bozeman כתב:אני מניח שאנדרומדה תהיה חלק מהגלקסיות שנהיה בהן (אם נהיה מוגבלים רק לה, זה יכול להיות כיוון מעניין של עלילה מצומצמת ביחס לעולם הגדול).
bozeman כתב:ברור שזה לא יגביל מבחינת מקומות או גיוון בסביבות (ואפלו כוכבים....) הכוונה מגביל מבחינת הסיפור שעומד על הפרק.
אם בטרילוגיה כל היקום היה על כף, עכשיו רק גלקסיה...
DrKeo כתב:בME1-3 זה היה שביל החלב בסכנה, לא כל היקום. כאילו 100 מליארד מערכות שמש זה לא סיכון מספיק גדול בשבילכם?
MGS FREAK כתב:Nucleus_Dawn כתב:תזכורת מוצלחת לאיך נראית המשימה האחרונה במשחק שבו "אין משמעות" לבחירות של השחקן:
לא ממש. כל מה שצריך לעשות זה לוודא שהנורמנדי משודרגת עד הסוף, שכולם נאמנים, ולהיות מספיק חכם (בעל היגיון בסיסי) כדי לבחור את האדם הנכון לכל משימה. האלמנט היחיד שיש בו משהו אורגני שהוא לא סימון V הוא שאם משתהים יותר מדי (עושים משימות) יש לכך השפעה. במשחק הראשון שלי כולם שרדו חוץ מזאיד (לא היה נאמן) בלי שכיוונתי לכך בכלל.
כשמדברים על משמעות לי אכפת מהעלילה ומהשפעות ארוכות טווח של בחירות. אם אתה נוסע בכביש ומגיע למחלף עם 4 אופציות ואחרי בחירה קשה מגלה שכולם שוב התמזגו לאותו כביש, מה יצא מזה ? נורא התבאסתי ב-3 לגלות ש- (ספוילר ל-2)ספויילר: הצג
Nucleus_Dawn כתב:MGS FREAK כתב:Nucleus_Dawn כתב:תזכורת מוצלחת לאיך נראית המשימה האחרונה במשחק שבו "אין משמעות" לבחירות של השחקן:
לא ממש. כל מה שצריך לעשות זה לוודא שהנורמנדי משודרגת עד הסוף, שכולם נאמנים, ולהיות מספיק חכם (בעל היגיון בסיסי) כדי לבחור את האדם הנכון לכל משימה. האלמנט היחיד שיש בו משהו אורגני שהוא לא סימון V הוא שאם משתהים יותר מדי (עושים משימות) יש לכך השפעה. במשחק הראשון שלי כולם שרדו חוץ מזאיד (לא היה נאמן) בלי שכיוונתי לכך בכלל.
כשמדברים על משמעות לי אכפת מהעלילה ומהשפעות ארוכות טווח של בחירות. אם אתה נוסע בכביש ומגיע למחלף עם 4 אופציות ואחרי בחירה קשה מגלה שכולם שוב התמזגו לאותו כביש, מה יצא מזה ? נורא התבאסתי ב-3 לגלות ש- (ספוילר ל-2)ספויילר: הצג
כן ממש.
"כל מה שצריך לעשות", זה לוודא שכמות גדולה של פרטים קטנים ולעיתים לא ברורים מאליהם יתקיימו.
העובדה שזה "ללא כוונה", זה חלק מכמה שהמערכת הזאת עשויה בצורה מצוינת. אנשים איבדו חברי צוות, בלי לצפות לזה. אני סיימתי את המשחק עם כל חברי הצוות חיים וזה הרגיש כמו הישג מעולה.
זה ממחיש בצורה מושלמת, כמה הטענות על "חוסר בהשלכות" בסדרה חסרות כל בסיס.
MGS FREAK כתב:Nucleus_Dawn כתב:MGS FREAK כתב:Nucleus_Dawn כתב:תזכורת מוצלחת לאיך נראית המשימה האחרונה במשחק שבו "אין משמעות" לבחירות של השחקן:
כן ממש.
"כל מה שצריך לעשות", זה לוודא שכמות גדולה של פרטים קטנים ולעיתים לא ברורים מאליהם יתקיימו.
העובדה שזה "ללא כוונה", זה חלק מכמה שהמערכת הזאת עשויה בצורה מצוינת. אנשים איבדו חברי צוות, בלי לצפות לזה. אני סיימתי את המשחק עם כל חברי הצוות חיים וזה הרגיש כמו הישג מעולה.
זה ממחיש בצורה מושלמת, כמה הטענות על "חוסר בהשלכות" בסדרה חסרות כל בסיס.
הדוגמה שהבאת פה באמת גבולית והיא אחת היחידות שהבחירה והתוצאה מתקיימות באותו משחק. אבל ברור לך שההחלטות לטווח הארוך הן אלה שבאמת עניינו אנשים ובתחום הזה דפקו את זה לגמרי, המון סימוני V כדי לסגור קצוות פתוחים. אבל מצד שני, אם באמת היו משקיעים בלתת תוצאה ראויה לכל בחירה אז המשחק היה יכול להתפצל לכמה משחקים שונים בנקודות מסוימות והיה הופך לפרויקט פיתוח מפלצתי.
DrKeo כתב:די נו שחר, כמעט כלום לא משתנה בme. הרי הבאת כדוגמה את המשימה האחרונה כי אף משימה לפניה לא משתנה לפי הבחירות, רק היא. זה סוף המשחק, אפשר לשים שם 500 אופציות כי לא צריך להתמודד עם תוצאות אחרי זה. איך הם היו מתמודדים עם מוות של דמות ראשית 30 שעות לסיום, לא 30 דקות, זאת השאלה. אז יופי, במשחק של 50 שעות יש משימה של 30 דקות שהיא מודולרית וגם המודולריות שלה היא מי חיי ומי מת. ממש הוויצ׳ר
swiss-the-engine כתב:עזבו נו... חרא משחק
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 26 אורחים