swiss-the-engine כתב:טוב עדיין אני משחק במשחקי מולטי ואין לי בעיות... הזוי. לא נראה שאני אחדש את המנוי גולד שלי בעתיד הקרוב.
swiss-the-engine כתב:לא לא... לא רק ששיחקתי שבעוד כל מיני משחקים במצב אונליין, בהתחלה הפעלתי את גירס, שהוא משחק של מיק' שהכי סביר שתקפוץ לי לגביו הודעה.

The Xbox One Fallout 4 Bundle will be available in November for $399 USD. Check with your local retailer, including Microsoft stores, for details today. The bundle will be available in Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, Czech Republic, Denmark, France, Germany, Greece, Hong Kong, Ireland, Israel, Italy, New Zealand, Norway, Russia, Singapore, Slovakia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, UK, U.S., Saudi Arabia, South Africa and the United Arab Emirates.
DrKeo כתב:אז מסתבר שהיה משחק קונקר שמעולם לא פותח, משחק מולטי בלבד שמבוסס על המולטי של קונקר:
bling כתב:מישהו רוצה לשנות את ההימור שלו לגבי המכירות של TR על ה XB1 (כולל באנדלים)?
bling כתב:מישהו רוצה לשנות את ההימור שלו לגבי המכירות של TR על ה XB1 (כולל באנדלים)?
1 TB, יעלה 400$ וימכר גם בארץ ע"פ ההודעה של MS:The Xbox One Fallout 4 Bundle will be available in November for $399 USD. Check with your local retailer, including Microsoft stores, for details today. The bundle will be available in Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, Czech Republic, Denmark, France, Germany, Greece, Hong Kong, Ireland, Israel, Italy, New Zealand, Norway, Russia, Singapore, Slovakia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, UK, U.S., Saudi Arabia, South Africa and the United Arab Emirates.
בקיצור, אני הייתי מוריד איזה מליון+ מהמספרים של TR והייתי גם מעלה +מליון למכירות הכוללות של ה ONE השנה, הבאנדל הזה הולך להמכר בטירוף.
תכל'ס בעונת החגים הזו MS אמורה לכתוש במיוחד את ה PS4, עם הליינאפ של הבלעדיים, המחיר הזול יותר, באנדלים אטרקטיבים, הכל לצד שלה, זאת ההזדמנות שלה לעשות תפנית רצינית במכירות.
DrKeo כתב:bling כתב:מישהו רוצה לשנות את ההימור שלו לגבי המכירות של TR על ה XB1 (כולל באנדלים)?
1 TB, יעלה 400$ וימכר גם בארץ ע"פ ההודעה של MS:The Xbox One Fallout 4 Bundle will be available in November for $399 USD. Check with your local retailer, including Microsoft stores, for details today. The bundle will be available in Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, Czech Republic, Denmark, France, Germany, Greece, Hong Kong, Ireland, Israel, Italy, New Zealand, Norway, Russia, Singapore, Slovakia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, UK, U.S., Saudi Arabia, South Africa and the United Arab Emirates.
בקיצור, אני הייתי מוריד איזה מליון+ מהמספרים של TR והייתי גם מעלה +מליון למכירות הכוללות של ה ONE השנה, הבאנדל הזה הולך להמכר בטירוף.
תכל'ס בעונת החגים הזו MS אמורה לכתוש במיוחד את ה PS4, עם הליינאפ של הבלעדיים, המחיר הזול יותר, באנדלים אטרקטיבים, הכל לצד שלה, זאת ההזדמנות שלה לעשות תפנית רצינית במכירות.
לא משנה הימור, 6 מליון על הoneעד שנה הבאה נשמע לי עדין סביר
bling כתב:DrKeo כתב:bling כתב:מישהו רוצה לשנות את ההימור שלו לגבי המכירות של TR על ה XB1 (כולל באנדלים)?
לא משנה הימור, 6 מליון על הoneעד שנה הבאה נשמע לי עדין סביר
תוריד לפחות מליון ואז תהיה צודק
אבל הוא גם ימכור לא רע בסופו של דבר בגלל שחולק בבאנגלים, המחיר שלו ירד מהר ואנשים יקנו אותו בשלב מאוחר יותר גם אם לא בהשקה, השאלה אם זה יהיה מספיק טוב לסקוור שהרבה מהעותקים של המשחק נמכרו במחירים מגוכחים, אני מהמר שמבחינת השקה של 60 דולר מלאים הוא יהיה די פלופ.
וקרירין, עד עכשיו בשנה הזו היתרון של MS בבלעדיים לא התבטא במיוחד, עכשיו בסוף השנה כשיוצא היילו חדש וטומב ריידר ובאנדל של פולאאוט זה סיפור שונה, וכמובן שהם חייבים להפציץ במחיר, ראינו כבר יותר מדי פעמים שבמחיר שווה הם מקבלים בראש.
וכן הדגם האחרון של סוני חסכוני יותר במעט אבל האימפקט של זה כמעט לא קיים, לאף אחד אין כמעט מושג שיצא דגם CH 102 אן משהו שאוכל פחות חשמל ומרעיש קצת פחות, כשיצא סלים ברור שזה יעשה אימפקט אבל עד אז הדגם הזה של סוני הוא לא פקטור משמעותי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים