DrKeo כתב:איך באמת עושים ממשחק עם מפה חופשית כמה חלקים? חוסמם אזורים מסויימים ומורידים חלק מהתוכן? והפרק השלישי יתפקד כמעט כמו חבילת הרחבה?
idan כתב:DrKeo כתב:איך באמת עושים ממשחק עם מפה חופשית כמה חלקים? חוסמם אזורים מסויימים ומורידים חלק מהתוכן? והפרק השלישי יתפקד כמעט כמו חבילת הרחבה?
המפה של פפ7 מורכבת מכמה יבשות ועד שאתה מתחיל לקבל כלי רכב הרבה מקומות חסומים בפניך, כל באגי/סירה/צוללת שאתה מקבל פותח לך עוד חלקים בעולם, ורק בחלקים המאוחרים יותר שאתה מקבל ספינת אוויר כל העולם באמת פתוח בפניך. ככה שזה לא באמת עולם פתוח אמיתי, ההתקדמות בו עדיין מוכוונת סיפור, אבל הוא יוצר אחלה אשליה של עולם כזה. אז הם יכולים לעשות את החלק השני ביבשת הראשונה או הראשונה והשנייה ואז בחלק השלישי להוסיף את שאר היבשות בדיוק בזמן בסיפור שכל העולם אמור להיות פתוח בפניך. (בהנחה שהמשחק שלושה חלקים*)
אבל זה לא יקרה, הם כנראה יעשו את זה כמו המשחקי פס2 שיש להם כל מיני איזורים שמחוברים אחד לשני, אני מקווה שפחות כמו 10 ויותר כמו 12 שיש לו לפחות חלקים פתוחים יותר בשביל לתת את האשלייה של עולם גדול. אפשר לעשות את זה אבל הם יצטרכו לוותר ולחתוך כמה וכמה דברים, בטח הספינת אוויר תהיה איזה נקודת fast travel מפוארת שאתה בוחר כל מיני מקומות בתפריט.
bling כתב:ייאמר לזכותו שהוא מצייר יפה, רק חבל שבאנו לראות חשיפה של משחק ולא קולקציה פוטנציאלית לטפטים ל desktop
Laskin כתב:מגניב!
אני כולי תקווה שזה בלעדי לדור הבא, אבל ברור שאין מצב... פשוט כל כך בא לי כבר לראות איך עולם פתוח נראה כשהוא פותח רק לדור הבא, אז התקווה מצליחה לחדור...

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 20 אורחים