במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Laskin » 11 ספטמבר 2021, 14:19

מדהים כמה שהמשחק הזה מוסיף על עצמו עוד ועוד גם אחרי 20 שעות משחק :)
לפעמים אני רק לא בטוח אם אני אמור לנסות שוב ושוב איזה בוס או פשוט להמשיך הלאה…
למשל ניצחתי איזה בוס אחד, אבל עכשיו יש את את האופציה להלחם נגדו שוב בתוך ה״חלום״, כשהוא חזק יותר שם, האם זה משהו שאני חייב לעשות או אופציונלי?

גם חלק מהאיזורים ההתחלתיים הפכו פתאום להיות קשים בהרבה עם אוייבים ״נגועים״ וגדולים יותר (בדומה לבוס ההוא), האם אני אמור לנקות את זה איכשהו עכשיו או שככה זה פשוט אחרי שעברתי קטע מסויים? הרבה שאלות, ואני מפחד מספוילרים במדריכים :)

את הnail שלי שדרגתי בינתיים פעמיים, ואני מתקרב לפעם שלישית. זה בהחלט עוזר

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 ספטמבר 2021, 13:13

Laskin כתב:מדהים כמה שהמשחק הזה מוסיף על עצמו עוד ועוד גם אחרי 20 שעות משחק :)
לפעמים אני רק לא בטוח אם אני אמור לנסות שוב ושוב איזה בוס או פשוט להמשיך הלאה…
למשל ניצחתי איזה בוס אחד, אבל עכשיו יש את את האופציה להלחם נגדו שוב בתוך ה״חלום״, כשהוא חזק יותר שם, האם זה משהו שאני חייב לעשות או אופציונלי?

גם חלק מהאיזורים ההתחלתיים הפכו פתאום להיות קשים בהרבה עם אוייבים ״נגועים״ וגדולים יותר (בדומה לבוס ההוא), האם אני אמור לנקות את זה איכשהו עכשיו או שככה זה פשוט אחרי שעברתי קטע מסויים? הרבה שאלות, ואני מפחד מספוילרים במדריכים :)

את הnail שלי שדרגתי בינתיים פעמיים, ואני מתקרב לפעם שלישית. זה בהחלט עוזר

זה אופציונאלי, רוב הבוסים הם אופציונאלים, אבל אתה תקבל הרבה Essences שהוא חיוני כדי לשדרג את הVendor ולקבל גישה לWhite palace. בלי קשר זה כיף, חוץ מהFirst kin שום בוס בגרסאת החלום הוא לא באמת מאתגר. גם אם מתת להגיע חזרה לוקח בדרך כלל כמה שניות ואין הליכה.

דרך אגב, אל תשכח לחזור לSoul tyrant, יש לו גם Dream version ובגלל שמנצחים אותו יחסית בהתחלה שוכחים.

רק העולם הראשון משנה את הצורה בעקבות ההתפשטות של Infection שם (הדברים הכתומים), כל השאר נשארים אותו הדבר למיטב זכרוני.

אני אישית סיימתי את המשחק על 82% באזור ה-24 שעות (כל הבוסים מלבד הפנתאון). אבל כל אחד לוקח את הזמן שלו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2021, 13:17

לי ייקח בטח 40 שעות… אני כבר על 22.
תודה על הטיפים שוב! ניסיתי קצת להלחם נגד בוסים אופציונליים כאלה ומתתי מהר מדי אני חושב שאמתין עד שאהיה חזק יותר ואנסה שוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2021, 13:39

תגיד לאסקין, מאיפה קבלת עותק חינם בpsn?
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2021, 13:51

הוא היה אחד ממשחקי הPS PLUS, בסוף 2020.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2021, 14:15

אה, זה מסביר את זה, פשוט פספסתי את העגלה..

עדיף על מה שקרה לי החודש, קניתי את overcooked: all you can eat לפני איזה 4 שבועות ועכשיו הוא הגיע חינם. מרגיש כמו כסף לפח.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 ספטמבר 2021, 14:30

יש אותו בגיימפאס נראה לי
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2021, 14:33

לא אותו, יש את השני ואולי את הראשון, אבל זה סוג של רימאסטר לפס5 שכולל את הראשון, השני ועוד המון אקסטרה תוכן. אבל בהחלט יש לי לא מעט שעות על גרסת ה-GP :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 ספטמבר 2021, 09:44

זהו, מקץ 20 שעות סיימתי את Psyconauts 2, למשחק יש המון חולשות, הגיימפליי שלו מאוד לא הדוק כפלטפורמר והשליטה מאוד לא טובה, הוא גם משחק לא מאתגר.
אבל רק על החוויה, היצירתיות והעובדה שסוף-סוף נתנו לטים שפר לעשות משחק שהוא באמת רצה עם תקציב בלתי מוגבל, זה פשוט GOTY בהליכה. אם הוא לא מקבל זה ביזיון. הוא גם נראה ממש טוב בצד הטכני. שנים לא ראיתי משחק כזה יצירתי. פשוט בראבו לDouble fine וכל הכבוד למיקרוסופט שהאמינו בו. אין עוד יוצרים כאילו.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 13 ספטמבר 2021, 13:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 ספטמבר 2021, 13:23

יתקדמתי הרבה בדרגון אייג 2
שמתי על המשחק דעות חלוקות ,אחת הטענות שחוזרים לאותם מיקומים שוב ושוב שזה נכון

אבל פה אני יגיד משהו ,אני משחק בזה אחרי הגרסה של דרקון אייג אוריגין שיש בגימפאס לxbox
ומולו יש 2 דברים

1 אני חושב שהעלילה הראשית ועלילות הצד הרבה יותר טובות מאוריגין, לפחות בינתים

2 אני לא יודע אם זה בגלל שאני משחק בpc עכשיו
או שזה ככה גם בקונסולות ,הממשק פשוט הרבה יותר טוב
אני יודע בדיוק לאיפה צריך ללכת ליתקדם למשימה כזאת או אחרת
לאומת אוריגין שלפעמים היתי תקוע כי לא הבנתי מה רוצים ממני

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 ספטמבר 2021, 14:21

Death_119 כתב:זהו, מקץ 20 שעות סיימתי את Psyconauts 2, למשחק יש המון חולשות, הגיימפליי שלו מאוד לא הדוק כפלטפורמר והשליטה מאוד לא טובה, הוא גם משחק לא מאתגר.
אבל רק על החוויה, היצירתיות והעובדה שסוף-סוף נתנו לטים שפר לעשות משחק שהוא באמת רצה עם תקציב בלתי מוגבל, זה פשוט GOTY בהליכה. אם הוא לא מקבל זה ביזיון. הוא גם נראה ממש טוב בצד הטכני. שנים לא ראיתי משחק כזה יצירתי. פשוט בראבו לDouble fine וכל הכבוד למיקרוסופט שהאמינו בו. אין עוד יוצרים כאילו.

כיף לשמוע שהוא מוצלח מאוד מבחינת הסיפור אבל אם יש לו גיימפליי ״לא טוב״ כלשונך ש לא נשמע כאילו מגיע לו GOTY
העניין הוא, שזו שנה סופר סופר חלשה, מה עוד יש כבר?
It takes two יושב על ממוצע של 89 גם כן, בדיוק כמו סייקונאוטס שכיניתי אותו לפני שיצא it takes one
זה נראה כמעט אותו משחק מהרבה בחינות, רק שהם נוגעים בדברים שונים ״של מבוגרים״, וש-it takes two מאוד מקורי ומגוון בגיימפליי שלו ואולי משחק הקאוץ׳-קו-אופ הטוב היותר בכל הזמנים.

אז אמנם אני מסכים שסיפור טוב זה ממש חשוב ופה דווקא ITT נופל קצת, אבל הגיימפליי שלו, גם אם פשוט מדי לפעמים - הוא ממש לא רע.
מעניין לדעת אם שיחקת בו, ומה אתה חושב עליו בהשוואה לסייקונאוטס.

אגב, מה עוד כבר נשאר השנה, מלבד קוד ובאטלפילד שלא יקחו את GOTY? הביקורות של דת׳לופ יוצאות עוד שעה, היילו יוצא מאוחר מדי לדעתי כדי להכלל בפרסים האלה שבדרך כלל מחלקים לפני החג, והוא גם יוצא ב״שלבים״ אז בטח גם ככה לא ייקח את goty… יש את tales of arise שקיבל אחלה ציונים אבל מעטים יתנו לו את משחק השנה, בטח רק אתרי RPG.
מה עוד יש לנו השנה? Kena בטח יהיה סופר פשוט וקצר, FC6 נראה סופר גנרי ונוסחה ממוחזרת, riders republic נישתי ולא משהו בכלל מהנסיון הקצר שלי… איזו שנה נוראית! אני שוכח משהו?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 ספטמבר 2021, 16:14

אין אמנם משחק בסדר גודל של GOW השנה או משהו שישר כתוב עליו GOTY, אבל כן יצאו לא מעט משחקים טובים קטנים יותר ודווקא יהיה נחמד לראות לאן נושבת הרוח איתם.
אישית לא יכאב לי אם ריטרנל או death door יקחו את התואר בסופו של דבר, שני משחקים מעולים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 ספטמבר 2021, 17:21

Laskin כתב:
Death_119 כתב:זהו, מקץ 20 שעות סיימתי את Psyconauts 2, למשחק יש המון חולשות, הגיימפליי שלו מאוד לא הדוק כפלטפורמר והשליטה מאוד לא טובה, הוא גם משחק לא מאתגר.

כיף לשמוע שהוא מוצלח מאוד מבחינת הסיפור אבל אם יש לו גיימפליי ״לא טוב״ כלשונך ש לא נשמע כאילו מגיע לו GOTY
העניין הוא, שזו שנה סופר סופר חלשה, מה עוד יש כבר?
It takes two יושב על ממוצע של 89 גם כן, בדיוק כמו סייקונאוטס שכיניתי אותו לפני שיצא it takes one
זה נראה כמעט אותו משחק מהרבה בחינות, רק שהם נוגעים בדברים שונים ״של מבוגרים״, וש-it takes two מאוד מקורי ומגוון בגיימפליי שלו ואולי משחק הקאוץ׳-קו-אופ הטוב היותר בכל הזמנים.

אז אמנם אני מסכים שסיפור טוב זה ממש חשוב ופה דווקא ITT נופל קצת, אבל הגיימפליי שלו, גם אם פשוט מדי לפעמים - הוא ממש לא רע.
מעניין לדעת אם שיחקת בו, ומה אתה חושב עליו בהשוואה לסייקונאוטס.

אגב, מה עוד כבר נשאר השנה, מלבד קוד ובאטלפילד שלא יקחו את GOTY? הביקורות של דת׳לופ יוצאות עוד שעה, היילו יוצא מאוחר מדי לדעתי כדי להכלל בפרסים האלה שבדרך כלל מחלקים לפני החג, והוא גם יוצא ב״שלבים״ אז בטח גם ככה לא ייקח את goty… יש את tales of arise שקיבל אחלה ציונים אבל מעטים יתנו לו את משחק השנה, בטח רק אתרי RPG.
מה עוד יש לנו השנה? Kena בטח יהיה סופר פשוט וקצר, FC6 נראה סופר גנרי ונוסחה ממוחזרת, riders republic נישתי ולא משהו בכלל מהנסיון הקצר שלי… איזו שנה נוראית! אני שוכח משהו?

לצערי לא שיחקתי למרות שרציתי, הוא פשוט היה יקר מידי והוא ממש מתאים לGamepass אז אני מקווה שיגיע בשנה הקרובה תחת המנוי של EA.

ממה שראיתי הם דומים בהמון דברים למרות שסייקונאוטס הוא פחות סדרה של מיני גיימס ויותר חוויה קוהורנטית (עוד מטרווניה) מבחינת הגיימפליי, הוא פשוט מאוד פשטני וחלש. החברה שם לא יודעים לעשות מאריו. למען האמת הם מעולם לא הצליחו לעשות גיימפליי ושליטה סבירים בשום משחק שלהם שיצא לי לשחק לטעמי, הכל מרגיש מרושל.

אבל יש בו משהו אחר, החזון והמה שהם הצליחו לייצר פשוט מרהיב. כל שלב חדש מצליח להפתיע ולחדש על קודמו בצורה הזויה וכיפית.
אבל כן, שנה חלשה ועדיין - מכל מה שראיתי ושיחקתי פשוט מגיע להם.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 ספטמבר 2021, 18:57

מעניין אם מישהו שיחק בשניהם ומה הוא יכול להגיד מבחינת הגיימפליי…
אבל עכשיו עם דת׳לופ יש מצב שגם הוא ייקח כמה פרסים.

אני גם מקווה שהמשחקים הקטנים יותר יקבלו קצת יותר תשומת לב ופרסים, אבל אין באמת המון ממש טובים השנה… בינתיים לפחות

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 ספטמבר 2021, 09:17

עברתי לPlauge tale, רק שעה וחצי בפנים אבל וואו... חשבתי שזה איזה משחק אינדי קטן, זה ממש Clone של The last of us עם settings ממש מגניב. ממש נהנה נכון לעכשיו. הוא גם נראה מרהיב על הSeries X עם השדרוג שקיבל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ספטמבר 2021, 12:10

הבנתי שאחרי האמצע הוא ממש יורד באיכות ומשנה כיוון, אבל גם אני מתכוון להתחיל לשחק בו בקרוב

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 14 ספטמבר 2021, 12:18

לדעתי Plauge tale שמר על האוירה והמשחקיות לאורך כל הדרך שלו. האווירה פשוט מדהימה ומכיסה אותך לסיפור והמשחקיות היא בסופו של יום עוד מאותו דבר, יש כאלה שזה מתחיל להימאס עליהם בלשב מסויים, אני נהנתי ממנו לאורך כל הדרך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 ספטמבר 2021, 13:05

וואי אתם עושים חשק אליו עם הרשמים האלה. אני לא מאמין ששכחתי להוריד אותו בפלוס שנתנו אותו איזה נאחס שלא ברא השטן.
אם הוא ממש טוב נקנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ספטמבר 2021, 13:23

glass man כתב:וואי אתם עושים חשק אליו עם הרשמים האלה. אני לא מאמין ששכחתי להוריד אותו בפלוס שנתנו אותו איזה נאחס שלא ברא השטן.
אם הוא ממש טוב נקנה.

אם זה מעודד אותך, להתחשב בזה שאתה מתכנן על XSX, הוא נמצא ב-GP וגם ההמשך שלו הולך להיות משוגר day one ב-GP.

אני לא מבין איך MS עדין לא קנתה אותם אחרי העבודה המעולה שלהם בשנים האחרונות, ביחוד Flight Simulator. הם. אפילו בנו מנוע משלהם, באמת כל הכבוד לחבר׳ה האלה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 ספטמבר 2021, 14:12

בונא הגיים פאס, מיום ליום הופך מ"רמי לוי" של הגיימינג לנטפליקס של הגיימינג באמת אין סיבה לא לחכות פשוט.

ודי, הם המפתחים של הסימולטור טיסה?!?!?! איזה כישרון לעבור ככה בין שני סגנונות כל כך שונים. בטח הרכישה תהיה רק עניין של זמן :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 ספטמבר 2021, 14:29

glass man כתב:בונא הגיים פאס, מיום ליום הופך מ"רמי לוי" של הגיימינג לנטפליקס של הגיימינג באמת אין סיבה לא לחכות פשוט.

ודי, הם המפתחים של הסימולטור טיסה?!?!?! איזה כישרון לעבור ככה בין שני סגנונות כל כך שונים. בטח הרכישה תהיה רק עניין של זמן :)

מתי הוא היה רמי לוי? יש כמות מטורפת של משחקים איכותיים, לא כולם חדשים ולא מעט מהשנתיים האחרונות אבל אם יש פנינות חבל על הזמן. בלי לדבר שממשיכים להגיע דברים טובים וגם הזויים כמו זה שהגיע רק השבוע:
https://www.metacritic.com/game/xbox-se ... ful-escape
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 14 ספטמבר 2021, 14:31

גם אני סיימתי את סייכונאוטס לפני איזה שבוע והוא בהחלט אחד הקמפיינים הטובים ששיחקתי בעשור האחרון. ממש לא מושלם (אם כי בתור מישהו שלא מחבב פלטפורמרי 3D ולא ממש הצליח להתחבר לאף מריו תלת חשבתי שהפלטפורמה בו דווקא אחלה ומשמעותית יותר טובה מהמשחק הראשון, הביקורת שלי היא על אספקטים אחרים), אבל משחק סופר יצירתי עם המון הומור וקסם. לדעתי מועמד קל ל-GOTY, בטח זה יתנקז בסוף אליו מול ITT, ריטרנל, דתלופ ואולי היילו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 ספטמבר 2021, 17:24

Death_119 כתב:
glass man כתב:בונא הגיים פאס, מיום ליום הופך מ"רמי לוי" של הגיימינג לנטפליקס של הגיימינג באמת אין סיבה לא לחכות פשוט.

מתי הוא היה רמי לוי? יש כמות מטורפת של משחקים איכותיים, לא כולם חדשים ולא מעט מהשנתיים האחרונות אבל אם יש פנינות חבל על הזמן. בלי לדבר שממשיכים להגיע דברים טובים וגם הזויים כמו זה שהגיע רק השבוע:

הם העלו ת'רמה אין ספק :) אבל היתה תקופה עד לא מזמן שכל מה שהיה אפשר למצוא היה משחקים מעפנים כמו New Super Lucky's Tale משחקים מעולים אבל כאלה ששיחקתי כבר לפני 4 שנים כמו יאקוזה 0 או פשוט דור קודם.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 ספטמבר 2021, 17:43

glass man כתב:
Death_119 כתב:

הם העלו ת'רמה אין ספק :) אבל היתה תקופה עד לא מזמן שכל מה שהיה אפשר למצוא היה משחקים מעפנים כמו New Super Lucky's Tale משחקים מעולים אבל כאלה ששיחקתי כבר לפני 4 שנים כמו יאקוזה 0 או פשוט דור קודם.

אני מנוי לאולטימייט מזה כשנה והLine up מטורף, אני משתף רשימה של כל מה שהספקתי לשחק מאז אפריל על הSeries X (על הפיסי יש עוד לא מעט ששיחקתי):
The artful escape
A Plague tale
Darkest dungeon
Hellblade
Psychonauts 2
Hades
Overcook 2
Doom Eternal
The ascent
Limbo
Hollow Knight
The outer worlds
Ori and the will of the wisps
Wolfenstein 2
GTA 5
Outriders
Frostpunk
Gears of war 4
Guacamelee 2

הספק לא רע לחמישה חודשים האחרונים עם המנוי. ויש עוד כל כך הרבה שאני רוצה לשחק והם מוסיפים כמויות אדירות של כותרים כל חודש. מה שאני אוהב, יש מגוון כל כך גדול מכל הז'אנרים שיש ובגלל שזה חינם אני מרשה לעצמי לנסות דברים שלא הייתי מעיז מעולם להוציא עליהם אפילו 10 דולר ומוצא פנינות.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ספטמבר 2021, 12:31

אתמול היה לי איזה בוס בהולונייט שמתתי בו איזה 40 פעמים עד שניצחתי… למזלי זה היה מאלה שב״חלומות״ אז לקח לי ממש 10 שניות להגיע כל פעם, וגם סתם הייתי עקשן ולא שיניתי בכלל את הperks, איך שלא קוראים להם… איזה משחק מעולה, המטרוידואניה הדו מימדי הכי טוב ששיחקתי כנראה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 11 אורחים