נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי omerkot » 01 מאי 2016, 17:13

טוב היו עושים שני המגיבים אם היו מעבירים את מערכת היחסים ביניהם לצ'אט פרטי... זה לא באמת מעניין יותר מדי אנשים אחרים והרעש של מטעני העבר ביניהם גורם לזה שאף אחד אחר לא באמת יכול או רוצה להסתכל על זה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 01 מאי 2016, 18:30

אז כנראה שניוקליס עדיין לא קרא את המאמר המקורי של איש התעשייה המנוסה שמסביר את הכשלון הבסיסי באיך the division עובד.

טוב יעשו המנהלים אם יתנו כבר באן לניוקליס ששוב תוקף משתמשים אחרים ומסיט דיונים לאבדון בגלל חוסר ההבנה שלו או חוסר הרצון להבין על מה מדובר. כמה דוגמאות כבר צריך? שוב אתן את הדוגמה של קרירין והבאנים שחטף רק על זה שפלט שטויות בלי גיבוי. ניוקליס עושה אותו דבר ומוסיף פוגעניות ותקיפת משתמשים.

תפסיקו כבר לשבת על הגדר ולתת את התגובות הדיפלומטיות של 'שניכם אשמים' כדי לפטור את עצמכם מלנהל את הפורום. למה לעזאזל אני צריך להעביר לצ'אט פרטי דיון על הטמטמום המאסיבי של מאסיב בפיתוח the division כי משתמש אחר מסרב להבין את ההבדל בין המקרה המדובר לבין המקרים שהוא מביא ושמובאים באופן שבא לנגח משתמש אחר. לא רק שיש פה פגיעה בדיון אלא שהצעד הראשון של ניוקליס הוא ישר לתקוף ולזלזל בידיעה המקורית שהובאה ובמפרסמה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 01 מאי 2016, 18:45

Kazz כתב:אכן אין מילים. אם אתה לא מסוגל להבין את ההבדל בין המצב של the division לבין מה שהבאת בלינקים זה אומר הכל. תקרא את המאמר המקורי אולי. או שפשוט תשתוק? בדרך כלל מי שלא מבין בנושא לא מנסה לא מתערב. סייג לחכמה שתיקה. אבל אתה מתעקש לעשות מעצמך בדיחה מהלכת.

ושוב אגיד שזו עוד דוגמה למצב בו הייתי מצפה מהמנהלים להתערב. ברור שאחד האנשים פה לא מבין על מה הוא מדבר והוא מזיק לדיון בכך שהוא מבלבל בשכל ומייצר נקודות חיכוך בין המשתתפים מכלום ובאופן אקטיבי מנסה לפגוע ולזלזל באחד מהמגיבים.

נראה שבמקרה הזה שני הצדדים לא מבינים על מה הם מדברים, כמו גם ה"מומחה" מטעם עצמו.
מהכתבה ביורוגיימר:
"I sincerely hope this is not the case, because if it is true, my opinion of can this be fixed is basically no. Not on PC. Not without a complete rewrite."
לעומת זאת העדכון שהוכנס לסרטון שמדגים את ההאק:
Don't use this methode now. Ubisoft have a new Anti Cheat Systemto detect this easy way.

באגים שמאפשרים exploits בצד הקליינט זה דבר מביך, אבל כזה שקורה בלא מעט משחקים וקרה גם פה. מצד שני, לכתוב "זה לא בר תיקון" זה מביך אפילו יותר כשכל מי שיש איזשהו שמץ של מושג בתחום יודע שלא באמת צריך לשנות שום דבר מהיסוד כדי למנוע את הexploit, אלא בסך הכל להוסיף אותנטיקציה נוספת בצד השרת שתזהה אותה ותחסום את הפורצים - וזה כנראה מה שיוביסופט עשו במקרה של הexploit הזה.
בינתיים, "מומחים" שמוכרים שירותי יעוץ ימשיכו לקשקש כדי לקדם את עצמם, עיתונאים חסרי הבנה ימשיכו למחזר ציטוטים בשביל למכור pageviews, והקשקשנים בפורומים ימשיכו להתווכח כל אחד מטעמי הפאנבויאזם שלו על כתבות שהן בתכלס לא יותר מPR Puff piece.
נערך לאחרונה על ידי swym ב 01 מאי 2016, 18:47, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 01 מאי 2016, 18:47

אני לא ראיתי ששחר הגיב בפוסט הראשון שלו (זה שצוטט) אחרי קליינמן, שדיבר על משהו אחר. ככה שמבחינתי ראיתי אותך קאזז דווקא הראשון שישר תוקף. נמנעתי למפעול כלפיך (קאזז) כי הנחתי שאולי זה תקוע איפה שהוא אחורה (או שבלינק יש משהו שאני לא יכלתי לראות בדיוק כי הייתי ממחשב בעבודה).
זאת הסיבה שלא התערבתי - כי בהחלט לא חושב שאנחנו צריכים להיות גננות ולזכור מי אמר למי מתי ולמה לנהל רשימת פוסטים.
אני מצפה שאם במקרה יש משהו שמציק לך תפנה אלינו בפרטי 0וזה אחרי שתתעלם כמה פעמים במקום פליימינג)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מאי 2016, 18:53

אולי הוא צודק, אולי הוא טועה, הוא בעצמו מציין שהוא לא בטוח שהוא צודק ואפילו לא שחק במשחק מעולם. נשמע לי תמוהה שאדם שלא רק שאין לו גישה לקוד, לא בדק ועשה ניסויים בעצמו, יודע כמה ממה שהולך במשחק מאומת בשרת וכמה בצד לקוח וכמה עבודה זה להעביר אחד אל השני וההפך. הויכוח שלך ושל כאוטיק נובע מהטרוליזם, לא מתוכן אמיתי. הכל התחיל מזה שבמקום להביא לינק לבלוג ולהגיד משהו בסגנון "נראה שלתקן את בעיית הצ'יטים בדוויז'ן הולך להיות קשה יותר ממה שחשבנו" אמרת משהו שיותר דומה ל"פחחחחח תראו את הלוזרים האלה יובי סופט".
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 01 מאי 2016, 19:27

אף אחד לא הולך לתת פה באן לאף אחד על בסיס זה שהוא טוען טענות כאלה ואחרות, לא משנה עד כמה הן מופרכות או נכונות ובלבד שהוא לא מתבהם בפרהסיה.
שמורה לכל אדם הזכות לטעון טענות ולהראות לעולם עד כמה הוא גאון הדור או לחילופין ליצן הכפר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 מאי 2016, 18:35

תיתן באן על בסיס זה שמי הגיב לא הבין במה מדובר וישר ירד לפסים אישיים והגיב בצורה שבאה לפגוע ולזלזל.

סווים, אני באמת צריך להביא לך את הרזומה של האיש ואת המשחקים שהוא עבד עליהם? קשקשן הוא בטוח לא. לעשות משחק MMO שסומך על הקליינט זו הטעות הכי חובבנית שאפשר לעשות.
ובמידה שניוקליס עדיין לא הבין ננסה להביא אנלוגיה: The Division שוחרר כמו בנק בלי שום מערכות אבטחה וביטחון. הלינקים שהוא הביא הם בנקים עם מערכות בטחון אבל כמו תמיד אף לא מבטיח הגנה בלתי-שבירה. תמיד יהיו פירצות וחולשות ותמיד יהיה את המירוץ הזה בין מפתחים ורמאים. ועדיין, הדויז'ן שוחרר כאילו הם לא ידעו את אחד מכללי האצבע במשחקי אונליין.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 03 מאי 2016, 12:57

קשקשן הוא בטח כן, כי הוא כתב משהו שגוי לחלוטין על זה שהבעיה לא ברת תיקון - משהו שהופרך בצורה די מיידית. אבל הוא מקים חברה חדשה והתפקיד שלו בסופו של דבר הוא לקשקש כדי להפחיד אנשים שירוצו להשתמש בשירותים שלו. מה התירוץ שלך?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מאי 2016, 13:33

ומסתבר ש-NVIDIA מקדימים את ההכרזה על סדרה 1000, זה הולך לקרות ביום שישי הקרוב ב20:00 שעון ישראל. הכל הגיע מחידה שחולקה לאתרים שכללה משולש מתכת וסוג של קוד בצד. כשאחדו יחד את כל המשולשים השונים שמגזינים ואתרים שונים קבלו, התקבלו שלוש חידות שהובילו לגילוי של האתר הזה:
http://www.orderof10.com/humanityshallbeenlightened

יש לנו פוסט בנושא:
https://www.facebook.com/voxelim/posts/1541668059462365

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 03 מאי 2016, 18:10

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 מאי 2016, 11:42

Shadow Complex הגיע לסטים. כל מי שבכה על כך שהוא ניתן בחינם בסוף השנה שעברה דרך החנות של Epic, מוזמן לרכוש אותו עכשיו. 15$.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2016, 16:36

אווו, DOW 3, חיכיתי לזה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 מאי 2016, 01:55

פורצה 6 יצא בבטא לחנות של חלונות 10, מוריד כרגע, 19 גיגה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 מאי 2016, 20:49

גרסה קצרה לסיפור ארוך, NVIDIA עשתה לנו טרולינג עם הקאונטר באתר טיזר שלהם וההכרזה על הכרטיסים החדשים תהיה ב4 בבוקר. הנה קישור לטוויץ' החיי של האירוע אם מישהו יהיה ער:
https://www.twitch.tv/nvidia

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 מאי 2016, 21:09

ואו, יש בפורצה הגדרות דינאמיות בערך להכל. מעולם לא ראיתי את זה בPC, איזה יופי זה. כל דבר, כולל הרזולוציה, אפשר להגדיר "דינמי" בהגדרות. במקביל קובעים קצב פריימים רצוי והמשחק משנה כל הזמן את ההגדרות על פי העומס על המסך. יש את זה כמה שנים טובות בקונסולות, ביחוד רזולוציה דינאמית ו-VSYNC דינאמי, אבל בפורצה 6 לPC פשוט הכל דינאמי. זה מגניב אש למרות שה970GTX מחזיק את המשחק יופי בהגדרות מקסימליות ב60FPS ב1080P.

מה שהכי מגניב הוא שההגדרה "דינאמי" היא אנדבידואלית לכל אפשרות כך שאם ממש חשוב לי רזולוציה ואפקטים אז אני יכול לקבוע ששניהם יהיו על ULTRA אבל כל השאר על דינאמי או כל קומבינציה אחרת. באמת כל הכבוד להם, פורצה 6 הוא אחד מפורטי הPC הכי מושקעים וטובים שראיתי בשנים האחרונות יחד עם MGS5. הוא גם מפוצץ הגדרות, אפשר לשחק עם כל שטות גרפית קטנה. חבל שיש רק MSAA באופציות AA אבל זה נסלח להתחשב בזה ש-X4 MSAA עובד אחלה על ה970GTX שלי. העובדה שהוא רץ בUWA ובו בזמן QB רץ שם עם כל כך הרבה בעיות מבאס אותי, היו לי ציפיות כל כך גבוהות מרמדי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 מאי 2016, 21:21

DrKeo כתב:ואו, יש בפורצה הגדרות דינאמיות בערך להכל. מעולם לא ראיתי את זה בPC, איזה יופי זה. כל דבר, כולל הרזולוציה, אפשר להגדיר "דינמי" בהגדרות. במקביל קובעים קצב פריימים רצוי והמשחק משנה כל הזמן את ההגדרות על פי העומס על המסך. יש את זה כמה שנים טובות בקונסולות, ביחוד רזולוציה דינאמית ו-VSYNC דינאמי, אבל בפורצה 6 לPC פשוט הכל דינאמי. זה מגניב אש למרות שה970GTX מחזיק את המשחק יופי בהגדרות מקסימליות ב60FPS ב1080P.

מה שהכי מגניב הוא שההגדרה "דינאמי" היא אנדבידואלית לכל אפשרות כך שאם ממש חשוב לי רזולוציה ואפקטים אז אני יכול לקבוע ששניהם יהיו על ULTRA אבל כל השאר על דינאמי או כל קומבינציה אחרת. באמת כל הכבוד להם, פורצה 6 הוא אחד מפורטי הPC הכי מושקעים וטובים שראיתי בשנים האחרונות יחד עם MGS5. הוא גם מפוצץ הגדרות, אפשר לשחק עם כל שטות גרפית קטנה. חבל שיש רק MSAA באופציות AA אבל זה נסלח להתחשב בזה ש-X4 MSAA עובד אחלה על ה970GTX שלי. העובדה שהוא רץ בUWA ובו בזמן QB רץ שם עם כל כך הרבה בעיות מבאס אותי, היו לי ציפיות כל כך גבוהות מרמדי.

יכול להיות שזה מרמז משהו על כמה UWA אחראי לבעיות. כנראה לא כל כך אחראי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 06 מאי 2016, 21:32

לדעתי הפורט של QB נפל עליהם כשלא היה להם מספיק זמן להתכונן אליו. אולי זאת הסיבה לדחייה האחרונה שהייתה, כי לרמדי יש היסטוריה מעולה על הPC. ובנוסף, אני די בטוח שאם תוריד את QB עכשיו, תראה שהוא רץ סבבה לגמרי במחשב שלך.

עריכה: מסתבר שיש להם בעיה כלשהי עם הדרייברים של NVIDIA, אז אולי כדאי שתחכו. :). AMD המלוכלכים האלה.. כנראה באמת שילמו למיקרוסופט ורמדי כדי שיחבלו בביצועים על כרטיסי NVIDIA.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 מאי 2016, 23:55

Klayman כתב:לדעתי הפורט של QB נפל עליהם כשלא היה להם מספיק זמן להתכונן אליו. אולי זאת הסיבה לדחייה האחרונה שהייתה, כי לרמדי יש היסטוריה מעולה על הPC. ובנוסף, אני די בטוח שאם תוריד את QB עכשיו, תראה שהוא רץ סבבה לגמרי במחשב שלך.

עריכה: מסתבר שיש להם בעיה כלשהי עם הדרייברים של NVIDIA, אז אולי כדאי שתחכו. :). AMD המלוכלכים האלה.. כנראה באמת שילמו למיקרוסופט ורמדי כדי שיחבלו בביצועים על כרטיסי NVIDIA.

NVIDIA עוד נחמדים. הם רק גורמים למשחקים לרוץ פחות טוב. בזדון והכל, אבל לפחות רץ. במקרה הזה, הדרייבר של NVIDIA פשוט מתרסק והמשחק מתרסק איתו. DF אפילו ניסו כל מיני דרייברים (כולל זה שמומלץ על ידי רמדי) ואף אחד מהם לא עבד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2016, 20:13

טוב, סלחו לי אבל אני עושה פשוט קופי פייסט מהחדשה שלנו בעמוד פייסבוק :)
לפנות בוקר NVIDIA הכריזה על סדרת כרטיסי המסך החדשה שלה שנקראת סדרה 1000. רק שני כרטיסים הוכרזו בנתיים, ה-1080 GTX וה-1070 GTX. ה-1080 GTX הולך להיות הכרטיס הראשון שמשתמש בזיכרון GDDR5X שנותן לו ביצועים עדיפים ביותר מ-40%. עליה קיצונית למדי במהירות השעון של הכרטיס, זיכרון מהיר בנפח 8GB, ארכיטקטורה חדשה ותהליך יצור של 16nm יצרו מפלצת שעל פי NVIDIA מנצחת שני כרטיסי 980 GTX יחדיו או Titan X, כרטיס ה1000$ שיצא ב-2015. ה-1070 GTX גם יהיה בעל 8GB זיכרון אך הוא יאלץ להתפשר על זיכרון GDDR5 קלאסי. הביצועים של ה-1070 GTX יהיו קרובים לשני כרטיסי 970 GTX.
לראשונה NVIDIA הולכת להוציא גרסאות מואצות של הכרטיסים שיקראו Founders Edition שאמורים לתת ביצועים טובים יותר ולהיות נוחים יותר ל-Over Clocking. בהדגמה ש-Epic עשו על הבמה בעזרת המנוע הגרפי שפיתחו, Unreal 4, הוצג כרטיס 1080 GTX שהואץ בכמעט 30% עם מאורר בלבד, ללא קירור נוזלי, ועדין הוא התחמם רק ל-67 מעלות (כלומר מאוד קריר).
בנוסף לכרטיסים NVIDIA הציגה מגוון טכנולוגיות. כאשר שמשחק רץ במציאות מדומה, בגלל מבנה העדשות במשקפיים, התמונה המוצגת בסופו של דבר היא סגלגלה (הצורה, לא הצבע) ולא מלבנית כך שלמרות שהכרטיס מסך עובד קשה בכדי ליצור תמונה ב-1200P, חלקים גדולים ממנה "נזרקים לפח" מאחר והם לא נחוצים לתמונה אליפטית. מעבר לבעית התמונה האליפטית, מציאות מדומה דורשת תלת מימד, עוד פעולה מאוד תובענית מכרטיס המסך. NVIDIA הציגה שתי טכנולוגיות שפותרות את הבעיות הללו, האחת יודעת לגרום לכרטיס מסך ליצור תמונה שכמעט כולה ברת שימוש על ידי משקפי ה-VR (כלומר אפשר לרנדר את התמונה ברזולוציה נמוכה יותר ולקבל איכות זהה) והשניה יודעת ליצור תמונה נוספת מהמידע מהמידע שיש כבר לכרטיס (כלומר מאפשר ליצור תמונה תלת מימדית כמעט ללא מאמץ). שתי הטכנולוגיות יחדיו יצרו שיפור ביצועים של 50%, בשילוב עם הכוח של ה-1080 GTX הביצועים הגיעו לפי שלוש מביצועים של Titan X.
ה-1080 GTX יוצא ב-27 למאי במחיר 599$ לגרסה הרגילה ו-699$ ל-Founders Edition. ה-1070 GTX יוצא ב-10 ליוני במחיר 379$ לגרסה הרגילה ו-449$ ל-Founders Edition.

תמונה
תמונה

רק כמה הערות נוספות, יש GDDR5X (מהיר ב40% מהטייטן X), הוא צורך 180W שזה טיפונת יותר מה980GTX אבל מצד שני הוא נותן ביצועים יותר מכפולים משני 980GTX בSLI וזה הרבה פחות מה250W של הטייטן X, הכרטיס קטן מ970GTX ונראה שאפשר לעשות לו OC מפה ועד סין.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 07 מאי 2016, 22:51

לא הבנתי את העניין של ה-Founders Edition, זאת וריאציה של הכרטיס כמו אלה שחברות הצד ג' מייצרות ? ומתי אנחנו צפויים לשמוע על הכרטיסים שלהן (אלה שבסוף יהיו בשוק בתכלס) ?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 08 מאי 2016, 00:03

היי לכולם

עקב הכרטיסים החדשים שהוצגו ובעקבות הנראות לטווח הארוך אני חושב שאאלץ לשדרג לכרטיס חדש וזה יהיה ה1080, באמת לא הבנתי את הfounders edition.

השאלה שעלתה בראשי היא האם המעבד העכשווי שלי יהווה צוואר בקבוק לכרטיס החדש? אני אישית בספק אבל רוצה לשמוע את דעתכם.. המעבד שלי כרגע הוא i5 3470.

ואני מצטרף לשאלה של MGS FREAK שמעליי, מתי באמת נראה כרטיסים מיצרני after market כמו גיגהבייט msi asus וכ'ו?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 מאי 2016, 08:30

DrKeo כתב:ואו, יש בפורצה הגדרות דינאמיות בערך להכל. מעולם לא ראיתי את זה בPC, איזה יופי זה

בRage על הPC היו הגדרות דינאמיות לבערך הכל, אבל בהרבה מהפרמטרים הן היו רק הגדרות דינאמיות בלי אפשרות לכוון ידנית.

ואני עדיין בשוק שהספיקו לעשות tapeout לכרטיס עם זיכרון GDDR5X כל כך מהר, אבל בתכלס הכרטיס שיותר מעניין אותי לראות ביצועים שלו וצריכת חשמל זה ה1070. יש לי הרגשה שגם בדור הזה הוא יתן עלות/תועלת יותר טובה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 08 מאי 2016, 11:07

קצת גרפים שלא נותנים מספרים בתכלס אבל נחמד לראות:

תמונה

תמונה

אי אפשר לנצל את הקסם האפל הזה שבעזרתו הם משלשים ביצועי VR למשחקים "רגילים", נכון ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2016, 13:23

swym כתב:
DrKeo כתב:ואו, יש בפורצה הגדרות דינאמיות בערך להכל. מעולם לא ראיתי את זה בPC, איזה יופי זה

בRage על הPC היו הגדרות דינאמיות לבערך הכל, אבל בהרבה מהפרמטרים הן היו רק הגדרות דינאמיות בלי אפשרות לכוון ידנית.

ואני עדיין בשוק שהספיקו לעשות tapeout לכרטיס עם זיכרון GDDR5X כל כך מהר, אבל בתכלס הכרטיס שיותר מעניין אותי לראות ביצועים שלו וצריכת חשמל זה ה1070. יש לי הרגשה שגם בדור הזה הוא יתן עלות/תועלת יותר טובה.

אתה צודק עם RAGE אבל שם אנסו אותך להשתמש בזה. בפורצה יש חופש מלא, אתה יכול לקבוע כל אחת מבערך האלף הגדרות שם לדינאמי או להגדרה ספציפית. אני כל כך מרוצה מזה, אפילו שבמקרה הספציפי של פורצה זה לא כל כך נחוץ ברמת ה970. אני אשמח לראות את זה בכל מקום, משחקים כמו הוויצ'ר 3 שהורדתי איזה 3 הגדרות למדיום כדי לקבל 60 נעול, היה יכול להיות מאוד נחמד לעשות אותן פשוט דינאמיות ואז רוב הזמן הייתי מקבל את ההגדרות הכי גבוהות.

בנושא ה1070GTX, אני זוכר שקראתי באחת מאלף הכתבות על פסקאל מהיומיים האחרונים שהוא ידרוש 150W אבל אני פשוט לא מצליח למצא את זה שוב. אולי סתם משהו שהשתרש לי בראש מאזור תגובות או משהו כזה.

יהל/MGS, ה-Founder Edition לא ברורה עדין לגמרי. לפי הבנתי מדובר בכרטיסים שעברו בינינג גבוה יותר והם מגיעים מואצים מהמפעל. מעבדים לא נולדו שווים, הם יוצאים מפס היצור באיכויות שונות. אתה יכול לקנות מעבד מסויים ולהצליח לעשות לו OVER CLOCKING של 25% ואדם אחר שקנה את אותו מעבד לא יצליח מעבר ל10%. לפי מה שהבנתי הכרטיסי Founder Edition יהיה כרטיסים שעברו בינינג גבוה (כלומר מובטח לך כרטיס שאפשר לעשות לו OC גבוה יחסית) והם גם יגיעו מהמפעל ב-OC. בנוסף הגוף קירור שלהם ממש מגניב, נראה כמו משהו של בטמן אבל זה כבר סיפור אחר :). אני לא יודע אם ראית את התצוגה שלהם אבל היה להם שם כרטיס Founder Edition שרץ ביותר מ2100MHZ שזה OC של 22% בלי קירור נוזלי, סתם ככה עם מאוורר Stock רגיל. פסיכי לגמרי. להשוואה הכרטיס 980TI הכי מואץ בשוק, האקסטרים של gigabyte (לא הG1 שיש לרובנו, היקר יותר), מואץ ב-21.6% והוא כולל שלושה מאווררי ענק. ואכן יהיו עוד כרטיסי after market, כבר הוכרז כרטיס של זוטק למשל.

MGS, לצערנו הקסם האפל שלהם הוא ל-VR בלבד, דרך לעקוף את העומס ש-VR יוצר כך שזה לא עוזר למשחק על מסך רגיל. הדבר היחיד שכן ירוויח זה משחק בתלת מימד אם אתה עושה דברים כאלה, אתה תקבל תלת מימד בחינם פחות או יותר.

אגב, לא דברנו על זה פה אבל ה1080GTX מתחבר עם חיבור 8 פינים בלבד והשמועות אומרות שה1060 אפילו לא דורש חיבור ישיר לספק כוח, הוא שואב הכל מהחריץ PCI. מדובר בחיים מאוד קלים לאנשים שרוצים SLI. עוד משהו מעניין הוא שהם שדרגו את הגשר SLI ויש לו עכשיו פס נתונים רחב פי 2. מצד שני הם עדין לא עברו לעבודה ללא גשר מה שAMD עושים כבר כמה שנים טובות.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 08 מאי 2016, 13:38

אם כבר מדברים, ניסיתי את רייג' לפני איזה חודשיים והיתה לי בעיה רצינית של פופאין של הטקסטורות, זה היה נורא. ניסיתי לעבוד לפי מדריכים באינטרנט, לערוך את ה-ini וכו' ושום דבר לא עזר. בכל אופן די סבלתי מהמשחק גם ככה, לא התקדמתי יותר מדי אבל כשהבנתי שאני לא נהנה מה-gunplay, שכולם מן הסתם שיחקו בשבילו, ויתרתי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 83 אורחים