Laskin כתב:אבל לא כתבתי אבל שזה מ-20.
מ-20 זה זה DLSS וגם FG ביחד ואז זה כן נכון.
Laskin כתב:ובפעם המליון - אני לא מדבר על FG לבדו אלא על שילוב שלו אחרי שמשתמשים בPSSR - שאין בפס5 הרגילה.
glass man כתב:אז אנחנו בעצם מדברים פה על קונסולה שבתכלס תריץ כל משחק שהPS5 מריץ ב60FPS ב30FPS סטייל מה שקורה עם הסוויץ 2? וזה אחרי FSR וכל הטכנולוגיות? זה לא רע, אבל זה לא נשמע trade off שווה בדיוק כמו שזה לא נשמע trade off שווה על הסוויץ 2. אם זה לא יוכל להריץ את GTA 6 נאיטיבית בהשקה, אז זו לא קונסולה ניידת מעניינת, אין להם שובר שוויון על הסוויץ 2.
glass man כתב:טוב, יש לנו שמועות מעניינות מטום הנדרסון חב'רה!
וולברין יוצג בSOP הבא. (הולייי שייט@%R@ אולי זה הזמן שאינסומאנייק ישחקו אותה?)
יוצג GOW מטרוידווניה ששמענו עליו כבר.
GOD OF WAR הבא נכנס להפקה. (יהיה טיזר?)
Laskin כתב:אפשר להתמם… גם כשמסתכלים על תעשיות אחרות לוקחים כל מני חברות מתחום מסוים ובודקים כמה כל אחת מכרה, נניח רואים כמה רשומים ברשתות חברתיות, ויש נתונים של לינקדאין וטיקטוק, אבל הן לא מתחרות *ישירות*. מן הסתם, הסוויץ׳ הרבה יותר קרובה להיות מתחרה ישירה מאשר הדוגמה הזו, אבל זה עדיין לא ממש אותו דבר בגלל כל מה שכתבתי בתגובה הקודמת שלי.
אם תרצה - זה יותר כמו הגיימבויים למיניהם לעומת הנייחות בדורות קודמים, וגם אז ספרו אותם באותה צורה יחד עם הנייחות, אבל ברור לכולם שזה לא מתחרה ישיר. העובדה שאתה יכול לחבר לטלויזיה ולשדר שם לא באמת משנה כל כך הרבה, כי את כמעט כל המשחקים החדשים הגדולים אתה עדיין לא יכול לשחק עליה, למעט פה ושם אינדיז ואולי עוד כמה חריגים, ולכן זה לא *בדיוק* כמו גיימבוי, אבל זה מאוד מאוד לא רחוק משם.
Laskin כתב:במחשב רוב משחקי AAA נראים גם ככה דור מעל עם PT כמעט מושלם, FG, רמת פירוט, אפקטים חדישים וקצב פריימים גבוה בהרבה.
אין סיבה שמשהו כזה יוריד לך את החשק מהתעשייה. משחקים עדיין מעולים ומתקדמים יפה.
כבר התרגלנו אז שכחנו איך פתאום זמני נעלמו מהעולם ואיזה יופי של תאורה אנחנו מקבלים.
הקונסולות הפכו פשוט ממובילות הטכנולוגיה - לאופציה לעניים. זה מבאס אבל אין באמת מה לעשות, הם רוצים למכור כמה שיותר יחידות ויהיה להן קשה לעשות זאת כשכרטיס מסך עדכני לבדו עולה 1500+ דולר, או 800 דולר אם אתה מוכן להתפשר.
kririn כתב:דרקו אנחנו מדברים על ps6
ולא על מחשב שעולה 2000 דולר
זה לא שמישהו מצפה לגרפיקה שהיום זה rtx 5090
או משהו דומה
תלוי כמובן מתי תצא הקונסולה
את הps5 אנשים משבים לrtx2060
כן amd הנווידה חברות שונות
אבל עדין
אני מצפה לקפיצה כזאת של ה60 בסוף שהps6 תצא
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 132 אורחים