PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2014, 17:52

Death_119 כתב:אבל
ספויילר: הצג
וידאו
הרבה יותר מהיר מניאון, זה נכון שהוא לא רציף, אבל עם מגע של כל משטח אתה יכל ללחוץ על עיגול שוב. הוא כל כך מהיר שזה פשוט מטורף. גם העובדה שיש לך הן יכולת Stealth והן מכונת ירייה הופכות את הגיימפליי עם הכוח הזה למאוד מגוון בגלל שתי הקצוות.

מבחינת TRAVERSAL הוא אחלה אבל מצאתי אותו עם כח אש חלש יותר משל האחרים.
לטעמי כשאתה משחק את הטוב, הניאון הכי מאוזן מהכוחות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2014, 00:19

bling כתב:הסרטון האחרון של קנדה נראה מדהים!
מזמן לא ראיתי רמת פירוט שכזו, והתאורה, אין לי מילים.

2 הסרטונים האחרים פחות מרשימים, יש בהם בעיית AA די בולטת ונראה לי בעיקר המסלולים משעממים, מצב הלילה נראה פחות טוב מאור יום.

מומלץ להוריד ל PC את הסרטון האחרון כדי להתרשם טוב יותר, לינק ישיר:
http://e1.dl.playstation.net/e1/campaignsite/driveclub/Driveclub_Cayoosh_Evening_PreOrder8OCT.mp4

האיכות עדיין לא אידיאלית מהסיבה הפשוטה שהמחשב שלי מריץ את הקובץ בלי בעיה, סרטונים באיכות גבוהה באמת מקרטעים אצלי :)
עדיין, עדיף מהנגן של הדפדפן.

1
2
ראיתי עכשיו את השני סרטונים האחרונים שיצאו לגיימרסייד והמשחק נראה שם פשוט שונה לגמרי. אולי האיכות תפיסה דפוקה, למרות שבגיימרסייד התמונה תמיד מושלמת, אבל האיכות תמונה פשוט דפוקה ומפוצצת אלייסינג. זה ממש מוזר, המשחק לא נראה טוב שם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 מאי 2014, 08:34

DrKeo כתב:1
2
ראיתי עכשיו את השני סרטונים האחרונים שיצאו לגיימרסייד והמשחק נראה שם פשוט שונה לגמרי. אולי האיכות תפיסה דפוקה, למרות שבגיימרסייד התמונה תמיד מושלמת, אבל האיכות תמונה פשוט דפוקה ומפוצצת אלייסינג. זה ממש מוזר, המשחק לא נראה טוב שם.

לא הבנתי אילו סרטונים אתה מנסה לראות.
הורדת את הסרטון ששמתי פה? הוא נראה די נקי, אולי מעט אלייזינג אבל רחוק שנות אור מהתיאור שלך.

עזוב את גיימרסייד, תוריד את הסרטון מהלינק ששמתי, זה הכי טוב שתקבל.
לגיימרסייד אין איכות טובה יותר, אנשים ב GAF רצו את הסרטון באיכות גבוהה של גיימרסייד ומישהו מהאתר הגיב ואמר שאין להם יכולת לשפר את האיכות כי סוני לא העבירה להם את קובץ המקור כדי שיוכלו לקודד טוב יותר, אם היה לינק יותר טוב הייתי מביא.

אבל זה עדיין נראה סבבה גם אם לא בקידוד ברמה הכי גבוהה, אם איכות התמונה דפוקה אצלך נסה בנגן אחר, זה עזר למישהו שהתלונן כמוך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2014, 10:45

bling כתב:לא הבנתי אילו סרטונים אתה מנסה לראות.
הורדת את הסרטון ששמתי פה? הוא נראה די נקי, אולי מעט אלייזינג אבל רחוק שנות אור מהתיאור שלך.

עזוב את גיימרסייד, תוריד את הסרטון מהלינק ששמתי, זה הכי טוב שתקבל.
לגיימרסייד אין איכות טובה יותר, אנשים ב GAF רצו את הסרטון באיכות גבוהה של גיימרסייד ומישהו מהאתר הגיב ואמר שאין להם יכולת לשפר את האיכות כי סוני לא העבירה להם את קובץ המקור כדי שיוכלו לקודד טוב יותר, אם היה לינק יותר טוב הייתי מביא.

אבל זה עדיין נראה סבבה גם אם לא בקידוד ברמה הכי גבוהה, אם איכות התמונה דפוקה אצלך נסה בנגן אחר, זה עזר למישהו שהתלונן כמוך.

זה מוזר כי גיימרסייד מעלים סרטים לא דחוסים באיכות מושלמת תמיד ודווקא כאן הם דפקו שני סרטים אך ורק של דרייבקלאב?
אני מדבר על שני הסרטונים בפוסט שלי, ממוספרים 1 ו-2.
אגב גם בסרטון שלך יש את הבעיות האלה והלוגו של סוני בהתחלה מושלם גם בגיימרסייד וגם בסרטון שלך, אולי זאת בעיה בלפטופ שלי או משהו כזה כי יש בעיות אלייזינג חזקות מאוד בעצמים דקים כמו למשל הכבלים של המתח גבוה בסרטון שאתה הבאת. זה מאוד מוזר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 מאי 2014, 19:13

אומנם התמונה לא מושלמת לחלוטין אבל בהחלט נראתה לי מאוד חלקה ונעימה לעין.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2014, 00:26

swiss-the-engine כתב:אומנם התמונה לא מושלמת לחלוטין אבל בהחלט נראתה לי מאוד חלקה ונעימה לעין.

אולי משהו דפוק בניגון סרטים על הלפטופ שלי, אני אראה את זה שוב בבית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מאי 2014, 11:24

Nigga כתב:Kaz Hirai: PS4 hardware is already profitable

אחלה. זה אומר שסוני יכולה להיות הרבה יותר תחרותית עם המחיר בניגוד ל PS3.

אני לא חושב שמשהו בשוק מהידיעה, כולנו ידענו שהONE והפס4 נעות בין Break even לרווח, ביחוד הONE עם הקינקט שעולה להם רק איזה 60$ ליצר.

ובנושא אחר, IGN אומרים שDRIVE CLUB נראה כמו פורצה 5 אם יורידו אותו ל30FPS. נראה שהדחיה של שנה הצליחה לשדרג את DC מגרפיקה של משחק מירוץ שנראה כמעט דור קודם למשחק מירוץ שנראה כמעט כמו משחק שרץ פי 2 יותר מהר על קונסולה חלשה יותר. אולי היה עדיף כבר שהם היו לוקחים את המנוע של GT6 ועושים אותו ב1080P או משהו כזה במקום לבנות משהו לבד :/

"Since we have nothing else on PS4 to compare it to yet, I'd say that Driveclub's 1080p, 30 frame-per-second graphics are roughly on par with Forza Motorsport 5's 1080p/60fps looks. I'd give the slight edge to Forza when making a mental comparison, but I'd have to put them side-by-side in order to really make a call. But this isn't a console face-off; PS4 players are certainly not going to be disappointed by Driveclub's looks.".

אני משער שפורצה הורייזן 2 כבר נצח את DC בתואר הטכני לחגים הקרובים אם הם באמת מתחרים, עוד שנה לעבוד על המנוע ו-30FPS במקום 60FPS כנראה יוציאו משחק שנראה הרבה יותר טוב מפורצה 5 שממילא נראה כמו DC כרגע.

אבל דווקא בצד של הגיימפליי הוא נשמע מצויין, ביחוד שהכתב אומר שהוא ממש הזכיר לו את PGR שהוא המשחק מירוץ המושלם לדעתי.
"As a big-time PGR fan who's been waiting for a new racer to come in and fill the void left by the abandoned Xbox series, I'm more excited for Driveclub's arrival than ever.".

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 מאי 2014, 14:27

KEO אתה יודע שלא לוקחים מקור אחד כמדד, במיוחד שמדובר בפאנבוי XBOX הכי גדול בפלנטה בערך ובנאדם חסר מושג באופן כללי, אתה תמיד אומר איך IGN מקור מפוקפק עם כל התחרות בין הכתבים מהמחלקות השונות ופה מדובר שוב, בפאנבוי בוקס רציני.

הרשמים מהמשחק מעולים, חלק מהכתבות מציינות שהוא המשחק הכי יפה שראו לדור הבא שגובל בפוטוריאליזם.
GAMERADAR:
When it comes to photorealism in games, racers will always be ahead of the pack. No need to render oddly unconvincing eyes, skin, or faces that reside in the heart of the uncanny valley. All the graphical attention to detail can go to the tracks and the ludicrously expensive cars that speed through them. And I've never seen a racing game that looked quite as real--or beautiful--as Driveclub on the PS4.

VIDEOGAMER:
You'll know what to expect from the racing just by taking a look at last week's gameplay footage. Driving is fast and frantic, with the game's blistering sense of speed leading to intense rural showdowns as million dollar supercars glide through mountain ranges and trade paint across the countryside. Evolution has worked hard on improving the handling model since last year's underwhelming E3 demo and hurtling through corners is now a thrill rather than a twitchy wall-bouncing write-off. It's a little tighter than that of its closest competitors, with cars feeling slightly weightier than those in recent Codemasters titles and a little more natural than the drift-heavy motors of Need For Speed. Most importantly, racing is exciting – something last year's demo wasn't – and some of its track design is superb, delivered in a package accentuated by breakneck speed and breathtaking vistas. Heading into E3, DriveClub's the best-looking next-gen racer by a mile.

ואני יכול לחפש לך עוד ועוד, לא מבין בכלל איך אפשר להשוות בלי להעליב, לא ראיתי פירוט מטורף במשחק מירוצים כמו ב DC וזו גם לא השוואה הוגנת בין משחק שנדחף להשקה ורץ ב 60 פריימים ועבר לא מעט פשרות לשם כך, DC משאיר לו אבק ובצדק, מבחינה טכנית הוא נמצא בפלנטה אחרת מעליו.
כמובן שהוריזון 2 יהווה תחרות יותר הוגנת אבל להשוות בין פורצה 5 (ובאותה שורה לזרוק שהוא לא רוצה להפוך את זה לראש בראש :|) ל DC זה באמת לא רציני לטעמי.

ועוד בקשר לריאן מקמשהו הזה, הוא ידוע כפאנבוי רציני של הבוקס ו MS, כשהיה את כל הבלאגן של משחקים שרצו ב 1080P על הפס4 ו 720P על ה ONE, הוא אמר שאין באמת הבדל ואי אפשר להבחין אלא אם כן מדובר במסכי ענק וקשקושים בסגנון, ככה שכבר מדובר במישהו חסר מושג או פאנבוי ענק, אף אופציה לא טובה במיוחד.
דבר שני שים לב לזה אם צריך עוד ראיות לעד כמה מדובר בליצן:
http://imgur.com/E2KPTiq

ובסופו של דבר יש גם משחק מאחורי כל הגראפיקה, והרשמים אומרים שהוא מעולה כמעט פה אחד אחרי רשמים רעים (גם בגיימפליי, לא רק גראפית) ב E3, ככה שכל הכבוד לאיבו על כל השיפורים שנעשו מאז.
הדחייה של השנה אגב לא היתה קשורה לגראפיקה, את השדרוג הגראפי המאסיבי הם עשו עוד בדחייה הראשונה כשהוא פספס את ההשקה (ואז פרסמתי בזמנו GIFIM מדהימים שהם שחררו שביטלתם כי זו לא אינדיקציה), הדחייה השנייה היתה קשורה יותר וזה מפי המפתחים עצמם לחיזוק האלמנטים הסוציאליים ויישום מערכת UI מתקדמת ודברים מסביב בסגנון, כמובן שעל הדרך לטענתם משפרים ומלטשים עוד גראפית אבל זו לא היתה מטרת הדחייה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 מאי 2014, 16:59

מפתיע מאוד, יכול להיות שזה יהיה טיזר לקראת תצוגה מלאה ב E3?
אני חושב שנראה התחלה של גיימפליי שיקטע בפתאומיות ובסוף יהיה כתוב משהו בסגנון של "ההמשך ב 9 ביוני E3".

בכל אופן להבנתי היה אירוע PREVIEW נוסף לפני שבוע למשחק והאמברגו עליו אמור להיות מוסר ביום שלישי הקרוב, כמו שהם עשו עכשיו עם דרייב קלאב וה PREVIEWS האחרונים, שזה קצת מוזר כי על דרייב קלאב הגיוני לשחרר הרבה מידע לפני E3 כי ברור שהוא יבלע שם ואף אחד לא ישים לב אליו אבל THE ORDER משחק מספיק גדול כדי לקבל ספוט משלו במסיבה שיצור את ההייפ בלי אירועים מקדימים שמדללים את החשיפה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 מאי 2014, 07:19

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 מאי 2014, 01:38

עריכה: עזבו הלינק ששמתי באיכות יותר רעה משל קאז עכשיו שאני רואה אותו שוב, למרות ששל קאז לא הקליפ המלא עדיף לראות את שלו.

הבעיה היא שהם העבירו את הקטע הזה בסטרים בלייב ואפילו לא הקליטו אותו ושמרו אותו בארכיון, אז כל הסרטונים שצצים ביוטיוב זה של אנשים שלכדו חיצונית את הסטרים מטוויץ' שמלחתכילה לא היה באיכות מדהימה, אז אין באמת קטעים באיכות מספיק טובה ברשת בגלל זה.

ועדיין, גראפית זה פיצץ לי את המוח, מדהים פשוט, CGI לכל דבר.
מבחינת גיימפליי זה באמת נראה גנרי, אני אהבתי את הנשק וההרגשה שלו אבל אין מה לאמר זה די חסר השראה עד עכשיו והם לא בוחרים קטעים טובים כדי להדגים את המשחק.

גם אם הם הולכים על נוסחה שחוקה אפשר לעשות אותה בצורה יותר מרגשת, למה לעשות או להראות כזה SET PIECE מתוסרט וצפוי של סחיבת חבר פצוע וירי באויבים? אפילו U2 ב 2009 פתח עם פאקינג מסוק שרודף אחריך לאורך שלב שלם ובניין מתפוצץ בסופו, זה שהוא גנרי לא אומר שהוא חייב להיות גם כל כך חסר השראה.

עדיין זו קנייה בטוחה בשבילי, זה נראה טוב מדי בשביל שאוותר, והאומנות מעולה, ויש גם חקירה וקטעים שקטים ואנשי זאב, זה מספיק טוב בשבילי כדי לשחק במשהו שנראה ככה, מקסימום נגלגל עיניים כשיהיה עוד קטע מתוסרט וגנרי ונמשיך הלאה לשטוף את העיניים :P
נערך לאחרונה על ידי bling ב 24 מאי 2014, 02:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 מאי 2014, 01:50

באמת נראה טוב, אם כי קשה לשפוט עם איכות כל כך מחורבנת.
נחכה לE3, כדי לראות איך המשחק נראה באמת, כי אין מצב שהוא כזה מטושטש ושאי אפשר בכלל לראות פרטים.

הנשקים נראים ממש מעניינים. המון פיצוצים יפים, עשן מרשים, מערכת תאורה מאוד יפה. ברור שהשלבים שהראו עד עכשיו ממש קטנטנים, אבל זה לא אומר שהמשחק לא יהיה טוב.
האנימציות נראות לי ממש sub par, ליד כל שאר הדברים בפרזנטציה. הן על גבול הclunky.
מעבר למראה של המשחק, הגיימפליי לא נראה מרגש, עד עכשיו. ממה שהם הראו, זה גירס, עם אנימציה בצבעים אחרים לנשקים. אחרי משחקים כמו טומב ריידר, שלקחו את המכאניקות לרמה יותר גבוהה מגירס ואנצ'רטד, עם סביבות הרבה יותר דינמיות ומעניינות, קצת מבאס לראות עוד משחק עם שלבים קטנים וקפואים בזמן.
יכול להיות שזה סתם מה שהם הראו, כמובן, אבל בנתיים הם בחרו להראות רק שלבים מסדרוניים קטנטנים, עם פייסינג שבור של דקת משחק-דקת סרטון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 מאי 2014, 12:00

נראה מטורף לגמרי
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 מאי 2014, 12:19

ב GAF הפכו את כל הסרטון לקובץ GIF באיכות גבוהה (webm) למי שרוצה, אולי זה מכסה קצת על האיכות הרעה של הסטרים:
http://a.pomf.se/nlvmav.webm

עד עכשיו נראה שהרוב הגדול של התלונות הן בסגנון של גראפיקה יפהיפיה-גיימפליי גנרי/משעמם וכו'
השיווק של המשחק הזה עד עכשיו היה קטסטרופה, ידוע שיש במשחק גם חקירה ורגעים שקטים ומפלצות ואני בטוח שהקטעים שהם בחרו עד עכשיו לא עושים עם המשחק בכלל צדק.

גם ההחלטה להעביר את הגיימפליי לייב בסטרים, אני מבין את הראש מאחוריה, ליצור סוג של אירוע E3 קטן שכולם מסתכלים יחד בסטרים ישיר, אבל התוצאה היא מספר סרטוני יוטיוב באיכות רעה של אנשים שניסו לתפוס את הסטרים שמורידים מהאיכות הגראפית של המשחק.
וגם הסטרים עצמו סבל מקרטועים, שלא לדבר על כך שמעצם טבעו זה חרא של פורמט בשביל להתרשם מהגראפיקה של המשחק שלך.
בקיצור שיווק מאוד מאוד תמוה עד עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 24 מאי 2014, 14:04

עם כמה שזה נראה יפה, אני כבר לא יכול לראות כאלה עולמות אפורים! כל משחק שני שיוצא העולם שלו אפור. אם העולם צריך להיות הרוס אז מצידי שימציאו צמח שצומח מאבק שריפה. רק שיהיה קצת צבע בעיניים.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מאי 2014, 18:53

bling כתב:KEO אתה יודע שלא לוקחים מקור אחד כמדד, במיוחד שמדובר בפאנבוי XBOX הכי גדול בפלנטה בערך ובנאדם חסר מושג באופן כללי, אתה תמיד אומר איך IGN מקור מפוקפק עם כל התחרות בין הכתבים מהמחלקות השונות ופה מדובר שוב, בפאנבוי בוקס רציני.

הרשמים מהמשחק מעולים, חלק מהכתבות מציינות שהוא המשחק הכי יפה שראו לדור הבא שגובל בפוטוריאליזם.
GAMERADAR:

VIDEOGAMER:

ואני יכול לחפש לך עוד ועוד, לא מבין בכלל איך אפשר להשוות בלי להעליב, לא ראיתי פירוט מטורף במשחק מירוצים כמו ב DC וזו גם לא השוואה הוגנת בין משחק שנדחף להשקה ורץ ב 60 פריימים ועבר לא מעט פשרות לשם כך, DC משאיר לו אבק ובצדק, מבחינה טכנית הוא נמצא בפלנטה אחרת מעליו.
כמובן שהוריזון 2 יהווה תחרות יותר הוגנת אבל להשוות בין פורצה 5 (ובאותה שורה לזרוק שהוא לא רוצה להפוך את זה לראש בראש :|) ל DC זה באמת לא רציני לטעמי.

ועוד בקשר לריאן מקמשהו הזה, הוא ידוע כפאנבוי רציני של הבוקס ו MS, כשהיה את כל הבלאגן של משחקים שרצו ב 1080P על הפס4 ו 720P על ה ONE, הוא אמר שאין באמת הבדל ואי אפשר להבחין אלא אם כן מדובר במסכי ענק וקשקושים בסגנון, ככה שכבר מדובר במישהו חסר מושג או פאנבוי ענק, אף אופציה לא טובה במיוחד.
דבר שני שים לב לזה אם צריך עוד ראיות לעד כמה מדובר בליצן:
http://imgur.com/E2KPTiq

ובסופו של דבר יש גם משחק מאחורי כל הגראפיקה, והרשמים אומרים שהוא מעולה כמעט פה אחד אחרי רשמים רעים (גם בגיימפליי, לא רק גראפית) ב E3, ככה שכל הכבוד לאיבו על כל השיפורים שנעשו מאז.
הדחייה של השנה אגב לא היתה קשורה לגראפיקה, את השדרוג הגראפי המאסיבי הם עשו עוד בדחייה הראשונה כשהוא פספס את ההשקה (ואז פרסמתי בזמנו GIFIM מדהימים שהם שחררו שביטלתם כי זו לא אינדיקציה), הדחייה השנייה היתה קשורה יותר וזה מפי המפתחים עצמם לחיזוק האלמנטים הסוציאליים ויישום מערכת UI מתקדמת ודברים מסביב בסגנון, כמובן שעל הדרך לטענתם משפרים ומלטשים עוד גראפית אבל זו לא היתה מטרת הדחייה.

קראתי על DC בדיוק ארבע כתבות, הציטוט שהבאת מפוליגון שהוא אפילו לא כתבה אלה סוג של תגובה לתמונות שיצאו למשחק שהן כמו כל משחק מירוץ בולשוטס, הכתבה של IGN שאומרת שהוא נראה בערך כמו פורצה, כתבה של GAMESPOT שאומרת שהמכוניות של DC לא מתקרבות לפירוט של פורצה אבל מצד שני הסביבות של DC נראות טוב יותר משל פורצה וכתבה נוספת של גייספוט שאפילו לא מזכירה את הגרפיקה אלה מדברת רק על דברים אחרים. אז אני משער שהכל נופל על איפה קוראים את התוכן.

כשאני מסתכל על הנתונים:
1) על פורצה עבדו שנתיים, על דרייבקלאב יותר מ3 וחצי
2) פורצה היה כותר שיגור, DC זה כותר דור שני
3) פורצה רץ ב60FPS, דרייבקלאב ב30
4) פורצה רץ על קונסולה חלשה משל דרייבקלאב

כשאתה מסתכל על הנתונים, אתה רואה משהו שהיה צריך להיות כמעט חצי דור מעל אבל נראה שזה ממש לא המקרה.
תראה, משחקי מירוץ הם בעיה מאוד מיוחדת, תמונות אומרות כלום וכך גם טריילרים. הדרך היחידה לדעת איך הם נראים זה סרטונים של אתרים כמו גיימרסייד ובנתיים יש שם רק שלושה וכנראה שיש בהם בעיות קידוד או משהו כי הם נראים בעיתיים מאוד. בקרוב נקבל סרטוני גיימפליי אמיתיים באתרים כאלה ונוכל לשפוט לבד.

ועל הגיימפליי אין ויכוח, הוא נשמע משחק נהדר.

אגב האורדר נראה מדהים גרפית, אני מת שיוציאו סרטון באיכות טובה. מבחינת גיימפליי, טיפה פחות מרגש.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 מאי 2014, 03:47

KEO אתה מסתמך על כתבה של ליצן מ IGN שמגדיר את עצמו בטוויטר שלו כ "אקס בוקס גורו" וביקש עבודה מפיל ספנסר גם בטוויטר כדי שיהיה הפרזנטור של XBOX ב E3, הבנאדם ליצן ולהביא אותו כסוג של הוכחה למשהו ועוד להתחיל לדבר בלשון עובדה כאילו חזרנו עכשיו מניתוח של 10 עמודים של DF "עכשיו שנראה שדרייב קלאב לא נראה טוב יותר מפורצה 5 אז ברור שהוריזון2 יראה הרבה יותר מרשים" זה די מגוחך בלי להעליב.

והציטוט שהבאתי לא מפוליגון ובכלל לא מתמונות אלא מה PREVIEWS המדוברים של אותם אתרים, ברור לך שאם יש 2 כתבות שאומרות שהוא המשחק מירוצים הכי יפה שראו אי פעם לא יהיה לי קשה למצוא עוד כתבות שלפחות אומרות שהוא מדהים גראפית כן?
זה היגיון פשוט, טבע האדם וכאלה, מן הסתם ימצאו עוד אנשים שימצאו את זה מרשים כמעט כמוהם וגם אפילו יותר, אל תאלץ אותי לחפש כי למען האמת אין לי ממש כח לזה.

אני לא יודע על אילו נתונים אתה מסתכל אבל כשאני רואה את הסרטון האחרון שפרסמתי פה מקנדה הוא נראה הרבה יותר טוב כמצופה ממשחק שרץ על 30 פריימים ויוצא בשלב מאוחר יותר, אין תחרות בכלל והפער גדול.
יהיו עוד סרטונים ישירים ובאיכות גבוהה יותר ויהיה גם DF ואני מבטיח לך שהוא הולך להיות מדהים גראפית על פי כל מה שראינו עד עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מאי 2014, 20:03

bling כתב:KEO אתה מסתמך על כתבה של ליצן מ IGN שמגדיר את עצמו בטוויטר שלו כ "אקס בוקס גורו" וביקש עבודה מפיל ספנסר גם בטוויטר כדי שיהיה הפרזנטור של XBOX ב E3, הבנאדם ליצן ולהביא אותו כסוג של הוכחה למשהו ועוד להתחיל לדבר בלשון עובדה כאילו חזרנו עכשיו מניתוח של 10 עמודים של DF "עכשיו שנראה שדרייב קלאב לא נראה טוב יותר מפורצה 5 אז ברור שהוריזון2 יראה הרבה יותר מרשים" זה די מגוחך בלי להעליב.

והציטוט שהבאתי לא מפוליגון ובכלל לא מתמונות אלא מה PREVIEWS המדוברים של אותם אתרים, ברור לך שאם יש 2 כתבות שאומרות שהוא המשחק מירוצים הכי יפה שראו אי פעם לא יהיה לי קשה למצוא עוד כתבות שלפחות אומרות שהוא מדהים גראפית כן?
זה היגיון פשוט, טבע האדם וכאלה, מן הסתם ימצאו עוד אנשים שימצאו את זה מרשים כמעט כמוהם וגם אפילו יותר, אל תאלץ אותי לחפש כי למען האמת אין לי ממש כח לזה.

אני לא יודע על אילו נתונים אתה מסתכל אבל כשאני רואה את הסרטון האחרון שפרסמתי פה מקנדה הוא נראה הרבה יותר טוב כמצופה ממשחק שרץ על 30 פריימים ויוצא בשלב מאוחר יותר, אין תחרות בכלל והפער גדול.
יהיו עוד סרטונים ישירים ובאיכות גבוהה יותר ויהיה גם DF ואני מבטיח לך שהוא הולך להיות מדהים גראפית על פי כל מה שראינו עד עכשיו.

לא בלינג, הציטוט שהבאת מראדר זה סוג של "כתבתי על תמונות רשמיות שיצאו", זה לא PREVIEW או HANDS ON. אני הולך להדביק פה את כל ה"כתבה" וכשאני אומר כתבה אני מתכוון 15 שורות ריקות מתוכן:
"Picture perfect
When it comes to photorealism in games, racers will always be ahead of the pack. No need to render oddly unconvincing eyes, skin, or faces that reside in the heart of the uncanny valley. All the graphical attention to detail can go to the tracks and the ludicrously expensive cars that speed through them. And I've never seen a racing game that looked quite as real--or beautiful--as Driveclub on the PS4.

Developed by Evolution Studios (the team that brought you World Rally Championship), Driveclub looks like it could be the PS4's premier racing sim. With a bevy of licensed cars that run the gamut from practical to ludicrously exotic, and gameplay that rewards careful braking and drifting instead of pedal-to-the-metal, Driveclub has what hardcore racing fans crave. And while they may run at 30fps, the 1080p visuals are simply stunning to behold. Iconic real-world tracks in locales like Canada, Chile, India, Norway, and Scotland look positively picturesque; at a glance, you'd be forgiven for thinking you were watching actual racing footage. And it's not just the sweeping environment shots that impress--little details, like the reflections off the car's shiny exterior, look so good that it's almost stupid.

When you're not gawking at Driveclub's graphics, you can get active in its social-media-style integration between you and your fellow racers. Whenever you clock in an impressive time, you can challenge your buddies or random rivals to beat your score; this challenge can then be passed on like a chain-letter, inviting anyone to try and beat it before the predetermined time limit. You can also stream your friends' in-progress races at any time. Driveclub looks like it might just be worth the extra wait."

זאת הכתבה, זאת לא באמת כתבה או דיעה של משהו שנגע במשחק עדין, זה ציטוט ממאחורי הקופסה.
בכתבות שראיתי, אחת לא התיחסה לגרפיקה, אחת אמרה שפורצה טוב מDC בחלק מהדברים ו-DC טוב מפורצה בחלק מהדברים, אחת שאתה פוסל אמרה שהוא נראה כמו פורצה אז נתעלם ממנה. אני לא רואה פה כלום גורף, אתה מרפרף בבקרובים והם או מתעלמים מהגרפיקה בכלל (למשל גיימספוט או פוליגון) או פשוט אומרים "המשחק יפה" וזהו. בהחלט יש ציטוט אחד שאתה הבאת של יפה מכל משחק מירוץ אחר במיילים אבל באמת שזה נשמע די נוח להתעלם מחריגה לכיוון אחד אבל לדבק לחריגה לכיוון אחר. כך או כך NFS שיצא כבר לפני יותר מחצי שנה נראה יותר טוב מפורצה או מDC.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 מאי 2014, 04:14

אני לא מבין מה הבעיה בציטוט הזה, זו הדיעה של הכתב לא?
למה לבטל את זה?

ואני אחפש בגלל שאתה מתעקש עוד PREVIEWS, אולי באמת לא עלו הרבה או שלא כולן דיברו על הגראפיקה אבל ברור שאם 2 כתבים אומרים דברים כאלו גם אחרים יחשבו שהוא נראה מדהים, אבל אני גם לא מבין את הטעם כי הרוב לא יעשו בכלל השוואה עם פורצה אז גם ציטוט של נראה מדהים לא יתן הרבה, אתה לא מצפה שאתחיל לדוג מ PREVIEWS השוואות עם פורצה נכון?

ואני לא מאמין שאמרת ש NFS נראה יותר טוב משניהם, WTF!!?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מאי 2014, 20:19

bling כתב:אני לא מבין מה הבעיה בציטוט הזה, זו הדיעה של הכתב לא?
למה לבטל את זה?

ואני אחפש בגלל שאתה מתעקש עוד PREVIEWS, אולי באמת לא עלו הרבה או שלא כולן דיברו על הגראפיקה אבל ברור שאם 2 כתבים אומרים דברים כאלו גם אחרים יחשבו שהוא נראה מדהים, אבל אני גם לא מבין את הטעם כי הרוב לא יעשו בכלל השוואה עם פורצה אז גם ציטוט של נראה מדהים לא יתן הרבה, אתה לא מצפה שאתחיל לדוג מ PREVIEWS השוואות עם פורצה נכון?

ואני לא מאמין שאמרת ש NFS נראה יותר טוב משניהם, WTF!!?

כמעט אף PREVIEW לא דבר גרפיקה, משחקים כל כך מרשימים גרפית לרוב מושכים תשומת לב לגרפיקה. GS ו-IGN הציבו אותו ברמה הגרפית של פורצה 5, אתה פסלת אחד ולשני לא התיחסת, שתיים אחרות אמרו שהוא מדהים גרפית והרוב פשוט התעלמו מהגרפיקה בבקרוב שלהם. מה זה אומר? אני לא יודע אבל כנראה שמפיל לסתות הוא לא.

הבדל מאוד גדול בתאורה באורדר משנה שעברה להשנה, מאוד מרשים:
תמונה

מת לראות אותו כבר באיזה סרטון גיימרסייד או משהו כזה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 מאי 2014, 04:48

באמת עברת על כל הבקרובים שאתה אומר שלא התייחסו?
זה נשמע לי תמוה, לגראפיקה מתייחסים לטובה או לרעה בכמעט כל AAA שקיים פחות או יותר, כמה בקרובים עלו? אולי אין הרבה מלחתכילה, אין לי כח עכשיו לחפש.

וגיימספוט נתנו יתרון למודלים של פורצה ולסביבה לדרייב קלאב, סבבה, עדיין הוא לא אומר מה נראה יותר טוב.

לי זה נראה שהפער מהסביבות הרבה יותר גדול מהפער בין המכוניות בזמן הגיימפליי עצמו, הסביבה זה מה שמבדיל לטעמי בין דרייב קלאב למשחקים אחרים בז׳אנר וזה עשה לי הכי הרבה את אפקט הוואו, והמכוניות עצמן בטח לא נראות רע.

אבל זה גם תאורה דינאמית בזמן אמת, השתקפויות , קהל וגם IQ, הורדת סרטונים של פורצה באיכות גבוהה?
כי אני הורדתי מ DF עוד בהשקה של הבוקס ושמתי את הקובץ על USB כדי להריץ אותו כמו שצריך על הפס3 שלי ועל הטלוויזיה והוא נראה בינוני למדי, התמונה לא מספיק נקייה והתאורה מאוד שטוחה (רייז לעומת זאת הפיל אותי על הרצפה יותר מכל סרטוני הדור הבא ש DF העלו אבל זה לא קשור)
דרייב קלאב בסרטון של קנדה זה עולם אחר אבל זו דעתי, נחכה ונראה ככל שיצאו עוד סרטונים עד כמה הוא מרשים.

וכן שיפור יפה לאורדר, הולכים לעלות בקרובים של המשחק ביום שלישי, קצת מוזרה הטקטיקה הזו של סוני טרום E3.
כשמייקרוסופט עשתה את זה עם היילו וסאנסט אוברדרייב הנחתי שיש להם חתיכת תצוגה ל E3, אז אפשר להניח אותו הדבר לגבי סוני? :)
אחרת לא מובן לי העסק.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 מאי 2014, 07:23

The Order באמת נראה מדהים, אבל הוא נראה ככה כבר מהיום הראשון כך שאין פה חדש. לגבי משעמם, כל אחד וטעמו, יש שאהב את הסגנון של גירס יאהב את המשחק, מי שלא, אז לא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מאי 2014, 00:56

bling כתב:באמת עברת על כל הבקרובים שאתה אומר שלא התייחסו?
זה נשמע לי תמוה, לגראפיקה מתייחסים לטובה או לרעה בכמעט כל AAA שקיים פחות או יותר, כמה בקרובים עלו? אולי אין הרבה מלחתכילה, אין לי כח עכשיו לחפש.

וגיימספוט נתנו יתרון למודלים של פורצה ולסביבה לדרייב קלאב, סבבה, עדיין הוא לא אומר מה נראה יותר טוב.

לי זה נראה שהפער מהסביבות הרבה יותר גדול מהפער בין המכוניות בזמן הגיימפליי עצמו, הסביבה זה מה שמבדיל לטעמי בין דרייב קלאב למשחקים אחרים בז׳אנר וזה עשה לי הכי הרבה את אפקט הוואו, והמכוניות עצמן בטח לא נראות רע.

אבל זה גם תאורה דינאמית בזמן אמת, השתקפויות , קהל וגם IQ, הורדת סרטונים של פורצה באיכות גבוהה?
כי אני הורדתי מ DF עוד בהשקה של הבוקס ושמתי את הקובץ על USB כדי להריץ אותו כמו שצריך על הפס3 שלי ועל הטלוויזיה והוא נראה בינוני למדי, התמונה לא מספיק נקייה והתאורה מאוד שטוחה (רייז לעומת זאת הפיל אותי על הרצפה יותר מכל סרטוני הדור הבא ש DF העלו אבל זה לא קשור)
דרייב קלאב בסרטון של קנדה זה עולם אחר אבל זו דעתי, נחכה ונראה ככל שיצאו עוד סרטונים עד כמה הוא מרשים.

וכן שיפור יפה לאורדר, הולכים לעלות בקרובים של המשחק ביום שלישי, קצת מוזרה הטקטיקה הזו של סוני טרום E3.
כשמייקרוסופט עשתה את זה עם היילו וסאנסט אוברדרייב הנחתי שיש להם חתיכת תצוגה ל E3, אז אפשר להניח אותו הדבר לגבי סוני? :)
אחרת לא מובן לי העסק.

אני לא יודע כבר מה להגיד לך על DC, אני מחכה לסרטונים של גיימרסייד לפני שאני ממשיך לדבר.

בנושא E3, סוני תמיד עושה את זה. העניין הוא מה מיקרוסופט עושה כי זאת פעם ראשונה שהיא עושה את זה (אם לא נחשיב את החשיפה של הONE שנה שעברה שחשפה כמה משחקים לפני E3). סוני תמיד הורסת 90% מההפתעות שלהם לפני E3, אני זוכר בבירור כשהיא התחילה לעשות את השטות הזאת עם KZ3 ב2011 ואז עוד כמה חשיפות אחריו שהשאירו את E3 די עקר עם תצוגה שניה של משחקים. נראה מה יהיה בE3, יש לשתיהן די הרבה בקנה, גם דברים מוכרזים שלא ראינו כמו אנצ'רטד או היילו 5. אני בטוח שאנחנו הולכים לראות הרבה בE3, אני רק מקווה שלפחות מיקרוסופט תשמור על התצוגה של שנה שעברה ותרה משחק אחרי משחק אחרי משחק במקום שטויות שיש לרוב בתערוכות E3.

דודי, אני חושב שהאורדר נראה הרבה יותר טוב מהתצוגה הקודמת. בקודמת עוד היו המון דברים ששברו את הלוק CGI שלו, בדמו הזה כמעט ולא היה כלום ששבר את זה. עוד הייתי רוצה לראות את זה באיכות גיימרסייד אבל בנתיים הוא נראה פשוט מדהים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 מאי 2014, 09:40

KEO אני זוכר שהם התחילו לשחרר מידע על משחקים דרגה ב׳ טרום E3 כמו איזה פאפאטיר ושטויות כאלו (גם דרייב קלאב נחשב למרות שהוא מושקע כי פשוט משחק מירוצים שכולם כבר מכירים פחות מסקרן ויבלע בהכרזות), אבל האורדר זה בהחלט אחד השמות הגדולים שיש להם, במיוחד שאמור לצאת השנה.
למען האמת לא יודע כמה דברים בקנה יש להם, יורוגיימר אומרים שה RPG של גרילה בשלב מוקדם ולא בטוח שמוכן לתצוגה, קורי ברלוג מסנטה מוניקה אומר שגם הפרויקט שלהם מוקדם (התחיל בערך ב 2013 כמה חודשים אחרי GOW A) והוא לא יהיה שם, הפרויקט השני שלהם כאמור בוטל, נשאר לנו סוני בנד, אנצ׳רטד, קוואנטום דרים, מדיה מולקול עם המורפאוס שבעייתי יהיה להדגים, המשחק החדש בסדרת סולס (לא יקבל הרבה פוקוס, בכל זאת נישה), והאורדר, לא יודע אם הייתי ככה שורף את ההדגמה שלו.

ואני מסכים איתך שהתצוגה השנייה יותר מרשימה מבחינת אפקט ה CGI שהיה קיים גם מקודם אבל ברמה פחות חזקה, נראה שהמנוע עבר עוד שינויים כדי להשיג את המראה הזה, הם הוסיפו אפקטים של ערפל, התאורה שונתה ושופרה כמו שהראת, המשחק נראה כתוצאה מזה אפילו פחות ״פוליגוני״.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 מאי 2014, 17:49

bling כתב:KEO אני זוכר שהם התחילו לשחרר מידע על משחקים דרגה ב׳ טרום E3 כמו איזה פאפאטיר ושטויות כאלו (גם דרייב קלאב נחשב למרות שהוא מושקע כי פשוט משחק מירוצים שכולם כבר מכירים פחות מסקרן ויבלע בהכרזות), אבל האורדר זה בהחלט אחד השמות הגדולים שיש להם, במיוחד שאמור לצאת השנה.
למען האמת לא יודע כמה דברים בקנה יש להם, יורוגיימר אומרים שה RPG של גרילה בשלב מוקדם ולא בטוח שמוכן לתצוגה, קורי ברלוג מסנטה מוניקה אומר שגם הפרויקט שלהם מוקדם (התחיל בערך ב 2013 כמה חודשים אחרי GOW A) והוא לא יהיה שם, הפרויקט השני שלהם כאמור בוטל, נשאר לנו סוני בנד, אנצ׳רטד, קוואנטום דרים, מדיה מולקול עם המורפאוס שבעייתי יהיה להדגים, המשחק החדש בסדרת סולס (לא יקבל הרבה פוקוס, בכל זאת נישה), והאורדר, לא יודע אם הייתי ככה שורף את ההדגמה שלו.

ואני מסכים איתך שהתצוגה השנייה יותר מרשימה מבחינת אפקט ה CGI שהיה קיים גם מקודם אבל ברמה פחות חזקה, נראה שהמנוע עבר עוד שינויים כדי להשיג את המראה הזה, הם הוסיפו אפקטים של ערפל, התאורה שונתה ושופרה כמו שהראת, המשחק נראה כתוצאה מזה אפילו פחות ״פוליגוני״.

אני לא חושב שהמשחק של סולס נחשב ליותר נישתי מרוב משחקי צד א'/ב' של סוני.
משחק שמוכר 2 מיליון זה אחלה ביצועים, ביחס למשחק שלהם.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים