, הוא סאות' פארק ואותו כתבו זוג גאונים פסיכיים, שהכתיבה שלהם ברמה מהגבוהות בכל תעשיית בידור ולא רק במשחקי וידאו.

---

לאסקין, לא בטוח שעוד אנשים היו בהכרח עוזרים ליוניטי לצאת טוב יותר. נראה לי שיכול להיות שהצוותים שעבדו עליו הגיעו לכמות כוח אדםת שכל עליה שלה רק יוצרת עוד בעיות בניהול ומקטינה את היעילות של העבודה (ויכול להיות שהיא אפילו כבר מעבר לגבול הזה).
יוניטי הוא פרויקט כל כך עצום, מבחינת כמות האנשים שעובדים עליו, שבמקרה שלו, עוד אנשים, לא בהכרח היו עוזרים ואולי אפילו פוגעים.
אז אני לא חושב שרוג קשור בצורה כלשהי לרמה של יוניטי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 נובמבר 2014, 14:40

יש היום משחקים כמו פורטל 2 או TLOU או סטנלי פרבל שיחלקו על זה. להיות טוב מ95% כש99% עושים טראש נוראי זה לא בדיוק להיות יחודי :)
בסופו של דבר GTA לא כתוב יותר טוב מרוב משחקי הAAA, הסיפור שלו (לפחות לפני 5 שלא שחקתי) כתוב די רע והדמויות כתובות לרוב גם די רע. האמת שהכתיבה של הדמויות שם לרוב יותר גרוע מרוב משחקי הFPS שפזורים להם בשוק. הרדיו שם כתוב רוב הזמן ממש מצויין ופה ושם יש הברקה אבל הדמויות שם הם הדברים הכי Over acted ו-over writen שראיתי ברוב משחקי הוידאו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 נובמבר 2014, 14:43

Laskin כתב:לא, היה עדיף להשקיע את מירב המאמצים ולהוציא אותו השנה בלי באגים. זה אפשרי. אני לא יודע כמה משאבים וכח אדם ROGUE תפס להם, אבל זה בטח לא פחות מ-100 איש וכמה מליונים טובים, וזה המון אנשים וכסף שיכלו להגיע ל-UNITY.

טוב פה אנחנו נכנסים למחוזות שאנחנו לא מבינים בהם, עד כמה היה יכול לעזור לבטל את רוג עבור יוניטי וכו'
אני פשוט אומר שאם כבר פיתחו את רוג, היו צריכים לדחות את יוניטי לשנה הבאה כי השוק בכל מקרה בשל לעוד CROSS GEN, מקסימום היו משקיעים במיוחד בגרסת הדור הבא של ROUGE כמו ש COD עשה ככה שהוא יהיה מרשים מאוד גם בלי להיות דור הבא "טהור".

שמע KEO, אם אתה אומר ש GTA לא כתוב יותר טוב מרוב ה AAA בשוק אז אני כבר לא יודע, אולי אנחנו משחקים במשחקי AAA אחרים, לך תעשה סיבוב ב AAA האחרון ששיחקתי וסיימתי (TEW) ותגיד לי מה אתה חושב :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 נובמבר 2014, 14:50

אין ספק שהוא מוגזם, אבל הוא "מודע לעצמו" ולגוזמה שבו, וזה מה שהופך אותו לסאטירה איכותית.
וכן, GTA V הוא כמה רמות מעל GTA IV בכל הקשור לסיפור ודמויות... כמה וכמה רמות מעליו. ולא רק בכתיבה... זה כאילו שGTA IV היה הפיילוט שלא עבר עריכה, ונתנו את זה לכותב אחר שיעשה אותו כמו שצריך מחדש :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 נובמבר 2014, 14:55

Laskin כתב:אין ספק שהוא מוגזם, אבל הוא "מודע לעצמו" ולגוזמה שבו, וזה מה שהופך אותו לסאטירה איכותית.
וכן, GTA V הוא כמה רמות מעל GTA IV בכל הקשור לסיפור ודמויות... כמה וכמה רמות מעליו. ולא רק בכתיבה... זה כאילו שGTA IV היה הפיילוט שלא עבר עריכה, ונתנו את זה לכותב אחר שיעשה אותו כמו שצריך מחדש :)

אם יש קפיצה ענקית ב5 אז יש קפיצה, אין לי מושג. אני מדבר על 4 כי זה מה ששחקתי עד עכשיו. הדמויות כתובות די רע והדיאלוגים לרוב מזעזעים. הנקודות אור הן התוכניות רדיו וההומור והסטירה. הכל שם OVER THE TOP אבל לא בקטע טוב, בקטע של "אנחנו ילדים בני 11". לפעמים זה ממש עובד ולרוב זה יוצא די רע.

בלינג, תסתכל על משחקי AAA לרוב הם כתובים יותר טוב מGTA. אכן GTA מנסה לעשות קונספטים גבוהים יותר לרוב, אבל הכתיבה שם, ממש הכתיבה, מה שהכותב שם בפה של הדמויות, נשמע כאילו כתב אותו תלמיד בית ספר.

להגיד שמשהו הוא הכי טוב בעולם המשחקים כשכל משחק בליזארד, כל משחק GEAR BOX, כל משחק VALVE, כל משחק נוטי דוג, כל משחק אינסומניאק, רוב משחקי UBI וכמעט כל משחק אינדי גדול כתובים הרבה יותר טוב, זה לא ממש מתישר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 נובמבר 2014, 15:00

ההבדל בין GTA IV לGTA V הוא לגמרי שמיים וארץ... זה כמו FC2 לעומת 3, אותו עקרון אבל משהו שונה לגמרי :)

אוקיי, עכשיו למשהו שונה לגמרי:
GAME OF THRONES!
כן, הוא עדיין אמור לצאת השנה!
כן, יצאו תמונות ראשונות!
:)
קבצים מצורפים
GOT3.jpg
GOT3.jpg (46.58 KiB) נצפה 9488 פעמים
GOT2.jpg
GOT2.jpg (33.6 KiB) נצפה 9488 פעמים
GOT1.jpg
GOT1.jpg (38.61 KiB) נצפה 9488 פעמים
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 17 נובמבר 2014, 15:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 נובמבר 2014, 15:01

עוד קצת
קבצים מצורפים
GOT6.jpg
GOT6.jpg (42.71 KiB) נצפה 9488 פעמים
GOT5.jpg
GOT5.jpg (46.24 KiB) נצפה 9488 פעמים
GOT4.jpg
GOT4.jpg (35.78 KiB) נצפה 9488 פעמים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 נובמבר 2014, 15:02

ואחרונים...

בהחלט רואים שיפור בגרפיקה, נקווה שיהיה מושקע כמו שנראה.
לא ייאמן שהו איוצא בחודש הבא ואנחנו לא ראינו ממנו כלום, חוץ מזה
קבצים מצורפים
GOT8.jpg
GOT8.jpg (49.74 KiB) נצפה 9488 פעמים
GOT7.jpg
GOT7.jpg (54.53 KiB) נצפה 9488 פעמים

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 17 נובמבר 2014, 18:42

דיכאון שזה יוצא בצורת פרקים... במיוחד שטיילטל לא עומדים בזמנים שהם מציבים לעצמם בשום משחק. אם המשחק המלא יעלה 25$, אני אחכה עד שהוא יגיע ל-15$ ואקנה אותו... כמו שעשיתי במתים המהלכים 1\2 והזאב שבינינו (ועל הדרך יצאו 3 פרקים).

עריכה: ו- GTA 4 היה המשחק הכי אוברייטד שיצא איי פעם. משימות חצי כוח, סיפור משעמם, דמות משעממת (ניקו היה הדמות הכי מאפנה בכל הסדרה, מי בכלל רוצה לשחק מהגר רוסי?!)... GTA 5 הוא משחק אחר לגמרי (ומוצלח הרבה יותר).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 נובמבר 2014, 19:29

Wan7ed כתב:דיכאון שזה יוצא בצורת פרקים... במיוחד שטיילטל לא עומדים בזמנים שהם מציבים לעצמם בשום משחק. אם המשחק המלא יעלה 25$, אני אחכה עד שהוא יגיע ל-15$ ואקנה אותו... כמו שעשיתי במתים המהלכים 1\2 והזאב שבינינו (ועל הדרך יצאו 3 פרקים).

עריכה: ו- GTA 4 היה המשחק הכי אוברייטד שיצא איי פעם. משימות חצי כוח, סיפור משעמם, דמות משעממת (ניקו היה הדמות הכי מאפנה בכל הסדרה, מי בכלל רוצה לשחק מהגר רוסי?!)... GTA 5 הוא משחק אחר לגמרי (ומוצלח הרבה יותר).

תחשוב על היתרון, אם זה יתחיל לצאת בדצמבר יש סיכוי טוב שהעונה בדיוק תגמר לקראת העונה של הסדרה :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 נובמבר 2014, 19:33

DrKeo כתב:אם יש קפיצה ענקית ב5 אז יש קפיצה, אין לי מושג. אני מדבר על 4 כי זה מה ששחקתי עד עכשיו. הדמויות כתובות די רע והדיאלוגים לרוב מזעזעים. הנקודות אור הן התוכניות רדיו וההומור והסטירה. הכל שם OVER THE TOP אבל לא בקטע טוב, בקטע של "אנחנו ילדים בני 11". לפעמים זה ממש עובד ולרוב זה יוצא די רע.

בלינג, תסתכל על משחקי AAA לרוב הם כתובים יותר טוב מGTA. אכן GTA מנסה לעשות קונספטים גבוהים יותר לרוב, אבל הכתיבה שם, ממש הכתיבה, מה שהכותב שם בפה של הדמויות, נשמע כאילו כתב אותו תלמיד בית ספר.

להגיד שמשהו הוא הכי טוב בעולם המשחקים כשכל משחק בליזארד, כל משחק GEAR BOX, כל משחק VALVE, כל משחק נוטי דוג, כל משחק אינסומניאק, רוב משחקי UBI וכמעט כל משחק אינדי גדול כתובים הרבה יותר טוב, זה לא ממש מתישר.

אין ליוביסופט משחק אחד שכתוב יותר טוב מGTA IV, שלא לדבר על V.
משחקי בורדרלנדס כתובים היטב, ללא ספק. הם גם מצחיקים. הם כתובים הרבה פחות טוב ומצחיקים הרבה פחות מGTA IV וכמובן שגם מV.

בליזארד כותבים טוב? מה?

VALVE באמת בטופ של הטופ. פורטל ופורטל 2 נמצאים בטופ של התעשייה, לצד ביושוק וGTA, לפי דעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 נובמבר 2014, 19:44

Nucleus_Dawn כתב:
אין ליוביסופט משחק אחד שכתוב יותר טוב מGTA IV, שלא לדבר על V.
משחקי בורדרלנדס כתובים היטב, ללא ספק. הם גם מצחיקים. הם כתובים הרבה פחות טוב ומצחיקים הרבה פחות מGTA IV וכמובן שגם מV.

בליזארד כותבים טוב? מה?

VALVE באמת בטופ של הטופ. פורטל ופורטל 2 נמצאים בטופ של התעשייה, לצד ביושוק וGTA, לפי דעתי.

אישית אני חושב שלקחת את הטראש שרוקסטאר כותבים לGTA4 ולשים את זה לצד פורטל 2 או ביושוק אינפנט זה פשוט לא הגיוני בכל צורה אפשרית. מה נסגר? הדמויות שם כתובות כמו בדיחה לא טובה ובהומור נואדים (שגם אותו אפשר לכתוב כמו בסאות' פארק). הכתיבה לא טובה בסצנות מעבר (לעומת הרדיו שכתוב אפילו מצויין לעיתים), המשחק מוגזם, הדמויות אף פעם לא מושכות והמשחק של הגוף שם הוא באמת בדיחה שלא קיים במשחקי וידאו חוץ משר יפנים כבר כמה שנים טובות. כולם מנפנפים ידיים, צועקים, מקללים ולא הרבה מעבר לזה.

וכן, בליזארד כותבים נהדר PULP. הם לא מתוחכמים אבל הם כתובים טוב. בגלל זה דיאבלו 3 כל כך צורם, בגלל הכתיבה הלא טובה שלו באופן יחסי.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 17 נובמבר 2014, 20:02

DrKeo כתב:תחשוב על היתרון, אם זה יתחיל לצאת בדצמבר יש סיכוי טוב שהעונה בדיוק תגמר לקראת העונה של הסדרה :)

זה העניין- לא יקרה בחיים... תגיד תודה אם תקבל 2 פרקים עד אפריל (שהעונה החמישית עולה לאוויר).
טיילטל ממש ממש גרועים בלוחות זמנים, אסור לקנות משחקים שלהם עד פרק 4. היה פרק באחת העונות שהתעכב יותר משלושה חודשים.

עריכה: ומה קורה עם Broken Age part 2? קניתי את המשחק מסטים לפני שנה ועדיין לא התחלתי אותו (אני שונא לשחק משחק בהפרשים כאלה הזויים)... משחקים בחלקים זה אסון.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 נובמבר 2014, 21:01

Wan7ed כתב:
זה העניין- לא יקרה בחיים... תגיד תודה אם תקבל 2 פרקים עד אפריל (שהעונה החמישית עולה לאוויר).
טיילטל ממש ממש גרועים בלוחות זמנים, אסור לקנות משחקים שלהם עד פרק 4. היה פרק באחת העונות שהתעכב יותר משלושה חודשים.

עריכה: ומה קורה עם Broken Age part 2? קניתי את המשחק מסטים לפני שנה ועדיין לא התחלתי אותו (אני שונא לשחק משחק בהפרשים כאלה הזויים)... משחקים בחלקים זה אסון.

יכול להיות שספציפית הפרויקט הזה מחייב אותם לעמוד בלו"ז באופן יותר חריף, בגלל שהמשחק קשור לסדרת הטלויזיה והם מוכרחים לסיים אותו לפני העונה הבאה. יש מצב שההשלכות של לא להוציא פרקים בזמן, יהיו ממש בעיתיות, אז לא משנה מה, הם יוציאו את הפרקים בזמן. נחכה ונראה, אני מניח.

למיטב ידיעתי, דובר על Q4 של 2014. מה שאומר שאנחנו צפויים לדעת ממה בקרוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 17 נובמבר 2014, 22:07

זה משהו ידוע שיש להם לוחות זמנים של עד אפריל הקרוב?
אתה רוצה להגיד לי שאנחנו אמורים לקבל 6 פרקים תוך 4 וחצי חודשים? מטיילטל?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 נובמבר 2014, 23:24

Wan7ed כתב:זה משהו ידוע שיש להם לוחות זמנים של עד אפריל הקרוב?
אתה רוצה להגיד לי שאנחנו אמורים לקבל 6 פרקים תוך 4 וחצי חודשים? מטיילטל?

לא ידוע. סתם מחשבה.
אני פשוט משער שאם הפרויקט קשור למשהו כל כך פופולארי ומצליח כמו הסדרה של משחקי הכס, סביר להניח שלא היו מאפשרים להם לפתח את המשחקים, בלי לדעת שזה עובד מושלם עם הלו"ז של הסדרה.
יכול להיות, למשל, שחצי מהפרקים כבר יהיו מוכנים לפני שהראשון ייצא, לדוגמא.

כמובן שיש גם דוגמא ממש אקטואלית של פרויקט עם קשר דומה, שנדחה וקצת איבד את הקשר לסדרה, עם סאות' פארק.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 54 אורחים