MGS FREAK כתב:הגרסה של קינגסלי בהחלט גאונית, הוא היה שילוב מושלם של טרוריסט איסלאמי ולוחם גרילה אסייתי עם מערביות שהפכה הכל לדמות ופרשנות יחודית לגמרי. מה שבא אחר כך... זה כבר נתון לוויכוח...
בקשר לקפטן אמריקה 3:
מרוואל הכריזו שפאלקון הוא הקפטן החדש (בקומיקס) צעד שלדעתי בא לטובת הסרטים ויתבטא בפייז 3 איכשהו. החוזה של כריס אוונס גם אמור להיגמר לא ?
ובנימת שינוי דמויות זו, תקראו את זה
http://www.nerdist.com/2014/07/marvels- ... he-comics/ (על ת'ור בקומיקס) פשוט ביזיון...
ו-DEATH, בקשר לשינוי הכוחות של סקרלט וויץ' אנחנו עדיין לא יודעים מה היקף הכוחות. וגם אם מה שאתה אומר נכון, חשבתי על דרך שבה היא יכולה "לשמור" את הכוחות מקומיקס: בעזרת ה- Reality Gem מהאינפיניטי ג'מס. שלפי וויקי:
Allows the user to fulfill wishes, even if the wish is in direct contradiction with scientific laws. Occasionally stated to be the most 'dangerous' of the Gems if wielded without the other Gems to keep its reality-altering powers from accidentally surging out of control. During the storyline where The Hood had control of the object, it at one point rapidly cycled through multiple alternative universes (apparently showing its ability to not only control reality, but travel to and through different realities as well).
נשמע לי כמו פרצה טובה בחוקים, וגם הצבת כלי נוסף על הלוח לקראת קרב הבוס עם תאנוס.
זה נותן להם אופציות אבל אני לא חושב שזה נדרש. כריס אוונס בחוזה ל6 סרטים, ההופעה שלו לרבע שניה בת'ור לא נחשבת כך שהוא (אם זכרוני לא מטעני) הופיע רק בשלושה בנתיים. כלומר קפטן אמריקה 3 הולך להיות ההופעה החמישית שלו (אחרי קפטן אמריקה, הנוקמים, קפטן 2 והנוקמים 2) כך שהוא בטוח אצלם לעוד כמה שנים טובות. הוא גם אמר שהוא ממש אוהב את התפקיד כך שאולי הוא יחתום כך או כך.
בכל מקרה כל דמות בערך בכל יקום של כל קומיקס קבלה מחליף בשלב כלשהו. רובינים שונים מחליפים את בטמן, שלושה ספיידרמנים שונים, הגרין לנטרן מוחלף בערך כמו גרביים, איירונמן וכו'. כלומר בכל רגע שהם רוצים הם יכולים להחליף כל אחד שהם ירצו וזה עדין ישאר במסגרת ה"lore" פחות או יותר. השאלה הגדולה היא לא האם זה קנון או לא, השאלה היא כמה זה יפריע למליארד דולר פלוס שאיירומן 3 הכניס אם רוברט דאוני ג'ונייר לא יהיה איירונמן יותר אלה וורמשין או כל דמות/שחקן אחרים.
אישית אני חושב שברגע שיש להם כמה בסיסים מושכים הם יכולים להתחיל להחליף אותם. רוברט דאוני מאוד חשוב אבל תוך 3 שניות אפשר להרוג את איירונמן ולהביא את starlord לבדיוק אותו תפקיד ואף אחד לא ישים לב. את ההולק אפשר להחליף תוך שניה, קפטן אמריקה גם לא קשה מדי להחליף וכך הלאה. אני חושב שכל עוד משאירים 80% במקום, שאר ה20% לא באמת משנים. תהיה להם צרה רק בשני מקרים. הצרה הראשונה יכולה להיות הסרטים האנדבדואלים. אם רוברט דאוני יעזוב ויבוא איירונמן לא מושך מספיק הם רוצחים פרנצ'ייז של מליארד דולר. הצרה השניה היא אם יברחו להם הרבה כשרונות במקביל. הנוקמים 3 שבפתאומיות איירונמן שונה, ההולק שונה, קפטן אמריקה שונה ות'ור שונה זה יכאב להם מאוד.
אגב, אני גם חושב שאין רע בלתת לדמויות לפרוש קצת. לזרוק את איירונמן לכמה שנים, לתת לקפטן אמריקה לנוח, להשכיב את ת'ור בצד לכמה שנים. אז הנוקמים יהיו Ant man, הענק הירוק, starlord עם קצת עזרה נוספת מדמויות שומרי הגלקסיה אחרות, אלמנה שחורה וד"ר סטריינג'. תאמין לי שאם הסרטים הללו יהיו מצליחים זה לא יפריע לאף אחד. ברגע שהיקום מספיק רחב (בקולנוע, בקומיקס הוא מאוד רחב) אז אפשר להכניס ולהוציא דמויות בהנף יד. תהיה בטוח שאם כריס אוונס ירצה לעזוב ויפרישו את קפטן אמריקה, שמונה שנים מאוחר יותר לאף אחד לא יהיה אכפת אם סטיב רוג'רס יהיה שחקן אחר או בכלל יביאו קפטן חדש לגמרי שהוא לא סטיב רוג'רס.
We're just normal men. We're just innocent men