Laskin כתב:glass man כתב:PS6 ?
אתה נראה לי מתבלבל, הארד קורס לא גורמים לקונסולה להצליח אלא הקור. לנו אכפת שלפס5 אין מספיק בלעדיים מעולים מצד א, לקהל הכללי הרבה פחות. הרוב ישחקו שם GTA ופורטנייט, מאדן וNBA
השאר זה בונוס, במיוחד כשאין מתחרה רצינית אז הפלייסטיישן הפך להיות הדיפולט לסלון.
אין לסוני ממש סיבה לקנות את From, אין להם תחרות, למה להוציא מליארדים? בדור הבא לדעתי הם ירוויחו מינימום חצי ממי שבדור הזה קנה אקס בוקס ועדיין לא קנה פלייסטיישן, אין להם סיבה להשקיע וזה אם כבר מה שצריך להפחיד אותנו. אבל אני לא חושב שיגזימו מדי עם המחיר, יש להם שכל והם כבר חוו טעימה ממה שזה יכול לעשות להם.
ובכל זאת, אני כן חושב שהדור הבא יהיה מוצלח יותר, כי בתכלס אי אפשר לרדת עוד הרבה יותר נמוך, כל מה שהם צריכים זה לא ללכת על GaaS וכבר ההיצע שלהם מצד א יהיה מעולה, בין אם קרוס ג׳ן או לא.
אבל למה שהקאזואלים לא ישחקו GTA פורטנייט ומאדן וNBA על הPS5 ? אני מבין את ההגיון שלך, כי הם לא המשיכו לשחק את המשחקים האלה על הPS4 אז לא יתקעו על הPS5.
יש הבדל ענק בין הPS4 לPS5 הPS4 היה סוס מת עם CPU שהוא סוס שהPS5 יצא. כבר FIFA 22 הראה לקאזואלים שהם חייבים לשדרג לPS5.
הPS5 ? זו קונסולה שמפתחים לא התחילו בכלל לנצל 1% מהכוח שלה והיכולות שלה. במובנים רבים, 2026 היא השנה הראשונה האמיתית שלה מבחינת הדגמת היכולות שלה.
הקאזואלים יהיו מרוצים ממנה במשך שנים לאסקין.
הקאזואלים היו מרוצים שנים מGTA 5 ב30FPS על הPS3 והPS4 למה שהם לא יהיו מרוצים מ30FPS בGTA 6 הם קאזואלים! זו המהות שלהם, שלא איכפת להם.
לא יפתיע אותי אם במאי 2026 יהיו קאזואלים שיקנו PS5 שהקונסולה האחרונה שלהם היתה PS3.

אשכרה יש קאזואלים שישחקו רק GTA חדש, מכיר אותם, גם אתה בטוח.
אני מסכים איתך שיהיו לפחות 15M שיעברו מהבוקס לPS6 אין פה ויכוח על זה. אני פשוט לא מאמין שהם יתרמו יותר מדי להצלחה של הPS6 כי כ'כ הרבה אנשים ישארו על הPS5.
אין ספק שאם אתה צודק דור הPS6 יהיה אחד הדורות המוצלחים של סוני אי פעם, אם הם איכשהו יצליחו למכור 100M מכשירי PS6 ולהוסיף עליהם 15M בעלי אקסבוקס אנחנו מדברים על הצלחה בגודל של הPS4 וזה מרשים ביותר, אולי אני סתם פסימי,אבל אני לא רואה את זה קורה אחי, בדור הבא נדע

.
לגבי רכישות של FROM,TAKE 2, סקוור. אני חושב שהגיע הזמן שסוני תפסיק לשחק משחקים.ספנסר ובוטי הרימו דגל לבן וזו ההזדמנות המושלמת להשתלט על התעשייה.
אם סוני תקנה את TAKE 2 היא תוכל להחליט לאן RDR 3 יוצא ולהכריח את הקאזואלים לקנות PS6 בשבילו.
אם היא תקנה את סקוור, הם מוציאים את נינטנדו משווי משקל וחוזרים לעמדת כוח ביפן לתמיד והPS6 הופך למוצר חובה.
אם היא תקנה את FROM כל ה30M גיימרים שקנו את אלדן רינג (שזה מליוני גיימרים של PC ) קונים PS6.
אני לא חושב שסוני יכולה להרשות לעצמה להמשיך לשחק נחמד הPS6 חייב להיות מוצר חובה ואחרי שהם סיימו עם ספנסר ובוטי המטרה הבאה צריכה להיות לנצח את נינטנדו עם כל מה שיש להם. בלי זה אני לא רואה את הPS6 הופך למוצר שמנצח את הPS5 או הPS4 במכירות וזה גרוע לסוני.
DrKeo כתב:סוני יכולה סתם ככה להעלות את המחיר של המשחקים, לא צריך דור חדש בשביל זה.
ובקשר לקז׳ואלים מול קור, פס5 מול פס6, מה זה משנה? הם כולם בפלייסטיישן, מנויים לפלוס, קונים משחקים שסוני לוקחת מהם 30% וכו׳. מה זה משנה אם הם על הפס5 או 6? זה בערך משנה כמו אם משתמש הוא על הפס5 או הפס5 פרו, מה זה משנה לסוני? אם הפס6 היא סתם פס5 חזקה יותר עם אותם שירותים, מנויים, משחקים וכו׳ אז היא סתם פס5 פרו 2 ולסוני לא צריך להיות אכפת מכלל אם למשתמש יש קונסולה כזו או קונסולה כזו.
מהרגע שסוני החליטה שאין יותר דורות, ומהרגע שמיקרוסופט יצאו מהתחרות, זה לא ממש משנה לסוני אם יש לך פס5 או פס6.
אולי סוני יכולה להעלות את המחיר של המשחקים בלי קשר לדור חדש נדב, אבל מתי היא אי פעם עשתה את זה? אם זה קרה זה מאוד נדיר. היצרניות הגדולות בדרך כלל מחכות לדור חדש לעשות את זה ואיתן יתר הצד ג'. יש חברות פיתוח כמו רוקסטאר שיודעות שהן יכולות לדרוש מחיר מטורף על המשחקים שלהן ולעלות מחיר ואנחנו נשלם כמו ילדים טובים, אבל שאר הצד ג' יחשוש לעשות כמוהן ויעלה את המחיר בדרך כלל רק שסוני תעשה את זה.
אתה יכול להיות בטוח שהPS6 יביא איתו עליית מחיר כוללת של כל הצד ג' והמחירים של המשחקים יהיו גבוהים יותר מהPS5 בעוד הPS5 וגרסאות ה"דור קודם" שלו
ישארו באותו מחיר שהם עכשיו. זה בדיוק כמו שנינטנדו העלתה מחירים מהסוויץ 1 לסוויץ 2.

מה גם שאני ואתה כגיימרים הארדקור מוציאים הרבה יותר כסף על משחקים שאנחנו משדרגים לPS6 מאשר הקזואלים שנשארים על הPS5.
כי אנחנו נקנה, רימאסטרים במחירים מוגזמים שקיבלו עליית מחיר, אנחנו נקנה מלא משחקים רק כדי להצדיק את זה שהבאנו את הPS6
דברים שהקאזואלים שנשארו על הPS5 לא יעשו.
זה מה שמעניין את סוני, שהיא והצד ג' יעלו מחירים בדור הPS6 ואז היא תגזור נתח מטורף יותר מכל אחת, אם היא תמכור פחות PS6 מאשר PS5 היא פשוט יורה לעצמה ברגל וזה יפגע אנושות בצמיחה שלה וברווחים שלה.