Nucleus_Dawn כתב:הדבר היחיד שאפשר לעשות, כדי להגן מירידות/עליות מתח והפסקות חשמל, זה לקנות אל פסק, שזה בעצם סוללה שמחוברת בין המכשיר והחשמל ומאפשרת לך להמשיך להפעיל אותו עוד 20 דקות-חצי שעה וכך אתה יכול לכבות את המכשיר באופן מסודר.
להבנתי, הסכנה העיקרית במקרה של כיבוי כזה, זה למידע. כלומר, אם יש קובץ שבדיוק נמצא בכתיבה, הוא כנראה יהרס, או יעלם.
במקרים של עליות מתח (לדוגמא, במקרה של מכת ברק לקווי החשמל שליד הבית), יש כבר סכנה גם לחומרה עצמה.
יהי זכרה של הPS3 שלך ברוך. הוא עשתה לך הרבה טוב, במשך הרבה שנים.
בזכותה, כנראה תהנה מTLOU לPS4 יותר מרוב האנשים ששיחקו בו כבר בPS3

תודה על התשובה, חיפשתי בזאפ אל פסק וזה די יקר מבחינת מחיר, אם הסכנה היא באיבוד מידע בלבד ולא משהו חומרתי זה לא שווה לי את זה, אולי זה טוב למחשבים משרדיים וכאלה.
מגן ברקים לעומת זאת לעליות מתח עולה גרושים אבל מזה אני באמת לא דואג, כאילו מה הסיכוי, אבל אם זה מומלץ אז נקנה בלי בעיה.
וכן אי אפשר לאמר שהפס3 לא עשתה את שלה, ויפה שהצלחת למצוא זווית חיובית לפיאסקו עם TLOU

בדיעבד היה עדיף שהמשחק לא היה עובד בכלל והייתי מתחיל רענן על הפס4 עם IQ נורמלי (מה שהציק לי הכי הרבה במשחק מלבד הקטע שהוא לא ממש עבד :/) אבל גם ככה זו תהיה חוויה מתקנת, אבל נחכה שירד קצת במחיר כי הפורט נראה די ישיר ופשוט, אולי הייתי מתפתה למחיר מלא אם היה מושקע כמו TR.
ד״א אחד מהחסדים האחרונים של הפס3 שלי, שירת הברבור שלו, היה לאפשר לי לשחק בצורה חלקה לחלוטין ב DLC של המשחק והוא מדהים, אתה חייב לשחק בו בהזדמנות אם אהבת את הקמפיין, שווה כל שקל למרות האורך הקצר, בקלות ה DLC הכי טוב ששיחקתי בגלל שהוא מרגיש כמו חלק אינטגרלי ומושקע במיוחד מהקמפיין המלא ולא חלטורה כמו רוב אלו שהתנסיתי בהם.
גם brothers אגב הספקתי לשחק ולסיים והוא בקלות משחק האינדי האהוב עלי ואחד ממשחקי השנה שלי, מומלץ בחום.
אני מתבאס שלא הספקתי לשחק ב RDR שקניתי ב 7 דולר בחנות אבל אני אתארגן בתקוה על סוני של חבר, אין מצב שאוותר עליו.