DrKeo כתב:על פי הגישה הזאת טרילוגית אציו, סינדיקט ויוניטי הם אותו משחק כי הם מתרחשים כולם בעיר אירופאית.
רק אם מתעקשים להגזים
DrKeo כתב:על פי הגישה הזאת טרילוגית אציו, סינדיקט ויוניטי הם אותו משחק כי הם מתרחשים כולם בעיר אירופאית.
DrKeo כתב:לא ברור לי איך הם לא נועלים את מערכת הקרב כבר. הסדרה הזאת רצה 13 שנים ובכל משחק הם יכלו לשפר אותה עוד. כלומר זה הדבר שיכול הכי בקלות להגרר ממשחק למשחק. כל מה שהם היו צריכים זה לפגוע במערכת קרב כיפית אחת מתוך איזה מליון משחקים.
כלומר, למה לא להעתיק את בטמן 1:1 וזהו? הם ניסו את זה בסינדיקט אבל הביצוע היה קקה. אולי אם היו ממשיכים איתה ונותנים לה פוליש כמו שצריך אז הם היו מגיעים למשהו טוב.
Klayman כתב:האנימציות ב SW אולי חלקות יותר ונעימות יותר לעין (וה'FORCE' נחמד טיפה), אבל לא בטוח שמערכת הקרב שם טובה יותר מבאודיסי, לפחות עבורי. עזוב את סקירו בצד, סטיק, לא מדובר באותה הליגה בכלל.
Stick כתב:אני גם לא חושב שזה נכון, אז אני מסכים עם קליימן שהגזמתי, כהנראה.
אני אסביר טוב יותר את דעתי, מערכת הקרב של אודיסי היא בדיוק זה בלינג: כיף ארקידי ושטחי. זה אף פעם לא היה הדבר שרציתי לעשות במשחק או משהו שחיכיתי לו, אבל המערכת כן עובדת, כן משרתת את המשחק בצורה מספקת. זה מצחיק כי הגבול הוא בערך אוריג'ין, שם המערכת פחות ארקיידית ופחות מהנה. אין למערכתשל אודיסי כלום באמת, אפס עומק, אפס עניין אמיתי. אם משווים אותה לגדולים באמת היא לא נמצאת באותה קטגוריה בכלל, אם משווים אותה למשחקים טובים (GOW) בפאן הזה היא נראת כמו פרוטוטייפ מוזר, אם משווים אותה למשחקים סבירים באן הזה כמו SW היא עדיין נראית מוזר.
אז היא לא טובה, בעיניי זו עובדה. אבל היא לא נוראית, אם במקרה אמרתי קודם שכן, היא כן שטחית וארקידית ונמצאת שם בתוך המשחק כדי לתפקד כשיש קרב. זה לא עיקר המשחק כמו כל המשחקים שציינתי קודם, והיא גם הכי פחות מוצלחת מהן. אבל היא שקופה, היא עובדת ברמה הבסיסית.
Laskin כתב:הנה עוד חיזוק לתאוריה שלי, שלא לקנות לעולם משחקי מכות עד שיוצאת הגירסה השלמה בהחלט שלהם:
https://www.vg247.com/2020/05/06/mortal ... n-robocop/
הם מוציאים בסוף החודש הרחבה הכוללת ״סיפור חדש ברמת פוליש של מק11״, עוד דמויות וכו׳ שתעלה 40$.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים