Laskin כתב:איפה הפרווה?!?!?!
DrKeo כתב:מיקרוסופט ממשיכה במבול משחקי האקסבוקס שמגיעים לחלונות 10 עם פורצה 6. גרסת ה-PC שתקרא Forza Motorsport 6: Apex תחולק בחינם ותהיה רזה יותר מפורצה 6 המלא. כמו Quantum Break והחידוש של Gears Of War, כנראה שגם פורצה יהיה בלעדי לחנות של חלונות 10 ו-DX12.
נוכל לשחק ב-Forza Motorsport 6: Apex בחינם כבר באביב.
MGS FREAK כתב:רק כדי שאני אבין איך זה עובד, פשוט יש גל של בלעדיים שמוכרזים גם למחשב, זה לא שהאקסבוקס הפך לבלתי נחוץ, כן ?
DrKeo כתב:MGS FREAK כתב:רק כדי שאני אבין איך זה עובד, פשוט יש גל של בלעדיים שמוכרזים גם למחשב, זה לא שהאקסבוקס הפך לבלתי נחוץ, כן ?
הם מבססים את החנות חלונות 10 שלהם כסוג של אקסבוקס. זה רעיון די מעולה, מכירת אקסבוקסים בקושי מכניסה להם כסף אלה מכירת המשחקים. בPC הם מקבלים 60$ על כל משחק שהם מוכרים, בONE בערך 40$. מעבר לזה הם מבססים את חלונות 10 יותר טוב ומרימים את החנות של חלונות 10. החנות הזאת לבד יכולה להיות שווה יותר מכל העסק של האקסבוקס, כמו למשל סטים.
בשילוב עם החדשה שהם שוקלים להפוך את האקסבוקס לחומרה שמשתדרגת עם הזמן, יש מצב שהם הולכים לעשות את הכיוון ההפוך מ-SOS של VALVE. הם התחילו מקונסולה שמריצה רק משחקים והופכים אותה לחנות בPC. בסוף נגיע למצב שXBOX מודולרית ולא שונה מדי מPC והיא תדבר עם החנות של חלונות 10 כמו SOS עם STEAM של הדסקטופים.
MGS FREAK כתב:DrKeo כתב:MGS FREAK כתב:רק כדי שאני אבין איך זה עובד, פשוט יש גל של בלעדיים שמוכרזים גם למחשב, זה לא שהאקסבוקס הפך לבלתי נחוץ, כן ?
הם מבססים את החנות חלונות 10 שלהם כסוג של אקסבוקס. זה רעיון די מעולה, מכירת אקסבוקסים בקושי מכניסה להם כסף אלה מכירת המשחקים. בPC הם מקבלים 60$ על כל משחק שהם מוכרים, בONE בערך 40$. מעבר לזה הם מבססים את חלונות 10 יותר טוב ומרימים את החנות של חלונות 10. החנות הזאת לבד יכולה להיות שווה יותר מכל העסק של האקסבוקס, כמו למשל סטים.
בשילוב עם החדשה שהם שוקלים להפוך את האקסבוקס לחומרה שמשתדרגת עם הזמן, יש מצב שהם הולכים לעשות את הכיוון ההפוך מ-SOS של VALVE. הם התחילו מקונסולה שמריצה רק משחקים והופכים אותה לחנות בPC. בסוף נגיע למצב שXBOX מודולרית ולא שונה מדי מPC והיא תדבר עם החנות של חלונות 10 כמו SOS עם STEAM של הדסקטופים.
מה שלא הבנתי בדיוק הוא אם הגרסאות למחשב של KI, QB , פורצה וכו' הן גרסאות PC לכל דבר (שיופצו בלעדית דרך חנות הווינדוס) או שהן קשורות איכשהו לאקסבוקס.
לא שמעתי על העניין של שדרוג החומרה, נשמע לי מוזר. זה אומר שיהיו כמה גרסאות שונות של המכשיר עם ביצועים שונים ? איפה האחידות כאן ? איפה מתבטא היתרון (היחסי) של קונסולה על PC שאתה יודע שהמכשיר שאתה קונה עכשיו יריץ משחקים שיצאו לו גם בעוד 5 שנים ?
ובקשר לטומב ריידר מהחנות ההודית זה מה שמישהו בנאוגאף אמר (לפני חודש, אם זה רלוונטי):
Works fine. I did this during the recent 99c sale, swapping back and forth between regions and you can use all apps/games fine on your account no matter what region you leave your PC in.
For those wondering on Windows 10 ->PC Settings->Time and Language->Region and Language
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 33 אורחים