נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 12 יוני 2013, 05:55

phinexwrath71 כתב:דווקה את המפות הכי מאפנות נותנים זמנית,אם אתה אוהב את המפות הענקיות של הרכבים הגדולים וטנקים אני ממליץ בחום על armored kill,במיוחד אם אין לך פרימיום ומוכן לבזבז סכום זאום על dlc אחד בלבד
אחרי הפרימיום limited edition הרגשתי די מטופש שלא חיכיתי לקנות אותו,קניתי פרימיום רגיל ושילמתי בנוסף עוד 50$ למשחק,אבל זה היה שווה כול שקל,אבל עדיין :(

יש לי כבר את ההרחבה הראשונה כך שיש לי מספיק מפות גדולות (דווקא קטנות אין לי). איפה הבנת שזה זמני? היה כתוב שהמבצע זמני עד ה-18. לא שזה מפסיק לעבוד אחר כך. תאמת אני מתלבט אם לרכוש את הפרימיום. הוא בחצי מחיר.
תמונה

phinexwrath71
Trainee

הודעהעל ידי phinexwrath71 » 12 יוני 2013, 00:02

Death_119 כתב:יש לי כבר את ההרחבה הראשונה כך שיש לי מספיק מפות גדולות (דווקא קטנות אין לי). איפה הבנת שזה זמני? היה כתוב שהמבצע זמני עד ה-18. לא שזה מפסיק לעבוד אחר כך. תאמת אני מתלבט אם לרכוש את הפרימיום. הוא בחצי מחיר.

אה,לא שמתי לב למה שקראתי
הפרימיום היא תוספת ענקית יש לא מאט מפות כפיות שמועצבות דווקה יותר טוב מהאורגינלים שאני אוהב,מצד שני המפות שיש כבר עם המשחק דיי מספקות ומרעננות כל הזמן,בעיקר בגלל הגודל שלהם כמו caspian border
בכול מקרה זה לא כמו איזה dlc תאוותני בds3 של ea,כאן באמת יש תמורה לכסף,ולפי מה שהבנתי אכן הפרימיום ירד המון מאז שאני קניתי אותו כך שאני ממליץ

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 יוני 2013, 07:40

phinexwrath71 כתב:אה,לא שמתי לב למה שקראתי
הפרימיום היא תוספת ענקית יש לא מאט מפות כפיות שמועצבות דווקה יותר טוב מהאורגינלים שאני אוהב,מצד שני המפות שיש כבר עם המשחק דיי מספקות ומרעננות כל הזמן,בעיקר בגלל הגודל שלהם כמו caspian border
בכול מקרה זה לא כמו איזה dlc תאוותני בds3 של ea,כאן באמת יש תמורה לכסף,ולפי מה שהבנתי אכן הפרימיום ירד המון מאז שאני קניתי אותו כך שאני ממליץ

אכן, זה בהחלט שווה, אני מרוויח עוד שלוש הרחבות תמורת 80 שקל עבור משחק שאני משחק גם ככה כל יום. גם ראיתי שיש המון מודים חדשים ואולי אני אנסה לצאת מהמשבצת של Rush וConquest שאני כל הזמן משחק. יש לך המלצה על מודים מוצלחים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 12 יוני 2013, 19:40

Death_119 כתב:יש לי כבר את ההרחבה הראשונה כך שיש לי מספיק מפות גדולות (דווקא קטנות אין לי). איפה הבנת שזה זמני? היה כתוב שהמבצע זמני עד ה-18. לא שזה מפסיק לעבוד אחר כך. תאמת אני מתלבט אם לרכוש את הפרימיום. הוא בחצי מחיר.

אם אתה שוקל pre-order של BF4, היה בזמנו מבצע שאולי עוד תקף בחלק מהמקומות ונותן לך את הפרמיום של 3 במתנה על הדרך... שווה לבדוק.

phinexwrath71
Trainee

הודעהעל ידי phinexwrath71 » 12 יוני 2013, 19:52

Death_119 כתב:אכן, זה בהחלט שווה, אני מרוויח עוד שלוש הרחבות תמורת 80 שקל עבור משחק שאני משחק גם ככה כל יום. גם ראיתי שיש המון מודים חדשים ואולי אני אנסה לצאת מהמשבצת של Rush וConquest שאני כל הזמן משחק. יש לך המלצה על מודים מוצלחים?

אני משחק בעיקר conquest הוא פשוט המוד שעשוי הכי טוב,גם rush הוא כיפי אך קשה יותר להיות בקבוצה המתקיפה בהרבה, בrush יש גם יתרון בכך שאי אפשר לעשות baserape לקבוצה היריבה :D, אני לא סובל שזה קורה לי
יש גם את ctf שחל רק למפות של ההרחבה endgame שגם כיפים,חוץ מאילו האחרים אני לא ממש משחק בהם

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 13 יוני 2013, 22:09

פעם התחלתי לשחק The Walking Dead. הכל היה סבבה, סיימתי את הפרק השלישי.
כשבאתי להתחיל את הרביעי גיליתי שנמחקו לי השמירות של הפרק השלישי. התעצבנתי, אבל אמרתי "לא נורא" ופשוט שיחקתי בפרק מחדש.
לאחר מכן, כשבאתי לשחק בפרק החמישי והאחרון, המשחק החליט שהוא לא עולה לי.
אחרי כמה חודשים שהוא לא עבד, הגיע היום. ניסיתי להיכנס אליו שוב בתקווה שיעבוד, והוא עבד! אבל - ותמיד יש אבל - הוא מחק לי את כל השמירות של הפרקים חוץ מהפרק הראשון! איזה תסכול!!
כמה שאני התעצבנתי ורציתי לשבור את המסך, פשוט שיחקתי בפרק השני מההתחלה. סיימתי אותו. בזמן שהייתי במשחק מזערתי אותו והלכתי לשמור את הקובץ של ההחלטות למען גיבוי. אחר כך יצאתי מהמשחק, ושמרתי גם את הקובץ שהיה אחרי שיצאתי מהמשחק, ליתר בטחון.
באתי לפני כמה דקות להמשיך לשחק ולהגיע לפרק השלישי, ושוב פעם זה מחק לי את הפרק השני! ניסיתי להחזיר את הקבצים המגובים שלי, ובכל זאת זה לא עבד!!
כמה שאני עצבני! דאמיט אי אפשר לשחק במשחק הזה ובאמת להינות ממנו כמו שצריך!
שתי האפשרויות היחידות שלי הן או לעשות run על כל המשחק ביום אחד, מה שבטח יגרום לי לא להינות כל-כך מהפרק האחרון. או שאלך על האפשרות השנייה הנוראה - לתת למשחק לבחור בשבילי את ההחלטות. מה שיגרום לי לראות סוף שלא באמת אני בחרתי.

יא אללה.

יש משהו לעשות?
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יוני 2013, 15:32

NVIDIA מדגימה טכנולוגית פרווה שתיושם בWITCHER 3, לא ברור אם זה יהיה בגרסת הONE והפס4 אבל זה בטוח יהיה בגרסת הPC:
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 יוני 2013, 15:36

DrKeo כתב:NVIDIA מדגימה טכנולוגית פרווה שתיושם בWITCHER 3, לא ברור אם זה יהיה בגרסת הONE והפס4 אבל זה בטוח יהיה בגרסת הPC:

מדהים!
אבל ראינו את הטריילר של הוויטצ'ר ורמת הנכסים/מודלים רחוקה שנות אור מהסרטון הזה של הזאב,אז איך במשחק נראה את כל ה details האלו?

phinexwrath71
Trainee

הודעהעל ידי phinexwrath71 » 14 יוני 2013, 23:52

bling כתב:מדהים!
אבל ראינו את הטריילר של הוויטצ'ר ורמת הנכסים/מודלים רחוקה שנות אור מהסרטון הזה של הזאב,אז איך במשחק נראה את כל ה details האלו?

זה ייושם רק לפרווה של הזאבים במשחק כמובן או רק לאותו זאב שהראו,זה יותר נקודתי האפקט הזה,לדוגמה tressfx לא חל לכל הסיבי שיערות בtr,יקח הרבה דורות עד שכל סיב שערה והסימולציה תגיע לרמה היקפית שאתה מדבר עלייה
נדהמתי ממש בחלק שכול השיערות נהדפות קדימה ואחורה בזמן שהזאב רץ,מדהים מה שעשו cdp,וויצ'ר 3 נראה ממש מדהים,הייתם מאמינים שהשני היה dx 9??,אני מצפה לעוד שיפורים חוץ מdx 11 הפעם,בכול זאת dx 11 זה נדוש נהיה כבר
במקרה נתקלתי בסרטון שמראה את כל הפיצ'רים במשחק,הם גם עברו מhavov לפיזיקס,והפעם הם משתפים פעולה עם nv

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 יוני 2013, 20:06

לא נראה לי שזה יהיה בגירסת הקונסולות, אולי בצורה מאוד עדינה...
אפקט ה-tressFX עבד חרא על כרטיסים של Nvidia כי זו טכנולוגיה של AMD, אז נראה לי שגם ההיפך יהיה נכון, במיוחד לכרטיסים ישנים יותר.
אבל ממש מדהים. אחכה לקיץ הבא גדי לשחק בו עם הכרטיס/ים החדש/ים (:

phinexwrath71
Trainee

הודעהעל ידי phinexwrath71 » 14 יוני 2013, 20:28

Laskin כתב:לא נראה לי שזה יהיה בגירסת הקונסולות, אולי בצורה מאוד עדינה...
אפקט ה-tressFX עבד חרא על כרטיסים של Nvidia כי זו טכנולוגיה של AMD, אז נראה לי שגם ההיפך יהיה נכון, במיוחד לכרטיסים ישנים יותר.
אבל ממש מדהים. אחכה לקיץ הבא גדי לשחק בו עם הכרטיס/ים החדש/ים (:

כן עקרונית זה יעבוד חרא על הכרטיסים של amd,גם ה7970 שלי hz1100/1580 יקרטע עם האפקט של הפרווה לא משנה כמה הוא חזק,באשר שאר הטוויקים שהראו יכול להיות שלא תהיה אתם בעייה עם כרטיסי amd שהבאתי במיוחד הtesselation
פשוט בגלל העניין של השיתופי פעולה,מאוד מאכזב,אני לא יכול להאשים אותם כי גם amd הביאו את זה על עצמם,זה פשוט כמו משחק של חתול ועכבר,מעצבן

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 יוני 2013, 14:08

Laskin כתב:לא נראה לי שזה יהיה בגירסת הקונסולות, אולי בצורה מאוד עדינה...

אולי עדיף שיעדנו גם את גרסת הPC במקרה הזה: היה לי זאב לבן פעם ולמרות שהוא די פרוותי, אני מבטיח לך שבזמן ריצה הוא היה נראה הרבה יותר כמו הזאב שהראו בלי הסימולציה של השיער מאשר הסימולציה המוגזמת שהראו בהמשך. זה נראה מוקצן קצת כמו כניסות הslow-mo של בחורות עם שיער מתנפנף בסרטים הוליוודיים :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 יוני 2013, 14:27

swym כתב:אולי עדיף שיעדנו גם את גרסת הPC במקרה הזה: היה לי זאב לבן פעם ולמרות שהוא די פרוותי, אני מבטיח לך שבזמן ריצה הוא היה נראה הרבה יותר כמו הזאב שהראו בלי הסימולציה של השיער מאשר הסימולציה המוגזמת שהראו בהמשך. זה נראה מוקצן קצת כמו כניסות הslow-mo של בחורות עם שיער מתנפנף בסרטים הוליוודיים :)

מאיפה לעזאזל היה לך זאב לבן כחיית מחמד? :shock:
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 16 יוני 2013, 15:00

swiss-the-engine כתב:מאיפה לעזאזל היה לך זאב לבן כחיית מחמד? :shock:

בטח טמגוצ'י
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 יוני 2013, 19:06

swiss-the-engine כתב:מאיפה לעזאזל היה לך זאב לבן כחיית מחמד? :shock:

אתה מודע לזה שזאב לבן הוא סוג של כלב, כן? לא לבלבל פה עם משחקי הכס :D
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7% ... 7%98%D7%99

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 יוני 2013, 22:14

swym כתב:אתה מודע לזה שזאב לבן הוא סוג של כלב, כן? לא לבלבל פה עם משחקי הכס :D
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7% ... 7%98%D7%99

לא.

בשבילך קאז... פיפא 14 לא ישתמש במנוע החדש על הPC כי מתוך האנשים שרוכשים פיפא על הPC אין מספיק אנשים עם SPEC מינימאלי של המנוע.
http://www.vg247.com/2013/06/18/fifa-14 ... -machines/
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 יוני 2013, 15:54

swiss-the-engine כתב:לא.

בשבילך קאז... פיפא 14 לא ישתמש במנוע החדש על הPC כי מתוך האנשים שרוכשים פיפא על הPC אין מספיק אנשים עם SPEC מינימאלי של המנוע.
http://www.vg247.com/2013/06/18/fifa-14 ... -machines/

החלטה הגיונית לגמרי. בתור מישהו עם מחשב שכנראה כן מסוגל להפעיל את המשחק, זה ממש מבאס אותי.
אני מקווה שזה לא ימשך יותר מדי זמן, כמו בדור הנוכחי.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 יוני 2013, 16:57

מצחיקים אותי. יכלו להוציא 2 גרסאות. וחוץ מזה, אני מפקפק בכמה באמת המנוע הזה תובעני. לקח להם שנים להביא את המנוע של הדור הזה גם בתירווצים דומים שלרוב הקהל אין מחשבים חזקים מספיק. בכל התחלת דור, עולה ל EA השתן לראש והם מפזרים תגובות שכאלה. תגידו שרציתם להתמקד בגרסת הפ4 וה XB1 וזהו. אני לא מבין למה EA מתאמצים עם ORIGIN אם הם עדיין מתנהגים כאילו הם עושים טובה ליוזרבייז עם משחקי הספורט. הם יכלו סוף סוף להביא את כל משחקי הספורט שלהם למחשב ולהגיד שזה אפשר בגלל שהם מקבלים 100% מכל מכירה, מה שעושה את משחקי הספורט הפחות פופלאריים על המחשב לכדאיים לשחרר אותם על המחשב.

בכל אופן, התרשמתי מהגיימפליי של ה PES החדש.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 יוני 2013, 17:01

צודק קאז... הם אמרו לעצמם... עולה לנו X על מנת שהמנוע יתמוך במחשב ונקבל 2X החזר. בוא לא נעשה את זה! חארות הילדי PC האלה, אנחנו אוהבים רק את סוני ומיק'.

אין, אני מת ליום שתספר לנו על העסק שהקמת וכמה שהוא מצליח בזכות היכולות העסקיות המדהימות שלך.
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 יוני 2013, 17:04

לא יודע. אבל אם היו רוצים אז הם יכולים בקלות לשתף איתנו מידע ולהראות את פילוג מערכות המחשב של כל שחקני פיפא13. ואז הם היו משתיקים את כל המלעיזים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 יוני 2013, 17:08

מה?! למה שיעשו את זה? באמת למה? רוצה שיעשו לך גם מצגת? חס וחלילה שאתה ושאר המלעיזים תבכו אם תראו של30 אחוז יש מחשבים חזקים מספיק (היי, הקונסולות החדשות אין להם אפילו משתמש אחד עדיין, היי בקונסולות עיקר המכירות הם בריטייל אז תעשו יותר כסף מהמכירות שלנו!) ויצתרכו לתת לך תשובות מעמיקות על כל שאלה שתבוא לראשך? אני לא אומר שזה לא יכול להיות טוב (PR זה משהו לא טוב לדעתי כשיש לך קהל מתעניין ככה ששקיפות, אמינות ותחושת "דוגרי מצד העסק יכולה לעשות המון טוב) אבל אתה "דורש" את זה במקום לקבל את זה שעסק נורמלי לא יוותר על דואר שיושב ומחכה שמישהו יקח אותו.
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 יוני 2013, 18:04

למה שלא יעשו את זה? נתונים מוחשים ורלוונטיים שיראו את צדקתם ושלא יחשפו כמה הם מכרו. WIN-WIN בשבילם. למה שאקח את מה שEA אומרים כתורה מסיני כשיש מאחוריהם היסטוריה של אמירות מפוקפקות at best? אם EA היה עסק שלא מוותר על דולר אז היינו רואים משחקי ספורט אחרים שלהם על המחשב. עלות הפורט הוא אפסי ויהיה להם 100% מההכנסות.

שיגידו שבשנה הזו שהיא שנת מעבר שהוסיפה עוד 2 פלטפורמות לפיתוח הם חשבו לנכון להביא את המנוע החדש רק ל XB1 והפס4. גם לגבי הדור הזה הם אמרו שהמנוע לא מותאם לפיסי ושהוא מתוכנן סביב multithreading ושהם לא מביאים אותו למחשב כי לרוב השחקנים יש רק ליבה אחת, ואז כשזה הגיע המשחק בקושי משתמש בליבה שנייה.
וכשאתה מוסיף לזה את כל הפיאסקו עם סימסיטי אז התוצאה היא שאני לוקח שום דבר ש EA אומרים בנושאים שכאלה בשתי ידיים. אם אכן חלק נכבד משחקני פיפא על המחשב בעל מערכות חלשות יחסית אז הם יכולים להביא data בקלות שישתיק את כל הקולות וגם יישפר את התדמית הפגועה שלהם.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 18 יוני 2013, 18:05

Kazz כתב:מצחיקים אותי. יכלו להוציא 2 גרסאות.

בטח. הם גם יכלו להוציא 20 גירסאות לפלחי אוכלוסיה כל כך קטנים שלא יחזירו את ההשקעה, ואז גם לפלג את המשתמשים שלהם באונליין כי ברור שלא תהיה תאימות בין הגירסאות. אבל זו תהיה החלטה עסקית מטומטמת.
אמרתי כבר שנים שזו הסיבה שעל הPC לא רואים משחקים מרשימים שמצליחים לעקוף את הבסיס של דור הקונסולות המקביל: בסיס המשתמשים למשחקי high end בלבד פשוט לא קיים, וזה נעשה יותר ויותר גרוע מאז שהעולם עובר לניידים ולטאבלטים. אתה לא צריך את EA כשיש לך את סקר החומרה של סטים:
http://store.steampowered.com/hwsurvey
- שליש מבעלי הPC לא מריצים מערכת הפעלה של 64 ביט
- למעל מחצית מבעלי הPC יש 4 ג'יגה זיכרון RAM או פחות, ו-1 ג'יגה זיכרון גרפי או פחות (כולל זכרונות shared).
- למעל ממחצית מבעלי הPC יש מעבד עם ליבה אחת או שתיים בלבד
- שוק כרטיס המסך מפורר לחלוטין: כרטיסי המסך הכי נפוצים על הPC הם הכרטיסים המובנים של אינטל מסדרה 3000 או 4000. כרטיסי 9600 ו-9800 שזקנים כמעט כמו דור הקונסולות הנוכחי הם עדיין מהכרטיסים הכי נפוצים שיש (כל אחד עם אחוזים בודדים)
- שני שליש מבעלי הPC רצים עם מסך ברזולוציה נמוכה מFullHD
- לרבע מבעלי הPC אין מיקרופון מחובר
- לפחות הגענו לנקודה שבה אפשר לוותר על DX9 במשחק שלך: ל30% יש מערכת שמתאימה לDX10, ומעל 40% מערכת שמתאימה לDX11. ויתור על DX9 משמעותו ויתור "רק" על רבע מהאוכלוסיה.

כלומר אם אתה בא ומתכנן היום משחק שמיועד לקונסולות הדור הבא רק על בסיס מפרט הזיכרון שלהן (נניח שאתה מחליט שאתה רוצה להקצות 2GB מינימום לזיכרון גרפי בשביל המשחק), אתה יכול להגיד ביי ביי למחצית מכמות המשתמשים על הPC. רוצה שהמשחק יעבוד בצורה מקבילית על יותר משני מעבדים? או שתוותר על עוד נתח שוק בPC או שתתחיל לכתוב מחדש את הקוד של המשחק בשביל הגירסה הזו. בנית את המשחק על מנת שיהיה מותאם לרזולוציית FullHD? כדאי שתתחיל לעשות התאמות לUI כדי שאנשים עם מסך יותר קטן יוכלו לשחק בו.

מה שתוקע את הPC זה רק בעלי ה-PC, אבל לפחות עכשיו אנחנו צריכים לשמוח על הקונסולות החדשות: המשחקים החדשים יצאו עם רף הרבה יותר גבוה של דרישות - מה שיכריח את בעלי הPC שרוצים לשחק במשחקי מולטיפלטפורם לשדרג את החומרה שלהם - מה שיעודד עוד מפתחות להוציא משחקי PC ברף גבוה יותר כי פתאום יהיה יותר קהל שעומד בדרישות המינימום.

phinexwrath71
Trainee

הודעהעל ידי phinexwrath71 » 19 יוני 2013, 02:28

בנוסף לכל מה שkazz כתב,fifa זה משחק שגם ככה לא מסתדר טוב עם הpc זה משחק קליל שמשחקים אותו על הטלוויזיה הגדולה בסלון,ומאידך גם halowars לא עבד טוב על ה360 אני לא רואה את הנקודה,זאת לא פעם ראשונה שea באים באמירות מניפולטיביות,אני לוקח את מה שהם אומרים ככלום
----
הdlc בוויצ'ר 3 יהיה חינמי על הpc והPs4,מסיבות ברורות הone לא תקבל את הdlc בחינם
למשחק לא יהיה בכלל drm בנוסף לכול,הם בהחלט בדרך הנכונה,עם כל הלחץ בתעשייה הזו cdp לא קורצים לשאר מודלים העיסקיים נצלניים,ממש יפה איך הם עומדים על שלם

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 יוני 2013, 18:30

לזה קוראים סייקבליטי. בגישה שלך אני צריך בכלל להיות מופתע מזה שמשחקים ששיוצא לקונסולות מגיעים גם למחשב כי ההבדל בספקס כזה תהומי. נס טכנולוגי. אם הם אומרים שהספקס של המנוע החדש גבוהים מדי אז שא. יגידו מה להערכתם הם הדרישות המינימליות של המשחק אם היה מגיע למחשב, וב. תראו לנו את פילוח המחשבים של שחקני פיפא13.

כבר מזמן אני לא ממהר לקחת הצהרות של מפיצות, בייחוד אילו של EA, כ face value. או שאתה מאלה שמאמינים למיקרוסופט עם אמירות POWER OF THE CLOUD, כח חישוב אין-סופי, והתייחסות לסרברים מיועדים וAI שמחושב בסרבר הוא המצאה חדשה של מיקרוסופט שאפשרית רק תודות ל ONE.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 25 אורחים