נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 23 דצמבר 2014, 15:57

SgtDonowitz כתב:הבנתי שזה כבר מגיע מובנה עם 3.1... שווה לחכות ולא סתם להוסיף עוד תוסף.

-----------
מחרתיים ספיישל חג המולד של דוקטור הו, אישית, מהטריילרים נראה שהוא לא הולך להיות דומה כל כך לקודמים ובלי לעשות יותר מדי ספויילרים, גם מהעובדה שאחד הפריוויואים היו בערוץ הילדים של BBC ילדים, לא נראה לי שאני הולך ליהנות ממנו כל כך.
את העונה הנוכחית סיימתי רק שלשום ואני חייב להגיד שהיו רגעים משמימים ורגעים יותר טובים ועם זאת, למרות שרבים לא מסכימים איתי, אני עדיין חושב שמאט סמית' יותר טוב בתור הדוקטור מאשר פיטר קפלדי, אבל עדיין, השינוי שהסדרה לקחה עם הדוקטור האפל הוסיף מימד אחר לסדרה.

אני נהנתי מהעונה הזאת כמו שלא נהנתי מד"ר הו כבר שנים, מאוד אהבתי את השינוי כיוון הקיצוני ופיטר קפלדי הפך להיות ה-דוקטור שלי.

בנושא TWD, באמת לא ברור לי איך היא כל כך פופולרית, לא ברור.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 דצמבר 2014, 16:00

DrKeo כתב:אני נהנתי מהעונה הזאת כמו שלא נהנתי מד"ר הו כבר שנים, מאוד אהבתי את השינוי כיוון הקיצוני ופיטר קפלדי הפך להיות ה-דוקטור שלי.

ממש אהבתי את מאט סמית' ונהניתי ממנו, אבל החזרה לדוקטור אפל (גם טננט היה אפל, בדרכו) ולא goofy, הזכירה לי שהסדרה הזאת יכולה להיות הרבה יותר מסבבה.

הfinale בכלל היה מדהים. לא התלהבתי מפרק ככה, מאז תקופת טנאנט.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 23 דצמבר 2014, 17:07

Nucleus_Dawn כתב:
חוקים פנימיים בנארוטו? כלומר, מעבר ל"אני נינג'ה, אז אני עושה קסם, שכאילו לקח לי זמן להתאמן עליו"?, או "אני נינג'ה במקום שיש בו חול קסום, אז אני קוסם חול", או "יש לי עין קסומה, אז אני מעתיק קסם של אחרים" ועוד שלל המצאות שנוחות לעלילה?

עזוב אותך אנימה מערבית, לא מערבית, כן אנימה, לא אנימה. הסדרה המקורית היא אחת מסדרות הטלויזיה הכי טובות אי פעם, נקודה. ללא קשר למצויר או לא. הסדרה החדשה לא מגיעה עד לשם, אבל היא עדין פשוט מאוד נהדרת. זה שסגנונית יש המון השראה מאנימה, זה מצוין. מאוד ברור כמה היוצרים אוהבים אנימה ומכבדים את המדיום.

יש גם סיפור מקור מאוד מגניב לכל הכוחות האלו, שכולל גם הסבר ללמה האוואטר הוא היחיד שיכול להשתמש בכל היכולות, כמו גם מה המקור של האוואטר. זה מסופר באחד הפרקים הכי מוצלחים של האגדה של קורה.

אם אתה אוהב סדרות אנימציה, אז בכלל שווה לך לראות. האנימציה עצמה פשוט מצוינת והכוריאוגרפיה אדירה. אין כל מיני שטויות של "הם זזים מהר מידי, אז אי אפשר לראות", או מישהו שנעלם בענן עשן, סתם כי זה יותר נוח באותו רגע. הקרבות מרגישים מאוד פיזיים תמיד.

זה לא אידיוטי כמו שאתה גורם לזה להשמע. ואין מה לעשות, אין סיפור בדיוני שלא צריך להשעות בו את הספק כדי שהאשליה לא תתפורר, ובנארוטו לא צריך הרבה.
הכוריאוגרפיה באווטאר באמת מטורפת, אני זוכר פרק שניסו לפרוץ חומה של עיר עם איזה רכב משוריין, ואנג רץ במעלה הקיר ואז חזרה למטה והשמיד אותו, זה היה גאוני.

אם כבר אנימציה, תראה את ניאון ג'נסיס אוונגליון, לדעתי אחד הסיפורים הטובים ביותר שאי פעם סופרו. המורכבות וקנה המידה של העלילה והאירועים שם פשוט בלתי נתפסים. יש אקשן מטורף, אבל הוא ממש לא העיקר, הסדרה מאוד פסיכולוגית ועמוקה.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 23 דצמבר 2014, 21:41

Death_119 כתב:הומלנד היא חסרת צופים כמעט (בקושי 2 מיליון +), TWD מתהדרת ב-15 מיליון לפרק חלש ו-18 מיליון לצפיית שיא. הכל ישיר דרך אגב, ללא ספירה של שידורים חוזרים ואינטרנט.

ידוע לי, מן הסתם בגלל הרשתות השונות (שואוטיים לעומת AMC).
מה הקשר..? הרי פופולריות =! איכות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 דצמבר 2014, 10:28

תראו how tv ruined your life... ראיתי אתמול 2 פרקים וזה מעולה.

זה מהבחור שעשה את מראה שחורה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2014, 12:43

אם כבר מראה שחורה, יצא היום פרק מיוחד שהם עשו לכבוד קריסמס.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 דצמבר 2014, 16:41

DrKeo כתב:אני נהנתי מהעונה הזאת כמו שלא נהנתי מד"ר הו כבר שנים, מאוד אהבתי את השינוי כיוון הקיצוני ופיטר קפלדי הפך להיות ה-דוקטור שלי.

כי היא פשוט הסדרה השנייה הכי טובה בטלוויזיה?
לפחות עד שHBO יוציאו את אלים אמריקאים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2014, 13:18

Death_119 כתב:כי היא פשוט הסדרה השנייה הכי טובה בטלוויזיה?

פחות או יותר לדעתך וזהו, תתקשה למצא עוד מקום שחושב ככה. אפילו בIMDB היא כשלה להגיע לדרגה של התשיעיות. זאת סדרה מרוחה, 6 פרקים מעולים, 10 פרקים מרוחים. זאת סדרה שנפגעת קשות מחוסר תקציב ולחץ של AMC החמדנים. AMC ידועים בזה, הם אוהבים למרוח כדי לעשות יותר כסף והם תמיד עושים את זה. קמצנים וחמדנים, THE WORST KIND.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 דצמבר 2014, 14:29

DrKeo כתב:פחות או יותר לדעתך וזהו, תתקשה למצא עוד מקום שחושב ככה. אפילו בIMDB היא כשלה להגיע לדרגה של התשיעיות. זאת סדרה מרוחה, 6 פרקים מעולים, 10 פרקים מרוחים. זאת סדרה שנפגעת קשות מחוסר תקציב ולחץ של AMC החמדנים. AMC ידועים בזה, הם אוהבים למרוח כדי לעשות יותר כסף והם תמיד עושים את זה. קמצנים וחמדנים, THE WORST KIND.

העונה השנייה של TWD היא בין העונות הכי גרועות שראיתי של כל סדרה פחות או יותר, אני לא יודע איך שרדתי את זה, רק בגלל ההבטחה שישתפר בהמשך החזקתי וזה אכן השתפר.
הקו עלילה של 3 עם הכלא והמושל היה אחלה, רק שבאמת יש לא מעט פילר או רגעים של "הרהורים" שכביכול אמורים לתת עומק ולבנות את הדמויות אבל אותי לרוב משעממים רצח, בעונה 4 היה פרק (Still) שכולו סבב סביב 2 דמויות שמסתובבות ביערות ובבתים נטושים ומבלבלות את השכל למשך כל הפרק בלי מילימטר של התקדמות עלילתית שממש רציתי לכבות אותו באמצע.

מבחינתי סדרה טובה אבל לגמרי B TIER ולא מתקרבת למשחקי הכס ושובר שורות, למרות שקצת אני מתבאס מהנטייה של משחקי הכס להרוג דמויות לפני שמיצינו אותם, זה הרגיש לי ככה במיוחד בעונה 4 שהיתה מעולה ואחת הטובות בסדרה אבל זה קצת עיקר מהמשמעות שלהן כשמתו בפתאומיות ובצורה קצת זולה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2014, 14:40

bling כתב:העונה השנייה של TWD היא בין העונות הכי גרועות שראיתי של כל סדרה פחות או יותר, אני לא יודע איך שרדתי את זה, רק בגלל ההבטחה שישתפר בהמשך החזקתי וזה אכן השתפר.
הקו עלילה של 3 עם הכלא והמושל היה אחלה, רק שבאמת יש לא מעט פילר או רגעים של "הרהורים" שכביכול אמורים לתת עומק ולבנות את הדמויות אבל אותי לרוב משעממים רצח, בעונה 4 היה פרק (Still) שכולו סבב סביב 2 דמויות שמסתובבות ביערות ובבתים נטושים ומבלבלות את השכל למשך כל הפרק בלי מילימטר של התקדמות עלילתית שממש רציתי לכבות אותו באמצע.

מבחינתי סדרה טובה אבל לגמרי B TIER ולא מתקרבת למשחקי הכס ושובר שורות, למרות שקצת אני מתבאס מהנטייה של משחקי הכס להרוג דמויות לפני שמיצינו אותם, זה הרגיש לי ככה במיוחד בעונה 4 שהיתה מעולה ואחת הטובות בסדרה אבל זה קצת עיקר מהמשמעות שלהן כשמתו בפתאומיות ובצורה קצת זולה.

כן, בדיוק מה שאני חושב. מדובר בסדרה שסובלת מיתר פרקים ותקציב נמוך, המון הגבלות דרקוניות של AMC שפשוט הורסות אותה. למזלה של BREAKING BAD היא לא הייתה צריכה הרבה כסף אבל גם היא סבלה כי במקור היא הייתה אמורה להתרחשב במרכז ארה"ב אבל ניומקסיקו הייתה זולה יותר אז AMC כפו עליהם להיות שם.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 25 דצמבר 2014, 14:57

Death_119 כתב:כי היא פשוט הסדרה השנייה הכי טובה בטלוויזיה?

קראתי שהם נטשו את התוכנית (או שניל גיימן נטש אותם, לא הבנתי בדיוק) עכשיו רשת STARZ (מפרשים שחורים, ספרטקוס, השדים של דה וינצ'י) עובדת על הסדרה, גיימן מפיק בפועל.
אני באמת לא רואה איך אפשר למשוך סיפור כזה יותר מ-15 פרקים גג. אני מאוד מקווה שיסתפקו בזה ולא יסטו מהעלילה של הספר שאני כל כך אוהב.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 דצמבר 2014, 17:57

זה מדהים לראות פה אנשים מתלוננים על TWD כסדרה מלאת פילרים ומצד שני משבחים את Breaking bad שהצליחה להעביר עונות שלמות (עד החמישית) של 13 פרקים בהם במסגרת כל עונה עשרה עסקו בטיפולים פסיכולוגיים באוהלי טיפי באמצע המדבר או רדיפה אחרי חרקים במעבדה, או בלבולי ביצים אין סופיים של משהו שנשוי לכפילה של ציפי לבני והילד שלו מדבר כאילו הוא הבן הלא נודע של סטאלון.

היי, עליתי על קומדיה חדשה, ציפי לבני וסטאלון :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2014, 18:40

Death_119 כתב:זה מדהים לראות פה אנשים מתלוננים על TWD כסדרה מלאת פילרים ומצד שני משבחים את Breaking bad שהצליחה להעביר עונות שלמות (עד החמישית) של 13 פרקים בהם במסגרת כל עונה עשרה עסקו בטיפולים פסיכולוגיים באוהלי טיפי באמצע המדבר או רדיפה אחרי חרקים במעבדה, או בלבולי ביצים אין סופיים של משהו שנשוי לכפילה של ציפי לבני והילד שלו מדבר כאילו הוא הבן הלא נודע של סטאלון.

BB סדרה שבונה דמויות, TWD מנסה לעשות את זה אבל היא עושה את זה לא טוב. כשהסדרה שלך מבוססת על אפוקליפסת הזומבים זה לא מעניין במיוחד כש6 פרקים ברצף אנשים יושבים בחווה ומטפלים במשהו שיש לו חום. ההבדל בין BB לTWD הוא ההבדל בין BUILD UP לבין למרוח זמן כי יש לנו 16 פרקים למלא.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 25 דצמבר 2014, 20:05

ראיתם את הספיישל של מראה שחורה ? הולי שיט, איזה מיינדפאק. פשוט גאוני, גם בסיפור המסגרת וגם בסיפורים "הקטנים". הפרק מלא ברעיונות שמקומם הוא "בנוירומנסר" ו"הרוח במעטפת" אם היו נכתבים היום. הייתי אומר שיש פה משהו בין אבולוציה של הסייברפאנק לתת ז'אנר חדש לחלוטין. מדע בידיוני במיטבו - מספיק דמיוני ומרוחק כדי לעניין אבל מספיק מעוגן במציאות כדי ליצור הזדהות. פשוט מפחיד. אין עוד סדרה שגרמה לי לשנוא את התלות שלנו בטכנולוגיה ואת הכיוון שהמין האנושי הולך אליו, ואני מאוד שונא את הכיוון הזה.
שתגיע כבר העונה הבאה !

10/10 would get my brain raped again.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 25 דצמבר 2014, 22:26

MGS FREAK כתב:ראיתם את הספיישל של מראה שחורה ? הולי שיט, איזה מיינדפאק. פשוט גאוני, גם בסיפור המסגרת וגם בסיפורים "הקטנים". הפרק מלא ברעיונות שמקומם הוא "בנוירומנסר" ו"הרוח במעטפת" אם היו נכתבים היום. הייתי אומר שיש פה משהו בין אבולוציה של הסייברפאנק לתת ז'אנר חדש לחלוטין. מדע בידיוני במיטבו - מספיק דמיוני ומרוחק כדי לעניין אבל מספיק מעוגן במציאות כדי ליצור הזדהות. פשוט מפחיד. אין עוד סדרה שגרמה לי לשנוא את התלות שלנו בטכנולוגיה ואת הכיוון שהמין האנושי הולך אליו, ואני מאוד שונא את הכיוון הזה.
שתגיע כבר העונה הבאה !

10/10 would get my brain raped again.

פרק גאוני. ממש כאילו נכתב ע"י פיליפ ק. דיק.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 26 דצמבר 2014, 14:29

ראיתי את הפרק האחרון ואני עדיין לא מבין מאיפה בא הראש המחריד של היוצר עם הרעיונות המתקדמים טכנולוגית שמשלבים בהם קצת מתח והרבה אופל, כמה שהטכנולוגיה הזו מזיקה לאנושות, ממש האח הגדול.

הסדרה בכללית די גאונית רק שהפרק האחרון של העונה השנייה לא היה משהו מחריד כל כך לעומת השאר והספיישל חג מולד, אבל זה לא הופך את הסדרה לגרועה רק בגלל פרק אחד.
תמונה
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 26 דצמבר 2014, 15:16

Mandellla כתב:ראיתי את הפרק האחרון ואני עדיין לא מבין מאיפה בא הראש המחריד של היוצר עם הרעיונות המתקדמים טכנולוגית שמשלבים בהם קצת מתח והרבה אופל, כמה שהטכנולוגיה הזו מזיקה לאנושות, ממש האח הגדול.

הסדרה בכללית די גאונית רק שהפרק האחרון של העונה השנייה לא היה משהו מחריד כל כך לעומת השאר והספיישל חג מולד, אבל זה לא הופך את הסדרה לגרועה רק בגלל פרק אחד.

הוא היה יותר סאטירי מאשר נבואי. הוא הראה איך אנשים נסחפים כמו עדר אחרי משהו מטומטמם שמתפשט בצורת מם (MEME) עד למה שקרה בסוף הפרק. הוא הפרק הכי פחות טוב של הסדרה לדעתי, אבל בסדרה כזאת הוא עדיין ניצב גבוה ביחס לתכניות אחרות.

אני מת לראות איזה עוד רעיונות חולניים יהיו בעונה הבאה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 27 דצמבר 2014, 19:04

תמונה
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 27 דצמבר 2014, 23:06

טוב, שיניתי את דעתי, הספיישל של דוקטור הו היה די נחמד למען האמת, לא היה ברמה של הקודם, אבל בכל זאת, די נחמד.
מכל מקום:
ספויילר: הצג
טוב שקלארה נשארה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 דצמבר 2014, 23:23

הקודם היה החלפה של דוקטור, לא פאייר להשוואת.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 27 דצמבר 2014, 23:28

DrKeo כתב:הקודם היה החלפה של דוקטור, לא פאייר להשוואת.

ועדיין, לא אמרתי שהפרק לא היה טוב, אמרתי שהוא אפילו עלה על הציפיות שלי :) אבל כן, קצת קשה להשוות אותו, בייחוד בהתחשב בכך שבדרך כלל ( אם לא תמיד) יש לספיישלים קו עלילה שונה מזה של העונות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 דצמבר 2014, 12:30

ממש נהניתי מהספיישל. דומה לספיישל החמוד עם מאט, שהוא לקח את המשפחה ליער הקסום.
חביב וחמוד ומשעשע. לא דרמתי במיוחד, אבל נחמד...

ספויילר: הצג
הטוויסט בסוף ממש אכזב אותי. קיוויתי שזה שקלרה זקנה, אומר שסוף סוף נקבל קומפניון מוצלח/ת, אבל נשארנו תקועים עם קלרה. היא בהחלט יותר טובה משהיא היתה בחצי העונה הראשונה שלה, אבל היא עדין לא משהו. הקומפניון הכי גרועה, אחרי מרת'ה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 31 דצמבר 2014, 11:49

Death_119 כתב:זה מדהים לראות פה אנשים מתלוננים על TWD כסדרה מלאת פילרים ומצד שני משבחים את Breaking bad שהצליחה להעביר עונות שלמות (עד החמישית) של 13 פרקים בהם במסגרת כל עונה עשרה עסקו בטיפולים פסיכולוגיים באוהלי טיפי באמצע המדבר או רדיפה אחרי חרקים במעבדה, או בלבולי ביצים אין סופיים של משהו שנשוי לכפילה של ציפי לבני והילד שלו מדבר כאילו הוא הבן הלא נודע של סטאלון.

לא יכולתי לרשום את זה יותר טוב!
BB סדרה טובה, אבל כל כך אוברייטד. ממש לא היצירת מופת שעושים ממנה...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 דצמבר 2014, 14:49

אוקיי, אביע את דעתי לגבי מה שהלך פה החודש:

1. ההוביט היה מהנה מאוד, בעיניי... גם אם קצת/מאוד "שבור" - לפחות היה מאוד כיף לראות אותו, לא משעמם, והיו רגעים די מדהימים בתלת מימד :)

2. נארוטו סדרה בעייתית מאוד. הסדרה, כן? המאנגה פשוט מעולה. פשוט בסדרה המצויירת יש כ"כ הרבה פילרים שזה בלתי אפשרי, וצריך לוותר על 80 אחוז מהפרקים כדי להתקדם בעלילה :P
מאוד ממליץ פשוט לקרוא את כל המנגה, היא ממש מצויינת, העולם מאוד מקורי ויחסית מאוד מורכב, יש שם דמיון נהדר ועיצוב מעולה.
גם אחת הסדרות מיינסטרים היחידות שהגיבור, ובעצם כל הדמויות - מתבגרים והופכים מילדים חסרי כל נסיון או כשרון, למבוגרים שהפכו כבר לאגדות. וזה נעשה בצורה די אמינה ועקבית. אחלה מאנגה, בקיצור.
לא סיימתי לקרוא הכל, האמת שיש לי איזה 100 פרקים לקרוא, אבל אין ספק שלא אחזור לעולם לראות את הגירסה המצויירת, אותה הפסקתי עוד כשהם היו ילדים ^_^

3. הסדרה TWD מעולה בעיניי, לפחות החל מאמצע העונה השנייה.
אבל כן, היו נפילות לא מעטות בדרך. חבל, אבל זה מה יש... הרבה אקשן בעונה וחצי האחרונות. אני אישית נהנה ממנה יותר ויותר.

4. הומלנד מעולה אבל פרק הסיום של העונה הנכחית היה מיותר לחלוטין. אני מבין שזה היה סוג של "הומאז'" לשחקן מסויים שמת בתחילת ההפקה של העונה, או משהו כזה (בלי ספוילרים, זה יכול להיות כל אחד!:), אבל זה עדיין היה בזיון ואין לי מושג למה המבקרים אהבו את הפרק.

5. דיברתם על זה שTHE WIRE משודר עכשיו בHBO סוף סוף במסך רחב ובHD?
אם יש כאן מישהו שלא ראה את התכנית:
א. אתם אנשים נחותים
ב. תרשמו לעצמכם - 100 הצלפות + 500 הייל מרי
ג. תעזבו הכל, תתפפטרו, לא משנה מה - פשוט תראו את זה עכשיו
ד. אתם גם קצת חלאות, כי אני, ורוב העולם - צפינו בזה במסך מרובע, באיכות די מחורבנת, ולפחות אצלי - זה גרם למסך הטלויזיה הקודם שלי "לשמור" את הפסים השחורים בצידי המסך (בגלל יחס התמונה) ולקח ל"צל" הזה שנתיים להעלם.

6. ברייקינג באד לא אוברייטר בכלל. היא סדרה מאוד מציאותית, ברובה, המשחק מעולה, הליהוק גם כן, עריכה אולי הטובה בטלויזיה, היא עקבית מאוד (כמעט כל פרק על גבול ה"מדהים"), מותחת, חכמה עד מבריקה, מפתיעה לפעמים...
הבעייה איתה, שקצת קשה לצפות בה יותר מפעם אחת. דבר שאני לא יכול להגיד על יצירות מופת אחרות בטלויזיה, כמו הסמויה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 דצמבר 2014, 16:23

בדיוק השבוע ראיתי את השני הפרקים האחרונים של שובר שורות ברצף וממש נהנתי אז אני חולק עליך :)

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 8 אורחים