משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2014, 12:40

ההצעה הקודמת של UE3 הייתה או אחוז מהרווחים שלך או מאות אלפי דולרים מראש, כלומר לא בדיוק זול.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2014, 17:59

הסרטון הבא הוא עוד הוכחה, עבורי, שכנראה וולפשטיין הבא יהיה אחלה משחק :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מרץ 2014, 18:05

Laskin כתב:הסרטון הבא הוא עוד הוכחה, עבורי, שכנראה וולפשטיין הבא יהיה אחלה משחק :)

נכנסתי כדי לפרסם את זה.
באמת עוד סימן טוב. המשחק נראה יותר ויותר טוב, בכל פעם שאני רואה אותו. לגמרי על הרדאר שלי.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 20 מרץ 2014, 18:25

הוא נראה מעניין (אני מדבר על הדיאלוגים והכול), לגבי העלילה - זה מה היה קורה אילו הנאצים היו מנצחים במלחמה ושולטים? או שזה עוד בתקופת הנאצים?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 מרץ 2014, 18:31

העלילה היא שהנאצים ניצחו והיא מופרעת לחלוטין כמו שאתה רואה, אלא אם כן היו רובוטים ענקיים בתקופת הנאצים :)

הסרטון ממש מגניב, טרינטינואי מאוד, אני מקווה שהגיימפליי לא מיושן מדי ורפטטיבי ויש הרבה קטעים מגניבים כאלו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מרץ 2014, 18:36

bling כתב:העלילה היא שהנאצים ניצחו והיא מופרעת לחלוטין כמו שאתה רואה, אלא אם כן היו רובוטים ענקיים בתקופת הנאצים :)

הסרטון ממש מגניב, טרינטינואי מאוד, אני מקווה שהגיימפליי לא מיושן מדי ורפטטיבי ויש הרבה קטעים מגניבים כאלו.

גם בתקופת הנאצים יש רובוטים. זו הסיבה שהם ניצחו במלחמה.
כמובן שבסרטון זה כבר רובוטים הרבה יותר מתקדמים, מאשר בהתחלה.

נראה שהם משנים את מה שאתה עושה לעיתים די קרובות, אז אולי הפייסינג יהיה כיפי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 מרץ 2014, 18:52

Nucleus_Dawn כתב:
גם בתקופת הנאצים יש רובוטים. זו הסיבה שהם ניצחו במלחמה.
כמובן שבסרטון זה כבר רובוטים הרבה יותר מתקדמים, מאשר בהתחלה.

נראה שהם משנים את מה שאתה עושה לעיתים די קרובות, אז אולי הפייסינג יהיה כיפי.

וואלה?
הייתי בטוח שהעולם במלחמה היה בדיוק כמו שלנו רק שהאנצים ניצחו ואז העתיד התפתח בצורה הפסיכית הזו עם רובוטי הענק, זה נשמע כמו משהו שמטורף כמו היטלר (במציאות קצת מוקצנת כמובן) היה מפתח אם כל משאבי העולם היו לרשותו.
תסריט הרבה יותר מגניב לדעתי מאשר שהם תמיד היו :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מרץ 2014, 20:43

bling כתב:וואלה?
הייתי בטוח שהעולם במלחמה היה בדיוק כמו שלנו רק שהאנצים ניצחו ואז העתיד התפתח בצורה הפסיכית הזו עם רובוטי הענק, זה נשמע כמו משהו שמטורף כמו היטלר (במציאות קצת מוקצנת כמובן) היה מפתח אם כל משאבי העולם היו לרשותו.
תסריט הרבה יותר מגניב לדעתי מאשר שהם תמיד היו :)

זה לא כזה מפתיע, כשחושבים על זה. גם במשחק המקורי היטלר היה רובוט והיו כל מיני רובוטים מוזרים שנלחמת נגדם.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 מרץ 2014, 17:58

אז AC החדש באמת יתרחש במהפכה הצרפתית, יוביסופט מאשרים את זה עם טיזר ראשון למשחק:
http://www.youtube.com/watch?v=SQng7EkJHOI

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מרץ 2014, 18:20

Stick כתב:אז AC החדש באמת יתרחש במהפכה הצרפתית, יוביסופט מאשרים את זה עם טיזר ראשון למשחק:
http://www.youtube.com/watch?v=SQng7EkJHOI

והם גם טוענים שזה סרטון מהמשחק במצב אלפא, אבל הוא נראה יותר כמו CGI.
מרגיש שקצת הכריחו אותם לפרסם משהו, עם כל ההדלפות, אז הם זרקו משהו בזריזות. אני ממש מחכה לחשיפה אמיתית.

AC דור נוכחי, באירופה. זה יכול להיות ממש מטורף.

עריכה:
וההרגשה נכונה, עם ציטוט ממש נחמד מיוביסופט:
Published on Mar 21, 2014 Qu'ils mangent de la brioche [Let them eat cake]! We have been working on the new Assassin's Creed for more than three years and although we weren't quite ready to show you our full vision for a next-gen only AC, it seems Abstergo are trying to force our hand! So here's a true first look at in-game footage from Assassin's Creed Unity. Stay tuned - we'll have many more exciting details for you in the months ahead!

ואני חשבתי שאבסטרגו בידור זו יוביסופט מונטריאל, לפי AC 4. הlore בסדרה הזאת ממש מורכב.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 מרץ 2014, 18:48

למה CGI? הוא נראה טוב אבל לא מדהים ברמת הלא אפשרי ואפילו לא ממש קרוב למשחקים הבאמת מרשימים מהדור הזה.
רק הקטע בסוף שרואים מאה אנשים ברחוב באמת מרשים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מרץ 2014, 18:53

Stick כתב:למה CGI? הוא נראה טוב אבל לא מדהים ברמת הלא אפשרי ואפילו לא ממש קרוב למשחקים הבאמת מרשימים מהדור הזה.
רק הקטע בסוף שרואים מאה אנשים ברחוב באמת מרשים.

זה מרשים, בגלל שהכל נראה הרבה יותר מידי נקי. זה יותר מרשים מכל מה שראינו לדור הנוכחי, לפי דעתי.
מזכיר את הדמו שהראו לא מזמן של איזה חדר מלא גרפיטי וזבל.

הכל שם נקי. כמעט ואין אליאזינג. השתקפויות סופר מדויקות. טקסטורות ממש מפורטות. צללים רכים ודי מושלמים. סביבות מפורטות באופן מוגזם.
אם הוא יראה ככה, רק עם אנשים ברחוב, זה יהיה הזוי. דור הבא אמיתי.
הם גם רמזו שיהיו ממש המון אנשים ברחובות, שזה גם שדרוג מתבקש לAC של דור חדש וגם יקח את המשחקיות של הסדרה קדימה, בגלל השימוש בקהל כמחסה.

המשחק הזה וFC4 הם שני משחקי העולם הפתוח הכי מצופים שלי, חוץ מהוויטצ'ר 3. אני מת לראות אותם כמו שצריך.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 מרץ 2014, 05:00

זה היה נראה כמעט DEVISION... מענין אם ה משתמש באותו מנוע. אני מניח שלא, אבל ממש מקווה שכן :) הקטע בסוף עם כמות האנשים היה מטורף, אולי מטורף מדי, מכדי להיות אמיתי.
אבל כן, התקופה שבחרו אדירה, וגם המקום. יהיה ממש ממש מעניין!
ואני ממש שמח שהשאירו את אסיה עדיין מחוץ לתמונה.

אני ממש מקווה שיעשו משחק של הודו והאיזור, הימלאיה ומה לא (למרות שאתמול הכריזו ששם יהיה FAR CRY 4! בהימלאיה)
ועוד יותר - של יפן וסין... כמובן שיפן יותר, אבל אם ישלבו ארצות במשחק אחד זה תמיד מבורך :)
אה, ורוסיה של תחילת המאה ה-20, זה לא פחות מעניין מצרפת של המשחק הקרוב, מבחינה פוליטית ומדינית.
אז בקיצור, אני שמח שמחכים עם אלו למשחקים הבאים בדור הזה, שיהיו טובים יותר מבחינה טכנית :P

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מרץ 2014, 05:06

Laskin כתב:זה היה נראה כמעט DEVISION... מענין אם ה משתמש באותו מנוע. אני מניח שלא, אבל ממש מקווה שכן :) הקטע בסוף עם כמות האנשים היה מטורף, אולי מטורף מדי, מכדי להיות אמיתי.
אבל כן, התקופה שבחרו אדירה, וגם המקום. יהיה ממש ממש מעניין!
ואני ממש שמח שהשאירו את אסיה עדיין מחוץ לתמונה.

אני ממש מקווה שיעשו משחק של הודו והאיזור, הימלאיה ומה לא (למרות שאתמול הכריזו ששם יהיה FAR CRY 4! בהימלאיה)
ועוד יותר - של יפן וסין... כמובן שיפן יותר, אבל אם ישלבו ארצות במשחק אחד זה תמיד מבורך :)
אה, ורוסיה של תחילת המאה ה-20, זה לא פחות מעניין מצרפת של המשחק הקרוב, מבחינה פוליטית ומדינית.
אז בקיצור, אני שמח שמחכים עם אלו למשחקים הבאים בדור הזה, שיהיו טובים יותר מבחינה טכנית :P

הודו יכול להיות ממש מצוין, עם כל המאבקים בין ההודים והבריטים. אחלה רקע לכל הסיפור של מתנקשים והטמפלרים.

המזרח הרחוק גם יכול להיות מדהים. יפן בתקופת הסמוראים זו תקופה מרתקת. גם סין יכול להיות מרתק.

לפי ההדלפות, המשחק הזה יתרחש בצרפת ואנגליה. יכול להיות שבזכות התעלה, בין אנגליה וצרפת הם יכניסו את הקטע של לוחמת ספינות. זו מכאניקה יותר מידי מוצלחת, בשביל לוותר עליה לגמרי, למרות שלהוציא אותה מהמשחק הבא יהיה מאוד אמיץ ויראה שהם לא מפחדים משינויים.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 מרץ 2014, 21:22

לא מפחדים משינוי אולי, אבל מה יגרום לזה לא להיות פשוט צעד גדול לאחור?
שלא תבין לא נכון אני כן אוהב את הסדרה ואני מאמין שהמשחק יכול להיות טוב גם בלי קרבות ימיים אבל הם צריכים פה חתיכת תוספת גדולה אחרת בשביל להרשות לעצמם להוריד את זה בלי שהמשחק ירגיש כמו AC2 או גרוע מזה, AC3.
מצד שני הם אומרים שהם עובדים על המשחק קצת יותר משלוש שנים, אני לא יודע עד כמה זה נכון (אולי רק ברמה של 'מפתחים את הרעיון') אבל זה אומר שהם עובדים עליו עוד הרבה לפני שראינו עד כמה הספינות מוצלחות ולהכניס בשלב מתקדם של הפיתוח את כל הקטע הזה במשחק שלא בנוי לזה יכול להיות גם לא טוב.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מרץ 2014, 22:23

Stick כתב:לא מפחדים משינוי אולי, אבל מה יגרום לזה לא להיות פשוט צעד גדול לאחור?
שלא תבין לא נכון אני כן אוהב את הסדרה ואני מאמין שהמשחק יכול להיות טוב גם בלי קרבות ימיים אבל הם צריכים פה חתיכת תוספת גדולה אחרת בשביל להרשות לעצמם להוריד את זה בלי שהמשחק ירגיש כמו AC2 או גרוע מזה, AC3.
מצד שני הם אומרים שהם עובדים על המשחק קצת יותר משלוש שנים, אני לא יודע עד כמה זה נכון (אולי רק ברמה של 'מפתחים את הרעיון') אבל זה אומר שהם עובדים עליו עוד הרבה לפני שראינו עד כמה הספינות מוצלחות ולהכניס בשלב מתקדם של הפיתוח את כל הקטע הזה במשחק שלא בנוי לזה יכול להיות גם לא טוב.

AC3 יצא לפני כמעט שנה וחצי. גם אם נניח שהמפתחים של UNITY לא ידעו שום דבר על AC3 (שהיה בפיתוח שנה וחצי, כשרק התחילו לעבוד על UNITY) לפני שהם התחילו לתכנן את המשחק, היה להם מספיק זמן בשביל להבין כמה שזה פיטצ'ר אהוב ולהכניס אותו גם למשחק שלהם.
ברור שזה לא יהיה טוב אם זה סתם ידחף ולא ירגיש במקום עם הסיפור והעולם, אבל כמו שאמרת, יש את הסכנה של צעד לאחור.

אני חושב שבעקבות המעבר לדור החדש, אנחנו נראה המון חידושים. סביר מאוד להניח שהשליטה בדמות תשתנה באופן מאוד משמעותי (אם מתסמכים על אחת התמונות המודלפות, אפשר לשלוט ב"רמת" הפרקור וזה שינוי עצום לסכימת השליטה) ובמשחק כמו AC, זה יכול להיות מספיק בשביל להפיח חיים חדשים בסדרה.
ממש נהניתי מהלוחמה הימית ב4, אבל זה היה גם בגלל שזה ממש התאים לסטינג. לא בטוח שלוחמה ימית תהייה כזאת מדהימה במשחק הזה, אבל נחכה ונראה.
AC4 עזר מאוד להחזיר את האמון שלי במפתחים האלו ואם יהיה לנו עוד AC2 בידיים, אז זה מצוין, כי יהיה מדובר בעוד משחק בסדרה, שהוא אחד המשחקים הכי טובים של הדור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2014, 23:17

אם זה באמת איך שהמשחק נראה אז הוא נראה מדהים, ממש.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 21 מרץ 2014, 23:47

DrKeo כתב:אם זה באמת איך שהמשחק נראה אז הוא נראה מדהים, ממש.

אני כבר לא ממש בוטח ביובי אחרי WATCH DOGS מבחינה ויזואלית (לא שWD משחק מכוער אבל עדיין פחות מרשים)..
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2014, 23:51

אני גם לא בטוח לגבי WD, אם גרסת הPC באמת נראת ככה אז זה לגמרי לגיטימי. זה לא לגיטימי רק אם זה שקר, אם זאת פשוט גרסת הPC אז מה לעשות תמיד מראים את הגרסה הכי יפה בתצוגות אחרת אנשים יבכו שגם גרסת ה360 לא נראת ככה.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 מרץ 2014, 00:03

DrKeo כתב:אני גם לא בטוח לגבי WD, אם גרסת הPC באמת נראת ככה אז זה לגמרי לגיטימי. זה לא לגיטימי רק אם זה שקר, אם זאת פשוט גרסת הPC אז מה לעשות תמיד מראים את הגרסה הכי יפה בתצוגות אחרת אנשים יבכו שגם גרסת ה360 לא נראת ככה.

אני עדיין אופטימי לגבי המשחק הזה מבחינה גראפית. אני עדיין רוצה לראות אם המשחק נראה ככה:
[YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=YGdVdi49V9Y[/YouTube]
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 מרץ 2014, 12:30

היום הוא יום טראגי.
כאילו לא מספיק שאני צריך לעבוד, מיד אחרי המשמרת שלי יש משחק של מנצ'סטר ורק אז אני אוכל לשחק בפרק השני של הDLC של ביושוק.
קן לויין והתזמון המחורבן שלו...

ברצינות, אני מתרגש לקראת הפרק הזה. שירת הברבור של אחד הצוותים הטובים בהיסטוריה של המדיום. פרידה אחרונה (אני מניח) מביושוק.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 מרץ 2014, 15:11

אני בדוק סיימתי שלשום את הפרק הראשון של הDLC.... בכוונה חיכיתי לפני שיצא הפרק השני, ונמנעתי משנייה בודדת של גיימפליי ממנו עד שהתחלתי לשחק :)

מוכח לציין שזה היה אחלה DLC בעיניי. קן לוין עשה זאת שוב... אז רגע, הDLC אמור להיות כבר זמין ומוכן כשאחזור עד שעתיים הביתה?!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 מרץ 2014, 15:13

Laskin כתב:אני בדוק סיימתי שלשום את הפרק הראשון של הDLC.... בכוונה חיכיתי לפני שיצא הפרק השני, ונמנעתי משנייה בודדת של גיימפליי ממנו עד שהתחלתי לשחק :)

מוכח לציין שזה היה אחלה DLC בעיניי. קן לוין עשה זאת שוב... אז רגע, הDLC אמור להיות כבר זמין ומוכן כשאחזור עד שעתיים הביתה?!

לא יודע... לא ראיתי שירד משהו בסטים.
יש מצב שפספסתי את זה והוא כבר זמין אצלי, אבל כנראה שאאלץ לחכות קצת.

חבל שלא חשבתי לפני ושיחקתי שוב בפרק הראשון... אני שוקל לעשות את זה, באמת.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 מרץ 2014, 18:25

משחק ויטה חדש שאני מת שיגיע למחשב:

קונספט ממש מעניין! ואני גם אהבתי את הסגנון האמנותי... נראה כמו מצגת, אבל זה מגניב איכשהו :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מרץ 2014, 20:22

תמונות ממצגת טכנית של הוויצ'ר 3:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”