נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מרץ 2016, 15:12

גרסת בסיס עם X מכוניות ו-Y מסלולים תהיה סופר מגניבה, מקסימום איזה SEASON PASS או מכירה של מקבצי מסלולים ומכוניות יחד. מעניין מה יהיה המודל.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 01 מרץ 2016, 16:09

הרימאסטר של גירס 1 זמין עכשיו. קצת יותר מ10 דולר בחנות ההודית.
בנוסף לחדשה על פורצה APEX, המשחקים העתידיים בסדרה יפותחו במקביל גם על המחשב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 מרץ 2016, 16:47

פשוט נהדר (:

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 01 מרץ 2016, 17:13

מגניב מאוד. מודה שלא חשבתי שפורצה תגיע לפיסי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מרץ 2016, 18:24

זה אומר שכבר השנה הורייזן 3 יגיע לPC :)

ואגב קודוס ענק לעומר שחזה עוד לפני שהכריזו על הONE שמיקרוסופט תאחד את הקונסולה וגרסת החלונות הבאה שלה. זה באמת מה שקרה, החנות של חלונות 10 הופכת לאט לאט להיות אקסבוקס ONE שרץ על PC.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 01 מרץ 2016, 18:28

איפה נושא ההימורים?!?!
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 מרץ 2016, 19:21

טוב, הגיע הזמן לשדרג אה..

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 מרץ 2016, 19:26

Laskin כתב:איפה הפרווה?!?!?! :P

תכלס, שווה להכניס את זה פנימה רק בשביל השני כובעים שיש להם פפיון חמוד כזה בלמעלה שלהם.

החדשה על פורזה ממש משמחת אותי. תמיד רציתי לנסות את הסדרה ולראות אם אני יכול להכנס למשחק מרוצים כזה אבל תמיד לא התחשק לי לשלם על זה. עכשיו אוכל לנסות (עם גרפיקה משודרגת) בלי לשלם שקל D:
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 מרץ 2016, 19:48

DrKeo כתב:מיקרוסופט ממשיכה במבול משחקי האקסבוקס שמגיעים לחלונות 10 עם פורצה 6. גרסת ה-PC שתקרא Forza Motorsport 6: Apex תחולק בחינם ותהיה רזה יותר מפורצה 6 המלא. כמו Quantum Break והחידוש של Gears Of War, כנראה שגם פורצה יהיה בלעדי לחנות של חלונות 10 ו-DX12.
נוכל לשחק ב-Forza Motorsport 6: Apex בחינם כבר באביב.

משמח ,עכשיו שיוציאו את האוסף של הילו ,הילו 5,ובעתיד גירס 4 לPC
ואני לא יצתרך לקנות בעתיד XBO

רואים פה שינוי גדול לאומת ה360 ,ב360 הם לא הוציאו את גירס 2-3 והספין אופ למחשב
גם לא פרוזה ,ואפילו לא את הילו WARS

פה כבר הכריזו שהילו WARS 2 מיועד לPC

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מרץ 2016, 20:03

אני רק צריך קראקדאון, גם גירס 4 יהיה נחמד. אם שניהם יוצאים לPC באמת שאני לעולם לא אקנה אקסבוקס. מצד אחד אפשר לקרא להם טפשים, אנשים כמונו לעולם לא נקנה אקסבוקס. מצד שני אני הולך להוריד מאות דולרים בחנות חלונות 10 שלהם ש100% מההכנסות ילכו לכיס שלהם (להתחשב בזה שהם המפיצה ובעלת החנות) כך שאולי הם כן מנצחים.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 01 מרץ 2016, 20:41

רק כדי שאני אבין איך זה עובד, פשוט יש גל של בלעדיים שמוכרזים גם למחשב, זה לא שהאקסבוקס הפך לבלתי נחוץ, כן ?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 מרץ 2016, 20:50

בכלל לא טימטום ,לאפך
כל הכניסה שלהם לתחום ,היה בעיקר תחרות על המחשוב בסלון ,סוני בזמנו שיווקה את הPS2 ,כמוצר של משחקים וסרטים (DVD ) ומוזיקה לסלון
והעולם יתקדם לשם
לפני הPS2 ,MS מכרה לסגה את המערכת הפעלה לדרימקסט
יותר מאוחר הוציאה את הXBOX האורגינלי

בזמנו להוציא מחשב חזק ,קטן יחסית ,וזול יחסית ,שיתן ביצועים טובים גם במשחקים ,פשוט לא היה אפשרי
הXBOX האורגינלי ,היתה הקונסולה מינסטרים החזקה בדור שלו ,אבל החומרה חלשה יחסית למחשב משחקים

היה מעבד סלרון ,כמות יחסית קטנה של זיכרון ,כרטיס מסך לא זוכר כל כך ,אבל אני חושב שרוב המשחקים רצו ב480P
אני כן זוכר שיצאו HL2 ודום 3 וקיבלו גירסה לקונסולה ,זה היה גרסאות מאוד מסורסות גרפית יחסית לPC
עם אני זוכר נכון זה היה בערך שנתיים אחרי ההשקה

בXBOX360 ,המצב היה דומה ,מחשב מקביל פשוט היה יקר מידי

אבל שמגעים לדור הזה ,אפשר לבנות מחשב משחקים קטן וזול יחסית ,ולא חיבים ללכת על קונסולה יעודית ,הXBO תאורטית יכולה להריץ WIN10 בקלות מבחינת חומרה
לא רק זה ,תאורטית גם את רוב משחקי WIN בלי הרבה בעיות (לא מדבר הגדרות מקסימום )
אז למה לעשות קונסולה יעודית לחברה שמרוויחה מWIN ואופיס ? ,למה לעשות 2 חנויות דיגיטליות נפרדות ?

למה לא לעשות למי שרוצה מחשב PC יעודי ,ולהגיע להסכם עם מפתחות ,לעשות התאמה לחומרה של מחשב כזה למסך כמה שנים ?
סטים עשו דבר טיפשי מאוד ,החומרה היתה לא יעודית ,ומערכת הפעלה לא בשלה

אבל אני בטוח שהמון כולל אני ,היו קונים מחשב יעודי מבוסס WIN 10 ,בהבטחה שהוא יתמך 5 שנים לפחות ,ויעלה 500$ בהשקה

מי צריך הגבלות שנובעות רק ממערכת ההפעלה בקונסולה ?

אין שנה אחת מאז הXBOX האורגינלי ,ועד היום ,שמכירות הXBOX יתקרבו למכירות מחשבים מבוססי WIN ,למעשה גם שמחברים את הקונסולות של המתחרים
מחשבים מוכרים יותר כל שנה
נכון רובם לא לגימרים ,אבל גם מחשב תקציבי היום ,יכול להריץ הרבה משחקים שיצאו לפני 3 שנים ויותר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מרץ 2016, 23:36

MGS FREAK כתב:רק כדי שאני אבין איך זה עובד, פשוט יש גל של בלעדיים שמוכרזים גם למחשב, זה לא שהאקסבוקס הפך לבלתי נחוץ, כן ?

הם מבססים את החנות חלונות 10 שלהם כסוג של אקסבוקס. זה רעיון די מעולה, מכירת אקסבוקסים בקושי מכניסה להם כסף אלה מכירת המשחקים. בPC הם מקבלים 60$ על כל משחק שהם מוכרים, בONE בערך 40$. מעבר לזה הם מבססים את חלונות 10 יותר טוב ומרימים את החנות של חלונות 10. החנות הזאת לבד יכולה להיות שווה יותר מכל העסק של האקסבוקס, כמו למשל סטים.

בשילוב עם החדשה שהם שוקלים להפוך את האקסבוקס לחומרה שמשתדרגת עם הזמן, יש מצב שהם הולכים לעשות את הכיוון ההפוך מ-SOS של VALVE. הם התחילו מקונסולה שמריצה רק משחקים והופכים אותה לחנות בPC. בסוף נגיע למצב שXBOX מודולרית ולא שונה מדי מPC והיא תדבר עם החנות של חלונות 10 כמו SOS עם STEAM של הדסקטופים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2016, 00:43

מישהו יודע אם עוברים לאזור אחר, נגיד הודו, וקונים משחק בחנות של חלונות 10 אז הכל עובד כמו שצריך כשעוברים חזרה לישראל? למשל TR עולה 16$ בחנות ההודית, חתיכת יופי של מחיר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 מרץ 2016, 06:37

תאמת אין לי מושג ,השארתי את החנות באוקרינה ,והכתובת שנתתי היתה של שגרירות אוקרינה בישראל
אבל חוץ מTR עוד לא ראיתי משחק שווה שם

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 02 מרץ 2016, 11:05

DrKeo כתב:
MGS FREAK כתב:רק כדי שאני אבין איך זה עובד, פשוט יש גל של בלעדיים שמוכרזים גם למחשב, זה לא שהאקסבוקס הפך לבלתי נחוץ, כן ?

הם מבססים את החנות חלונות 10 שלהם כסוג של אקסבוקס. זה רעיון די מעולה, מכירת אקסבוקסים בקושי מכניסה להם כסף אלה מכירת המשחקים. בPC הם מקבלים 60$ על כל משחק שהם מוכרים, בONE בערך 40$. מעבר לזה הם מבססים את חלונות 10 יותר טוב ומרימים את החנות של חלונות 10. החנות הזאת לבד יכולה להיות שווה יותר מכל העסק של האקסבוקס, כמו למשל סטים.

בשילוב עם החדשה שהם שוקלים להפוך את האקסבוקס לחומרה שמשתדרגת עם הזמן, יש מצב שהם הולכים לעשות את הכיוון ההפוך מ-SOS של VALVE. הם התחילו מקונסולה שמריצה רק משחקים והופכים אותה לחנות בPC. בסוף נגיע למצב שXBOX מודולרית ולא שונה מדי מPC והיא תדבר עם החנות של חלונות 10 כמו SOS עם STEAM של הדסקטופים.

מה שלא הבנתי בדיוק הוא אם הגרסאות למחשב של KI, QB , פורצה וכו' הן גרסאות PC לכל דבר (שיופצו בלעדית דרך חנות הווינדוס) או שהן קשורות איכשהו לאקסבוקס.

לא שמעתי על העניין של שדרוג החומרה, נשמע לי מוזר. זה אומר שיהיו כמה גרסאות שונות של המכשיר עם ביצועים שונים ? איפה האחידות כאן ? איפה מתבטא היתרון (היחסי) של קונסולה על PC שאתה יודע שהמכשיר שאתה קונה עכשיו יריץ משחקים שיצאו לו גם בעוד 5 שנים ?

ובקשר לטומב ריידר מהחנות ההודית זה מה שמישהו בנאוגאף אמר (לפני חודש, אם זה רלוונטי):
Works fine. I did this during the recent 99c sale, swapping back and forth between regions and you can use all apps/games fine on your account no matter what region you leave your PC in.
For those wondering on Windows 10 ->PC Settings->Time and Language->Region and Language

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 מרץ 2016, 11:23

אף אחד לא יכול לתת לך בדיוק תשובות על עניין השדרוג של האקס בוקס, כי לא נתנו שום פרטים.... אני מניח שהם עדיין מנסים בעצמם להבין מה הכי כדאי לעשות.

בקשר למשחקים - גרסאות PC לכל דבר, לפחות בעתיד, כרגע פורצה יהיה סוג של ניסוי חינמי מוגבל, או איך שלא תרצה לקרוא לזה.
QB הוא משחק מלא לגמרי, ובטח משופר מעט, מגירסת הONE.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2016, 12:38

MGS FREAK כתב:
DrKeo כתב:

מה שלא הבנתי בדיוק הוא אם הגרסאות למחשב של KI, QB , פורצה וכו' הן גרסאות PC לכל דבר (שיופצו בלעדית דרך חנות הווינדוס) או שהן קשורות איכשהו לאקסבוקס.

לא שמעתי על העניין של שדרוג החומרה, נשמע לי מוזר. זה אומר שיהיו כמה גרסאות שונות של המכשיר עם ביצועים שונים ? איפה האחידות כאן ? איפה מתבטא היתרון (היחסי) של קונסולה על PC שאתה יודע שהמכשיר שאתה קונה עכשיו יריץ משחקים שיצאו לו גם בעוד 5 שנים ?

ובקשר לטומב ריידר מהחנות ההודית זה מה שמישהו בנאוגאף אמר (לפני חודש, אם זה רלוונטי):
Works fine. I did this during the recent 99c sale, swapping back and forth between regions and you can use all apps/games fine on your account no matter what region you leave your PC in.
For those wondering on Windows 10 ->PC Settings->Time and Language->Region and Language

המשחקים של מיקרוסופט הם רגילים לגמרי, ההבדל היחיד הוא שהם בלעדיים לחנות של חלונות 10, כמו שמשחקים של VALVE בלעדיים לסטים. תודה על הקטע מניאו גאף, אולי אני אקנה משם באמת.

בנושא החומרה, דבר ראשון אם היית עושה לייק לעמוד פייסבוק של ווקסלים היית יודע את זה :)
בנושא פיצול החומרה, זה ממש לא בעייתי. תארך לך מכשיר ONE שהכל בו קבוע חוץ מאשר דבר אחד, הGPU והCPU נשלפים החוצה כמו החבילת זיכרון של הN64 רק שהיא מכילה בפנים את הCPU והGPU של הONE. כלומר יכולים להוציא לשוק קונסולה שהכל בה אותו דבר אבל ההבדל היחידי הוא העוצמה של הCPU וה-GPU. אז תתאר לך שהONE הייתה יוצאת לשוק ונמכרת ב400$ אבל יכלת לקנות גם גרסה ב500$ שחזקה פי 2-3 וההבדל היחיד בינהם הוא אותה חבילה נשלפת, כמו פס4 שנמכר ב500GB וב-1TB אבל דוגרי אתה יכול לשלוף את הדיסק החוצה ולהחליף בעצמך. עכשיו תדמיין ששנתיים מאוחר יותר מיקרוסופט מוציאה לך חבילת GPU-CPU חדשה עוד יותר חזקה, אתה משיל עליה איזה 150$, שולף את זאת שאצלך ומכניס את החדשה. הופ, יש לך ONE שהיא כבר חצי דור מעל המקורית שלך.

הטענה של "אוי לא מפתחים יצטרכו להתחשב בשתי חומרות" נשמעת לי מוזרה כי היום כל משחק יוצא לPC ועל הPC יכולים להיות לך 100 GPU שונים, 100 CPU שונים, 100 קונפיגורציות זיכרון וחומרה שונות שיוצרים אינסוף קומבינציות שאלוהים יודע מה יעבוד עליהן ומה לא. אז אקסבוקס שיש לה שני וריאנטים זהים לגמרי חוץ מאשר עוצמת הCPU/GPU זאת פתאום קטסטרופה? באייפון זה לא עובד ככה? יש אנשים עם אייפון 5, יש אנשים עם אייפון 6S ושניהם משחקים במוניומנט וואלי. אז כן, ההוא עם האייפון 5 משחק ב720P וההוא עם האייפון 6 משחק ב1080P אבל זה לגמרי שקוף למשתמש.

אין שום סיבה שדור יתחיל עם CPU/GPU אחד ולא יסתיים עם איטרציה שלישית או רביעית לאותו CPU/GPU. אין יותר מדי הבדל בין זה לבין מישהו על הPC שמשחק בVERY HIGH על ה970GTX שלו ומישהו אחר שמשחק ב-VERY LOW על ה560GTX שלו. אז כן, הGPU/CPU הכי חלש יהיה המכנה המשותף הנמוך ביותר אבל הוא ממילא כזה עכשיו כי כרגע יש לך בONE ובפס4 את הCPU/GPU הכי חלש. האחד ישחק ב-FAR CRY ב-900P ב30FPS ואחר ב1080P ב60FPS, מה רע? גם בשלב מסויים אפשר לזנוח את הGPU/CPU החלשים ביותר כשהם כבר בני איזה 5 שנים, מיקרוסופט לא זנחה מאחור אנשים עם 360 בלי דיסק קשיח במשחקים המאוחרים שדרשו דיסק קשיח? כל עוד יש לאנשים את האופציה לשדרג הכל בסדר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 מרץ 2016, 12:54

הכל שאלה של כמה שחקן הקונסולה הממוצע רוצה או מעניין אותו להשקיע או להתעסק עם זה, וכמה זה יעלה בכלל.
אני כן מאמין שרוב מוחלט של המפתחים יהיה מוכן להשקיע עוד כמה שעות או אפילו שבועות כדי להתאים את זה לשתי גרסאות, אבל יהיו כאלו שלא, ויהיו משחקים עם בעיות סביב זה, ולדעתי לעשות את זה באמצע הדור בהחלט מפצל את השוק במידה מסויימת.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 02 מרץ 2016, 13:02

אני מבטיח לך שאם היה לי פייסבוק הייתי עושה לייק.

יש משהו במה שאתה אומר אבל זה ידרוש שינוי פרדיגמה רציני גם בתעשיה וגם אצל הלקוחות. לדעתי אחד היתרונות הגדולים של קונסולה הוא שאתה קונה מוצר מוגמר שדורש התעסקות אפסית, וגם המחיר. אני מניח שיש כאלו שיחשבו לטווח הרחוק (הכל תלוי במחירי הרכיבים כמובן) ויחליטו שכבר עדיף להם להוסיף איזה 150 דולר יותר מהסכום המצטבר הצפוי (במידה וירצו לשדרג בכל פעם) ויקנו מחשב שעדיין יהיה חזק יותר מהצורה הסופית של הקונסולה.
ומה עדיף, מפתחים שילמדו עם הזמן להכיר את החומרה ויסחטו לה את המיץ או יצטרכו להתרגל לחומרה חדשה כל כמה זמן ?

ואי אפשר ממש להשוות את זה לשוק הניידים גם בגלל ההבדלים בקהל היעד ובמטרה של המוצר (בנייד יש לך גם משחקים, בקונסולה זה בעיקר משחקים) וגם כי דגמים חדשים של ניידים יוצאים כל איזה שנה וחצי בניגוד לקונסולות שהן 5-6 שנים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2016, 13:07

אי אפשר באמת לעשות את זה באמצע הדור, צריך חומרה שבנויה לזה והONE ממש לא בנויה לזה (ביחוד הDRAM שלה שיושב בערך על הCPU/GPU והוא חלק מאוד יקר שאי אפשר להפריד אותו מהם). אבל אם הייתה חומרה בנויה לזה עם איזה חלק נשלף שאפשר להחליף אז איפה ההתעסקות? זה לא שפתאום יהיו אופציות גרפיות במשחקים בקוסנולה (למרות שכבר היום יש, למשל פרוייקט מכוניות על הפס4/ONE), יהיו בשוק איזה 2-3 מודולים בכוח שונה ואם יש לך מודול X בפנים אז היילו ירוץ ב900P ב30FPS ואם יש לך מודול Y הוא ירוץ ב1080P ב60FPS. שקוף למשתמש, הכי קונסולה שיש. זה הרבה יותר סבבה מאשר קונסולה עם 500GB לעומת 1000GB, הרי 500GB זה קצת קטן לכולם, 900P מול 1080P זה משהו שמשנה לפחות אנשים כך שחלק יהיו מרוצים לשלם 100$ פחות ולקבל 900P וחלק יהיו מרוצים מלשלם 100$ יותר ולקבל 1080P. זה הטוב מכל העולמות, הוריאנט החלש יכול להיות זול יחסית למי שלא אכפת לו והיקר לאנשים כמונו. לא היית מוכן להשיל אקסטרה 100$ על הפס4 חזקה פי 3?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2016, 13:19

למה זה מסובך לצרכן MGS? מה ההבדל בין זה לבין נניח אייפון 6 ואייפון 6S כשהאחד מריץ את אנגרי ברדס בפחות מ1080P והשני ביותר מ1080P? זה שקוף לצרכן, אין הגדרות או סיבוכים. כן, ניידים יוצאים כל שנה אבל הם לא פלטפורמה חדשה לגמרי כמו קונסולות, הם שדרוגון חומרתי וזה הכל. זה בדיוק מה שזה, רק שבמקום לקנות אייפון חדש קונים רק GPU/CPU של האייפון החדש כי בניגוד לאייפון לא צריך את כל החומרה מחדש כל שנה, אין לזה באמת מטרה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 מרץ 2016, 13:48

אבל לא מדובר על קונסולה חדשה כל שנה ,זה בכלל יתאבדות
מדובר על פעם בשנתיים ויותר

מדובר על אפרשים כמו איפון 5 לאיפון 6S לדוגמה ,מבחינת חומרה נטו ,זה הבדלי ענק
השאלה גם מה ישדרגו ? כונן בלו רי לא מצריך שדרוג ,המעבד הראשי אולי יחסית חלש אבל מספיק לרוב המשחקים
השדרוג העיקרי עם יהיה ,יהיה בכרטיס הגרפי ,ואז מה ? ,במקום לעשות את הקונסולה קטנה יותר וזולה יותר לאורך זמן ,יתחשבו בכרטיס הגרפי החדש
שזה יגביל מיזעור והורדת מחיר

שוק הסמארטפונים מאוד מאוד שונה ,הרבה יותר דומה לשוק הלפטופים ,יש לך המון מוצרים מהמון חברות ,ולמטרות שונות
יש לך לפטופים למשחקים ,ולפטופים לעסקים,וכו וכו וכו
במשחקים נותנים לך שלל הגדרות להחליט אליהם בPC ,בסמארטפון זה יותר אוטומטי ,אבל זה מה שאופך סמארטפונים למיושנים מהר יותר

גם טווח מחירים ,יש המון טווחים
אני לא יכול ללכת היום לקנות XBO ,בכוח של הWII האורגינלית ,רק לשחק הילו 5 בהגדרות של מטרואיד פריים ,וכל זה באיזה 50$
אני כן יכול לקנות טאבלט ב50$ לשחק אנגרי בארד

ככה שכל הרעיון הזה ניראה לי גרועה ,כבר עדיף לעשות קונסולה חדשה אחרי 4 שנים ,שתכלול 100% תמיכה אחורנית ,כולל אביזרים
ושחלק מהמשחקים יקבלו אפשרות לרוץ על שתי הקונסולות ,אבל לא כולם ,כי חבל להגביל משחקים כבדים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2016, 14:00

אין צורך בחומרה חדשה, רק GPU-CPU חדשים, אולי אפילו רק GPU. עם הזמן היחידת בסיס תקבל כמובן גרסת סלים וכדומה אבל זה לא רלוונטי לדיון.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 מרץ 2016, 17:31

אבל אז אתה מגיעה לעניין שהXBO לא מתוכננת לזה
כמו שהגנסיס לא היתה מוכנה לסגה CD ול32X

לא הכינו מראש אופציה להרחבות כאלו ,ואז אתה נדפק איך לעשות אותם ,כן זה אפשרי בתאוריה ,השאלה הגדולה עם זה ימכור טוב חוץ מגיקים שרופים ?
שימוש בUSB או לחלופין בWI FI ,לשדרוג כזה ,זה עקום ,אפשרי אבל עקום ,תזכור שיש גם את עניין החשמל ,והעניין איך לחבר למארז
בלי תוספת חשמל ,תיהיה מוגבל לזרם של הUSB ,עם תוספת ,זה עוד חוט מגעיל לחשמל
באלחוטי בכלל תיהיה חיב

חוץ מזה איך זה יראה ? יתחבר למארז ? יהיה קופסא נפרדת ? ,זה פשוט ניראה לי עקום לגמרי לעשות דבר כזה לXBO ,ולמעשה לכל קונסולת מינסטרים כרגע בשוק
הDD64 היה כישלון חרוץ ,אבל הN64 תוכננה לאפשר תוסף בסגנון מהתחלה ,ככה שזה לא ניראה מוזר חיבור שלהם

בטורבוגרפיקס ,מהר מאוד הם יצאו עם דגם משולב בCD

בגדול מה MS תעשה ? ,הדבר הכי קרוב למסחרי ,זה קופסא נפרדת ,שתעביר עוד כוח חישוב דרך WI FI ,ובעצם תחליף מה שהם רצו לעשות דרך הענן
ודבר כזה עדין מגביל מאוד בימנו ,יתן שיפור ביצועים נכון,אבל לא 100% של החומרה המוספת ,ולא קרוב לזה ,וגם תלוי בקליטה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 14 אורחים