Laskin כתב:glass man כתב:PS6 ?
אתה נראה לי מתבלבל, הארד קורס לא גורמים לקונסולה להצליח אלא הקור. לנו אכפת שלפס5 אין מספיק בלעדיים מעולים מצד א, לקהל הכללי הרבה פחות. הרוב ישחקו שם GTA ופורטנייט, מאדן וNBA
השאר זה בונוס, במיוחד כשאין מתחרה רצינית אז הפלייסטיישן הפך להיות הדיפולט לסלון.
אין לסוני ממש סיבה לקנות את From, אין להם תחרות, למה להוציא מליארדים? בדור הבא לדעתי הם ירוויחו מינימום חצי ממי שבדור הזה קנה אקס בוקס ועדיין לא קנה פלייסטיישן, אין להם סיבה להשקיע וזה אם כבר מה שצריך להפחיד אותנו. אבל אני לא חושב שיגזימו מדי עם המחיר, יש להם שכל והם כבר חוו טעימה ממה שזה יכול לעשות להם.
ובכל זאת, אני כן חושב שהדור הבא יהיה מוצלח יותר, כי בתכלס אי אפשר לרדת עוד הרבה יותר נמוך, כל מה שהם צריכים זה לא ללכת על GaaS וכבר ההיצע שלהם מצד א יהיה מעולה, בין אם קרוס ג׳ן או לא.
DrKeo כתב:סוני יכולה סתם ככה להעלות את המחיר של המשחקים, לא צריך דור חדש בשביל זה.
ובקשר לקז׳ואלים מול קור, פס5 מול פס6, מה זה משנה? הם כולם בפלייסטיישן, מנויים לפלוס, קונים משחקים שסוני לוקחת מהם 30% וכו׳. מה זה משנה אם הם על הפס5 או 6? זה בערך משנה כמו אם משתמש הוא על הפס5 או הפס5 פרו, מה זה משנה לסוני? אם הפס6 היא סתם פס5 חזקה יותר עם אותם שירותים, מנויים, משחקים וכו׳ אז היא סתם פס5 פרו 2 ולסוני לא צריך להיות אכפת מכלל אם למשתמש יש קונסולה כזו או קונסולה כזו.
מהרגע שסוני החליטה שאין יותר דורות, ומהרגע שמיקרוסופט יצאו מהתחרות, זה לא ממש משנה לסוני אם יש לך פס5 או פס6.
DrKeo כתב:איזו סיבה יש להם לא ללכת על gaas? אין תחרות, לא צריך להפיק משחקי צד א כדי למשוך קהל לפלטפורמה. עכשיו זה הזמן להפיק משחקים נטו בשביל הרווח, לא כדי לעשות משחקים טובים שמושכים אנשים לפלטפורמה.
סוני יכולה לעשות כל מה שבא לה ואין לך לאיפה ללכת. אנחנו בטרטוריה חדשה שמעולם לא היינו בה. זה הדור הראשון בו יש קונסולה אחת בלבד.
glass man כתב:אולי סוני יכולה להעלות את המחיר של המשחקים בלי קשר לדור חדש נדב, אבל מתי היא אי פעם עשתה את זה? אם זה קרה זה מאוד נדיר. היצרניות הגדולות בדרך כלל מחכות לדור חדש לעשות את זה ואיתן יתר הצד ג'. יש חברות פיתוח כמו רוקסטאר שיודעות שהן יכולות לדרוש מחיר מטורף על המשחקים שלהן ולעלות מחיר ואנחנו נשלם כמו ילדים טובים, אבל שאר הצד ג' יחשוש לעשות כמוהן ויעלה את המחיר בדרך כלל רק שסוני תעשה את זה.
אתה יכול להיות בטוח שהPS6 יביא איתו עליית מחיר כוללת של כל הצד ג' והמחירים של המשחקים יהיו גבוהים יותר מהPS5 בעוד הPS5 וגרסאות ה"דור קודם" שלו
ישארו באותו מחיר שהם עכשיו. זה בדיוק כמו שנינטנדו העלתה מחירים מהסוויץ 1 לסוויץ 2.
מה גם שאני ואתה כגיימרים הארדקור מוציאים הרבה יותר כסף על משחקים שאנחנו משדרגים לPS6 מאשר הקזואלים שנשארים על הPS5.
כי אנחנו נקנה, רימאסטרים במחירים מוגזמים שקיבלו עליית מחיר, אנחנו נקנה מלא משחקים רק כדי להצדיק את זה שהבאנו את הPS6
דברים שהקאזואלים שנשארו על הPS5 לא יעשו.
זה מה שמעניין את סוני, שהיא והצד ג' יעלו מחירים בדור הPS6 ואז היא תגזור נתח מטורף יותר מכל אחת, אם היא תמכור פחות PS6 מאשר PS5 היא פשוט יורה לעצמה ברגל וזה יפגע אנושות בצמיחה שלה וברווחים שלה.
Laskin כתב:הסיבה הפשוטה שזה נכשל שוב ושוב ושוב, גורם להם הפסדי ענק, מחסל להם את הכשרונות הפנימיים, מדכא אותם וגורם להם לרצות לפתוח סטודיו עצמאי, לעבור לחברה אחרת וכו…
אני רוצה להאמין שהם למדו את הלקח
Laskin כתב:אפילו אם אין צורך בצד א׳ - הם הפסידו מליארדים במרדף הזה בדור הנכחי, היפנים לומדים לקח. אבל אני מסכים שחובת ההוכחה עליהם.
glass man כתב:אז מה שנשאר לעשות זה לקנות צד ג' שהוא משמעותי ולנעול אותו לPS6ועדיף לסוני לקנות צד ג' רציני לפני שבאמת יבוא איזה מתחרה חדש שינסה לערער על השליטה שלהם.
glass man כתב:נדב, אם סוני לא תכפה את זה על חברות אחרות. אנשים לא ישדרגו לPS6 מלבד 70M-80M הארדקורים.
סוני הצליחה לעבוד על אנשים עם דור הPS5 ולמכור חתול בשק בלי בלעדיים, אבל אתה יודע מה אומרים אחי.
Fool me once, shame on you fool me twice, shame on me אנשים לא יפלו בפח פעם שניה, זה מסוג ה"תרגיל מסריח" שעובד בדיוק פעם אחת וזהו.
אם סוני ערנים למצב שמתרחש הם רואים את זה מגיע כמו שאני רואה את זה מגיע (וגם אתה חושב שהפס6 תמכור פחות מהPS5, לא?
וחייב להיות שהם חושבים על איזשהו פיתרון לזה.
תסתכל על הזעם שיש כלפי סוני אצל הגיימרים בחשיפה של אינטרגלקטיק כל התגובות היו בסגנון The last game from us.
אנשים ממורמרים על סוני שהם מחכים 7 שנים לנוטי דוג ובסוף הם מקבלים משחק כזה.
המומנטום של סוני לא טוב בכלל, הPS5 תגיע כנראה ל109M יחידות או יותר בזכות GTA 6 וזה מעולה לסוני, אבל הPS6 ישלם את המחיר של ההתנהלות של סוני בדור הזה, אלא אם כן סוני תביא אקסקלוסיבים שמכריחים לשדרג אליו, ויחזירו את המומנטום החיובי אליה בענק.
מה זה משנה לסוני אם יש אקסבוקס או אין אקסבוקס אם המומנטום כלפיה בדור הזה שלילי? את בלינג מעניין אם האקסבוקס נפל או עומד על תילו? הוא מאוכזב מסוני בגלל הביצועים שלה עצמה, ואם היא רוצה להחזיר אנשים כמוהו לPS6 היא צריכה למשוך אותו לPS6 בלי קשר לאקסבוקס, המונופול לא יעזור לסוני אם לאנשים יורד מהקונסולות שלה.
הזמן יגיד, אלה לפחות השני שקל שליאני כמובן עומד מאחורי כל מה שאמרתי כאן כי אני בהחלט חושב שמכל התחזיות שאי פעם הבאתי בחיי זו הכי מדויקת מכולן,אבל נראה
Laskin כתב:אפילו AC האחרון מכר מעולה.

kririn כתב:נווידה בעסקי הקונסולות כבר שנים
הסוויץ 1-2 משתמשים בgpu שלהם
הם פשוט לא מוכרים משחקים רק חומרה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים