Kazz כתב:אכן אין מילים. אם אתה לא מסוגל להבין את ההבדל בין המצב של the division לבין מה שהבאת בלינקים זה אומר הכל. תקרא את המאמר המקורי אולי. או שפשוט תשתוק? בדרך כלל מי שלא מבין בנושא לא מנסה לא מתערב. סייג לחכמה שתיקה. אבל אתה מתעקש לעשות מעצמך בדיחה מהלכת.
ושוב אגיד שזו עוד דוגמה למצב בו הייתי מצפה מהמנהלים להתערב. ברור שאחד האנשים פה לא מבין על מה הוא מדבר והוא מזיק לדיון בכך שהוא מבלבל בשכל ומייצר נקודות חיכוך בין המשתתפים מכלום ובאופן אקטיבי מנסה לפגוע ולזלזל באחד מהמגיבים.
DrKeo כתב:ואו, יש בפורצה הגדרות דינאמיות בערך להכל. מעולם לא ראיתי את זה בPC, איזה יופי זה. כל דבר, כולל הרזולוציה, אפשר להגדיר "דינמי" בהגדרות. במקביל קובעים קצב פריימים רצוי והמשחק משנה כל הזמן את ההגדרות על פי העומס על המסך. יש את זה כמה שנים טובות בקונסולות, ביחוד רזולוציה דינאמית ו-VSYNC דינאמי, אבל בפורצה 6 לPC פשוט הכל דינאמי. זה מגניב אש למרות שה970GTX מחזיק את המשחק יופי בהגדרות מקסימליות ב60FPS ב1080P.
מה שהכי מגניב הוא שההגדרה "דינאמי" היא אנדבידואלית לכל אפשרות כך שאם ממש חשוב לי רזולוציה ואפקטים אז אני יכול לקבוע ששניהם יהיו על ULTRA אבל כל השאר על דינאמי או כל קומבינציה אחרת. באמת כל הכבוד להם, פורצה 6 הוא אחד מפורטי הPC הכי מושקעים וטובים שראיתי בשנים האחרונות יחד עם MGS5. הוא גם מפוצץ הגדרות, אפשר לשחק עם כל שטות גרפית קטנה. חבל שיש רק MSAA באופציות AA אבל זה נסלח להתחשב בזה ש-X4 MSAA עובד אחלה על ה970GTX שלי. העובדה שהוא רץ בUWA ובו בזמן QB רץ שם עם כל כך הרבה בעיות מבאס אותי, היו לי ציפיות כל כך גבוהות מרמדי.
Klayman כתב:לדעתי הפורט של QB נפל עליהם כשלא היה להם מספיק זמן להתכונן אליו. אולי זאת הסיבה לדחייה האחרונה שהייתה, כי לרמדי יש היסטוריה מעולה על הPC. ובנוסף, אני די בטוח שאם תוריד את QB עכשיו, תראה שהוא רץ סבבה לגמרי במחשב שלך.
עריכה: מסתבר שיש להם בעיה כלשהי עם הדרייברים של NVIDIA, אז אולי כדאי שתחכו.. AMD המלוכלכים האלה.. כנראה באמת שילמו למיקרוסופט ורמדי כדי שיחבלו בביצועים על כרטיסי NVIDIA.

DrKeo כתב:ואו, יש בפורצה הגדרות דינאמיות בערך להכל. מעולם לא ראיתי את זה בPC, איזה יופי זה
swym כתב:DrKeo כתב:ואו, יש בפורצה הגדרות דינאמיות בערך להכל. מעולם לא ראיתי את זה בPC, איזה יופי זה
בRage על הPC היו הגדרות דינאמיות לבערך הכל, אבל בהרבה מהפרמטרים הן היו רק הגדרות דינאמיות בלי אפשרות לכוון ידנית.
ואני עדיין בשוק שהספיקו לעשות tapeout לכרטיס עם זיכרון GDDR5X כל כך מהר, אבל בתכלס הכרטיס שיותר מעניין אותי לראות ביצועים שלו וצריכת חשמל זה ה1070. יש לי הרגשה שגם בדור הזה הוא יתן עלות/תועלת יותר טובה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 42 אורחים