Nucleus_Dawn כתב:אחרי כמה שעות משחק, כבר קניתי את סוניק אולסטארס ואני נהנה ממנו מאוד.
אף פעם לא התחברתי למשחקי קארטיג וגם משחקי המירוץ שאהבתי נדירים. המשחק הזה פשוט כיף טהור.
מומלץ בחום. המבצע עליו בסטים נגמר מחר, אז כדאי לקנות במחיר של 7.5 דולר (75% הנחה... לא בטוח שיהיה ביותר זו, גם בסייל הקרב).
Kazz כתב:מבצעי הקיץ בסטים החלו.
omerkot כתב:המינוס 75% בתמונה מתייחס לכמות המשקל שהיו צריכים לקצץ מהתמונה המקורית של ניוול כדי להצליח לדחוף את הראש שלו במקום ישו?
Kazz כתב:מעניין. אמזון עושים price match לכל מבצע בסטים ושמים עוד 15% הנחה. את גאנסלינגר למשל אפשר לקנות ב10.04$ בסטים, ובאמזון לאחר האקסטרה הנחה הוא עולה $8.53
מסתמן שמדובר רק על משחקי הדיילי דיל.
Kazz כתב:מעניין. אמזון עושים price match לכל מבצע בסטים ושמים עוד 15% הנחה. את גאנסלינגר למשל אפשר לקנות ב10.04$ בסטים, ובאמזון לאחר האקסטרה הנחה הוא עולה $8.53
מסתמן שמדובר רק על משחקי הדיילי דיל.
Klayman כתב:כל סיפור הקלפים האלה בסטים לא ידידותי למשתמש, וסתם מציק. לא אהבתי במיוחד.
Kazz כתב:מה אתם נותנים לו? תמכרו את זה במרקט. אומנים רוב הקלפים נמכרים בסנטים, יש כבר הרבה משחקים עם קלפים ואם יש לכם אותם אז הסכום מצטבר למשהו שכבר תוכלו לקנות בעזרתו עוד משחק קטן בהנחה.
מי שלא השתמש בפרומו של אמזון יכול לקנות את TR עכשיו ב10.6$.
swiss-the-engine כתב:יש לי כרטיס שקיבלתי אחרי שקניתי את FTL... תסביר לי איך ואני אביא לך אותו.
Klayman כתב:
משהו שדפוק בשיטה הזאת של הקלפים, זה שלא מקבלים קלפים רטרואקטיבית... אני לא מתכוון להתחיל מחדש את היטמן (או כל משחק אחר) כדי לקבל את הקלפים שלו..
ואולי אני לא אוהב את השיטה, אבל אני קצת רכושני בשטויות האלה.. מודה..
Kazz כתב:מה אתם נותנים לו? תמכרו את זה במרקט. אומנים רוב הקלפים נמכרים בסנטים, יש כבר הרבה משחקים עם קלפים ואם יש לכם אותם אז הסכום מצטבר למשהו שכבר תוכלו לקנות בעזרתו עוד משחק קטן בהנחה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 16 אורחים