Mass Effect: Andromeda | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: Mass Effect: Andromeda | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 יוני 2015, 18:42

^this
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 16 יוני 2015, 18:53

משהו אתם...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 יוני 2015, 19:48

exciting new worlds to discover, great characters, and intense action

אלה האלמנטים הכי טובים מפי היוצרים מהלינק שאתה הבאת.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 16 יוני 2015, 20:12

מה אתה מנסה להגיד? הם אומרים בכוונה קווים כללים על מנת לא לחשוף כרגע מה הם מתכננים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 יוני 2015, 20:16

אתה יודע מה אני מנסה להגיד :) חוץ מזה אני טיזינג חנן... ;) לא צריך לכתוב הודעה רצינית... לא נשכנע אחד את השני
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 17 יוני 2015, 07:09

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 יוני 2015, 07:52

bozeman כתב:אני מניח שאנדרומדה תהיה חלק מהגלקסיות שנהיה בהן (אם נהיה מוגבלים רק לה, זה יכול להיות כיוון מעניין של עלילה מצומצמת ביחס לעולם הגדול).

גלקסיה שלמה לא מספיק לך למישחק ? ...
כי מבחינתי אין הבדל בין גלקסיה ליקום ,במישחקים ,גלקסיה זה דבר מספיק ענק ,עם כל כך הרבה מערכות שמש
אסטרואידים
ערפיליות
בקיצור ,לא יגביל לי אף מישחק

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 17 יוני 2015, 08:24

ברור שזה לא יגביל מבחינת מקומות או גיוון בסביבות (ואפלו כוכבים....) הכוונה מגביל מבחינת הסיפור שעומד על הפרק.
אם בטרילוגיה כל היקום היה על כף, עכשיו רק גלקסיה...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2015, 09:12

bozeman כתב:ברור שזה לא יגביל מבחינת מקומות או גיוון בסביבות (ואפלו כוכבים....) הכוונה מגביל מבחינת הסיפור שעומד על הפרק.
אם בטרילוגיה כל היקום היה על כף, עכשיו רק גלקסיה...

מה הכוונה?
גם פעם שעברה "היקום" היה אך ורק גלקסיית שביל החלב. הריפרס חיכו מחוץ לשביל החלב ונכנסו אליו מהחלל הריק שבין הגלקסיות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2015, 10:46

בME1-3 זה היה שביל החלב בסכנה, לא כל היקום. כאילו 100 מליארד מערכות שמש זה לא סיכון מספיק גדול בשבילכם? :)
We're just normal men. We're just innocent men

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 17 יוני 2015, 13:54

DrKeo כתב:בME1-3 זה היה שביל החלב בסכנה, לא כל היקום. כאילו 100 מליארד מערכות שמש זה לא סיכון מספיק גדול בשבילכם? :)

מה שאתה אומר מזכיר לי את ד"ר הו, שבכל סוף עונה (1-5 לפחות, אני כבר פחות זוכר) נראה שהסיכון עולה ברמה. צריך פטיש סכנה חזק יותר, זה כבר לא מגרה מספיק.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יוני 2015, 12:30

תזכורת מוצלחת לאיך נראית המשימה האחרונה במשחק שבו "אין משמעות" לבחירות של השחקן:
תמונה
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 24 יוני 2015, 12:56

[quote="Nucleus_Dawn"]תזכורת מוצלחת לאיך נראית המשימה האחרונה במשחק שבו "אין משמעות" לבחירות של השחקן:

לא ממש. כל מה שצריך לעשות זה לוודא שהנורמנדי משודרגת עד הסוף, שכולם נאמנים, ולהיות מספיק חכם (בעל היגיון בסיסי) כדי לבחור את האדם הנכון לכל משימה. האלמנט היחיד שיש בו משהו אורגני שהוא לא סימון V הוא שאם משתהים יותר מדי (עושים משימות) יש לכך השפעה. במשחק הראשון שלי כולם שרדו חוץ מזאיד (לא היה נאמן) בלי שכיוונתי לכך בכלל.

כשמדברים על משמעות לי אכפת מהעלילה ומהשפעות ארוכות טווח של בחירות. אם אתה נוסע בכביש ומגיע למחלף עם 4 אופציות ואחרי בחירה קשה מגלה שכולם שוב התמזגו לאותו כביש, מה יצא מזה ? נורא התבאסתי ב-3 לגלות ש- (ספוילר ל-2)
ספויילר: הצג
אין כמעט משמעות (אם בכלל) להחלטה האם להשמיד או למסור לסרברוס את הבסיס של הקולקטורס. לא יודע מה עם השמדה, אבל הייתי מצפה שתהיה משמעות רצינית למסירה של הבסיס. טכנולוגיות שהשיגו משם או אפילו משימה שחוזרים אליו הייתה יכולה להיות מדהימה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יוני 2015, 13:01

MGS FREAK כתב:
Nucleus_Dawn כתב:תזכורת מוצלחת לאיך נראית המשימה האחרונה במשחק שבו "אין משמעות" לבחירות של השחקן:

לא ממש. כל מה שצריך לעשות זה לוודא שהנורמנדי משודרגת עד הסוף, שכולם נאמנים, ולהיות מספיק חכם (בעל היגיון בסיסי) כדי לבחור את האדם הנכון לכל משימה. האלמנט היחיד שיש בו משהו אורגני שהוא לא סימון V הוא שאם משתהים יותר מדי (עושים משימות) יש לכך השפעה. במשחק הראשון שלי כולם שרדו חוץ מזאיד (לא היה נאמן) בלי שכיוונתי לכך בכלל.

כשמדברים על משמעות לי אכפת מהעלילה ומהשפעות ארוכות טווח של בחירות. אם אתה נוסע בכביש ומגיע למחלף עם 4 אופציות ואחרי בחירה קשה מגלה שכולם שוב התמזגו לאותו כביש, מה יצא מזה ? נורא התבאסתי ב-3 לגלות ש- (ספוילר ל-2)
אין כמעט משמעות (אם בכלל) להחלטה האם להשמיד או למסור לסרברוס את הבסיס של הקולקטורס. לא יודע מה עם השמדה, אבל הייתי מצפה שתהיה משמעות רצינית למסירה של הבסיס. טכנולוגיות שהשיגו משם או אפילו משימה שחוזרים אליו הייתה יכולה להיות מדהימה.

כן ממש.
"כל מה שצריך לעשות", זה לוודא שכמות גדולה של פרטים קטנים ולעיתים לא ברורים מאליהם יתקיימו.
העובדה שזה "ללא כוונה", זה חלק מכמה שהמערכת הזאת עשויה בצורה מצוינת. אנשים איבדו חברי צוות, בלי לצפות לזה. אני סיימתי את המשחק עם כל חברי הצוות חיים וזה הרגיש כמו הישג מעולה.

זה ממחיש בצורה מושלמת, כמה הטענות על "חוסר בהשלכות" בסדרה חסרות כל בסיס.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 24 יוני 2015, 13:19

Nucleus_Dawn כתב:
MGS FREAK כתב:
Nucleus_Dawn כתב:תזכורת מוצלחת לאיך נראית המשימה האחרונה במשחק שבו "אין משמעות" לבחירות של השחקן:

כן ממש.
"כל מה שצריך לעשות", זה לוודא שכמות גדולה של פרטים קטנים ולעיתים לא ברורים מאליהם יתקיימו.
העובדה שזה "ללא כוונה", זה חלק מכמה שהמערכת הזאת עשויה בצורה מצוינת. אנשים איבדו חברי צוות, בלי לצפות לזה. אני סיימתי את המשחק עם כל חברי הצוות חיים וזה הרגיש כמו הישג מעולה.

הדוגמה שהבאת פה באמת גבולית והיא אחת היחידות שהבחירה והתוצאה מתקיימות באותו משחק. אבל ברור לך שההחלטות לטווח הארוך הן אלה שבאמת עניינו אנשים ובתחום הזה דפקו את זה לגמרי, המון סימוני V כדי לסגור קצוות פתוחים. אבל מצד שני, אם באמת היו משקיעים בלתת תוצאה ראויה לכל בחירה אז המשחק היה יכול להתפצל לכמה משחקים שונים בנקודות מסוימות והיה הופך לפרויקט פיתוח מפלצתי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יוני 2015, 13:56

MGS FREAK כתב:
Nucleus_Dawn כתב:
MGS FREAK כתב:

כן ממש.

הדוגמה שהבאת פה באמת גבולית והיא אחת היחידות שהבחירה והתוצאה מתקיימות באותו משחק. אבל ברור לך שההחלטות לטווח הארוך הן אלה שבאמת עניינו אנשים ובתחום הזה דפקו את זה לגמרי, המון סימוני V כדי לסגור קצוות פתוחים. אבל מצד שני, אם באמת היו משקיעים בלתת תוצאה ראויה לכל בחירה אז המשחק היה יכול להתפצל לכמה משחקים שונים בנקודות מסוימות והיה הופך לפרויקט פיתוח מפלצתי.

איך "דפקו את זה לגמרי"? הרי החלטות מהמשחק הראשון המשיכו איתך גם לשלישי. גם החלטות מהמשחק השני שינו את המשחק השלישי.
נכון שלא קרה מצב שבו החלטה אחת הפכה את המשחק השלישי לRPG מזווית איזומטרית והחלטה אחרת הפכה אותו למשחק מירוצים, אבל זו דרישה אבסורדית. אבסורדית בדיוק כמו הטענות שאין בסדרה השפעות להחלטות השחקן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2015, 16:10

די נו שחר, כמעט כלום לא משתנה בme. הרי הבאת כדוגמה את המשימה האחרונה כי אף משימה לפניה לא משתנה לפי הבחירות, רק היא. זה סוף המשחק, אפשר לשים שם 500 אופציות כי לא צריך להתמודד עם תוצאות אחרי זה. איך הם היו מתמודדים עם מוות של דמות ראשית 30 שעות לסיום, לא 30 דקות, זאת השאלה. אז יופי, במשחק של 50 שעות יש משימה של 30 דקות שהיא מודולרית וגם המודולריות שלה היא מי חיי ומי מת. ממש הוויצ׳ר :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 יוני 2015, 16:12

אל תהיו כאלו פוצים, הרי דמויות יכולות למות - והן לא ימשיכו איתכם. בנוסף כל דמות מוסיפה גם אפשרויות שיחה וגם התנהגות שונה, זה מאוד משפיע על החוויה גם אם המשימה היא "פוצץ את הספינה" וזה לא משתנה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יוני 2015, 16:16

DrKeo כתב:די נו שחר, כמעט כלום לא משתנה בme. הרי הבאת כדוגמה את המשימה האחרונה כי אף משימה לפניה לא משתנה לפי הבחירות, רק היא. זה סוף המשחק, אפשר לשים שם 500 אופציות כי לא צריך להתמודד עם תוצאות אחרי זה. איך הם היו מתמודדים עם מוות של דמות ראשית 30 שעות לסיום, לא 30 דקות, זאת השאלה. אז יופי, במשחק של 50 שעות יש משימה של 30 דקות שהיא מודולרית וגם המודולריות שלה היא מי חיי ומי מת. ממש הוויצ׳ר :)

"כמעט כלום לא משתנה". ברור. חוץ מזה שחברי הצוות שלך (קרי - הפוקוס של הסיפור בכל המשחקים) עלולים למות, אם לא תעשה בחירות נכונות.
השורה התחתונה היא מה שחשובה - ההחלטות שלך במהלך המשחק הובילו להרבה מאוד שינויים אפשריים במשימה האחרונה.
לא מעניין אותי מה הוויטצ'ר עושה או לא. רק הבאתי דוגמא מובהקת לכך שטענות ה"ההחלטות לא משנות שום דבר" על ME חסרות ביסוס.

מתחשק לכם יותר שינויים? שיהיה. לא רואה איך זה רלוונטי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 יוני 2015, 16:19

רק מזכיר - חברי צוות בME יכולים למות (וחלקם חייבים למות!) ולא ימשיכו למשחקים הבאים (החל מהראשון!)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 יוני 2015, 16:34

עזבו נו... חרא משחק :twisted:
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 יוני 2015, 16:35

swiss-the-engine כתב:עזבו נו... חרא משחק :twisted:

אין ME יותר בשבילך!
אתה לא מקבל את אנדרומדה!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 יוני 2015, 16:38

גם הוא בטח יהיה חרא משחק :twisted:
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2015, 19:39

הבחירות במשחקי ME הם בולשיט. לא ראיתי בחירה אחת שם שמשפיעה על יותר מ5 דקות של גיימפליי. הצלת את הארקנאייד? יופי, תראה אותם למשך 11 שניות בME3. הרגת אותם? לא תראה אותם. הצלת את אשלי? תראה אותה ל11 שניות בME2 ול11 שניות בME, הצלת את היידן (ככה קראו לו?), אתה תראה אותו. הבחירות שם הם הדבר הכי חסר משמעות שיש, פשוט כלום לא משתנה. בשביל משחק ש90% מהגיימפליי שלו הוא לבחור, העובדה שאולי 0.1% מהמשחק משתנה מהבחירות ממש פוגעת בו.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 יוני 2015, 20:49

א. קיידן
ב. הרבה יותר מכמה שניות - הם חוזרים כדמויות שחקיות בהחלט במשחק השלישי
ג. יש גם את רקס
ד. זה משפיע המון על דיאלוגים, וצורת משחק (אילו דמויות תיקח איתך למשימות)
ה. ויש המון דברים כאלו, וכל דבר כזה למרות שהוא "רק 11 שניות" מצטבר להרבה יותר ומאוד משפיע על החוויה.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 4 אורחים