חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2020, 19:42

אני חושב שהטיעון של קאז הוא שהיו אינסוף רימאסטרים לאורך השנים, גם למשחקים שלאף אחד לא היה אכפת מהם, אז מה הביג דיל. הבעיה היא שהמשחק הזה הוא בערך הסינגל הראשון של קרייטק מאז רייז ב2013 כך שאם הם מצפים שהוא יחזיק את הראש שלהם מעל המים, כנראה שזה לא יקרה אלה אם באמת יהיה מדובר במפלצת טכנית.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 18 אפריל 2020, 21:49

Halo Reach, Bioshock, Bulletstorm, Far Cry 3, Gears of War...
גם משחקי יריות מקבלים רימאסטרים על ימין ועל שמאל.

היה נחמד אם הם היו עושים את האקסטרה מייל ומוציאים חבילה של כל הטרילוגיה, אבל גם רימסאטר של המשחק הראשון + וורהד זה מוצדק לא פחות ולא יותר משלל הרימאסטרים שגם ככה מתגלגלים פה על ימין ועל שמאל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אפריל 2020, 19:02

אז ג׳ייסון שרייר שעזב את קוטאקו עובר ל... בלומברג!

אחלה של שחקן חיזוק שבעיקר מתמחה בלכתוב על הצד העסקי והתרבותי של התעשייה ופחות בכתיבה מסורתית של ביקורות ו previews ולכן מתאים להם כמו כפפה ליד. מנגד עבור ג׳ייסון אני בטוח שמדובר באחלה שדרוג גם לקורות החיים וגם למשכורת :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אפריל 2020, 20:32

bling כתב:אז ג׳ייסון שרייר שעזב את קוטאקו עובר ל... בלומברג!

אחלה של שחקן חיזוק שבעיקר מתמחה בלכתוב על הצד העסקי והתרבותי של התעשייה ופחות בכתיבה מסורתית של ביקורות ו previews ולכן מתאים להם כמו כפפה ליד. מנגד עבור ג׳ייסון אני בטוח שמדובר באחלה שדרוג גם לקורות החיים וגם למשכורת :)

טוב, נולדה לו ילדה, הוא לא יכול לחיות משכר של עובד קוטאקו :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 26 אפריל 2020, 20:53

די נו,זה חייב להיות Perfect Dark :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 26 אפריל 2020, 21:25

יש מצב ש-TLOU2 דלף איכשהו,או לפחות איזשהו בילד מהפיתוח,כי כרגע הרבה אנשים מ-ERA מתחרטים עד עמקי נשמתם שהם צפו בסרטון מודלף מהמשחק שדופק ספויילר רציני ומאסיבי מאוד,שכנראה ימצא את עצמו מהר מאוד ביוטיוב. חשוב לציין שזו לא הפעם הראשונה שמשהו מהמשחק דולף,לאחרונה צף גם איזה סרטון גיימפלי ממנו שהיה כמעט בוודאות מבילד לא בשל של המשחק כי הוא לא היה מאוד מרשים,וגם הוא היה מספיילר קצת. בקיצור, הישמרו לכם לנפשותיכם :shock:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 אפריל 2020, 21:52

תודה על האזהרה!! איזה אנשים קקות :( אשמור כמה שאצליח... כל כך מקווה שלא יהרסו לי, זה בטוח משחק עם ספוילרים רציניים שאפשר לסכם ב-2-3 מלים שיחרבנו את החוויה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אפריל 2020, 23:43

Uncle Pey'j כתב:די נו,זה חייב להיות Perfect Dark :)

מצד אחד, חבל שהיוזמה לא עובדים על משהו חדש לגמרי. מצד שני, פאקינג שיט, PD חוזר!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אפריל 2020, 02:05

הם גם שכרו את שירותיה של איזו אנימטורית בכירה מנוטי דוג, אני עדיין עומד מאחורי זה שיהיה מגוף שלישי :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אפריל 2020, 03:14

בבקשה לא גוף שלישי, בבקשה. למה לאנוס פרנצ'ייז קיים למשהו לא קשור כמו גוף שלישי, שיעשו כבר IP חדש אם כך.

אגב, חצי מהחברה הזאת מבוססת על קריסטל דינאמיקס, נוטידוג, אינסומניאק ורוקסטאר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אפריל 2020, 09:05

וואו איזה באסה עם הדליפה של TLOU2. ככה זה כשאתה מורח ומורח בסוף קורית איזו תקלה. אני ממש אתעצבן אם איכשהו הספוילר המדובר יידחף לי איפשהו, אני מתכוון לא לקרוא טוקבקים באתרי גיימינג עד היציאה, בטח לא לקרוא תגובות ביוטיוב. יופי נוטי דוג כל הכבוד.
---
מסקרן מאוד יהיה לראות את הריבוט של פרפקט דארק.

מפתחת חדשה ומלאת הייפ מנסה להכנס לנעליים מאוד גדולות ולהחיות מחדש מותג אגדי. מקווה מאוד שילך להם.

ולאסקין אם אתה רומז לקשר בין האנימטורית לגוף שלישי אז לטעמי אין קשר, זה לא שבגוף ראשון חסרות אנימציות מרשימות לעשות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 אפריל 2020, 09:16

אני יודע שזה מוזר, אבל איכשהו מעבר השם perfect dark, לא שמעתי על המשחק הזה כלום עד לא מזמן (אני מתכוון על הישן). בכל מקרה ראיתי קצת let's play ביוטיוב וזה נראה משחק מאוד שאפתני נכון לתקופתו.

אני אישית ממש לא נגד לשנות מגוף ראשון לגוף שלישי, בעיקר לא אם זה יעשה כמו שצריך. גם Fallout היה פעם איזומטרי, אז מה? :D
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אפריל 2020, 09:28

לא רומז לקשר בגלל זה, רק שההערכה שלי היא שזה מה שיעשו.
בטח ישלבו משהו ממבט ראשון אבל אם אני צריך לנחש סתם ככה אז נראה לי שזה מה שיקרה.
יותר קל להתחבר לדמות שאתה רואה אותה כל הזמן, את הבעות הפנים שלה, גם בזמן גיימפליי, במיוחד במשחקים סינמטיים... יש כמובן משחקים שהצליחו לעשות את זה בגוף ראשון אבל ברוב משחקי הגוף הראשון הדמות שלך היא הכי פחות מעניינת, ולדעתי זה יהיה להם חשוב מאוד ליצור עוד דמות אייקונית ולהחזיר אותה לתודעה של גיימרים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אפריל 2020, 11:56

Klayman כתב:אני יודע שזה מוזר, אבל איכשהו מעבר השם perfect dark, לא שמעתי על המשחק הזה כלום עד לא מזמן (אני מתכוון על הישן). בכל מקרה ראיתי קצת let's play ביוטיוב וזה נראה משחק מאוד שאפתני נכון לתקופתו.

אני אישית ממש לא נגד לשנות מגוף ראשון לגוף שלישי, בעיקר לא אם זה יעשה כמו שצריך. גם Fallout היה פעם איזומטרי, אז מה? :D

PD היה טרוף טוטאלי ב-2000. הקלטת שלו הייתה בנפח כל כך גדול שאני זוכר שהיא הייתה כבדה בטרוף (32MB שלמים!). הוא באמת היה משחק מושלם לאותה תקופה, מינוס ה-FPS המזעזע אבל הייתי רגיל לזה ב-N64. הוא אפילו חייב את החבילת הרחבה של הזיכרון של ה-N64, אחד היחידים, כך ש-RARE יכלו להתפרע עם 9MB זיכרון במקום 4.5MB. אח, חבילות הרחבה של זיכרון, איזו תקופה. רק תחשבו שהיה לפס4 איזה חריץ שדוחפים אליו עוד 8GB, זה כמעט כמו הפרו רק בשנות ה-90 ולא דורש לקנות קונסולה חדשה :)

בכל מקרה, למי שלא מכיר את פרפקט דארק, זה בייסיקלי ג'יימס בונדית (כי זה המשך רוחני לגולדן איי) בעתיד עם קונספירציות Area 51, חייזרים, סייברפאנק, תאגידים מרושעים והמון גאדג'טים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 אפריל 2020, 12:44

אני חייב להודות שהניסיון שלי מהסדרה מסתכם בלשחק ולסיים את PDZ על ה-360 שיש לי פינה חמה אליו כי הוא היה המשחק 360 הראשון שלי,ואני עדיין חושב שיש לו טקסטורות ממש מרשימות אפילו היום,וגם הארט סטייל והעולם די תפסו אותי אפילו שהוא נחשב נפילה ביחס למקור.
כשאני חושב על ריבוט ל-PD,מה שאני באמת רוצה זה אקשן TPS סינמטי מפוצץ סטייל אנצ'רטד (סורי קיאו,אני יודע שזה לא ה-DNA של הסדרה אבל אני לא רואה איך Immersive sim סטייל DE יצליח למכור או להצדיק את מה שנראה כמו השקעה עצומה של MS בפרויקט הזה) כי זה משהו שתמיד היה חסר ל-MS,ואני לא חושב שגירס ממלא את המשבצת הזו,אז PD עם היקום הסייבפאנקי העתידני נשמע מושלם,זה יכול ניצחון אדיר ל-MS אם הם לא יעשו את הטעות ויהפכו את כל הדבר הזה לאיזה live service סטייל SoT.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 27 אפריל 2020, 12:58

לא שיחקתי ב PD אבל לפי התיאור שלו אני ממש לא יתנגד שהוא יהיה דאוס אקס (אפשר להכניס אלמנטים של גוף שלישי), במיוחד בגלל שהאחרון הוכנס לפריז'ר בשביל כל מיני אוונג'רס וכאלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אפריל 2020, 13:01

לא, כל הסימנים מראים על משחק סינגל מושקע... גם אם יהיה מולטי זה לא יהיה הפוקוס. קשה לי להאמין לפחות...
אני גם חושב שהם ירצו איזה אנצ׳רטד כזה, עם סט פיסז מטורפים, גאדג׳טים והתגנבויות, והכל אפשרי לגמרי במבט ראשון אבל אני חושב שיצליחו יותר בגוף שלישי, בזכות החיבור לדמות והעובדה שאין להם ממש משהו כזה ושוטר יש להם עם מספיק לכל הדור הזה עם היילו אינפיניט, שאני ממש מאמין שיהיה מטורף.
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 27 אפריל 2020, 13:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 27 אפריל 2020, 13:03

לא אמרתי שאני חושב שזה יקרה, אבל זה כן היה יכול להיות די מגניב תכלס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אפריל 2020, 13:07

idan כתב:לא אמרתי שאני חושב שזה יקרה, אבל זה כן היה יכול להיות די מגניב תכלס.

כשכתבתי ״לא...״ התכוונתי לאפשרות שפייג׳ העלה, שיהיה סוגשל GAAS או יותר מולטי, ערכתי שיהיה ברור יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אפריל 2020, 17:01

אני לגמרי מסכים שמיקרוסופט צריכה את ״האנצ׳רטד״ שלה, אבל אני לא חושב ש-PD זה הפרנצ׳ייז שצריך להיות הTPS הזה. כלומר יש להם כל כך הרבה ip ואפשר גם, חס וחלילה, לפתח ip חדש לגמרי.

בכל מקרה אני לא אשבר נפשית אם זה יקרה, חיכיתי 13 שנים להמשך אמיתי לHL ואני מחכה 20 שנים להמשך אמיתי לPD ואם המשחק הזה ״יהרוס״ את המורשת אז ניחה, זה לא שpdz לא עשה את זה כבר (סליחה פייג׳ :)). אני מחזיק אצבעות שזה יהיה המשך ״אמיתי״ לPD, בגוף ראשון, עם כל האוירה הביזארית והבלייד-ראנרית; עם מערכת ירי טובה, שלבים שאפשר לשחק שוב ושוב עד שמקבלים בהם מדלית פלטינה, עם גיוון אדיר בין השלבים וסצנות אקשן טובות.

אגב, נכון שPD המקורי לא היה בדיוק בתקופה האנצ׳רטדית של תסרוט מטורף, אבל כן היה בו את הסימנים הראשונים של הדבר הזה (בהשפעת HL1 אני משער). למשל יש שלב על Air Force 1 שבו צריך להציל את הנשיא. כמובן שזה מדרדר לקרב יריות, המטוס בשלב מסויים נפגע ומתחיל לצלול בסצנת אקשן שמסתיימת בצניחה והתרסקות המטוס. כלומר PD מאוד מתאים לתסרוט האנצ׳רטדי. הוא גם כלל כלי רכב, קטעי on rails, התגנבות, אקשן מתוסרט וכו׳.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אפריל 2020, 19:15

The Last of Us 2 מגיע ב 19 ליוני!

GOT קצת פחות מחודש אחרי ב 17 ליולי!

חגיגה :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 27 אפריל 2020, 21:14

הפקק מתחיל להשתחרר, מצוין. זה אומר שהם יהיו כבר בהנחה יפה בזמן ההשקה של הדור הבא :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אפריל 2020, 21:30

יש!!!
הקונספירטור שבי רוצה להעלות את התאוריה שבטח מישהו מנוטי דוג קיבל הוראה להדליף ספוילרים כדי ללחוץ על סוני שיפסיקו עם השטויות של השקה פיזית מסודרת במקביל לדיגיטל, ושיוציאו בהקדם :)
איזה חדשות מעולות, כבר הכנתי את עצמי לסביבות אוקטובר... יופי, יהיה קיץ מעולה לסגור איתו את הPS4.
ממש עשית לי את היום בלינג :D
מקווה שבתאריך הזה כבר צימרים יהיו פתוחים, שאוכל לשלוח את האשה לסופ"ש עם הילדים...
זה יוצא יום שישי, אני חייב איזה שלושה ימים לפחות, אני מניח. מתאר לעצמי שזה יהיה משחק של 40 שעות מינימום.
רק שלא אחשף לספוילרים שבטח עוד יהיו גם לפני ההשקה.

האמת שזה נראה הרבה יותר מגניב מהמשחק הרגיל, אבל אני לא משחק במשחקי WWE מאז שהם עוד היו WWF.
מה שכן, זה נראה מוזר. מאוד.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 אפריל 2020, 21:53

סוני הייתה חייבת לפרסם תאריך חדש בעקבות כל הסיפור הזה,זה היה ברור שזה עניין של שעות/ימים. אני מקווה שנוכל להימנע מספויילרים עד אז,עכשיו כולנו עוד זהירים אבל יש מצב ל"גל התפרצות" נוסף בעוד חודש נניח :(

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אפריל 2020, 00:10

שמח שעשיתי לך את היום לאסקין, למרות שזו יותר נוטי דוג אבל ניקח את הקרדיט :)

רק מה זה השיקוץ הזה ששמת פה... טוב את האמת אם זו היתה מפתחת נורמלית אולי זה היה יכול להיות משחקון נחמד כמו NBA JAM אבל מהמפתחת של WWE אתה יודע שזה יהיה זבלון וזה גם נראה ככה.

עכשיו רק צריכים לשרוד עד תאריך היציאה מבלי להחשף לטרולים רעים שינסו להרוס לכולם. אני אצמצם קריאת טוקבקים באתרי גיימינג מחוץ ל ERA ששם ברור שיהיה פיקוח, כמובן בשום אופן גם לא לקרוא תגובות ביוטיוב.

ונוטי דוג התייחסה בעצמה להדלפות:

תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 22 אורחים