DrKeo כתב:הציטוט שלך לא עבד טוב, בטח תקלה באתר.
אגב, היה בפלונטר ערימה עצומה של 1070 על המדף. זה היה מגרה במיוחד.
DrKeo כתב:קניתי את ה-hyperX cloud 2, פלונטר בת"א מוכרים את האדומות ב-427 שקלים (משום מה שאר הצבעים עולים כמעט 500 בזמן שב-KSP הזולות הן דווקא הורודות והשאר יקרות יותר. מוזר מאוד), האנשים שם סופר לא נחמדים חוץ מאשר הבחורה על הקופה שהיא במקרה ההיא שעושה את כל הסרטונים של IGN הישראלי. בכל מקרה בנתיים שמעתי רק מוסיקה כי אני עדין במשרד, שומעים ממש אחלה בהן. הבניה מרגישה איכותית, הקשת ממתכת שמרגישה בנויה טוב והכבל עטוף בציפוי בד עבה בהצלבה (כמו שהיום עושים בהרבה ספקי כוח) שמרגיש כמו משהו שלא יתבלה בקלות.
תודה לכל מי שעזר עם דגש על קליימן ושחר
bozeman כתב:אני אגיד לך שמה שסיפרת מעציב ומשמח אותי.
אחרי שקניתי מחשב חדש לאשתי ורציתי לעשות את אותו דבר חשבתי גם להתקשר לתמיכה וחשבתי לעצמי שזה מה שהם יגידו (כי גם אני משדרג מ-7) אז אמרתי שמראש אנסה להתקין 7 ולעבור שוב ל-10 (אחרי שקצת חיפשתי אם יש המרה למפתח מ-7-10 בלי ההתקנה - תשובה - אולי אבל זה לא חוקי או בעייתי וכו), אז התקנתי והכל משדרגתי מחדש.
זה לא לקח יותר משעה הכל. אל תתעצבן - פשוט תעשה.
לא יודע מה יעשו אחרים אחרי ה-29.
השתמשתי באפליקציית support של ווינדוס וקושרתי תוך דקה לנציג תמיכה בשם REX (אני מנחש שזה לא השם שלו...). הוא השתלט לי על המחשב. נתתי לו את המפתח המקורי של ווינדוס 7 שהיה לי. הוא עבד על המחשב 10 דקות, איקטב לי את העותק של ווינדוס 10 ונתן לי מפתח חדש של ווינדוס 10.
איזה הבדל תהומי בין תמיכה ישראלית ולא ישראלית.
bozeman כתב:הוא עבד אחרי שהתקנת כבר 10? כי השוני שאני בדקתי לפני שהתקנתי (הכנתי דיסק בוט מה10 שהיה במחשב הישן לפני שפירקתי אותו)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים