נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 07 אוגוסט 2014, 08:16

MGS FREAK כתב:^
אני לא שמעתי כלום על שינוי בכוחות, רק בכך שאסור לקרוא להם "מואנטים".
ספויילר קפטן אמריקה 2:
ספויילר: הצג
באפטר קרדיטס ברון זימו התייחס אליהם בתור "ניסים", ונראה שהמקור של כוחותיהם יהיה קסום

לא יודע אם חד משמעית יותר טוב, קח בחשבון שזאת גרסה צעירה יותר. מה כן, אני לא אוהב את לוק האימו הדכאוני אך המגניב. אותי יותר מעניין איך "יעשו" אותו מהיר. באקסמן המחישו כמה הוא מהיר בצורה גאונית עם סצינות הסלואומושן היפהפיות שם.

בלי קשר לנתונים שהצגת (שהם אכן סיבה טובה לדחוף את המנדרין) בלתי נמנע שהוא יופיע בסרט איירון מן במוקדם או במאוחר. אם כבר, למה שלא יקחו איזה שחקן אסייתי\סיני לגלם אותו ליותר אותנטיות (ורווחים) ?

לא ראית בטריילר שהכוח שלה עבר משינוי ההסתברות להתרחשות אירועים לטלקנסיס?

לגבי מה שכתבת עם המנדרין, שוב, זה ספקולציה, אבל מאחר והסרט אמריקאי הוא עדיין צריך גם לקסום לקהל האמריקאי. אם תדחוף אנשים דוברי סינית בסרט אמריקאי אתה תדחה לא מעט מהקהל המקורי שלך. הם צריכים ללכת בין שתי המחנות, אחת הסיבות שיש גרסה יחודית של הסרט לסין.

דרך אגב, הסיבה שאסור לקרוא להם מוטאנטים היא משפטית בשל העובדה שרק לפוקס יש את הזכויות לאקסמן. אם הם היו יכולים הם היו קוראים לזה מוטאנטים ודוחפים גם את האקסמן לתוך חבורת הAvengers כמו וולברין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2014, 11:56

המנדרין לא נמצא שם בשביל לפנות לשוק הסיני. בשביל השוק הסיני צלמו אקסטרה 15 דקות שמתרחשות בסין ויש אותן אך ורק בגרסה הסינית של הסרט. אם הם רצו את המנדרין בשביל לפנות לסין, היו שמים שחקן סיני שישחק אותו הרי במקור הוא סטראוטיפ של סיני משנות ה60 ממילא אבל לקחו שחקן "לבן" במקום (נדמה לי שבן קינגסלי עם שורשים הודים או משהו כזה אבל ביננו הוא לבן לגמרי).

תאמינו לי, עדיף שישחררו את המנדרין לעד, הוא לא צריך לחזור ליקום של מארוול. מדובר בדמות מפגרת לגמרי והשימוש בה באיירונמן 3 הוא פשוט גאוני.

אגב הבמאים של קפטן אמריקה 2 שהולכים לביים את 3 אמרו שהשלישי הולך (ספויילר למי שלא ראה את 2 אני משער):
להמשיך את הסיפור של באקי וקפטן אמריקה וברקע עוד עניינים של קנוניות ריגול והידרה.
We're just normal men. We're just innocent men

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 07 אוגוסט 2014, 14:11

DrKeo כתב:המנדרין לא נמצא שם בשביל לפנות לשוק הסיני. בשביל השוק הסיני צלמו אקסטרה 15 דקות שמתרחשות בסין ויש אותן אך ורק בגרסה הסינית של הסרט. אם הם רצו את המנדרין בשביל לפנות לסין, היו שמים שחקן סיני שישחק אותו הרי במקור הוא סטראוטיפ של סיני משנות ה60 ממילא אבל לקחו שחקן "לבן" במקום (נדמה לי שבן קינגסלי עם שורשים הודים או משהו כזה אבל ביננו הוא לבן לגמרי).

תאמינו לי, עדיף שישחררו את המנדרין לעד, הוא לא צריך לחזור ליקום של מארוול. מדובר בדמות מפגרת לגמרי והשימוש בה באיירונמן 3 הוא פשוט גאוני.

אגב הבמאים של קפטן אמריקה 2 שהולכים לביים את 3 אמרו שהשלישי הולך (ספויילר למי שלא ראה את 2 אני משער):
להמשיך את הסיפור של באקי וקפטן אמריקה וברקע עוד עניינים של קנוניות ריגול והידרה.

הגרסה של קינגסלי בהחלט גאונית, הוא היה שילוב מושלם של טרוריסט איסלאמי ולוחם גרילה אסייתי עם מערביות שהפכה הכל לדמות ופרשנות יחודית לגמרי. מה שבא אחר כך... זה כבר נתון לוויכוח...

בקשר לקפטן אמריקה 3:
מרוואל הכריזו שפאלקון הוא הקפטן החדש (בקומיקס) צעד שלדעתי בא לטובת הסרטים ויתבטא בפייז 3 איכשהו. החוזה של כריס אוונס גם אמור להיגמר לא ?

ובנימת שינוי דמויות זו, תקראו את זה http://www.nerdist.com/2014/07/marvels- ... he-comics/ (על ת'ור בקומיקס) פשוט ביזיון...

ו-DEATH, בקשר לשינוי הכוחות של סקרלט וויץ' אנחנו עדיין לא יודעים מה היקף הכוחות. וגם אם מה שאתה אומר נכון, חשבתי על דרך שבה היא יכולה "לשמור" את הכוחות מקומיקס: בעזרת ה- Reality Gem מהאינפיניטי ג'מס. שלפי וויקי:
Allows the user to fulfill wishes, even if the wish is in direct contradiction with scientific laws. Occasionally stated to be the most 'dangerous' of the Gems if wielded without the other Gems to keep its reality-altering powers from accidentally surging out of control. During the storyline where The Hood had control of the object, it at one point rapidly cycled through multiple alternative universes (apparently showing its ability to not only control reality, but travel to and through different realities as well).

נשמע לי כמו פרצה טובה בחוקים, וגם הצבת כלי נוסף על הלוח לקראת קרב הבוס עם תאנוס.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוגוסט 2014, 08:55

למה השינוי של ת'ור בקומיקס ביזיון?
אתה מרגיש שיש יותר מידי ייצוג לנשים חזקות ופחות מיידי לגברים לבנים?
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 08 אוגוסט 2014, 11:46

Nucleus_Dawn כתב:למה השינוי של ת'ור בקומיקס ביזיון?
אתה מרגיש שיש יותר מידי ייצוג לנשים חזקות ופחות מיידי לגברים לבנים?

מבזים את הדמות ומבזים גם את האינטליגנציה של הנשים שאליהן הצעד הזה מכוון כביכול.
זה פשוט צעד מטומטמם, נראה שהמנהלים במרוואל הם טינאייג'רים חרמנים שפשוט יישמו את חוק 63 של האינטרנט.
לקחו דמות מבוססת שקיימת עשרות שנים ופשוט, בלי שום סיבה, החליטו להפוך אותה לבת ? WTF ?

שיביאו לקדמת הבמה דמות נשית נשכחת, או שיצרו אחת חדשה שתצליח בזכות עצמה.

“This is not She-Thor. This is not Lady Thor. This is not Thorita. This is THOR. This is the THOR of the Marvel Universe. But it’s unlike any Thor we’ve ever seen before.” Marvel editor Wil Moss also insists that this “isn’t a temporary female substitute” and that “she’s now the one and only Thor.”

אז סבבה, ת'ור פחות מפריע לך (והאמת גם לי), אבל מה אם עכשיו DC יחליטו שבאטמן וסופרמן הם נשים ? (ולא באטגירל או סופרגירל, אלא פשוט גרסאות נשיות שלהם)
ואם הייתי אישה, הייתי מרגיש שמזלזלים באינטליגנציה שלי אם חושבים שצעד מאולץ וחסר הסבר הוא מה שישכנע אותי להתעניין בדמות מסויימת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2014, 02:23

MGS FREAK כתב:
הגרסה של קינגסלי בהחלט גאונית, הוא היה שילוב מושלם של טרוריסט איסלאמי ולוחם גרילה אסייתי עם מערביות שהפכה הכל לדמות ופרשנות יחודית לגמרי. מה שבא אחר כך... זה כבר נתון לוויכוח...

בקשר לקפטן אמריקה 3:
מרוואל הכריזו שפאלקון הוא הקפטן החדש (בקומיקס) צעד שלדעתי בא לטובת הסרטים ויתבטא בפייז 3 איכשהו. החוזה של כריס אוונס גם אמור להיגמר לא ?

ובנימת שינוי דמויות זו, תקראו את זה http://www.nerdist.com/2014/07/marvels- ... he-comics/ (על ת'ור בקומיקס) פשוט ביזיון...

ו-DEATH, בקשר לשינוי הכוחות של סקרלט וויץ' אנחנו עדיין לא יודעים מה היקף הכוחות. וגם אם מה שאתה אומר נכון, חשבתי על דרך שבה היא יכולה "לשמור" את הכוחות מקומיקס: בעזרת ה- Reality Gem מהאינפיניטי ג'מס. שלפי וויקי:
Allows the user to fulfill wishes, even if the wish is in direct contradiction with scientific laws. Occasionally stated to be the most 'dangerous' of the Gems if wielded without the other Gems to keep its reality-altering powers from accidentally surging out of control. During the storyline where The Hood had control of the object, it at one point rapidly cycled through multiple alternative universes (apparently showing its ability to not only control reality, but travel to and through different realities as well).

נשמע לי כמו פרצה טובה בחוקים, וגם הצבת כלי נוסף על הלוח לקראת קרב הבוס עם תאנוס.

זה נותן להם אופציות אבל אני לא חושב שזה נדרש. כריס אוונס בחוזה ל6 סרטים, ההופעה שלו לרבע שניה בת'ור לא נחשבת כך שהוא (אם זכרוני לא מטעני) הופיע רק בשלושה בנתיים. כלומר קפטן אמריקה 3 הולך להיות ההופעה החמישית שלו (אחרי קפטן אמריקה, הנוקמים, קפטן 2 והנוקמים 2) כך שהוא בטוח אצלם לעוד כמה שנים טובות. הוא גם אמר שהוא ממש אוהב את התפקיד כך שאולי הוא יחתום כך או כך.

בכל מקרה כל דמות בערך בכל יקום של כל קומיקס קבלה מחליף בשלב כלשהו. רובינים שונים מחליפים את בטמן, שלושה ספיידרמנים שונים, הגרין לנטרן מוחלף בערך כמו גרביים, איירונמן וכו'. כלומר בכל רגע שהם רוצים הם יכולים להחליף כל אחד שהם ירצו וזה עדין ישאר במסגרת ה"lore" פחות או יותר. השאלה הגדולה היא לא האם זה קנון או לא, השאלה היא כמה זה יפריע למליארד דולר פלוס שאיירומן 3 הכניס אם רוברט דאוני ג'ונייר לא יהיה איירונמן יותר אלה וורמשין או כל דמות/שחקן אחרים.

אישית אני חושב שברגע שיש להם כמה בסיסים מושכים הם יכולים להתחיל להחליף אותם. רוברט דאוני מאוד חשוב אבל תוך 3 שניות אפשר להרוג את איירונמן ולהביא את starlord לבדיוק אותו תפקיד ואף אחד לא ישים לב. את ההולק אפשר להחליף תוך שניה, קפטן אמריקה גם לא קשה מדי להחליף וכך הלאה. אני חושב שכל עוד משאירים 80% במקום, שאר ה20% לא באמת משנים. תהיה להם צרה רק בשני מקרים. הצרה הראשונה יכולה להיות הסרטים האנדבדואלים. אם רוברט דאוני יעזוב ויבוא איירונמן לא מושך מספיק הם רוצחים פרנצ'ייז של מליארד דולר. הצרה השניה היא אם יברחו להם הרבה כשרונות במקביל. הנוקמים 3 שבפתאומיות איירונמן שונה, ההולק שונה, קפטן אמריקה שונה ות'ור שונה זה יכאב להם מאוד.

אגב, אני גם חושב שאין רע בלתת לדמויות לפרוש קצת. לזרוק את איירונמן לכמה שנים, לתת לקפטן אמריקה לנוח, להשכיב את ת'ור בצד לכמה שנים. אז הנוקמים יהיו Ant man, הענק הירוק, starlord עם קצת עזרה נוספת מדמויות שומרי הגלקסיה אחרות, אלמנה שחורה וד"ר סטריינג'. תאמין לי שאם הסרטים הללו יהיו מצליחים זה לא יפריע לאף אחד. ברגע שהיקום מספיק רחב (בקולנוע, בקומיקס הוא מאוד רחב) אז אפשר להכניס ולהוציא דמויות בהנף יד. תהיה בטוח שאם כריס אוונס ירצה לעזוב ויפרישו את קפטן אמריקה, שמונה שנים מאוחר יותר לאף אחד לא יהיה אכפת אם סטיב רוג'רס יהיה שחקן אחר או בכלל יביאו קפטן חדש לגמרי שהוא לא סטיב רוג'רס.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 אוגוסט 2014, 18:08

הלכתי אתמול לראות את Guardians of the galaxy ובדומה לנדב מאוד נהניתי ואני מסכים שמדובר בסרט המארבל הטוב ביותר שהיה עד היום. פשוט סרט כיפי למרות שבשל הרצון שלו להיות סרט כיפי הוא עיוות קצת מרוח הדמויות. כמו ההפיכה של פיטר קוויל לליצן שהינו פיראט למרות שהוא למעשה מחבר מרעיו של גלדיאטור במקור (Star Lord היא דמות מאוד רצינית שמאוד מזכירה את בישופ, אפילו המראה שלה היא עם שתלים קיברנטים), גם Thanos ממשיך להיות מוצג כרוע מוחלט, למרות שהוא רחוק מכך (בקומיקס Samaritan הוא מציל את כלל הגלקסיה). אבל סרט מצויין שמגיע לו כל הציונים הגבוהים לו הוא זוכה. אני מאוד מקווה שיצליח לא פחות מהנוקמים (למרות שזה בלתי אפשרי) ויזכה להמשכים מרובים לא פחות טובים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2014, 22:49

Death_119 כתב:הלכתי אתמול לראות את Guardians of the galaxy ובדומה לנדב מאוד נהניתי ואני מסכים שמדובר בסרט המארבל הטוב ביותר שהיה עד היום. פשוט סרט כיפי למרות שבשל הרצון שלו להיות סרט כיפי הוא עיוות קצת מרוח הדמויות. כמו ההפיכה של פיטר קוויל לליצן שהינו פיראט למרות שהוא למעשה מחבר מרעיו של גלדיאטור במקור (Star Lord היא דמות מאוד רצינית שמאוד מזכירה את בישופ, אפילו המראה שלה היא עם שתלים קיברנטים), גם Thanos ממשיך להיות מוצג כרוע מוחלט, למרות שהוא רחוק מכך (בקומיקס Samaritan הוא מציל את כלל הגלקסיה). אבל סרט מצויין שמגיע לו כל הציונים הגבוהים לו הוא זוכה. אני מאוד מקווה שיצליח לא פחות מהנוקמים (למרות שזה בלתי אפשרי) ויזכה להמשכים מרובים לא פחות טובים.

אתה אשכרה קורא קומיקסים של שומרי הגלקסיה שהשינויים האלה מפריעים לך?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 אוגוסט 2014, 23:02

DrKeo כתב:אתה אשכרה קורא קומיקסים של שומרי הגלקסיה שהשינויים האלה מפריעים לך?

א. כן, קראתי את הקומיקס של Annihilation בזמנו (אתה מאדיר סדרה שהיא יחסית דלה בהיסטוריה של מארבל :)). על החבורה המקורית של שנות ה-70 מעולם לא קראתי. מפריע? בוודאי שלא. רק ציינתי שלעומת מה שקורה בדרך כלל היה שם שינוי דיי קיצוני בדמות של פיטר, אני חושב שהם עשו בחוכמה, הוא היה נפלא בסרט, הרבה יותר מהדמות היבשה שמספרת ממרות יבשות על משפטים שרק בני כדור הארץ מכירים בקומיקס.
ב. באמת שהיה מדובר בסרט המושלם, לא היה דבר אחד שלא היה מעולה בסרט. מצפה בקוצר רוח שייצא הבלו ריי שאוכל לרכוש. רק חבל שההמשך צפוי לצאת ב-2017. לפחות יש Avengers 2 שנה הבאה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2014, 23:24

Death_119 כתב:א. כן, קראתי את הקומיקס של Annihilation בזמנו (אתה מאדיר סדרה שהיא יחסית דלה בהיסטוריה של מארבל :)). על החבורה המקורית של שנות ה-70 מעולם לא קראתי. מפריע? בוודאי שלא. רק ציינתי שלעומת מה שקורה בדרך כלל היה שם שינוי דיי קיצוני בדמות של פיטר, אני חושב שהם עשו בחוכמה, הוא היה נפלא בסרט, הרבה יותר מהדמות היבשה שמספרת ממרות יבשות על משפטים שרק בני כדור הארץ מכירים בקומיקס.
ב. באמת שהיה מדובר בסרט המושלם, לא היה דבר אחד שלא היה מעולה בסרט. מצפה בקוצר רוח שייצא הבלו ריי שאוכל לרכוש. רק חבל שההמשך צפוי לצאת ב-2017. לפחות יש Avengers 2 שנה הבאה.

קטעי האקשן היו טפשיים, כמו ב100% מהסרטים של מארוול. אבל חוץ מהם, רק ההומור לבד היה שווה את המחיר של הכרטיס.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 10 אוגוסט 2014, 00:06

ראיתי היום שומרי הגלקסיה, סרט מעולה ומצחיק מאוד, קיבל ביקורת טובה מאנשים באינטרנט.
ממליץ לכם בחופשות כמו החופש הגדול להזמין באינטרנט כרטיסים מהר מראש בגלל העומס בקולנוע עם כל הילדודס ;) .
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 אוגוסט 2014, 08:19

DrKeo כתב:קטעי האקשן היו טפשיים, כמו ב100% מהסרטים של מארוול. אבל חוץ מהם, רק ההומור לבד היה שווה את המחיר של הכרטיס.

למה הזלזול הזה? למה טיפשיים? הקטעי אקשן היו נהדרים, חלקם משעשעים וכולם מרשימים במראה שלהם. כמו כל הסרטים האחרונים שמארבל עושה תחת דיסני. טיפשי זה לצפות בלוק סקייוואקר נלחם בדארת' ווידר או באובי וואן נלחם בדארת' ווידר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2014, 09:45

Death_119 כתב:למה הזלזול הזה? למה טיפשיים? הקטעי אקשן היו נהדרים, חלקם משעשעים וכולם מרשימים במראה שלהם. כמו כל הסרטים האחרונים שמארבל עושה תחת דיסני. טיפשי זה לצפות בלוק סקייוואקר נלחם בדארת' ווידר או באובי וואן נלחם בדארת' ווידר.

לא, האקשן בסרטי מאוורל נראה כאילו הוא נלקח מסרט מצוייר לילדים בני 11, אני לא נהנה ממנו. אין בו מתח, אין בו הגיון והוא טפשי לגמרי. מה שכן, מאוד נהנתי מהשימוש של סטארלורד בסילונים על המגפיים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 אוגוסט 2014, 10:39

DrKeo כתב:לא, האקשן בסרטי מאוורל נראה כאילו הוא נלקח מסרט מצוייר לילדים בני 11, אני לא נהנה ממנו. אין בו מתח, אין בו הגיון והוא טפשי לגמרי. מה שכן, מאוד נהנתי מהשימוש של סטארלורד בסילונים על המגפיים.

כאילו, אם זה לא להציל את טוראי ראיין אז אין מקום לאקשן שהסרטים המדוברים מציגים? כל סרט צריך להשפט בקונטקסט שלו, סרטי מארבל מציגים אקשן שמתאים בדיוק למה שהם מנסים להעביר ולסוג הסיפורים שהם מנסים לספר. זה בדיוק סוג האקשן שאתה מוצא בקומיקסים שכולנו אוהבים לקרוא. דיי כבר עם האלטיזם המזוייף של באטמן, עוד מעט תגיד שבאטמן הוא לא מגוחך בעולם המונחים שיצרת ושהאקשן שבו לא מביך.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אוגוסט 2014, 11:50

אני מבין בדיוק למה נדב מתכוון...
ברור שלוקחים את זה בקונטקסט המתאים, אבל אני יכול להגיד לך שבסרטי אקשן מסויימים אני מרותק למסך בגלל האקשן שאני רואה, ובסרטי מארוול זה יותר כמו פיהוק-מחוייך. זה חביב, זה נעים לעין, אבל זה אף פעם לא מרתק באמת.
ראיתי למשל ספיידרמן המופלא 2, וגם את קפטן אמריקה השני, ולא פעם מצאתי את עצמי משחק בפלאפון בזמן סצינות אקשן... לא דיבורים - אקשן.
כי זה סבבה והכל, אבל לא מספיק כדי לתפוס אותי מספיק חזק ולהכניס אותי לחוויה.
לפני 15-20 שנה הייתי ממש נהנה.

ואגב, לגבי ההערה שלך על מלחמת הכוכבים - אתה צודק. היום הקרבות האלה נראים הרבה פחות טוב, וזו באמת הסיבה שאותה נוסחה בדיוק לא הצליחה ב-1999 כמו שהיא עבדה ב-1977.
אני למשל הייתי מעריץ ענק של מלחמת הכוכבים, ואחרי הפרק הראשון אני הפסקתי, בהדרגה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 10 אוגוסט 2014, 12:42

Laskin כתב:
ואגב, לגבי ההערה שלך על מלחמת הכוכבים - אתה צודק. היום הקרבות האלה נראים הרבה פחות טוב, וזו באמת הסיבה שאותה נוסחה בדיוק לא הצליחה ב-1999 כמו שהיא עבדה ב-1977.
אני למשל הייתי מעריץ ענק של מלחמת הכוכבים, ואחרי הפרק הראשון אני הפסקתי, בהדרגה.

אין ברירה, אתה חייב לשחק בKOTOR כדי להחזיר את האהבה לעולם הזה... :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 אוגוסט 2014, 12:51

bozeman כתב:
אין ברירה, אתה חייב לשחק בKOTOR כדי להחזיר את האהבה לעולם הזה... :)

אין קשר, במקרה השבוע ראיתי את 5 שוב ואת 4 שבוע שעבר (רכשתי לפני כמה חודשים את הבלו ריי האחרון שיצא), הסרטים מגוחכים, הם פשוט מביכים הן ברמת העלילה, החורים העצומים שבה וחוסר העקביות והאמינות שהעולם מנסה לייצר, המשחק המזעזע וקטעי האקשן שלא מתרחשים בחלל שהם לרוב (מלבד הקרב כמובן על כוכב Hoth) מביכים וזה עוד אחרי שמרבית האפקטים עברו Remake לפני כעשור. רק לראות את קרבות הג'דיי שמתרחשים שם ולהתבייש בספה.

SW זה סרטים שאתה לומד לסלוח להם כילד, אבל כשאתה צופה בהם כאדם בוגר אתה מבין שזה פשוט סרטי ג'אנק. ולא, זה לא קשור לשנה בה נוצרו, כי Alien ובמיוחד Aliens מחזיקים נפלא לדוגמא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 10 אוגוסט 2014, 13:07

לא אמרתי שהסרטים הם מופת, רחוק מזה (למרות שאני לא הייתי מרחיק כמו שאתם פה...) אבל העולם - הוא עצמו יכול להיות מופלא - ומה שהדליק אותי - זה המשחק KOTOR, הסרטים רק נתנו את הסביבה...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 אוגוסט 2014, 21:36

Death_119 כתב:לגבי מה שנכתב למעלה, למרות שמדובר בנבל מעולמו של IronMan ההופעה שלו בסרט היתה מסיבה אחרת לגמרי ממה שאיש מאיתנו היה יכל לשער, מלבד השוק האמריקאי, השוק הסיני הינו שוק הקולנוע השני בחשיבותו בעולם (גודל כל שנה בבערך 100% וכבר מגיע למספרים של השוק האמריקאי כמעט). כל שנה מספר מצומצם של בערך עשרה סרטים הוליוודיים זוכים להיות מוקרנים בסין בשל הגבלה של הממשל הסיני. בשל הסיבה הזאת, אולפני הסרטים פשוט מקיזים דם אחד מול השני כדי להיות בעלי הזכות להציג את סרטם בסין. איך הם עושים את זה? מצלמים בסין, מכניסים אלמנטים סיניים לסרטים שלהם, מבצעים פרמירות עם כל הכוכבים שלהם בסין ועוד... המנדרין, למרות שהינו דמות לגיטימית נכנס לסרט מהסיבה הבלעדית כדי שIron Man יהיה מוצג בסין על ידי הכנסת אלמנט סיני בכוח לסרט (הרי, כל תפקידו הינו קומי לחלוטין ללא שום קשר אמיתי לעלילה).

וזה חדש לך? צאו יאן-פאט זכה כבר לפני כמה שנים טובות לכרזות תמוהות של "שודדי הקאריביים סוף העולם" בכיכובו למרות שהיה לו תפקיד שולי בסרט (ובסין עוד חתכו את התפקיד שלו בסרט יותר מזה בשביל להתאים למגבלות הצנזורה המקומית). הוליווד הבינה כבר לפני שנים שבשביל שמותג סרטים יעשה מיליארד דולר בקופות הוא צריך לפנות להרבה יותר מהקהל האמריקאי, והקהל הסיני הוא לא רק עצום בגודלו אלא גם קהל שבוי.
הנה, אני זוכר אפילו כתבה בהארץ מלפני יותר מעשור על זה (אז הגדילו את מכסת הסרטים ל-20. לא יודע על כמה היא עומדת היום):
http://www.haaretz.co.il/misc/1.833570

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 אוגוסט 2014, 00:23

לכל מי שאוהב את משחקי הכס ורוצה לשמוע קצת על ההיסטוריה האמיתית שעומדת מאחורי העולם של ג'ורג' מרטין, מומלץ בחום:
http://www.ranlevi.com/2014/08/01/ep146 ... f_thrones/
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 11 אוגוסט 2014, 01:12

עכשיו חזרתי מכוכב הקופים: השחר.
אני ממליץ. לדעתי אחד הסרטים היפים (הן גראפית והן תסריט) שראיתי. (אבל כן, בתכלס כל סרט שאני רואה אני אוהב).

אני רוצה לראות את שומרי הגלאקסיה שנמצא עדיין באקרנים. לא רוצה לפספס אותו כמו את שאר מיליוני הסרטים שכבר כן פספסתי.

עכשיו גם ראיתי שדיברתם על snowpiercer, זכיתי בכרטיס זוגי להקרנה שלו מVGames. אהבתי אותו (^), אבל הוא באמת הרגיש לי קצת מוזר ועכשיו אני מבין למה - הוא לא הוליוודי.
"A man chooses, a slave obeys"

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 אוגוסט 2014, 09:31

Death_119 כתב:לכל מי שאוהב את משחקי הכס ורוצה לשמוע קצת על ההיסטוריה האמיתית שעומדת מאחורי העולם של ג'ורג' מרטין, מומלץ בחום:
http://www.ranlevi.com/2014/08/01/ep146 ... f_thrones/

ספוילרים? (למי שרק רואה את הסדרה)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 אוגוסט 2014, 10:40

Laskin כתב:
ספוילרים? (למי שרק רואה את הסדרה)

כלום, הוא גם אומר בפתיחת הפרק שאפילו לא צריך להכיר את משחקי הכס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 אוגוסט 2014, 10:41

ShiTDemoN כתב:עכשיו חזרתי מכוכב הקופים: השחר.
אני ממליץ. לדעתי אחד הסרטים היפים (הן גראפית והן תסריט) שראיתי. (אבל כן, בתכלס כל סרט שאני רואה אני אוהב).

אני רוצה לראות את שומרי הגלאקסיה שנמצא עדיין באקרנים. לא רוצה לפספס אותו כמו את שאר מיליוני הסרטים שכבר כן פספסתי.

עכשיו גם ראיתי שדיברתם על snowpiercer, זכיתי בכרטיס זוגי להקרנה שלו מVGames. אהבתי אותו (^), אבל הוא באמת הרגיש לי קצת מוזר ועכשיו אני מבין למה - הוא לא הוליוודי.

אל תפספס את שומרי הגלקסיה.

למה SnowPiercer הרגיש לך לא הוליוודי? למרות שהוא דרום קוריאני הוא ממש לא הרגיש מחוץ לMain stream האמריקאי, כאילו לקחו סוג של סיפור הדומה למה שמסופר בביושוק ויצרו סרט.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 אוגוסט 2014, 13:00

צילום, אפקטים, עריכה, סיום... לא הוליוודים במיוחד :)
העניין הוא שבהוליווד יש "הכל מהכל", אז תמיד אפשר לתת דוגמאות לסרט פה ושם שיש לו אווירה "שונה", אבל הכוונה נראה לי ברורה.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים