המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
MGS FREAK כתב:לדעתי זה באמת אחלה סרט אבל אני מסכים שהבעיות הרציניות הן הפייסינג בחצי הראשון של הסרט (ניסיון מאולץ להראות כמה שיותר מהיקום) ודמויות שרובן פשוט יבשות (להכלאה של מלפפון ים ואוברי פלאזה תהיה יותר כריזמה מהדמות הראשית). גם כל הפן האישי בסיפור והאויב הראשי הרגישו לי די צולעים ולא ממש במקום, כך גם הדמות ההזויה של פורסט וויטאקר (שלהגנתו מסתבר שזו דמות קיימת מאחת הסדרות המצויירות אז כנראה שהייתה לו פה מגבלה אומנותית).
למרות הכל החלק שהתרחש על הכוכב האחרון היה ממש טוב, היה מגניב לראות אשכרה סרט מלחמה ביקום של מלחמת הכוכבים. והופעת האורח שלספויילר: הצג
DrKeo כתב:מה יעשו בפרק 8? אני מקווה שלא מה שעשו ברוג 1.
Nucleus_Dawn כתב:Rogue 1 אחלה סרט. ממש כיפי. אני חושב שאם הוא לא היה מלחמת הכוכבים, היו כמה דברים שהיו ממש מפריעים לי, אבל בגלל שאני ממש אוהב מלחמת הכוכבים, לא ממש אכפת לי מהם. נניח, מערכות יחסים התפתחו ממש מהר ובצורה שהרגישה לא טבעית, כמו שנדב אמר יש קצת בעיות פייסינג בחצי הראשון.
כמו שאמרתי, לא נורא. ויזואלית, הוא ממש נהדר. כנראה סרט מלחמת הכוכבים הכי אפל שיצא. אני חושב שזו פעם ראשונה שהמלחמה בסרטים נראית קצת איומה וכואבת ופחות "הוו! לייזרים בחלל!!! יאי!!!". אהבתי גם את זה שהרחיבו את היקום הקאנוני קצת והראו לנו קצת כמה נוראית היתה האימפריה בשיא כוחה ולאיזה תהום של ייאוש היא הביאה את המרד שסוכנים שלו עשו דברים נוראים למדי. גם הראו לנו את הצד הקיצוני והפסיכופטי של המרד וזה היה מגניב. הראו לנו מקרוב (בפעם הראשונה, בעצם) איך נראים פני כוכב שנפגע על ידי כוכב המוות.
מאוד נהניתי, בקיצור. אני מקווה שסרטי הצד הבאים יהיו לפחות באותה הרמה.
DrKeo כתב:אני מסכים עם כל מה שאמרת ובאמת שנהנתי מחלקים (ביחוד מה שכתבת בספויילר, הסצנה הכי מהנה בסרט אפילו שהיא הייתה בוקקה של fan service) אבל לא ברור לי איך אנשים יכולים להשפך על הסרט הזה ולבקר את פרק 7. נכון, פרק 7 היה מאוד safe וחזר קצת יותר מדי על themes קיימים בסדרה אבל מדובר בסרט שפשוט עשוי טוב עם דמויות שישר מצמידות אותך למסך ונבל מצויין. ברוג 1 הדמויות פשוט לא טובות חוץ מאשר הדרוייד וזוג האסייתים (ודוגרי הבחור עם המכונת יריה על הגב היה די חסר אישיות, פשוט היה לו back and forth נחמד עם דוני יין), פורסט וויטקר משחק בצורה פשוט הזויה לגמרי ואני לא בטוח שזה באשמת הדמות המצויירת ממתקפת המשובטים (מישהו ראה את הסדרה ויכול להעיד על הדמות? אגב, היא חוזרת ב"מורדים" ופורסט וויטקר הולך לדובב אותה) והעריכה בחצי הראשון הייתה פשוט בלגן גמור. הדבר הכי לא ברור לי הוא הדמויות CGI, אתם יודעים על אילו דמויות אני מדבר, הן היו עשויות כל כך רע ביחס למה שאפשר לעשות היום (נניח טוני סטארק הצעיר במלחמת האזרחים או פורד הצעיר בווסטוורלד) שלא ברור לי למה לא צלמו אותן יותר מרחוק ובצורה פחות ברורה בכדי לשמר את האשליה.
swym כתב:אני לא משתפך על הסרט הזה, אבל מצד שני זו הפעם הראשונה מאז... מאז אי פעם בעצם ... שיש סרט מלחמת הכוכבים שהדמויות בו לא מרגישות מטופשות להחריד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים