Uncle Pey'j כתב:אני שואל את עצמי כמה מהשינויים שהם עושים ב-Forza Tech יחלחלו להורייזון הבא שיגיע לפני מוטורסופרט,יש שיתוף ידע אדיר בין שני הסטודיואים,אבל ההנחה תמיד הייתה ש-T10 היא המובילה העיקרית של פיתוח המנוע. אני מקווה שהורייזון 5 לא יהיה רק איטרציה על המנוע של הורייזון 4 אלא ממש קפיצה משמעותית קדימה שתטמיע לפחות חלק מהשינויים ש-T10 מייעדת למוטורספורט.
Laskin כתב:לפי מה שאמרו ההחלטה להוציא את gt7 גם לפס4 הייתה מאוחר יחסית בפיתוח (נכתב ״לאחרונה״), כך שכנראה שזה לא באמת משנה באמת, וכנראה מדובר פשוט בגירסה נכה משמעותית.
Laskin כתב:אני אהמר שאין מצב למשחק בין שחקני פס4 ל-5
גם לא אתפלא אם יקבלו שם קצת שונה
DrKeo כתב:בנוגע לפיסיקה, זה לא בדיוק פשוט לשנות את זה. אבל אני כן אגיד שזה פשוט משמעותית ממשחק כמו הורייזן כי כאן מדובר במשחק מבוסס ״מערכות״ כך שבתאוריה אתה עובד על שתי גרסאות למערכות ןבתאוריה זה משפיע על כל המשחק בלי יותר מדי התערבות.
בכל מקרה, נחזיק אצבעות ששחקני הפס5 יקבלו את מה שמגיע להם, לא משנה באיזה מסלול פליפוני הולכים. ושישימו לב שהולכת להיות להם חתיכת תחרות כי הצוות של פורצה קבל 5 שנות פיתוח במקום ה-2 הרגילות ויש מצב שפורצה 8 יצא פנומנאלי בגלל זה.
swiss-the-engine כתב:DrKeo כתב:בנוגע לפיסיקה, זה לא בדיוק פשוט לשנות את זה. אבל אני כן אגיד שזה פשוט משמעותית ממשחק כמו הורייזן כי כאן מדובר במשחק מבוסס ״מערכות״ כך שבתאוריה אתה עובד על שתי גרסאות למערכות ןבתאוריה זה משפיע על כל המשחק בלי יותר מדי התערבות.
בכל מקרה, נחזיק אצבעות ששחקני הפס5 יקבלו את מה שמגיע להם, לא משנה באיזה מסלול פליפוני הולכים. ושישימו לב שהולכת להיות להם חתיכת תחרות כי הצוות של פורצה קבל 5 שנות פיתוח במקום ה-2 הרגילות ויש מצב שפורצה 8 יצא פנומנאלי בגלל זה.
ואולי כל הזמן פיתוח הזה סתם כי יש להם בעיות. P:
DrKeo כתב:זה מגיע מיוטיוברים, אז גרגר מלח ענקי, אבל רצה שמועה שהיילו מיועד לספטמבר.
Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:זה מגיע מיוטיוברים, אז גרגר מלח ענקי, אבל רצה שמועה שהיילו מיועד לספטמבר.
הקומיוניטי מנג׳ר של 343i אמר שזה בולשיט.
glass man כתב:אני מניח שהיילו חייב לצאת מתישהו בסתיו, אם לא ספטמבר אז אוקטובר אם לא אוקטובר אז נובמבר לא הגיוני שאם סטארפיילד לא יוצא השנה לא יהיה להם כלום.
Uncle Pey'j כתב:היילו כנראה יגמע בזמן,העדכונים החודשיים של 343i בסך הכל נשמעים מאוד חיוביים והצוות די במסלול,הדחייה הזו של שנה שלמה עשתה להם ממש טוב.
אני עדיין מחכה לחשיפה מחדש של הקמפיין ואני מאוד אתאכזב אם רק המולטי יקבל פוקוס בE3 השנה,ואני עדיין לא מאמין שאין בטא,הם פשוט חייבים אחת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים