Laskin כתב:הסרטון הבא הוא עוד הוכחה, עבורי, שכנראה וולפשטיין הבא יהיה אחלה משחק
bling כתב:העלילה היא שהנאצים ניצחו והיא מופרעת לחלוטין כמו שאתה רואה, אלא אם כן היו רובוטים ענקיים בתקופת הנאצים
הסרטון ממש מגניב, טרינטינואי מאוד, אני מקווה שהגיימפליי לא מיושן מדי ורפטטיבי ויש הרבה קטעים מגניבים כאלו.
Nucleus_Dawn כתב:
גם בתקופת הנאצים יש רובוטים. זו הסיבה שהם ניצחו במלחמה.
כמובן שבסרטון זה כבר רובוטים הרבה יותר מתקדמים, מאשר בהתחלה.
נראה שהם משנים את מה שאתה עושה לעיתים די קרובות, אז אולי הפייסינג יהיה כיפי.
bling כתב:וואלה?
הייתי בטוח שהעולם במלחמה היה בדיוק כמו שלנו רק שהאנצים ניצחו ואז העתיד התפתח בצורה הפסיכית הזו עם רובוטי הענק, זה נשמע כמו משהו שמטורף כמו היטלר (במציאות קצת מוקצנת כמובן) היה מפתח אם כל משאבי העולם היו לרשותו.
תסריט הרבה יותר מגניב לדעתי מאשר שהם תמיד היו
Stick כתב:אז AC החדש באמת יתרחש במהפכה הצרפתית, יוביסופט מאשרים את זה עם טיזר ראשון למשחק:
http://www.youtube.com/watch?v=SQng7EkJHOI
Published on Mar 21, 2014 Qu'ils mangent de la brioche [Let them eat cake]! We have been working on the new Assassin's Creed for more than three years and although we weren't quite ready to show you our full vision for a next-gen only AC, it seems Abstergo are trying to force our hand! So here's a true first look at in-game footage from Assassin's Creed Unity. Stay tuned - we'll have many more exciting details for you in the months ahead!
Stick כתב:למה CGI? הוא נראה טוב אבל לא מדהים ברמת הלא אפשרי ואפילו לא ממש קרוב למשחקים הבאמת מרשימים מהדור הזה.
רק הקטע בסוף שרואים מאה אנשים ברחוב באמת מרשים.
Laskin כתב:זה היה נראה כמעט DEVISION... מענין אם ה משתמש באותו מנוע. אני מניח שלא, אבל ממש מקווה שכןהקטע בסוף עם כמות האנשים היה מטורף, אולי מטורף מדי, מכדי להיות אמיתי.
אבל כן, התקופה שבחרו אדירה, וגם המקום. יהיה ממש ממש מעניין!
ואני ממש שמח שהשאירו את אסיה עדיין מחוץ לתמונה.
אני ממש מקווה שיעשו משחק של הודו והאיזור, הימלאיה ומה לא (למרות שאתמול הכריזו ששם יהיה FAR CRY 4! בהימלאיה)
ועוד יותר - של יפן וסין... כמובן שיפן יותר, אבל אם ישלבו ארצות במשחק אחד זה תמיד מבורך
אה, ורוסיה של תחילת המאה ה-20, זה לא פחות מעניין מצרפת של המשחק הקרוב, מבחינה פוליטית ומדינית.
אז בקיצור, אני שמח שמחכים עם אלו למשחקים הבאים בדור הזה, שיהיו טובים יותר מבחינה טכנית
Stick כתב:לא מפחדים משינוי אולי, אבל מה יגרום לזה לא להיות פשוט צעד גדול לאחור?
שלא תבין לא נכון אני כן אוהב את הסדרה ואני מאמין שהמשחק יכול להיות טוב גם בלי קרבות ימיים אבל הם צריכים פה חתיכת תוספת גדולה אחרת בשביל להרשות לעצמם להוריד את זה בלי שהמשחק ירגיש כמו AC2 או גרוע מזה, AC3.
מצד שני הם אומרים שהם עובדים על המשחק קצת יותר משלוש שנים, אני לא יודע עד כמה זה נכון (אולי רק ברמה של 'מפתחים את הרעיון') אבל זה אומר שהם עובדים עליו עוד הרבה לפני שראינו עד כמה הספינות מוצלחות ולהכניס בשלב מתקדם של הפיתוח את כל הקטע הזה במשחק שלא בנוי לזה יכול להיות גם לא טוב.
DrKeo כתב:אם זה באמת איך שהמשחק נראה אז הוא נראה מדהים, ממש.
DrKeo כתב:אני גם לא בטוח לגבי WD, אם גרסת הPC באמת נראת ככה אז זה לגמרי לגיטימי. זה לא לגיטימי רק אם זה שקר, אם זאת פשוט גרסת הPC אז מה לעשות תמיד מראים את הגרסה הכי יפה בתצוגות אחרת אנשים יבכו שגם גרסת ה360 לא נראת ככה.
Laskin כתב:אני בדוק סיימתי שלשום את הפרק הראשון של הDLC.... בכוונה חיכיתי לפני שיצא הפרק השני, ונמנעתי משנייה בודדת של גיימפליי ממנו עד שהתחלתי לשחק![]()
מוכח לציין שזה היה אחלה DLC בעיניי. קן לוין עשה זאת שוב... אז רגע, הDLC אמור להיות כבר זמין ומוכן כשאחזור עד שעתיים הביתה?!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 46 אורחים