Fanta כתב:אם לא הייתי מחדש לפני כמה זמן את הגולד שלי אולי הייתי שוקל את זה...
אבל כרגע שאתה אומר שזה צריך להיות ישראלי, זה לא בראש שלי
ששון כתב:בועת הקלפים התנפצה!
כל הקלפים שהיו שווים כמה דולרים עכשיו שווים חצי מזה... לא קראתי נכון את תנודות השוק והפסדתי
אני נאלץ להמשיך למכור חמוצים למחייתי.
ששון כתב:חשבתי שבגלל שכל לקוח מוגבל לשלוש קלפים והמבצעים כבר נגמרו אז הנדירות של הקלפים רק תעלה...
אחר קח הם התחילו לחלק בוסטר פאקס.
Klayman כתב:אני לא רואה הרבה אנשים מפתחים יצר אספנות אובססיבי לסדרות קלפים וירטואלים בסטים. אני לפחות לא מתכוון לשלם כסף כדי לקבל קלף וירטואלי, לא משנה כמה אני אוהב את המשחק. גם אם אמכור אותם ב20-30 סנט האחד - מגניב מצידי.
Klayman כתב:מי שמתכוון לשלם אפילו סנט על השטויות האלה, שיהיה לו לבריאות. אין שום סיכוי שאוציא אפילו רבע אגורה על דבר כזה.
Klayman כתב:מי שמתכוון לשלם אפילו סנט על השטויות האלה, שיהיה לו לבריאות. אין שום סיכוי שאוציא אפילו רבע אגורה על דבר כזה.
Kazz כתב:על איזה קלפים מדובר? כל מה שיש לי שמר על מחירו. השינוי היחיד זה בקלפי הקיץ שכמה ימים אחרי סיום הסייל המחיר עלה לסביבות 0.28 סנט אבל עכשיו זה שוב באיזור ה14-15.
Kazz כתב:ברור שתהיה ירידה בהשוואה למתי הקלפים צורפו. אנשים יקנו במחיר גבוה כרטיס שרק התווסף למאגר. בקלפים שיש לי אני לא רואה שום התרסקות במחירים מאז סיום המבצעים.
Kazz כתב:יכול להיות אבל האמירה "כל הקלפים שהיו שווים כמה דולרים עכשיו שווים חצי מזה... " היא לא נכונה לפי מה שאני רואה בקלפים שלי. למרות שלי אין קלפים שהיו שווים כמה דולרים. אתם מדברים על כרטיסי foil?
omerkot כתב:במסגרת של מבצע במיקרוסופט, מי שקונה office 365 (גירסת אופיס שנמכרת במנוי חודשי/שנתי ביחד עם כל מני שירותים נילווים) בישראל ובעוד כמה רפובליקות בננה, מקבל בחינם 12 חודשים של גולד לבוקס.
אני מניח שזה לא יעניין יותר מדי אנשים כאן אבל לסטודנטים בינינו זה מתחבר לדיל אחר של מיקרוסופט שמוכר office 365 לסטודנטים ב300 שקל ל4 שנים (ל2 מחשבים + 5 אייפונים ובזמן המבצע זה כולל 12 חודשי לייב) מה שהופך את העסק לדי אטרקטיבי.
נקודה לתשומת לב, הaccount של הלייב וזה שעבורו קונים את האופיס צריך להיות אותו account והוא צריך להיות ישראלי (אני קצת נפלתי פה בין הכסאות ונראה מחר מה התמיכה שלהם יודעת לעשות בשבילי)
swiss-the-engine כתב:מה עם זה בסוף? אני בדיוק קניתי אופיס דרך החשבון הוטמייל של הבוס שלי ולא היו לי בעיות... כלומר פשוט קיבלתי קוד ועשיתי לו REDEEM בחשבון לייב שלי. אני בעקרון רוצה לקנות אופיס דרך המבצע של הסטודנטים אבל שם אני מניח שזה יעבוד לפי כרטיס סטודנט כזה ואז זה יעשה לי הכל בעברית ואז אולי בעצם הקוד יעשה בעיות. קיצר הסתדר לך הנושא?
swiss-the-engine כתב:עומר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 57 אורחים