נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

MGS FREAK
Veteran

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי MGS FREAK » 23 דצמבר 2016, 11:30

ג'יימס פרנקו ודני מקבראייד ? מי משחק את החייזר, סת' רוגן ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 דצמבר 2016, 11:39

מייקל שרה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 דצמבר 2016, 12:19

מחר בערב אלך לראות את rogue 1 סוף סוף.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 23 דצמבר 2016, 22:46

רוג אחת סרט נחמד. לא משהו שאנשים יזכרו שנים מהיום, אבל כסרט המתנה הוא עושה את העבודה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2016, 20:13

הניחושים של מה שאומר המשחק alien covenent היו מוטעים ובסוף הטריילר מגיע מחר אחר הצהרים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2016, 09:51

אוי זה נראה טוב, כמו סוג של נקודת אמצע בין Alien לפרומתאוס.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 דצמבר 2016, 22:50

Rogue 1 אחלה סרט. ממש כיפי. אני חושב שאם הוא לא היה מלחמת הכוכבים, היו כמה דברים שהיו ממש מפריעים לי, אבל בגלל שאני ממש אוהב מלחמת הכוכבים, לא ממש אכפת לי מהם. נניח, מערכות יחסים התפתחו ממש מהר ובצורה שהרגישה לא טבעית, כמו שנדב אמר יש קצת בעיות פייסינג בחצי הראשון.
כמו שאמרתי, לא נורא. ויזואלית, הוא ממש נהדר. כנראה סרט מלחמת הכוכבים הכי אפל שיצא. אני חושב שזו פעם ראשונה שהמלחמה בסרטים נראית קצת איומה וכואבת ופחות "הוו! לייזרים בחלל!!! יאי!!!". אהבתי גם את זה שהרחיבו את היקום הקאנוני קצת והראו לנו קצת כמה נוראית היתה האימפריה בשיא כוחה ולאיזה תהום של ייאוש היא הביאה את המרד שסוכנים שלו עשו דברים נוראים למדי. גם הראו לנו את הצד הקיצוני והפסיכופטי של המרד וזה היה מגניב. הראו לנו מקרוב (בפעם הראשונה, בעצם) איך נראים פני כוכב שנפגע על ידי כוכב המוות.

מאוד נהניתי, בקיצור. אני מקווה שסרטי הצד הבאים יהיו לפחות באותה הרמה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2016, 23:50

האינטרנט נמס מהסרט הזה ואני פשוט לא מבין למה. הדמויות הראשיות חסרות כל כימיה, הדמות הראשית היא אדם זועף וריק מתוכן, כל החצי הראשון סובל מבעיות פייסינג הזויות כמו קפיצה מכוכב לכוכב כל 3 דקות ועוד שלל בעיות שונות. בעצם הסיבה היחידה שאני חושב שאנשים נמסים מהסרט הזה כל כך היא הכמות המטורפת של fan fare שיש בו, הזריקת נוסטלגיה המטורפת לפרק 4. היו שם כמה דמויות מעולות, היו שם כמה סצנות מצויינות אבל הסרט ככלל מרגיש כמו סוג של קלאסטרפאק שחובר יחדיו על ידי עורך ממש מסכן.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 26 דצמבר 2016, 10:39

לדעתי זה באמת אחלה סרט אבל אני מסכים שהבעיות הרציניות הן הפייסינג בחצי הראשון של הסרט (ניסיון מאולץ להראות כמה שיותר מהיקום) ודמויות שרובן פשוט יבשות (להכלאה של מלפפון ים ואוברי פלאזה תהיה יותר כריזמה מהדמות הראשית). גם כל הפן האישי בסיפור והאויב הראשי הרגישו לי די צולעים ולא ממש במקום, כך גם הדמות ההזויה של פורסט וויטאקר (שלהגנתו מסתבר שזו דמות קיימת מאחת הסדרות המצויירות אז כנראה שהייתה לו פה מגבלה אומנותית).

למרות הכל החלק שהתרחש על הכוכב האחרון היה ממש טוב, היה מגניב לראות אשכרה סרט מלחמה ביקום של מלחמת הכוכבים. והופעת האורח של
ספויילר: הצג
דארת ויידר הייתה קצת מיותרת אבל מדהימה, הזכירה לי כמה שהוא מפחיד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 דצמבר 2016, 12:12

MGS FREAK כתב:לדעתי זה באמת אחלה סרט אבל אני מסכים שהבעיות הרציניות הן הפייסינג בחצי הראשון של הסרט (ניסיון מאולץ להראות כמה שיותר מהיקום) ודמויות שרובן פשוט יבשות (להכלאה של מלפפון ים ואוברי פלאזה תהיה יותר כריזמה מהדמות הראשית). גם כל הפן האישי בסיפור והאויב הראשי הרגישו לי די צולעים ולא ממש במקום, כך גם הדמות ההזויה של פורסט וויטאקר (שלהגנתו מסתבר שזו דמות קיימת מאחת הסדרות המצויירות אז כנראה שהייתה לו פה מגבלה אומנותית).

למרות הכל החלק שהתרחש על הכוכב האחרון היה ממש טוב, היה מגניב לראות אשכרה סרט מלחמה ביקום של מלחמת הכוכבים. והופעת האורח של
ספויילר: הצג
דארת ויידר הייתה קצת מיותרת אבל מדהימה, הזכירה לי כמה שהוא מפחיד.

אני מסכים עם כל מה שאמרת ובאמת שנהנתי מחלקים (ביחוד מה שכתבת בספויילר, הסצנה הכי מהנה בסרט אפילו שהיא הייתה בוקקה של fan service) אבל לא ברור לי איך אנשים יכולים להשפך על הסרט הזה ולבקר את פרק 7. נכון, פרק 7 היה מאוד safe וחזר קצת יותר מדי על themes קיימים בסדרה אבל מדובר בסרט שפשוט עשוי טוב עם דמויות שישר מצמידות אותך למסך ונבל מצויין. ברוג 1 הדמויות פשוט לא טובות חוץ מאשר הדרוייד וזוג האסייתים (ודוגרי הבחור עם המכונת יריה על הגב היה די חסר אישיות, פשוט היה לו back and forth נחמד עם דוני יין), פורסט וויטקר משחק בצורה פשוט הזויה לגמרי ואני לא בטוח שזה באשמת הדמות המצויירת ממתקפת המשובטים (מישהו ראה את הסדרה ויכול להעיד על הדמות? אגב, היא חוזרת ב"מורדים" ופורסט וויטקר הולך לדובב אותה) והעריכה בחצי הראשון הייתה פשוט בלגן גמור. הדבר הכי לא ברור לי הוא הדמויות CGI, אתם יודעים על אילו דמויות אני מדבר, הן היו עשויות כל כך רע ביחס למה שאפשר לעשות היום (נניח טוני סטארק הצעיר במלחמת האזרחים או פורד הצעיר בווסטוורלד) שלא ברור לי למה לא צלמו אותן יותר מרחוק ובצורה פחות ברורה בכדי לשמר את האשליה.

מצד שני יש בסרט הזה כמה דברים ממש נהדרים. הכוכב מוות פעם ראשונה מרגיש באמת כמו מכשיר משליט טרור, האמפריה פעם ראשונה באמת מורגשת כגוף מדכא ו... אמפריאלי אני משער? והכי חשוב, מה ש-MGS ציין בספויילר שגם שינה את התפיסה שלי על הדמות. הסרט מרגיש כאילו התסריט שלו היה צריך להתבשל עוד כמה חודשים אבל סך הכל הוא סבבה, פשוט לא ברורה לי ההשתפכות עליו כאילו מדובר בישו הנוצרי שקם לתחיה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 27 דצמבר 2016, 20:20

הנסיכה ליאה מתה, במציאות.

כוסאומו השנה הזאת...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 דצמבר 2016, 23:00

מה יעשו בפרק 8? אני מקווה שלא מה שעשו ברוג 1.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 דצמבר 2016, 23:07

DrKeo כתב:מה יעשו בפרק 8? אני מקווה שלא מה שעשו ברוג 1.

הוא יוצא עוד פחות משנה... הצילומים בטח כבר נגמרו. אולי יוסיפו איזו סצינת מוות עצובה :(

אגב, הם הגיבו על עניין הCGI והם אמרו שזה הרבה יותר מידי קשה ויקר, אז הם לא יעשו את זה הרבה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 דצמבר 2016, 23:31

האמת שלפני דקה קראתי כתבה על זה שלמרות שעדין מצלמים את פרק 8, קארי פישר כנראה סיימה את הצילומים לסרט. אולי ממילא הרגו אותה שם וגם אם לא, אני בטוח שהולך להיות שינוי קל בעריכה :)

בנושא ה-CGI, זה לא צריך להיות יקר או קשה, פשוט צריך להתשמש בזה חכם. רמז, לא קלוזאפ של 30 שניות לפנים של הדמות כאילו מדובר באיש אמיתי.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 28 דצמבר 2016, 13:31

Sunset. LOGAN. 3.3.17

תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 דצמבר 2016, 15:37

מצחיקים, כתבו JOEL עם מלא שגיאות כתיב...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 דצמבר 2016, 16:14

Old man Joel (and Ellie 23)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 28 דצמבר 2016, 23:58

Nucleus_Dawn כתב:Rogue 1 אחלה סרט. ממש כיפי. אני חושב שאם הוא לא היה מלחמת הכוכבים, היו כמה דברים שהיו ממש מפריעים לי, אבל בגלל שאני ממש אוהב מלחמת הכוכבים, לא ממש אכפת לי מהם. נניח, מערכות יחסים התפתחו ממש מהר ובצורה שהרגישה לא טבעית, כמו שנדב אמר יש קצת בעיות פייסינג בחצי הראשון.
כמו שאמרתי, לא נורא. ויזואלית, הוא ממש נהדר. כנראה סרט מלחמת הכוכבים הכי אפל שיצא. אני חושב שזו פעם ראשונה שהמלחמה בסרטים נראית קצת איומה וכואבת ופחות "הוו! לייזרים בחלל!!! יאי!!!". אהבתי גם את זה שהרחיבו את היקום הקאנוני קצת והראו לנו קצת כמה נוראית היתה האימפריה בשיא כוחה ולאיזה תהום של ייאוש היא הביאה את המרד שסוכנים שלו עשו דברים נוראים למדי. גם הראו לנו את הצד הקיצוני והפסיכופטי של המרד וזה היה מגניב. הראו לנו מקרוב (בפעם הראשונה, בעצם) איך נראים פני כוכב שנפגע על ידי כוכב המוות.

מאוד נהניתי, בקיצור. אני מקווה שסרטי הצד הבאים יהיו לפחות באותה הרמה.

ראיתי ואני די מסכים לכל מה שכתבת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 29 דצמבר 2016, 12:34

DrKeo כתב:אני מסכים עם כל מה שאמרת ובאמת שנהנתי מחלקים (ביחוד מה שכתבת בספויילר, הסצנה הכי מהנה בסרט אפילו שהיא הייתה בוקקה של fan service) אבל לא ברור לי איך אנשים יכולים להשפך על הסרט הזה ולבקר את פרק 7. נכון, פרק 7 היה מאוד safe וחזר קצת יותר מדי על themes קיימים בסדרה אבל מדובר בסרט שפשוט עשוי טוב עם דמויות שישר מצמידות אותך למסך ונבל מצויין. ברוג 1 הדמויות פשוט לא טובות חוץ מאשר הדרוייד וזוג האסייתים (ודוגרי הבחור עם המכונת יריה על הגב היה די חסר אישיות, פשוט היה לו back and forth נחמד עם דוני יין), פורסט וויטקר משחק בצורה פשוט הזויה לגמרי ואני לא בטוח שזה באשמת הדמות המצויירת ממתקפת המשובטים (מישהו ראה את הסדרה ויכול להעיד על הדמות? אגב, היא חוזרת ב"מורדים" ופורסט וויטקר הולך לדובב אותה) והעריכה בחצי הראשון הייתה פשוט בלגן גמור. הדבר הכי לא ברור לי הוא הדמויות CGI, אתם יודעים על אילו דמויות אני מדבר, הן היו עשויות כל כך רע ביחס למה שאפשר לעשות היום (נניח טוני סטארק הצעיר במלחמת האזרחים או פורד הצעיר בווסטוורלד) שלא ברור לי למה לא צלמו אותן יותר מרחוק ובצורה פחות ברורה בכדי לשמר את האשליה.

אני לא משתפך על הסרט הזה, אבל מצד שני זו הפעם הראשונה מאז... מאז אי פעם בעצם ... שיש סרט מלחמת הכוכבים שהדמויות בו לא מרגישות מטופשות להחריד. הם הצליחו אפילו לעשות דרואיד מוצלח שלא מרגיש כמו מרצנדייז דבילי לילדים (עדיין comic relief, אבל לראשונה לפחות אחד מוצלח).
זה פשוט הרגיש כמו סרט בוגר יותר מרוב האחרים, ואם נשווה לפרק 7 העדכני יחסית אז פה לפחות לא מדובר באופרת סבון משפחתית והדמות הראשית על כל מגרעותיה היא עדיין לא פלקט-הקרטון שקיבלנו שם. תן לי בכל יום דמות זועפת, אבל כזו שעוברת התפתחות במהלך הסרט עצמו ולא סתם איזו מרי סו.
במקביל, הם מצליחים להראות שגם בצד של ה"טובים" לא מדובר במלאכים טהורים (han shot first מישהו?), ואפילו מספקים להם את הצידוק העלילתי - אז זה כבר עוד פלוס לטובת הסרט.

הסרט בהחלט סובל מבעיות עריכה נוראיות ויותר מידי תזזיתיות בין כוכבים בחצי הראשון, כולל subplots שהיה אפשר להוריד לחלוטין. אבל זה משהו שלאחרונה קורה הרבה (בעיקר ביקום של DC) וגרסת במאי יכולה בתקווה לפתור.
החצי השני בהחלט פיצה על זה לדעתי עם אחד מהמקומות היותר מרהיבים ביקום של סטאר וורס, וקרבות נטולי חרבות אור שלראשונה מצליחים להרגיש כמו קרב אמיתי ולא פיאו פיאו לייזר לייזר אלא כמו שדה לחימה. בהתחשב בזה שמדובר גם בסרט שהסוף שלו ידוע מראש והרוב המוחלט של הדמויות בו לא אמור להופיע שוב בעתיד, אז גם מדובר בהרבה מגבלות עלילתיות שלדעתי הצליחו לפתור בצורה טובה (פלוס לענות על אחת השאלות היותר מהותיות של יקום סטאר וורס בצורה מספקת לדעתי).
אולי זה בגלל שבאתי אליו בלי ציפיות גדולות (גם כי מדובר בסרט "צדדי" וגם כי סטאר וורס לימד אותי לא לצפות לכלום) אבל בסך הכל הוא הצדיק את מחיר הכרטיס.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 29 דצמבר 2016, 16:03

swym כתב:אני לא משתפך על הסרט הזה, אבל מצד שני זו הפעם הראשונה מאז... מאז אי פעם בעצם ... שיש סרט מלחמת הכוכבים שהדמויות בו לא מרגישות מטופשות להחריד.

איזה דמות מטופשת להחריד היתה באימפריה מכה שנית? או ב-episode 3? או ב-force awakens?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 02 ינואר 2017, 10:34

אם כבר חולה בבית, לפחות יש שרלוק...

IMG_20170102_102955.jpg
IMG_20170102_102955.jpg (3.59 MiB) נצפה 9398 פעמים
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ינואר 2017, 09:49

"חולה״.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 03 ינואר 2017, 10:21

DrKeo כתב:"חולה״.

מנייקים, כל היחידה הזאת מנייקים....
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ינואר 2017, 11:26

ראיתי אתמול את פרומתאוס שוב. זאת הפעם השניה שאני רואה את הסרט, פעם ראשונה שאני מגיע אליו בראש נקי ולא בציפיה לקבל סרט Alien שבו יצור צד חבורה של אנשים. הסרט פשוט מדהים, ממש מדהים. יש בו רגעים שאני ממש לא אוהב כמו הסצנה עם התולעים שבה זוג מדענים גם מתנהגים בצורה כי לא מדעית בעולם וגם הופכים את האישיות שלהם ב-180 מעלות (מלברוח מהספינה מפחד כי הם לא רוצים להתעסק עם חייזרים ללנסות ללטף ולשחק עם תולעת חייזרית, WTF?) או הטפשות של לעשות את וויילנד כגיא פירס באיפור במקום לקחת שחקן מבוגר (מה המטרה של זה? לא רואים אותו צעיר פעם אחת בכל הסרט וגם אם היו רואים כבר עדיף לקחת שחקן מבוגר) אבל בכלליות הסרט ממש טוב. הדמויות כתובות טוב, ויזואלית הוא מדהים והאוירה מצויינת. ממש נהנתי ממנו בפעם השניה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 ינואר 2017, 12:02

אני אצפה בו שוב לפני ההמשך...

בינתיים, סיימתי את העונה הראשונה של "האיש בטירה הגבוהה" או איך שלא קוראים לזה בעברית. סדרה מומלצת בהחלט, והעונה השנייה שהתחלנו לראות אתמול מתחילה חזק מאוד, ואומרים שכל העונה הזו פשוט מצויינת.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד