Stick כתב:כן אבל בתכלס זה לא באמת כזה משנה. כלומר בפועל המשעמות והבאסה שבאיבוד הנשמות אם מתת פעמיים ברצף הוא בעיקר פסיכולוגי, ולא באמת ישנה מהותית משהו בריצה רגילה.
קודם כל כי אתה תתחיל לאסוף כמויות באמת גבוהות של נשמות רק אם תמות המון פעמים באותו השלב, וגם אז רק אם אף פעם לא מתת ברצף פעמיים בזמן הזה ותמיד הצלחת לחזור לגופה. ואז בכל מקרה אם חזרת כבר לגופה אתה תמיד יכול לחזור אחורה לנקסוס ולבזבז את הנשמות, ככה שאיבוד שלהן הוא בגדר משהו שאתה יכול למנוע תמיד .
ואם לא קורה שאתה מת המון פעמים ברצף אבל מצליח להגיע לגופה, אז לא תאסוף כמויות גבוהות של נשמות באמת. כי את כמות הנשמות שאיבדת אתה בכל מקרה תחזיר פחות או יותר בריצה הבאה על השלב שאתה עדיין צריך לעבור, כי זו הכמות שאיבדת, בהתאם לשלב שאתה נמצא בו.
אבל מעבר לזה בפועל הערך של הנשמות מאבד משמעות בסופו של דבר. כרגע 4000 נשמות זה איזה 3-4 רמות - אבל אלו רמות שאתה תעלה בכל מקרה ומקסימום טיפונת אחרי, וזה סכום שמהר מאוד תשיג בשנייה ושמצד שני לא יהיה לו שום ערך.
לקראת אמצע המשחק כבר כל רמה שתרצה לעלות תהיה פי 10 ויותר מה4000 נשמות האלו, וזה רק ילך ויגדל. ובסוף אין שום משמעות אמיתית לכוח שלך בשאלה האם לא איבדת נשמות בכלל ותגיע לסוף המשחק ברמה 62, או שאיבדת לגמרי עשרות פעמים סכומים כאלו ותגיע ברמה 60.
כל זה טוב ונחמד אבל להתחיל את השלב מההתחלה בכל פעם שאתה מת זה מבאס. זה לא באמת אתגר מעניין, זה סתם רפטטיביות מיותרת. כלומר, אני מעריך את הסטרס ברגעים מסויימים אבל לא כשזה 100% מהמשחק.
בכל מקרה, זאת לא הבעיה של המשחק. הבעיה של המשחק היא שהוא מרגיש מיושן וקלאנקי, ביחוד שגרפית הוא נראה כמו משחק של 2020 אבל מבחינת גיימפליי מרגיש כמו משחק פס3. כלומר עוד בפס3 הוא היה קצת קלאנקי, ב-2020 זה ממש מורגש. אני חייב להגיד שיש לי קצת חרטת קניה עם DS. זה מרגיש כמו הגרסה הלא מפותחת של DS3, פשוט משחק פחות טוב ממנו בכל אספקט ואת DS3 שחקתי כבר לפני חצי עשור.