סיילים, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

Re: חנויות, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי omerkot » 24 יולי 2013, 21:06

במסגרת של מבצע במיקרוסופט, מי שקונה office 365 (גירסת אופיס שנמכרת במנוי חודשי/שנתי ביחד עם כל מני שירותים נילווים) בישראל ובעוד כמה רפובליקות בננה, מקבל בחינם 12 חודשים של גולד לבוקס.
אני מניח שזה לא יעניין יותר מדי אנשים כאן אבל לסטודנטים בינינו זה מתחבר לדיל אחר של מיקרוסופט שמוכר office 365 לסטודנטים ב300 שקל ל4 שנים (ל2 מחשבים + 5 אייפונים ובזמן המבצע זה כולל 12 חודשי לייב) מה שהופך את העסק לדי אטרקטיבי.
נקודה לתשומת לב, הaccount של הלייב וזה שעבורו קונים את האופיס צריך להיות אותו account והוא צריך להיות ישראלי (אני קצת נפלתי פה בין הכסאות ונראה מחר מה התמיכה שלהם יודעת לעשות בשבילי)

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 25 יולי 2013, 06:34

אם לא הייתי מחדש לפני כמה זמן את הגולד שלי אולי הייתי שוקל את זה...
אבל כרגע שאתה אומר שזה צריך להיות ישראלי, זה לא בראש שלי

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 25 יולי 2013, 10:53

Fanta כתב:אם לא הייתי מחדש לפני כמה זמן את הגולד שלי אולי הייתי שוקל את זה...
אבל כרגע שאתה אומר שזה צריך להיות ישראלי, זה לא בראש שלי

גם משתמש בריטי צריך לעבוד.

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 26 יולי 2013, 13:15

בועת הקלפים התנפצה!
כל הקלפים שהיו שווים כמה דולרים עכשיו שווים חצי מזה... לא קראתי נכון את תנודות השוק והפסדתי :cry:
אני נאלץ להמשיך למכור חמוצים למחייתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2013, 02:29

ששון כתב:בועת הקלפים התנפצה!
כל הקלפים שהיו שווים כמה דולרים עכשיו שווים חצי מזה... לא קראתי נכון את תנודות השוק והפסדתי :cry:
אני נאלץ להמשיך למכור חמוצים למחייתי.

לא ברור לי איך משהו חשב שהמחיר של הקלפים יעלה כשכמות הקלפים רק גדלה בשוק ולא יוצאת ממנו ושככל שעובר הזמן יותר ויותר אנשים קונים את המשחקים שנותנים את קלפים במחירים זולים יותר ורק מגבירים את הזרימה של הקלפים האלה לשוק. אין שום סיבה שמחיר של קלף יעלה חוץ מאשר דברים שאי אפשר להשיג יותר כמו הקלפים של הSUMMER SALE עצמו, ככל שיעבור הזמן רק יהיו יותר כאלה בשוק.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 27 יולי 2013, 18:57

חשבתי שבגלל שכל לקוח מוגבל לשלוש קלפים והמבצעים כבר נגמרו אז הנדירות של הקלפים רק תעלה...
אחר קח הם התחילו לחלק בוסטר פאקס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2013, 12:35

ששון כתב:חשבתי שבגלל שכל לקוח מוגבל לשלוש קלפים והמבצעים כבר נגמרו אז הנדירות של הקלפים רק תעלה...
אחר קח הם התחילו לחלק בוסטר פאקס.

גם בלי הבוסטר פקס, אם קלפים ממשיכים ליפול לאנשים כי כל הזמן אנשים חדשים מקבלים קלפים אז זורמים לכלכלה כל הזמן קלפים מה שמוריד את הערך שלהם. הדרך היחידה שבה המחיר יעלה הוא אם יהיו יותר אנשים שרוצים לסיים סריות מאשר אנשים שנופלים להם הקלפים ואני ממש בספק אם זה יקרה, ביחוד עכשיו שיש את הבוסטר פאקס.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 יולי 2013, 20:50

אני לא רואה הרבה אנשים מפתחים יצר אספנות אובססיבי לסדרות קלפים וירטואלים בסטים :P. אני לפחות לא מתכוון לשלם כסף כדי לקבל קלף וירטואלי, לא משנה כמה אני אוהב את המשחק. גם אם אמכור אותם ב20-30 סנט האחד - מגניב מצידי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 יולי 2013, 13:52

Klayman כתב:אני לא רואה הרבה אנשים מפתחים יצר אספנות אובססיבי לסדרות קלפים וירטואלים בסטים :P. אני לפחות לא מתכוון לשלם כסף כדי לקבל קלף וירטואלי, לא משנה כמה אני אוהב את המשחק. גם אם אמכור אותם ב20-30 סנט האחד - מגניב מצידי.

אף אחד לא חשב שאנשים יפתחו יצר אספנות אובססיבי לכובעים בTF2, אבל פונים אליי בערך פעם בשבוע, בבקשה לשלם לי כמה דולרים, בשביל הכובע של ביל.
אני לא מבין ממה זה נובע, כל כך, אבל נראה שזה בהחלט קורה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 יולי 2013, 14:13

מי שמתכוון לשלם אפילו סנט על השטויות האלה, שיהיה לו לבריאות. אין שום סיכוי שאוציא אפילו רבע אגורה על דבר כזה.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 יולי 2013, 14:19

Klayman כתב:מי שמתכוון לשלם אפילו סנט על השטויות האלה, שיהיה לו לבריאות. אין שום סיכוי שאוציא אפילו רבע אגורה על דבר כזה.

גם אני לא מתכנן.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 יולי 2013, 17:28

על איזה קלפים מדובר? כל מה שיש לי שמר על מחירו. השינוי היחיד זה בקלפי הקיץ שכמה ימים אחרי סיום הסייל המחיר עלה לסביבות 0.28 סנט אבל עכשיו זה שוב באיזור ה14-15.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2013, 18:20

Klayman כתב:מי שמתכוון לשלם אפילו סנט על השטויות האלה, שיהיה לו לבריאות. אין שום סיכוי שאוציא אפילו רבע אגורה על דבר כזה.

יש לי כרגע 35$ בארנק סטים שלי בגלל אנשים שקונים את השטויות האלה אז בכי לא תמצא פה. אני שומר אותם לHL3 :mrgreen:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2013, 18:21

Kazz כתב:על איזה קלפים מדובר? כל מה שיש לי שמר על מחירו. השינוי היחיד זה בקלפי הקיץ שכמה ימים אחרי סיום הסייל המחיר עלה לסביבות 0.28 סנט אבל עכשיו זה שוב באיזור ה14-15.

בתור משהו שמכר 150+ קלפים והסתכל על הגרף מחיר של הקלפים האלה, כל מחירי הקלפים ירדו לפחות ב50% מאז שהם יצאו וחלקם ירדו בצורה ממש ממש קיצונית כמו מ3$ ל20 סנט.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 יולי 2013, 18:24

ברור שתהיה ירידה בהשוואה למתי הקלפים צורפו. אנשים יקנו במחיר גבוה כרטיס שרק התווסף למאגר. בקלפים שיש לי אני לא רואה שום התרסקות במחירים מאז סיום המבצעים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2013, 18:32

Kazz כתב:ברור שתהיה ירידה בהשוואה למתי הקלפים צורפו. אנשים יקנו במחיר גבוה כרטיס שרק התווסף למאגר. בקלפים שיש לי אני לא רואה שום התרסקות במחירים מאז סיום המבצעים.

מה את חושב יהיה המחיר של הקלף שהסתכלת עליו כשעוד 100,000 אנשים יקבלו אותו וישימו אותו בשוק מכירה? אני לא חושב שיש מספיק קונים בשביל להוציא מהכלכלה מספיק קלפים כדי שהמחירים שלהם יעלו, הדרך היחידה שבה הם יעלו היא אם קלפים שונים יתחילו ליפול פחות לשחקנים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 יולי 2013, 18:39

יכול להיות אבל האמירה "כל הקלפים שהיו שווים כמה דולרים עכשיו שווים חצי מזה... " היא לא נכונה לפי מה שאני רואה בקלפים שלי. למרות שלי אין קלפים שהיו שווים כמה דולרים. אתם מדברים על כרטיסי foil?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 יולי 2013, 18:40

אין לי שום קלף ששווה יותר מ30-40 סנט.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יולי 2013, 03:30

Kazz כתב:יכול להיות אבל האמירה "כל הקלפים שהיו שווים כמה דולרים עכשיו שווים חצי מזה... " היא לא נכונה לפי מה שאני רואה בקלפים שלי. למרות שלי אין קלפים שהיו שווים כמה דולרים. אתם מדברים על כרטיסי foil?

הרבה קלפים היו שווים מעל דולר ביום שהם יצאו אבל ירדו מהר. כן, רוב הקלפים שווים בין 5 ל30 סנט, זה הרוב.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 28 יולי 2013, 00:31

כדאי שקלפים יהיו בעלי ערך צריך להתחיל לעשות בהם שימוש כולשהו
לתת נדירויות, ושימוש
בפוקימון למשל הקלפים לא שווים הרבה, אבל פתאום הגיע שני קלפים מסוימים ששווים איזה 60 דולר כל אחד
כי הם נדירים וכי הם טובים
כרגע לפי מה שאני רואה את סטיים זה לא נראה לי יותר מאיסוף של קלפים, סתם איסוף רגיל כמו מדבקות אלבומים

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 יולי 2013, 09:41

omerkot כתב:במסגרת של מבצע במיקרוסופט, מי שקונה office 365 (גירסת אופיס שנמכרת במנוי חודשי/שנתי ביחד עם כל מני שירותים נילווים) בישראל ובעוד כמה רפובליקות בננה, מקבל בחינם 12 חודשים של גולד לבוקס.
אני מניח שזה לא יעניין יותר מדי אנשים כאן אבל לסטודנטים בינינו זה מתחבר לדיל אחר של מיקרוסופט שמוכר office 365 לסטודנטים ב300 שקל ל4 שנים (ל2 מחשבים + 5 אייפונים ובזמן המבצע זה כולל 12 חודשי לייב) מה שהופך את העסק לדי אטרקטיבי.
נקודה לתשומת לב, הaccount של הלייב וזה שעבורו קונים את האופיס צריך להיות אותו account והוא צריך להיות ישראלי (אני קצת נפלתי פה בין הכסאות ונראה מחר מה התמיכה שלהם יודעת לעשות בשבילי)

מה עם זה בסוף? אני בדיוק קניתי אופיס דרך החשבון הוטמייל של הבוס שלי ולא היו לי בעיות... כלומר פשוט קיבלתי קוד ועשיתי לו REDEEM בחשבון לייב שלי. אני בעקרון רוצה לקנות אופיס דרך המבצע של הסטודנטים אבל שם אני מניח שזה יעבוד לפי כרטיס סטודנט כזה ואז זה יעשה לי הכל בעברית ואז אולי בעצם הקוד יעשה בעיות. קיצר הסתדר לך הנושא?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 יולי 2013, 11:24

מקס פיין 3 במחיר מגוחך של 8 דולר למי שיש PS+,לכל השאר ב 10 דולר.
איזה כיף לראות מחירים כאלו על הקונסולות סוף סוף!

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 יולי 2013, 11:29

swiss-the-engine כתב:מה עם זה בסוף? אני בדיוק קניתי אופיס דרך החשבון הוטמייל של הבוס שלי ולא היו לי בעיות... כלומר פשוט קיבלתי קוד ועשיתי לו REDEEM בחשבון לייב שלי. אני בעקרון רוצה לקנות אופיס דרך המבצע של הסטודנטים אבל שם אני מניח שזה יעבוד לפי כרטיס סטודנט כזה ואז זה יעשה לי הכל בעברית ואז אולי בעצם הקוד יעשה בעיות. קיצר הסתדר לך הנושא?

עומר?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 30 יולי 2013, 21:25

swiss-the-engine כתב:עומר?

פספסתי את ההודעה הזו...
כן, סידרו לי. אחרי כל מני טלפונים למוקדי תמיכה שונים ומשונים של מיקרוסופט, הגעתי למישהו שהכיר את הבעיה. הוא רצה שאני אוכיח שאני גר בארץ (שלחתי להם צילום של הארנונה...) ודי מהר שלחו לי קוד. בדרך גם העברתי את היוזר בלייב לישראל (במקרה שלי זה לא משנה כי כבר שנים שלא קניתי מהם שום דבר דרך החנות).
זה לא מצריך כרטיס סטודנט, מספיק שיש לך כתובת מייל בדומיין של האוניברסיטה/מכללה. הם שולחים מייל אישור לכתובת הזו וזהו. זו אפילו לא חייבת להיות הכתובת שדרכה אתה עושה אקטיבציה. גם האופיס לא חייב להיות בעברית. אני הורדתי גירסה אנגלית ובסה"כ הכל עובד יופי ואני מרוצה.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 30 יולי 2013, 23:09

https://www.humblebundle.com/
Humble DeepSilver Bundle
"A man chooses, a slave obeys"

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 44 אורחים