נושא השאלות הרשמי - כל שאלה בכל נושא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

Re: נושא השאלות הרשמי - כל שאלה בכל נושא

הודעהעל ידי matangt8 » 31 מרץ 2014, 01:44

omerkot כתב:מה זה לפטופ נורמלי? ממשחקים אתה יכול בכל מקרה לשכוח בלפטופים.
מכשיר סביר עם מסך בסדר, סוללה סבירה ומשקל לא נורא כבד זה סדר גודל של 4-5 אלף. עדיין, שדרוג המחשב השולחני שלך ב2000 שקל יתן מחשב פי מליון יותר טוב מאשר לפטופ כזה (ואני בטוח שכמה שהבית קטן, עדיין יש מקום למחשב... זה יושב על שולחן ולא תופס מי יודע מה מקום)

תודה על העזרה עומר. אני אמצא כבר פיתרון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 מרץ 2014, 08:27

omerkot כתב:מה זה לפטופ נורמלי? ממשחקים אתה יכול בכל מקרה לשכוח בלפטופים.
מכשיר סביר עם מסך בסדר, סוללה סבירה ומשקל לא נורא כבד זה סדר גודל של 4-5 אלף. עדיין, שדרוג המחשב השולחני שלך ב2000 שקל יתן מחשב פי מליון יותר טוב מאשר לפטופ כזה (ואני בטוח שכמה שהבית קטן, עדיין יש מקום למחשב... זה יושב על שולחן ולא תופס מי יודע מה מקום)

יש לי חבר עם Alienware, הוא לא שכח ממשחקים בלפטופ.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מרץ 2014, 10:59

אז יש לו מחשב טוב לשנה וחצי מרגע שהוא קנה אותו, במחיר מופקע, ואז הוא כבר מתחיל להיות דינוזאור מהר מאוד :)
לפטופ למשחקים זו לא השקעה משתלמת במיוחד, אלא אם אתה קז'ואלי יותר, או שחקן הארדקור של אסטרטגיה/משחקים שלא דורשים יותר מדי ביצועים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 מרץ 2014, 19:20

Laskin כתב:אז יש לו מחשב טוב לשנה וחצי מרגע שהוא קנה אותו, במחיר מופקע, ואז הוא כבר מתחיל להיות דינוזאור מהר מאוד :)
לפטופ למשחקים זו לא השקעה משתלמת במיוחד, אלא אם אתה קז'ואלי יותר, או שחקן הארדקור של אסטרטגיה/משחקים שלא דורשים יותר מדי ביצועים.

משתלמת בחיים לא, עלה לו 12,000 שקל בארה"ב כשהוא קנה את זה שם. דינוזאור? ממש לא. יש לו מחשב שהוא קנה לפני איזה 3 שנים עם כרטיס מקביל ל-570 (580M). זה מעל ומעבר למה שיש למשחקי הפיסי להציע היום. הוא בכיף יכל להריץ הכל על ההגדרות הכי גבוהות שיש ב-1080P. ועד סוף השנה הוא לא ירגיש שיש משחק תובעני מבחינתו, אולי וויטצ'ר 3 או Watchdog יהיו הראשונים.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מרץ 2014, 12:22

אתה רציני? 580M יכול להריץ הכל על ההגדרות הכי גבוהות ב1080P???
הוא קצת איטי יותר מה-460 שלי, רק שיש לי 2 כאלו בSLI, ואני ממש לא מריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות כבר למעלה משנה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 מרץ 2014, 13:12

Laskin כתב:אתה רציני? 580M יכול להריץ הכל על ההגדרות הכי גבוהות ב1080P???
הוא קצת איטי יותר מה-460 שלי, רק שיש לי 2 כאלו בSLI, ואני ממש לא מריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות כבר למעלה משנה.

צודק, מסתבר שהוא באמת זבלה:
http://www.videocardbenchmark.net/gpu.p ... e+GTX+580M
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 31 מרץ 2014, 17:01

Death_119 כתב:צודק, מסתבר שהוא באמת זבלה:
http://www.videocardbenchmark.net/gpu.p ... e+GTX+580M

דודי... לפטופים ומשחקים זה לא הולך ביחס. זה ברמה של פוסטולט...
אפילו המפלצת של החבר שלך שעלתה כמו אוטו ומריצה משחקים כמו משהו שהגיע זמנו לגריטה היא לא ממש לפטופ. יותר כמו דסקטופ שתקעו לו מצבר ודחפו לו מסך מתקפל. צריך סמיטריילר בשביל להזיז את זה ממקום למקום והמצבר מספיק לחצי שעת משחק בלחץ.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 אפריל 2014, 01:23

omerkot כתב:דודי... לפטופים ומשחקים זה לא הולך ביחס. זה ברמה של פוסטולט...
אפילו המפלצת של החבר שלך שעלתה כמו אוטו ומריצה משחקים כמו משהו שהגיע זמנו לגריטה היא לא ממש לפטופ. יותר כמו דסקטופ שתקעו לו מצבר ודחפו לו מסך מתקפל. צריך סמיטריילר בשביל להזיז את זה ממקום למקום והמצבר מספיק לחצי שעת משחק בלחץ.

כן, הוא באמת עצום בגודלו. אבל כל אחד והדפקה שלו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מרץ 2014, 17:36

ב-12 אלף הוא היה יכול לקנות אחלה מחשב גיימינג רגיל, ועוד אחד לפני שנה, שיחליף אותו, שהיה מריץ גם את הוויצ'ר 3 בהגדרות גבוהות מאוד, ולא היה צריך לדאוג לשדרוג עד 2016.
במקום זה, הוא קנה מפלצת שמריצה את הוויצ'ר 2 בסדר גמור, והוא צריך לשדרג בקרוב :/

אבל העיקר שהוא יכול לשחק במטוס! (שעה וחצי, בערך... וגם אז יקחו לו כסף על מטען חורג)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אפריל 2014, 00:38

היום ב12k אפשר לקנות מחשב עם x2 780 ti, מעבד חזק ממה שגיימינג צריך ו-32gb של זיכרון. למה צריך משהו כזה אין לי מושג, זה נראה לי מריץ משחקי ps5.

מצד שני, מדובר בירון והגיון בנושא לא כל כך עובד אצלו :)
We're just normal men. We're just innocent men

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 03 אפריל 2014, 22:20

נשבר לי הסטיק השמאלי בשלט של ה Xbox one ולכן אני צריך לקנות חדש , תכננתי מ Amazon ויוצא זול השאלה היא אם צריך לשלם מיסים? גם אם מישהו הזמין שלט לPS4/3 או 360 ויודע אני אשמח לתשובה.

תודה (:

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 אפריל 2014, 07:43

Yahel12 כתב:נשבר לי הסטיק השמאלי בשלט של ה Xbox one ולכן אני צריך לקנות חדש , תכננתי מ Amazon ויוצא זול השאלה היא אם צריך לשלם מיסים? גם אם מישהו הזמין שלט לPS4/3 או 360 ויודע אני אשמח לתשובה.

תודה (:

מתחת ל-75$ אין מיסי מכס, אני רק לא יודע לגבי מע"מ. תכנס לאתר רשות המיסים ותבדוק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אפריל 2014, 20:25

יש לי כמה שאלות, קודם כל הפס3 השמן שלי מתקופת ההשקה הלך לעולמו בצער רב, האבחנה היא YLOD, אני לא בדיוק מופתע כי הסימנים כבר היו עוד לפני כשהוא התחיל להתכבות ללא סיבה נראית לעין, בכל מקרה יש לי מה לעשות? אם יש מעבדה שטוענת שזה ניתן לתיקון זה שווה את המאמץ?
למזלי השמירות מאוחסנות על הענן ככה שאין לי עניין להחיות אותו לזמן קצר.

עוד שאלה, אתמול שיחקתי בפס4 והיתה הפסקת חשמל, אחרי שהחשמל חזר הפעלתי את הסוני והוא הזהיר אותי שהמכשיר לא כובה כראוי וזה עלול לגרום לנזק ולאחר מכן הוא ביצע שחזור.
האם באמת זה מסוכן מאוד? זה יכול לפגוע תיאורתית בביצועים של מכשיר כמו יותר ירידות פריימים וכאלו כתוצאה מכך? הרגשתי שבאינפמוס המכשיר הרעיש במיוחד אבל לא יודע אם זה קשור.
אם זה מסוכן יש משהו לעשות שימנע נזקים?
לא נראה לי אחראיות גם מכסה את זה.

תודה לעונים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אפריל 2014, 20:42

bling כתב:יש לי כמה שאלות, קודם כל הפס3 השמן שלי מתקופת ההשקה הלך לעולמו בצער רב, האבחנה היא YLOD, אני לא בדיוק מופתע כי הסימנים כבר היו עוד לפני כשהוא התחיל להתכבות ללא סיבה נראית לעין, בכל מקרה יש לי מה לעשות? אם יש מעבדה שטוענת שזה ניתן לתיקון זה שווה את המאמץ?
למזלי השמירות מאוחסנות על הענן ככה שאין לי עניין להחיות אותו לזמן קצר.

עוד שאלה, אתמול שיחקתי בפס4 והיתה הפסקת חשמל, אחרי שהחשמל חזר הפעלתי את הסוני והוא הזהיר אותי שהמכשיר לא כובה כראוי וזה עלול לגרום לנזק ולאחר מכן הוא ביצע שחזור.
האם באמת זה מסוכן מאוד? זה יכול לפגוע תיאורתית בביצועים של מכשיר כמו יותר ירידות פריימים וכאלו כתוצאה מכך? הרגשתי שבאינפמוס המכשיר הרעיש במיוחד אבל לא יודע אם זה קשור.
אם זה מסוכן יש משהו לעשות שימנע נזקים?
לא נראה לי אחראיות גם מכסה את זה.

תודה לעונים.

הדבר היחיד שאפשר לעשות, כדי להגן מירידות/עליות מתח והפסקות חשמל, זה לקנות אל פסק, שזה בעצם סוללה שמחוברת בין המכשיר והחשמל ומאפשרת לך להמשיך להפעיל אותו עוד 20 דקות-חצי שעה וכך אתה יכול לכבות את המכשיר באופן מסודר.

להבנתי, הסכנה העיקרית במקרה של כיבוי כזה, זה למידע. כלומר, אם יש קובץ שבדיוק נמצא בכתיבה, הוא כנראה יהרס, או יעלם.
במקרים של עליות מתח (לדוגמא, במקרה של מכת ברק לקווי החשמל שליד הבית), יש כבר סכנה גם לחומרה עצמה.

יהי זכרה של הPS3 שלך ברוך. הוא עשתה לך הרבה טוב, במשך הרבה שנים.
בזכותה, כנראה תהנה מTLOU לPS4 יותר מרוב האנשים ששיחקו בו כבר בPS3 :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אפריל 2014, 20:54

Nucleus_Dawn כתב:
הדבר היחיד שאפשר לעשות, כדי להגן מירידות/עליות מתח והפסקות חשמל, זה לקנות אל פסק, שזה בעצם סוללה שמחוברת בין המכשיר והחשמל ומאפשרת לך להמשיך להפעיל אותו עוד 20 דקות-חצי שעה וכך אתה יכול לכבות את המכשיר באופן מסודר.

להבנתי, הסכנה העיקרית במקרה של כיבוי כזה, זה למידע. כלומר, אם יש קובץ שבדיוק נמצא בכתיבה, הוא כנראה יהרס, או יעלם.
במקרים של עליות מתח (לדוגמא, במקרה של מכת ברק לקווי החשמל שליד הבית), יש כבר סכנה גם לחומרה עצמה.

יהי זכרה של הPS3 שלך ברוך. הוא עשתה לך הרבה טוב, במשך הרבה שנים.
בזכותה, כנראה תהנה מTLOU לPS4 יותר מרוב האנשים ששיחקו בו כבר בPS3 :)

תודה על התשובה, חיפשתי בזאפ אל פסק וזה די יקר מבחינת מחיר, אם הסכנה היא באיבוד מידע בלבד ולא משהו חומרתי זה לא שווה לי את זה, אולי זה טוב למחשבים משרדיים וכאלה.
מגן ברקים לעומת זאת לעליות מתח עולה גרושים אבל מזה אני באמת לא דואג, כאילו מה הסיכוי, אבל אם זה מומלץ אז נקנה בלי בעיה.

וכן אי אפשר לאמר שהפס3 לא עשתה את שלה, ויפה שהצלחת למצוא זווית חיובית לפיאסקו עם TLOU :-)
בדיעבד היה עדיף שהמשחק לא היה עובד בכלל והייתי מתחיל רענן על הפס4 עם IQ נורמלי (מה שהציק לי הכי הרבה במשחק מלבד הקטע שהוא לא ממש עבד :/) אבל גם ככה זו תהיה חוויה מתקנת, אבל נחכה שירד קצת במחיר כי הפורט נראה די ישיר ופשוט, אולי הייתי מתפתה למחיר מלא אם היה מושקע כמו TR.

ד״א אחד מהחסדים האחרונים של הפס3 שלי, שירת הברבור שלו, היה לאפשר לי לשחק בצורה חלקה לחלוטין ב DLC של המשחק והוא מדהים, אתה חייב לשחק בו בהזדמנות אם אהבת את הקמפיין, שווה כל שקל למרות האורך הקצר, בקלות ה DLC הכי טוב ששיחקתי בגלל שהוא מרגיש כמו חלק אינטגרלי ומושקע במיוחד מהקמפיין המלא ולא חלטורה כמו רוב אלו שהתנסיתי בהם.
גם brothers אגב הספקתי לשחק ולסיים והוא בקלות משחק האינדי האהוב עלי ואחד ממשחקי השנה שלי, מומלץ בחום.

אני מתבאס שלא הספקתי לשחק ב RDR שקניתי ב 7 דולר בחנות אבל אני אתארגן בתקוה על סוני של חבר, אין מצב שאוותר עליו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אפריל 2014, 21:44

bling כתב:תודה על התשובה, חיפשתי בזאפ אל פסק וזה די יקר מבחינת מחיר, אם הסכנה היא באיבוד מידע בלבד ולא משהו חומרתי זה לא שווה לי את זה, אולי זה טוב למחשבים משרדיים וכאלה.
מגן ברקים לעומת זאת לעליות מתח עולה גרושים אבל מזה אני באמת לא דואג, כאילו מה הסיכוי, אבל אם זה מומלץ אז נקנה בלי בעיה.

וכן אי אפשר לאמר שהפס3 לא עשתה את שלה, ויפה שהצלחת למצוא זווית חיובית לפיאסקו עם TLOU :-)
בדיעבד היה עדיף שהמשחק לא היה עובד בכלל והייתי מתחיל רענן על הפס4 עם IQ נורמלי (מה שהציק לי הכי הרבה במשחק מלבד הקטע שהוא לא ממש עבד :/) אבל גם ככה זו תהיה חוויה מתקנת, אבל נחכה שירד קצת במחיר כי הפורט נראה די ישיר ופשוט, אולי הייתי מתפתה למחיר מלא אם היה מושקע כמו TR.

ד״א אחד מהחסדים האחרונים של הפס3 שלי, שירת הברבור שלו, היה לאפשר לי לשחק בצורה חלקה לחלוטין ב DLC של המשחק והוא מדהים, אתה חייב לשחק בו בהזדמנות אם אהבת את הקמפיין, שווה כל שקל למרות האורך הקצר, בקלות ה DLC הכי טוב ששיחקתי בגלל שהוא מרגיש כמו חלק אינטגרלי ומושקע במיוחד מהקמפיין המלא ולא חלטורה כמו רוב אלו שהתנסיתי בהם.
גם brothers אגב הספקתי לשחק ולסיים והוא בקלות משחק האינדי האהוב עלי ואחד ממשחקי השנה שלי, מומלץ בחום.

אני מתבאס שלא הספקתי לשחק ב RDR שקניתי ב 7 דולר בחנות אבל אני אתארגן בתקוה על סוני של חבר, אין מצב שאוותר עליו.

מגן ברקים זו אחלה השקעה. במיוחד במקומות שסובלים מהרבה עליות מתח.

RDR אחד הגדולים ביותר שיצאו בדור הזה. יצירת מופת נהדרת.

אני באמת צריך לשחק כבר בDLC של TLOU. חשבתי שזה שהPS3 שלי נדלק לאחר חודשים, בזכות FFX יגרום לי לקנות אותו, אבל זה לא קרה. אני צריך לעשות את זה, בכל מקרה.
אולי אשחק בו רק עוד כמה שנים, בPS4.

BROTHERS באמת מדהים. אחד ממשחקי האינדי הכי טובים שיצאו אי פעם, לדעתי. לחלוטין ברשימת הגדולים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 19 אפריל 2014, 21:50

אצלי אין מגני ברקים, אני חושב שזה מיותר... בגדול, מכשירים מבית טוב, שעומדים בכל התקנים, כמו הPS4, לא צריכים להפגע מנפילות חשמל או ברקים. לרוב מה שנפגע בהפסקות חשמל זה מחשבים שיש להם ספקים סוג ז' והדרך לטפל בזה היא לרכוש ספק איכותי מלכתחילה.
(את brothers לא אהבתי... הוא חביב בתור אינדי אבל מורבידי ומדכא נורא)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אפריל 2014, 21:54

omerkot כתב:אצלי אין מגני ברקים, אני חושב שזה מיותר... בגדול, מכשירים מבית טוב, שעומדים בכל התקנים, כמו הPS4, לא צריכים להפגע מנפילות חשמל או ברקים. לרוב מה שנפגע בהפסקות חשמל זה מחשבים שיש להם ספקים סוג ז' והדרך לטפל בזה היא לרכוש ספק איכותי מלכתחילה.
(את brothers לא אהבתי... הוא חביב בתור אינדי אבל מורבידי ומדכא נורא)

בלינג, סביר להניח שהעצה שלו בנושא עדיפה על שלי. בכל זאת, יש לו "טיפה" השכלה בכל הנוגע לאיך מכשירים חשמליים עובדים ולא רק הניסיון המועט שלי יש.

BROTHERS בהחלט מורבידי ומדכא נורא. לא הפריע לי לאהוב אותו מאוד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אפריל 2014, 22:13

אוקיי, תודה עומר, חסכת לי כמה שקלים אם ככה.
ואני מבין מזה שלא הגבת שאין מה לעשות עם YLOD אה?

ולא יודע, אחים היה לי כל כך תענוג, בין המשחקים הכי זורמים שיש אווירה מורבידית או לא, אפשר לסיים אותו בישיבה בלי להרגיש, פאזלים חמודים וכיפיים שלא מרגישים זולים, שליטה ממש מגניבה, נופים, גיוון בלתי פוסק, די קרוב לשלמות במה שהוא מנסה לעשות לטעמי.
מסכים עם קאוטיק שהוא ברשימת הגדולים.

קאוטיק למקרה שלא ניסית בטעות ממליץ לך לשחק ב ICO אם התחברת לאחים, הוא קצת יותר מורכב וקשה אבל יש בו גם אווירה מיוחדת, פאזלים, בת זוג וחלק מהדברים שאפיינו את אחים, הוא טיפונת מיושן היום אבל סיימתי אותו שוב לא מזמן בפלוס והוא בהחלט מחזיק.
בזמן אמת היה נחשב לאחד מהמשחקים הטובים של דור ה PS2.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 19 אפריל 2014, 22:20

לא חוויתי YLOD על בשרי ולא חקרתי את העניין מעולם ככה שפשוט אין לי שום דבר חכם להגיד בעניין...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אפריל 2014, 22:37

bling כתב:אוקיי, תודה עומר, חסכת לי כמה שקלים אם ככה.

ולא יודע, אחים היה לי כל כך תענוג, בין המשחקים הכי זורמים שיש אווירה מורבידית או לא, אפשר לסיים אותו בישיבה בלי להרגיש, פאזלים חמודים וכיפיים שלא מרגישים זולים, שליטה ממש מגניבה, נופים, גיוון בלתי פוסק, די קרוב לשלמות במה שהוא מנסה לעשות לטעמי.

קאוטיק למקרה שלא ניסית בטעות ממליץ לך לשחק ב ICO אם התחברת לאחים, הוא קצת יותר מורכב וקשה אבל יש בו גם אווירה מיוחדת, פאזלים, בת זוג וחלק מהדברים שאפיינו את אחים, הוא טיפונת מיושן היום אבל סיימתי אותו שוב לא מזמן בפלוס והוא בהחלט מחזיק.

בוודאי ששיחקתי ICO. אני זוכר ששמעתי את השם הזה מוזכר לא מעט בתחילת דרכי בפורומי גיימינג, בשלהי החיים של הPS2.
הזמנתי מראש את גירסאת הHD שעשו לו ולSOTC. משחקים אדירים. כל כך עצוב שדור שלם הצוות הזה לא הצליח לשחרר משחק אחד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אפריל 2014, 23:55

bling כתב:אוקיי, תודה עומר, חסכת לי כמה שקלים אם ככה.

אני לגמרי מסכים איתך. כמו שאמרתי בזמנו אחרי שסיימתי אותו, הוא לדעתי איך שמשחק נינטנדו מהתקופה שנינטנדו עוד ידעה ליצור עולמות קסומים היה נראה אם נינטנדו הייתה עושה היום משחקים מודרנים ולא משחקי N64 בעטיפה יפה יותר.
We're just normal men. We're just innocent men

sytek
Padawan

מחפש משחק ישן

הודעהעל ידי sytek » 20 מאי 2014, 01:37

היי אני כבר כמה שנים מנסה להזכר במשחק משנות ה90 המשחק ב MS-DOS
אני זוכר ממש ככה במעורפל שהשחקן מתחיל במן טירה כזו או מבנה שבנוי מלבנים ויש שם מן יצורים אדומים מעופפים כאלה ויש לך מן אבן צהובה כזאת שאותה אתה מחזיק בשני ידיים וממנה אתה יורה
ויש לך גם מקל כזה שאיתו אתה יכול להרביץ למפלצות....

אם אני לא טועה השם שלו התחיל משו כל GOTHIC

אגב אני לא מדבר על משחק התפקידים גוטיק למי שחשב
אם מישהו כאן זוכר או יודע על מה אני מדבר אני נורא אשמח

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 03 יוני 2014, 00:08

אף אחד לא ענה לי בדיון של קנית טלויזיה אז אני אשאל פה. מישהו יכול להמליץ לי על טלויזיה 40 אינץ? יש לי עד 3000 שקל תקציב ואני אשמח לעזרה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 03 יוני 2014, 13:41

matangt8 כתב:אף אחד לא ענה לי בדיון של קנית טלויזיה אז אני אשאל פה. מישהו יכול להמליץ לי על טלויזיה 40 אינץ? יש לי עד 3000 שקל תקציב ואני אשמח לעזרה.

איזה פיצ'רים חשובים לך?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים