חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אפריל 2020, 01:05

בלינג, כולנו מעריכים את התרומה שלך לפיתוח של TLOU2 ומקווים שתופיע בכתוביות הסיום :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אפריל 2020, 10:52

תודה חברים :D

אגב נומורה מסקוור אומר שהחלקים של FF7 קצרים יחסית כדי שזמן הפיתוח לא יהיה ארוך מחלק לחלק. הוא אומר שהוא רוצה את החלק הבא מוכן ASAP מה שאומר שכל המעריצים לא יצטרכו לחכות לו יותר מדי זמן כמו שהם חוששים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אפריל 2020, 11:29

לא היה לי כל כך קצר עם 55 שעות שלקח לי להגיע כדי למצות אותו, אבל אני מקווה רק שזה לא אומר שהמשחק הבא לא יהיה שדרוג אדיר, מבחינת העולם הפתוח והגרפיקה... אני מנחש שהם יכולים להביא המשך עם מה שיש עכשיו אפילו כבר בסוף 2021 אם הם רוצים, אבל אז זה יהיה בוודאות גם לדור הנכחי וקצת באסה, אני ממש רוצה שיקחו את זה בבלעדיות לדור הבא, גם אם זה אומר שלא אשחק בו עד שיגיע למחשב שנה אחר כך.
אני ממש רוצה לראות אותו בגרפיקה שנבנתה עבור הפס5, ולא רק משודרגת מהדור הנכחי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אפריל 2020, 11:36

לפי איך שאנשים מדברים עליו נראה לי חבל שהוא לא 40 שעות :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אפריל 2020, 11:44

הוא כמעט בדיוק 40 שעות אם לא ממהרים ממש ממש, פשוט אחרי שמסיימים אין עוד המון המון שעות של תוכן צד נוסף, גג 15-20 כדי לסיים הכל הכל הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אפריל 2020, 11:50

לאסקין לדעתי החלק הבא אכן יהיה כמו שאמרת, הוא עדיין נופל על התקופה של הקרוס ג׳ן. לפחות תשחק אותו ב 4K מלא או משהו כחלק משדרוגי הדור הבא.

החלק השלישי כבר יהיה כמו שאתה מפנטז, יחסית עמוק לתוך הדור הבא, אולי עם גרסה מאוד נכה לפס4 ולוואן מתוך זה שהם התחילו על הדור הקודם ואולי הם מחוייבים במידה מסויימת גם לקהל שנשאר שם ועדיין לא החליט לשדרג דור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אפריל 2020, 11:54

התכוונתי לזה שהוא היה צריך להיות קצר בנניח 20%, לא זמנים ספציפים :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 28 אפריל 2020, 11:57

השאלה אם הוא מתכוון מהנקודה הזאת או כולל חלק א' (שממש לא קצר, לא באורך ולא בזמן פיתוח), כי זה יכול לרמז על שני דברים מאוד שונים.
אבל אם מדובר בחלקים קצרים יותר מחלק א' אז אתם יודעים מה זה אומר? אין עולם פתוח :D
כל כך שקוף שהם יעשו הכל מלהתחמק לעשות את זה. אפילו כתבתי את זה בספויילרים אתמול חחחחח, סתם הרגשה... אין, אף פעם אל תאמינו לסקוור. למרות שמה שיקרה בסוף זה שהם ינסו להקטין את הסקופ אבל איכשהו הפיתוח עדיין יסתבך והמשחק יגיע אחרי 5 שנים, ברגיל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אפריל 2020, 12:00

איך באמת עושים ממשחק עם מפה חופשית כמה חלקים? חוסמם אזורים מסויימים ומורידים חלק מהתוכן? והפרק השלישי יתפקד כמעט כמו חבילת הרחבה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אפריל 2020, 12:01

לא בלינג, על החלק השלישי אין מה לדבר, לאף אחד לא תהיה מחוייבות כלפי הדור הנכחי ב-2024 והלאה, גם לא לפני כן... עד אז גם הסטנדרטים שלנו ישתנו משמעותית, ולא נסתפק בחוויות שאפשריות כיום.

ונדב - דווקא אני הייתי שמח לעוד הרבה תוכן נוסף, בטח בendgame, התלונות היחידות שלי זה על 2 קטעים יחסית משעממים בסיפור (ביחס לגבהים שהוא מגיע אליהם אחר כך), שבריצה הראשונה מרגישים טיפה כמו פילר, אבל במבט לאחור ואחרי שאני מבין את הקטע של הסיפור - גם אלו הכרחיים.
בקיצור האורך שלו הוא לא בעייה בשום צורה.
JRPG עם עלילה טובה לא יכול להיות 30 שעות לדעתי. צריך יותר בשר... היום משחקי אקשן ליניאריים מגיעים ל-30 שעות. אני אוהב את זה כמובן, בתנאי שהפ שווים את זה :)
כמו שאמרתי כבר, אני ממש מקווה שTLOU2 הוא איזה 40 שעות, כמו GOW.

לגבי המפות בהמשכים של FF7 - אפשר לחלק לאיזורים או להשתמש בתירוץ של ״הדרך הזו חסומה״, אבל הם באמת די חופשיים לעשות מה שירצו, אחרי הפרק הזה אני די סומך עליהם.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 28 אפריל 2020, 12:29

DrKeo כתב:איך באמת עושים ממשחק עם מפה חופשית כמה חלקים? חוסמם אזורים מסויימים ומורידים חלק מהתוכן? והפרק השלישי יתפקד כמעט כמו חבילת הרחבה?

המפה של פפ7 מורכבת מכמה יבשות ועד שאתה מתחיל לקבל כלי רכב הרבה מקומות חסומים בפניך, כל באגי/סירה/צוללת שאתה מקבל פותח לך עוד חלקים בעולם, ורק בחלקים המאוחרים יותר שאתה מקבל ספינת אוויר כל העולם באמת פתוח בפניך. ככה שזה לא באמת עולם פתוח אמיתי, ההתקדמות בו עדיין מוכוונת סיפור, אבל הוא יוצר אחלה אשליה של עולם כזה. אז הם יכולים לעשות את החלק השני ביבשת הראשונה או הראשונה והשנייה ואז בחלק השלישי להוסיף את שאר היבשות בדיוק בזמן בסיפור שכל העולם אמור להיות פתוח בפניך. (בהנחה שהמשחק שלושה חלקים*)
אבל זה לא יקרה, הם כנראה יעשו את זה כמו המשחקי פס2 שיש להם כל מיני איזורים שמחוברים אחד לשני, אני מקווה שפחות כמו 10 ויותר כמו 12 שיש לו לפחות חלקים פתוחים יותר בשביל לתת את האשלייה של עולם גדול. אפשר לעשות את זה אבל הם יצטרכו לוותר ולחתוך כמה וכמה דברים, בטח הספינת אוויר תהיה איזה נקודת fast travel מפוארת שאתה בוחר כל מיני מקומות בתפריט.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 28 אפריל 2020, 12:42

אה , ודבר אחד לגבי החלקים - לא חושב שאי פעם היה משחק פיינל פנטזי ראשי מאז ימי הפס1 שלא היה בפרונט הטכנולוגי. יש הרבה דברים שהמפתחות הטובות השאירו להם בו אבק, אבל משחקים יפים ומתקדמים גרפית הם תמיד עושים. קשה לי להאמין שפפ7 יראה משמעותית פחות טוב מכל המתחרים שלו בגלל שהם נתקעו דור מאחור, זאת אף פעם לא הייתה התחמושת שלהם ולא רואה סיבה שזה ישתנה אלא אם הפרק הבא יוצא שנה הבאה או משהו מופרך כזה.
מה גם שהסיפור מכתיב שאתה חוזר לכל מיני מקומות, אז זה די מוזר אם הם יעבדו על אותם מקומות פעמיים בגלל שבין הפרק השני לשלישי יש קפיצה של דור (החלק הראשון פחות בעייתי במובן הזה). קיצור, יש להם הרבה בעיות לפתור.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אפריל 2020, 13:15

לאסקין אבל פה זה לא מקרה של סתם משחק המשך שאפשר לזרוק לכלבים את היוזר בייס של הדור הקודם אם רוצים, פה זה אפיסודז של משחק אחד, הם התחילו פרק שניים על הדור הקודם, נראה לי מחובתם לסיים אותם עבור היוזר בייס הזה.

שלא תבין לא נכון, זה לא שאני תומך בזה, אפילו שלא אכפת לי אישית מפיינל פנטזי, בתור אחד שמתלהב מגראפיקה ומטכנולוגיה אני תמיד תמיד אתמוך בלזרוק את הדור הקודם לכלבים בהזדמנות הראשונה מהרגע שיש קונסולה חדשה וזה לא משנה באיזה משחק מדובר (וגם אני אשמח לראות את המנוע הסופר מרשים הזה נטו בתצורת דור הבא מדהימה), אבל אני מדבר נטו ממקום ״אתי״ ואולי גם כלכלי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אפריל 2020, 13:43

גם אם זה אותו משחק לכאורה, הם הפכו אותו לשלושה חלקים, מי יודע, אולי יעשו מזה גם חמישה וזה יגיע לפס6, וגם זה יהיה בסדר גמור וכן - זה לגמרי ריאלי בהתחשב במה שקורה בסיפור. אני אפילו קצת אשמח עכשיו אם זה מה שיהיה ^_^
אני מעדיף את מה שיהיה טוב למשחקים, כל אחד בפני עצמו, ולא מה שנכון אתית או כלכלית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אפריל 2020, 15:44

idan כתב:
DrKeo כתב:איך באמת עושים ממשחק עם מפה חופשית כמה חלקים? חוסמם אזורים מסויימים ומורידים חלק מהתוכן? והפרק השלישי יתפקד כמעט כמו חבילת הרחבה?

המפה של פפ7 מורכבת מכמה יבשות ועד שאתה מתחיל לקבל כלי רכב הרבה מקומות חסומים בפניך, כל באגי/סירה/צוללת שאתה מקבל פותח לך עוד חלקים בעולם, ורק בחלקים המאוחרים יותר שאתה מקבל ספינת אוויר כל העולם באמת פתוח בפניך. ככה שזה לא באמת עולם פתוח אמיתי, ההתקדמות בו עדיין מוכוונת סיפור, אבל הוא יוצר אחלה אשליה של עולם כזה. אז הם יכולים לעשות את החלק השני ביבשת הראשונה או הראשונה והשנייה ואז בחלק השלישי להוסיף את שאר היבשות בדיוק בזמן בסיפור שכל העולם אמור להיות פתוח בפניך. (בהנחה שהמשחק שלושה חלקים*)
אבל זה לא יקרה, הם כנראה יעשו את זה כמו המשחקי פס2 שיש להם כל מיני איזורים שמחוברים אחד לשני, אני מקווה שפחות כמו 10 ויותר כמו 12 שיש לו לפחות חלקים פתוחים יותר בשביל לתת את האשלייה של עולם גדול. אפשר לעשות את זה אבל הם יצטרכו לוותר ולחתוך כמה וכמה דברים, בטח הספינת אוויר תהיה איזה נקודת fast travel מפוארת שאתה בוחר כל מיני מקומות בתפריט.

או שהם יעשו לך איזה GTA Fantasy וכל המשך יוסיף עוד יבשת :!:

אבל מעולם לא סיימתי את מידגאר אז הידע שלי בffvii מוגבל. בעצם לא שרדתי מעולם במשחק FF יותר מבערך 5 שעות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2020, 17:16

מה נסגר עם יוביסופט? זאת החשיפה שלהם לAC? סאשן לייב עם בוס לוג׳יק (אושיית אינסטגראם של קונספט ארט) שהוא מצייר ארט מ-AC החדש? ככה חושפים משחק?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 אפריל 2020, 17:24

אולי לפינאלה נקבל את הלוגו של המשחק ברוח סוני :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 אפריל 2020, 17:32

צריך אימוג׳י של פייספאלם בשביל דברים כאלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2020, 19:50

זה בנתיים מה שיש בציור, ממש מרתק :roll:

תמונה

הבחור עדין מצייר...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 אפריל 2020, 19:54

ייאמר לזכותו שהוא מצייר יפה, רק חבל שבאנו לראות חשיפה של משחק ולא קולקציה פוטנציאלית לטפטים ל desktop :roll:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2020, 20:21

bling כתב:ייאמר לזכותו שהוא מצייר יפה, רק חבל שבאנו לראות חשיפה של משחק ולא קולקציה פוטנציאלית לטפטים ל desktop :roll:

אני מכיר אותו מאנסטגראם, הוא אחלה ויש לו לפעמים עבודות ממש יפות. הוא גם חיית רשתות חברתיות והוא מתייג את כל הסלבס שהוא עושה להם ציורי חנופה כך שלאט לאט סלבס התחילו לשתף אותו (על עבודות של עצמם כמובן) ולאט לאט הוא התפוצץ. יש לו כבר איזה 2 מליון עוקבים והוא עושה למשל את הפוסטרים של ספיידרמן far from home.

בכל מקרה, בחור מוכשר וממש חמוד אבל כמו שאמרת, זאת לא החשיפה שרצינו. כלומר אם לא היה לנו שמץ מה AC הבא אז אולי זה היה מרגש לנחש באיזו תקופה זה מתרחש לאט לאט ככל שהציור מתקדם. אבל אנחנו יודעים שזה ויקינגים כבר שנה שלמה ממילא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2020, 23:40

טוב, זה רשמי, המשחק נקרא AC Valhalla והטריילר טיזר יוצא מחר אחרי הצהרים. זה הקישור, יש ספירה לאחור:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אפריל 2020, 01:04

מגניב!
אני כולי תקווה שזה בלעדי לדור הבא, אבל ברור שאין מצב... פשוט כל כך בא לי כבר לראות איך עולם פתוח נראה כשהוא פותח רק לדור הבא, אז התקווה מצליחה לחדור... :(

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 אפריל 2020, 01:09

ההימור שלי הוא שמחר נראה טיזר עם גיימפלי באירוע השמועתי של MS ב-5 במאי. היו להם זכויות מרקטינג עם אודיסי,אני מניח שיהיה להם גם כאן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2020, 01:11

Laskin כתב:מגניב!
אני כולי תקווה שזה בלעדי לדור הבא, אבל ברור שאין מצב... פשוט כל כך בא לי כבר לראות איך עולם פתוח נראה כשהוא פותח רק לדור הבא, אז התקווה מצליחה לחדור... :(

כל כך הרבה דלף כבר, אנחנו יודעים שהוא קרוס ג'ן, כמו AC4. אבל אין לי בעיה עם זה כל עוד באמת מנסים לנצל את הדור החדש, לפחות חלקית. כלומר AC4 ממש לא נראה גרפית כמו יוניטי אבל בהחלט יש בו דברים ממש מגניבים כמו המים שהם לגמרי דור הבא. מה שכן, אין מצב שהמשחק הזה ינצל את ה-CPU וה-SSD כמו שצריך כך שאני מנחש שהוא ירוץ ב-4K/60 על שתי הקונסולות דור הבא וכל הכוח שישאר ינוצל לכל מני אפקטים וכדומה. קשה לי לראות את המשחק ממש עובר מהפך בשביל להשתמש ב-SSD, זה כנראה המשחק הבא בסדרה שבטח יצא ב-2021 או 2022.

אגב, זה ה-ART שבוסלוג'יק הכין היום בסטרים לייב:
תמונה

אני משער שהם מנסים להדגיש הפוקוס הוא ימאות ופשיטות? נשמע מאוד ויקינגי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים