PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 25 מאי 2014, 09:58

אני חושב שסוני מכוונים את המשחקים שלהם ליותר מ 2 מיליון, אולי יש להם כמה כשלונות שלא מצליחים למכור ככה אבל ברור שהטארגט לרוב יותר גבוה, גם אל תשכח שאם סדרת סולס מוכרת 2 מיליון על מספר פלפורמות אז אתה גם יכול לחתוך את המספר בחצי כבלעדי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 מאי 2014, 12:02

bling כתב:אני חושב שסוני מכוונים את המשחקים שלהם ליותר מ 2 מיליון, אולי יש להם כמה כשלונות שלא מצליחים למכור ככה אבל ברור שהטארגט לרוב יותר גבוה, גם אל תשכח שאם סדרת סולס מוכרת 2 מיליון על מספר פלפורמות אז אתה גם יכול לחתוך את המספר בחצי כבלעדי.

אתה יכול גם בכיף להכפיל אותו, אם הגב השיווקי של סוני ובאנדלים.

לא יודע למה סוני מכוונים, אבל רוב המשחקים הבלעדיים שלהם לא מוכרים בכמויות מטורפות. מעבר יש פה ושם חריגים (משחק הבייסבול, שהוא מונפול בתחומו, או TLOU שהפתיע את כולם, או סתם משחקים שמכרו במשך שנים בבאנדלים ללא תוספת תשלום, או GT שהוא הכותר החזק היחיד שלהם, בערך), אבל לרוב הם מוכרים מעט, יחסית.
לפחות אם אני זוכר נכון את הנתונים. לא עשיתי בדיקה מקיפה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מאי 2014, 16:12

bling כתב:KEO אני זוכר שהם התחילו לשחרר מידע על משחקים דרגה ב׳ טרום E3 כמו איזה פאפאטיר ושטויות כאלו (גם דרייב קלאב נחשב למרות שהוא מושקע כי פשוט משחק מירוצים שכולם כבר מכירים פחות מסקרן ויבלע בהכרזות), אבל האורדר זה בהחלט אחד השמות הגדולים שיש להם, במיוחד שאמור לצאת השנה.
למען האמת לא יודע כמה דברים בקנה יש להם, יורוגיימר אומרים שה RPG של גרילה בשלב מוקדם ולא בטוח שמוכן לתצוגה, קורי ברלוג מסנטה מוניקה אומר שגם הפרויקט שלהם מוקדם (התחיל בערך ב 2013 כמה חודשים אחרי GOW A) והוא לא יהיה שם, הפרויקט השני שלהם כאמור בוטל, נשאר לנו סוני בנד, אנצ׳רטד, קוואנטום דרים, מדיה מולקול עם המורפאוס שבעייתי יהיה להדגים, המשחק החדש בסדרת סולס (לא יקבל הרבה פוקוס, בכל זאת נישה), והאורדר, לא יודע אם הייתי ככה שורף את ההדגמה שלו.

ואני מסכים איתך שהתצוגה השנייה יותר מרשימה מבחינת אפקט ה CGI שהיה קיים גם מקודם אבל ברמה פחות חזקה, נראה שהמנוע עבר עוד שינויים כדי להשיג את המראה הזה, הם הוסיפו אפקטים של ערפל, התאורה שונתה ושופרה כמו שהראת, המשחק נראה כתוצאה מזה אפילו פחות ״פוליגוני״.

סוני התחילה את זה ב2010 כשהם הכריזו גם על KZ3, LBP2 וגם על אינפמס שבוע אחרי שבוע לפני E3. הם שרפו את כל E3 כי הכל כבר הוכרז לפני.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 מאי 2014, 10:38

Nucleus_Dawn כתב:
אתה יכול גם בכיף להכפיל אותו, אם הגב השיווקי של סוני ובאנדלים.

לא יודע למה סוני מכוונים, אבל רוב המשחקים הבלעדיים שלהם לא מוכרים בכמויות מטורפות. מעבר יש פה ושם חריגים (משחק הבייסבול, שהוא מונפול בתחומו, או TLOU שהפתיע את כולם, או סתם משחקים שמכרו במשך שנים בבאנדלים ללא תוספת תשלום, או GT שהוא הכותר החזק היחיד שלהם, בערך), אבל לרוב הם מוכרים מעט, יחסית.
לפחות אם אני זוכר נכון את הנתונים. לא עשיתי בדיקה מקיפה.

אני חושב שאלו שלא נמכרים ככה הם או כשלונות או פשוט מכוונים נמוך כמו סליי קופר, פאפאטיר וכאלו.

אין לי פה מספרים אבל אני די בטוח שסדרת אינפמוס, GOW, כל משחקי נוטי דוג, קילזון, ליטל ביג פלאנט, גראנטוריסמו וכו' מכוונים וגם מצליחים למכור יותר מ 2+ מיליון, מה שלא מצליח מהשמות הגדולים לעבור את הרף הזה נחשב בטח לכשלון מבחינת סוני והיא פשוט מפסיקה את הסדרה או מקסימום נותנת עוד צ'אנס אבל היא בטח לא מכוונת למספר כזה אם רמת ההשקעה טובה.

מותג חריג שמצליח להשאר ריווחי זה האבי ריין ובכלל משחקי קייג' שכנראה זוכים לפרסום מינימלי ומסתמכים יותר על קהל נישתי שאוהב את הסגנון הזה בדומה אולי לסולס, אבל גם האבי ריין אני בטוח עבר את ה 2+ בשלב הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2014, 21:03

אגב האורדר ושינויים מהותיים........

תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2014, 21:55

אגב, למי שמתבלבל - התמונה בלי כל הפרטים של הלבוש שלהם היא החדשה. שימו לב לתאורה וההצללה.
המפתחים אמרו שזה לא הגיוני שהם ילחמו עם הבגדים ה"מפוארים", והם יופיעו בסצינות אחרות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 מאי 2014, 18:27

Laskin כתב:אגב, למי שמתבלבל - התמונה בלי כל הפרטים של הלבוש שלהם היא החדשה. שימו לב לתאורה וההצללה.
המפתחים אמרו שזה לא הגיוני שהם ילחמו עם הבגדים ה"מפוארים", והם יופיעו בסצינות אחרות.

במבט ראשון העיצוב של הבילד הישן עם כל הצבעים החיים (בלי קשר לבגדים שהמפתחים אמרו שקיימים בשלבים אחרים) נראה יותר טוב ונעים לעין, אבל כשרואים את הסרטון בזמן אמת זה ברור שהבילד החדש קרוב יותר למראה הקולנועי CGI שהם מנסים לתת לו, ולכן הם הוסיפו אפקטי פוסט פרוססינג, שינו ושיפרו את התאורה וכו'.

הנה לצורך המחשה, תתתעלם רגע מאיכות התמונה הרעה שנתפסה מהסטרים
בילד חדש:
תמונה
בילד ישן:
תמונה

הבילד הישן נראה הרבה יותר כמו משחק לעומת החדש (שאפשר לראות בו גם את שיפורי התאורה וההשתקפויות על הנשק למשל) שנראה יותר קרוב ל CGI.

ד"א נראה שיש סיכוי לחדשות רעות בקשר למשחק, לטענת האינסיידר שינובי המשחק לא הולך לצאת השנה והוא נדחה ל 2015. חתיכת ביזיון אם זה נכון.
הוא גם אמר שנקבל ביום שלישי טריילר באיכות גבוהה של הסטרים.

אם הוא באמת נדחה וב E3 לא מכריזים על משהו גדול לשנה (ומה הסיכוי שכן, מתי סוני עשתה זאת בעבר?) אז זו תהיה אחת מעונות החגים הכי גרועות שאני זוכר מסוני אי פעם, זה רק דרייב קלאב ורימאסטר ל TLOU :|

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 מאי 2014, 00:38

הסבירות ש The Order נדחה קיבלה חיזוק רציני עכשיו:
תמונה
תמונה

חשבתי הפס4 אמורה להיות כזו טיול בפארק ביחס לעבר :/

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 27 מאי 2014, 15:42

שוב פעם התחלנו עם הדחיות האלה..נמאס כבר מדחיות של המשחקים של סוני כל פעם אותו דבר, אולי זה בסוף לטובה אבל זה די נמאס הם לא מסוגלים לשחרר משחקים בזמן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 מאי 2014, 16:08

שינובי צדק (די חזק האינסיידר הזה), הדחייה רשמית:

"As we look to bring this experience to the players, we have decided to spend some extra time to deliver on the promise we made when we first introduced the game," offered a Sony spokesperson. "As such, you can expect The Order: 1886 to come exclusively to the PlayStation 4 in early 2015."

Today, Polygon is carrying a full interview with game director Dana Jan as well as impressions of the cover-based shooter.

ביזיון.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 מאי 2014, 16:25

bling כתב:שינובי צדק (די חזק האינסיידר הזה), הדחייה רשמית:

ביזיון.

עדיף שייצא חצי שנה מאוחר יותר, מאשר שייצא ויהיה פחות טוב באופן משמעותי.
אם הביזיון הוא בכמה סוני לא מוכנים עם משחקי צד א' בשנה הראשונה של הקונסולה - אז אולי יש בזה משהו. כשלון של סוני, בתחום הזה. בE3 נהייה יותר חכמים, אבל עושים רושם שתקופת החגים הראשונה של הONE תהייה עדיפה, מבחינת משחקים, גם אם ייצאו רק פורזה הוריזן 2 וSO.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 מאי 2014, 16:33

Nucleus_Dawn כתב:
עדיף שייצא חצי שנה מאוחר יותר, מאשר שייצא ויהיה פחות טוב באופן משמעותי.
אם הביזיון הוא בכמה סוני לא מוכנים עם משחקי צד א' בשנה הראשונה של הקונסולה - אז אולי יש בזה משהו. כשלון של סוני, בתחום הזה. בE3 נהייה יותר חכמים, אבל עושים רושם שתקופת החגים הראשונה של הONE תהייה עדיפה, מבחינת משחקים, גם אם ייצאו רק פורזה הוריזן 2 וSO.

אתה רציני?
הולכת להיות לסוני עונת חגים שמורכבת מפורט משופר ודרייב קלאב שבעצמו נדחה והיינו אמורים לקבל בהשקה עאלק.
אני לא זוכר עונת חגים כל כך חלשה של סוני בכל השנים של הפס3, זה על גבול הנינטנדואיות בשנה א' של ה WIIU.

בעיקרון אין לי כלום לשחק מצד א' להמשך השנה, למזלי יש לי קונסולה נורמלית ולא של נינטנדו לכן אני מקבל את כל צד ג' שיצא אבל עדיין חתיכת פאשלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2014, 17:33

bling כתב:אתה רציני?
הולכת להיות לסוני עונת חגים שמורכבת מפורט משופר ודרייב קלאב שבעצמו נדחה והיינו אמורים לקבל בהשקה עאלק.
אני לא זוכר עונת חגים כל כך חלשה של סוני בכל השנים של הפס3, זה על גבול הנינטנדואיות בשנה א' של ה WIIU.

בעיקרון אין לי כלום לשחק מצד א' להמשך השנה, למזלי יש לי קונסולה נורמלית ולא של נינטנדו לכן אני מקבל את כל צד ג' שיצא אבל עדיין חתיכת פאשלה.

קנה כבר PC ראבקקקקקק.

אז זה מאשר לנו את הדחיה של קוואנטום ברייק ל2015? הרי שינובי הדליף גם את זה :/
ולנדב אין קונסולה לקנות בספטמבר כשהוא בארה"ב :(

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 מאי 2014, 18:12

bling כתב:אתה רציני?

מה שנדב אמר, בעקרון.
ברצינות שנראה לי ששווה לך לקנות מחשב. גם אם זה רק בשביל הciv החדש שייצא השנה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 מאי 2014, 18:48

KEO, אני כבר קונה מחשב אבל אתה בעצמך מטיף לחכות לסדרה החדשה של NVIDIA אז לאן יש לי למהר.
לא מובנת לי ההמלצה בהקשר למה שאמרתי, יותר הגיוני לאמר קנה X1 או WIIU, בשביל מה אני צריך PC, כדי לשחק פורטים משופרים של PS4?
בטח לא בשביל CIV חדש אני הולך להוציא אלפי שקלים כבר עכשיו...

וב GAF נראה שנשאר רק לצחוק מהמצב של הבלעדיים של סוני:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 מאי 2014, 19:28

bling כתב:KEO, אני כבר קונה מחשב אבל אתה בעצמך מטיף לחכות לסדרה החדשה של NVIDIA אז לאן יש לי למהר.
לא מובנת לי ההמלצה בהקשר למה שאמרתי, יותר הגיוני לאמר קנה X1 או WIIU, בשביל מה אני צריך PC, כדי לשחק פורטים משופרים של PS4?

תמונה

עדיף מחשב על X1, או WIIU. פשוט תוכל לשחק בו בהרבה יותר משחקים טובים, אפילו אם אתה לא מתחשב בכך שמשחקי מולטי פלטפורם יעבדו עליו הכי טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2014, 19:48

bling כתב:KEO, אני כבר קונה מחשב אבל אתה בעצמך מטיף לחכות לסדרה החדשה של NVIDIA אז לאן יש לי למהר.

תמונה

כי אתה אומר שאתה תקוע עם משחקי צד ג' ואם להיות תקוע עם משחקי צד ג' אז עושים את זה על הPC :)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 27 מאי 2014, 21:45

אפל, אפור ומטושטש. לא מרשים בכלל.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 28 מאי 2014, 07:57

זאת הכוונה של המשחק, זה שזה אפל ואפור לא אומר שזה לא מרשים.
מבחינה וויזואלית המשחק נראה מדהים ובכלל המשחק נראה כמו סרט, אבל מבחינה של המשחקיות עדיין לא התרשמתי כל-כך. אני אצטרך לחכות ולראות סרטון גיימפליי נורמאלי וארוך, נקווה שזה יהיה בE3.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 מאי 2014, 08:45

יש צדק בדברי אינטר. הטשטוש מוריד מהמראה ה"משחקי" של המשחק. זה קצת כמו הקטע של הגיפים שמשווים למשחק מראה פחות טוב אבל יותר מציאותי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 מאי 2014, 09:33

זה לא טשטוש, זה אפקטי POST PROCESS שמוסיפים לתמונה כדי להשיג את מראה ה CGI הזה. מן הסתם מבחינת IQ המפתחת הזו די אובססיבית עם 1080P ו 4*MSAA, ככה שברור שטכנית הוא לא מטושטש.

לא מובן לי איך מישהו יכול לאמר שזה לא מרשים, כמובן דעה והכל אבל מבחינת FIDELITY לטעמי אין לו מתחרים גם לא על ה PC ולהגיד שהוא מכוער זה בערך כמו לאמר שסרטון CGI הוא מכוער, הרי זה די דומה לזה למשל (רק מן הסתם לא באותה רמה עדין):
תמונה
תמונה
תמונה

זה פאקינג לא יאומן לאיזו רמה משחקים הגיעו
תמונה
המשחק הזה נראה כל כך טוב ש CV&G ששיחקו בו הביאו רשמים צוננים לגבי הגיימפליי אבל הם כתבו ב PREVIEW שהגראפיקה כל כך מדהימה שהם חושבים שאולי שווה לשלם על המשחק מחיר מלא רק בשביל זה לבד.

ד"א אם האווירה הקודרת וחסרת הצבעים מפריעה לכם אז הבמאי נשאל לגבי זה והוא אמר שזה שלב ספציפי שמתרחש באווירה המעוננת הזו ושהמשחק עם צבעים הרבה יותר עשירים באיזורים אחרים במשחק.
ממליץ לראות ב GT את הריאיון הזה ואפילו להוריד את הסרטון אם יש לכם כח בשביל איכות מרבית:
http://www.gametrailers.com/videos/1a4n4k/the-order--1886-weapons-and-rooks-interview

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 מאי 2014, 09:54

זה לא טשטוש, זה אפקטי POST PROCESS שמוסיפים לתמונה כדי להשיג את מראה ה CGI הזה

גם AA זה פוסט פרוסס. AA מטשטש. תסתכל שוב (מבחינת הטשטוש הכללי והחושך הכללי בתמונה) בתמונות שלאסקין הביא.

אף אחד לא אמר מכוער או משהו כזה. אינטר היחידי עם תגובה צוננת וגם הוא רק רשם "לא מרשים". אני בכלל רשמתי "מדהים" או משהו כזה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 מאי 2014, 10:34

Nigga כתב:MSAA זה לא פוסט פרוסס.

ראשית לרוב משתמשים בפתרונות שאינם MSAA (בטח כשמדובר במשחק שרץ על קונסולה ואפשר לומר שיותר בקונסולה של החברה שאתה אוהב מאשר החברה שאתה לא אוהב) בשביל AA ככה שאתה יודע טוב מאוד למה הכוונה שלי.

שנית מה אתה בכלל נטפל לנקודה הזאת? יש טשטוש ויש חושך שמשפרים את התמונה הסופית. אני לא אמרתי אם זה טוב או לא ויותר מזה אמרתי שהמשחק נראה מדהים ומבחינתי זה ממש לא מעניין למה הוא נראה כמו שהוא נראה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 מאי 2014, 18:53

כבר נאמר שמדובר ב MSAA*4 ככה שאין קשר, זה ברור שמדובר בפוסט, פוסט תמיד עושה את האפקט הזה, אני זוכר דיבורים בנושא גם על קיזלון 2 בזמנו שחלק לא התחברו למראה שלו, לטעמי על האורדר אין מה לדבר והתוצאה מדהימה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 מאי 2014, 10:55

מה זה משנה מה יש במשחק הזה? לא ברור לך שדיברתי על הPS3 וכל המשחקים שם והפתרונות AA שלהם? ואם לא להערה הזאת התכוונת אז בכלל לא מובן לי מה זה משנה איזה AA יש לו ולהערה שלי לגבי פתרונות AA במירב המשחקים.

ולא הבנתי מה אתה כותב לגבי פוסט וה"אפשקט שהוא תמיד עושה".
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים