נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2013, 08:11

Death_119 כתב:משעשע. ולחשוב שבסדרה פיטר באייליש התלונן שהוא ספר ויש פחות מ-200 חרבות ואין אלף. פה לא נראה לי שהוא היה מתלונן.

ונראה לי שכל החדר כס הזה לא Children safe, משהו יכול להוציא לעצמו עין ככה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 יולי 2013, 01:19

DrKeo כתב:ונראה לי שכל החדר כס הזה לא Children safe, משהו יכול להוציא לעצמו עין ככה.

זה חלק מהקטע. אאיגון יצר אותו כדי שלא יהיה נוח לשבת עליו ונאמר בספר לא פעם שאאריז חתך את עצמו על הכס. לא ראיתי את הקישור בIGN, אך איך יודעים שזה מה שמרטין התכוון? הרי, זה לא שיש תמונות בספרים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2013, 23:32

""It's a throne made by blacksmiths hammering together half-melted, broken, twisted swords, wrenched from the hands of dead men or yielded up by defeated foe."
"The HBO throne has become iconic. And well it might. It's a terrific design, and it has served the show very well...everyone knows it. I love it. I have all those replicas right here, sitting on my shelves.And yet, and yet... it's still not right. It's not the Iron Throne I see when I'm working on (the forthcoming sixth Game of Thrones novel) The Winds of Winter. It's not the Iron Throne I want my readers to see. The way the throne is described in the books... HUGE, hulking, black and twisted, with the steep iron stairs in front, the high seat from which the king looks DOWN on everyone in the court... my throne is a hunched beast looming over the throne room, ugly and asymmetric...

The HBO throne is none of those things."

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 יולי 2013, 03:29

מסתבר שמרתון של קומיוניטי זה רעיון טוב. מי ידע?
ראיתי 18 פרקים, ביומיים האחרונים. סדרה נהדרת, שבעבר ראיתי רק בפרק פה, פרק שם.
די מדהים כמה פספסתי בנוגע לכל דמות, בכך שלא ראיתי את הפרקים ברצף. ידעתי שהסדרה נורא מצחיקה, אבל לא הערכתי נכון כמה שהיא טובה בלחבר את הצופה לדמויות ולקשתות עלילה שנמשכות יותר מפרק אחד/בדיחה חוזרת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 14 יולי 2013, 19:43

Nucleus_Dawn כתב:מסתבר שמרתון של קומיוניטי זה רעיון טוב. מי ידע?
די מדהים כמה פספסתי בנוגע לכל דמות, בכך שלא ראיתי את הפרקים ברצף. ידעתי שהסדרה נורא מצחיקה, אבל לא הערכתי נכון כמה שהיא טובה בלחבר את הצופה לדמויות ולקשתות עלילה שנמשכות יותר מפרק אחד/בדיחה חוזרת.

אתה גורם :roll: לסדרה להישמע יותר מדי עמוקה...
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 יולי 2013, 13:23

infected aviad כתב:אתה גורם :roll: לסדרה להישמע יותר מדי עמוקה...

אני לא חושב שהיא עמוקה במיוחד. פשוט עשויה ממש ממש טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 יולי 2013, 14:26

infected aviad כתב:אתה גורם :roll: לסדרה להישמע יותר מדי עמוקה...

הוא אפילו יותר עמוקה מזה. זו סדרה שבאמת צריך לראות ברצף בשביל להתחיל לקלוט את הקישורים בין הפרקים ולהבין כמה היא גאונית, אבל יותר מזה צריך גם להגיע עם המון רקע כללי בשביל להבין את כמויות הרפרנסים שנזרקים שם לכל מוצר תרבות בידור פופולארי יותר ופחות.
זו by far הקומדיה הכי טובה בטלוויזיה.

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 15 יולי 2013, 00:21

בטח, גם אני מת עךיה, פ
שוט התיאור.. :lol:
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 יולי 2013, 17:34

infected aviad כתב:בטח, גם אני מת עךיה, פ
שוט התיאור.. :lol:

לא אמרתי שהיא עמוקה.
רק תיארתי למה היא מוצלחת, לדעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 יולי 2013, 17:57

Nucleus_Dawn כתב:מסתבר שמרתון של קומיוניטי זה רעיון טוב. מי ידע?

אני גססתי אחרי עשרה פרקים בעונה הראשונה, כל כך השתעממתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 14 יולי 2013, 21:36

Death_119 כתב:אני גססתי אחרי עשרה פרקים בעונה הראשונה, כל כך השתעממתי.

:lol: רק מראה כמה הסדרה טובה
תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יולי 2013, 07:07

swym כתב:הוא אפילו יותר עמוקה מזה. זו סדרה שבאמת צריך לראות ברצף בשביל להתחיל לקלוט את הקישורים בין הפרקים ולהבין כמה היא גאונית, אבל יותר מזה צריך גם להגיע עם המון רקע כללי בשביל להבין את כמויות הרפרנסים שנזרקים שם לכל מוצר תרבות בידור פופולארי יותר ופחות.
זו by far הקומדיה הכי טובה בטלוויזיה.

אני משער שאתה מדבר על העונה הראשונה, אולי חלק מהשניה. השלישית והרביעית הן ממש תת רמה חוץ מאשר הפרק עם הקוביה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 יולי 2013, 15:40

DrKeo כתב:אני משער שאתה מדבר על העונה הראשונה, אולי חלק מהשניה. השלישית והרביעית הן ממש תת רמה חוץ מאשר הפרק עם הקוביה.

להיפך: לעונה הראשונה לקח חצי עונה לפחות רק להתחיל להתרומם, ורק כשיצאו מהקטע הזה של סדרה שבנויה מסביב לג'ף בערך באמצע העונה הם סוף סוף העלו הילוך. הסדרה היתה בשיא דווקא בעונה השניה וגם בשלישית שלה - עונה שניפקה כמה מהפרקים הכי טובים כולל הפרק הדוקומנטרי, הפרק של ערוץ ההיסטוריה, הפארודיה על Glee (כמה אקטואלי) וכמובן שהפרק עם משחק הוידאו של אבא של פירס.

אבל אפילו בעונה הרביעית שלה (שבה כבר רואים את ההשפעה של העזיבה של דן הרמון) עדיין פרק בינוני של קומיוניטי מתעלה על רוב מה שיש בטלוויזיה. וכשמגיעים מידי פעם פרקים טובים (כמו פרק ההתחלפות שביים ג'ים ראש, או פרק החבובות) אז זה בכלל תענוג אדיר. זו סידרה שכל פרק שני-שלישי שלה פורץ גבולות חדשים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יולי 2013, 00:36

swym כתב:להיפך: לעונה הראשונה לקח חצי עונה לפחות רק להתחיל להתרומם, ורק כשיצאו מהקטע הזה של סדרה שבנויה מסביב לג'ף בערך באמצע העונה הם סוף סוף העלו הילוך. הסדרה היתה בשיא דווקא בעונה השניה וגם בשלישית שלה - עונה שניפקה כמה מהפרקים הכי טובים כולל הפרק הדוקומנטרי, הפרק של ערוץ ההיסטוריה, הפארודיה על Glee (כמה אקטואלי) וכמובן שהפרק עם משחק הוידאו של אבא של פירס.

אבל אפילו בעונה הרביעית שלה (שבה כבר רואים את ההשפעה של העזיבה של דן הרמון) עדיין פרק בינוני של קומיוניטי מתעלה על רוב מה שיש בטלוויזיה. וכשמגיעים מידי פעם פרקים טובים (כמו פרק ההתחלפות שביים ג'ים ראש, או פרק החבובות) אז זה בכלל תענוג אדיר. זו סידרה שכל פרק שני-שלישי שלה פורץ גבולות חדשים.

קומיוניטי לא פרצה גבול מאז הפרק עם הקוביה, הסדרה דרדרה לעיסה לא מצחיקה בשום צורה (אולי קטע מצחיק פעם בשלושה או ארבעה פרקים) באמצע העונה השלישית והיא כבר הגיע למצב שהיוצרים חושבים שאם לא יעשו "שטיק" כמו דוקומנטרי לכל פרק אז אין לפרק הזה זכות קיום מה שבדיוק הרס את הסדרה. בעונה הרביעית נהנתי אך ורק מהפרק חג מולד עם אלכס מהתפוז המכאני והפרק חבובות בעונה הרביעית גרם לי להפסיק לצפות באמצע ופשוט לדלג עליו אחרי 10 דקות, מזעזע! לא הייתי שם אותה בטופ 5 קומדיות, אולי לא אפילו בטופ 10. היא הייתה מדהימה בהתחלה ורק חיכיתי לכל פרק שיגיע אבל בשנתיים האחרונות היא פשוט משעממת ולא מצחיקה. לפעמים יש שטיק מגניב שנמאס מאוד מהר ולא באמת מצחיק אבל הוא בהחלט שטיק מגניב. קומיוניטי הפכה ללעוסה וממעריץ מטורף של הסדרה לפני שנתיים הפכתי ל"צופה ומשתעמם רוב הזמן כי אולי מתישהו היא תחזור לרמה של פעם".

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 יולי 2013, 03:37

DrKeo כתב:קומיוניטי לא פרצה גבול מאז הפרק עם הקוביה, הסדרה דרדרה לעיסה לא מצחיקה בשום צורה (אולי קטע מצחיק פעם בשלושה או ארבעה פרקים) באמצע העונה השלישית והיא כבר הגיע למצב שהיוצרים חושבים שאם לא יעשו "שטיק" כמו דוקומנטרי לכל פרק אז אין לפרק הזה זכות קיום מה שבדיוק הרס את הסדרה. בעונה הרביעית נהנתי אך ורק מהפרק חג מולד עם אלכס מהתפוז המכאני והפרק חבובות בעונה הרביעית גרם לי להפסיק לצפות באמצע ופשוט לדלג עליו אחרי 10 דקות, מזעזע! לא הייתי שם אותה בטופ 5 קומדיות, אולי לא אפילו בטופ 10. היא הייתה מדהימה בהתחלה ורק חיכיתי לכל פרק שיגיע אבל בשנתיים האחרונות היא פשוט משעממת ולא מצחיקה. לפעמים יש שטיק מגניב שנמאס מאוד מהר ולא באמת מצחיק אבל הוא בהחלט שטיק מגניב. קומיוניטי הפכה ללעוסה וממעריץ מטורף של הסדרה לפני שנתיים הפכתי ל"צופה ומשתעמם רוב הזמן כי אולי מתישהו היא תחזור לרמה של פעם".

אז כנראה שזה מקרה של תאגיד ענק שרוצה להוריד סדרה, צודק ומעריצים שזועקים ל5 עונות וסרט, צודקים קצת פחות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יולי 2013, 20:11

Nucleus_Dawn כתב:
אז כנראה שזה מקרה של תאגיד ענק שרוצה להוריד סדרה, צודק ומעריצים שזועקים ל5 עונות וסרט, צודקים קצת פחות.

הסדרה נרקבה מבפנים בשנתיים האחרונת, רק הבלגן שהיה בין צ׳אבי צ׳ייס להפקה ובין דן הרמון לסוני היו מספיק בשביל להבין שמשהו רקוב בתוך ההפקה הזאת. אני בנתיים היחיד מהחברים שלי ששרד את עונה 4 וכולנו נפלנו מהסדרה בשתי עונות הראשונות וגם הסיבה היחידה ששרדתי זה הציצים של אנני.כשאתה צוחק שלוש פעמים בעונה שלמה אז משהו ממש רע בהפקה וזה מצופה קבוע של פקח חלל זמן.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 יולי 2013, 22:25

בצורה מאוד מפתיעה AXN הצליחו להנפיק פנינה בדמות הסדרה חניבעל, סדרה מצוינת שתופסת באמת תאוצה החל מפרק 6 (שם כבר אי אפשר לעזוב אותה). מומלץ בחום לכל מי שמחפש סדרת דרמה פסיכולוגית עם קמצוץ של אימה. ובכלל לכל מעריצי שתיקת הכבשים וSeven. מומלץ.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יולי 2013, 22:41

Death_119 כתב:בצורה מאוד מפתיעה AXN הצליחו להנפיק פנינה בדמות הסדרה חניבעל, סדרה מצוינת שתופסת באמת תאוצה החל מפרק 6 (שם כבר אי אפשר לעזוב אותה). מומלץ בחום לכל מי שמחפש סדרת דרמה פסיכולוגית עם קמצוץ של אימה. ובכלל לכל מעריצי שתיקת הכבשים וSeven. מומלץ.

רק התחלתי אותה אבל היא סדרה באמת מעולה. היא של NBC אגב :)

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 16 יולי 2013, 00:50

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 16 יולי 2013, 01:23

יאיייייי

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 יולי 2013, 18:33

DrKeo כתב:רק התחלתי אותה אבל היא סדרה באמת מעולה. היא של NBC אגב :)

אכן, למרות שהיא הייתה סבירה עד פרק 6 שם היא באמת התחילה להיות מעניינת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יולי 2013, 01:52

פאאאקקקק זה רשמי. טרילוגית בטמן חדשה, איש הפלדה 2 יצא ב2015 ויופיע בו בטמן (שוב בבימוי זק שניידר, שוב בכתיבת דיוויד גוייר, שוב בהפקת כריסטופר נאולן), הפלאש יוצא ב2016 וליגת הצדק 2017. אושר :)
תמונה רשמית:
תמונה

אגב, כל החדשה הזאת הייתה שמועה אבל אז WB הכריזו על איש הפלדה 2 ב2015 עם בטמן בו ושזה הזינוק שלהם לעולם DC בקולנוע, הפלאש ב2016 וJLA ב2017 זה עדין בגדר שמועה.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 21 יולי 2013, 02:08

המלצות לסדרות קומיות בנות 20 דקות משהו?
אויש אני מתגעגע לצפייה בפרקים חדשים של הפמלייה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 21 יולי 2013, 09:17

Fanta כתב:המלצות לסדרות קומיות בנות 20 דקות משהו?
אויש אני מתגעגע לצפייה בפרקים חדשים של הפמלייה

מאיזה סגנון? אני אוהב מאד את משפחה מודרנית
תמונה

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 21 יולי 2013, 10:35

DrKeo כתב:פאאאקקקק זה רשמי. טרילוגית בטמן חדשה, איש הפלדה 2 יצא ב2015 ויופיע בו בטמן (שוב בבימוי זק שניידר, שוב בכתיבת דיוויד גוייר, שוב בהפקת כריסטופר נאולן), הפלאש יוצא ב2016 וליגת הצדק 2017. אושר :)
תמונה רשמית:
תמונה

אגב, כל החדשה הזאת הייתה שמועה אבל אז WB הכריזו על איש הפלדה 2 ב2015 עם בטמן בו ושזה הזינוק שלהם לעולם DC בקולנוע, הפלאש ב2016 וJLA ב2017 זה עדין בגדר שמועה.

אה, כחומר בסוף רין באטמן חדש? כמו שצריך בתכלס... פורסם גפ מי ישחק אותו?
תמונה

תמונה

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים