חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי Stick » 03 מאי 2020, 21:04

InterAl כתב:AC3 זכה לביקורות טובות מאוד והוא שיא המכירות של הסדרה. לא מבין איך הוא דוגמה למשחק כושל.

במקרה נתקלתי בדירוג המאולתר הזה של gameinformer:
https://www.gameinformer.com/b/features ... eries.aspx

ששם את AC3 כמשחק הראשי הכי גרוע בתולדות הסדרה. אני לא מסכים עם זה, אבל זה לבטח מצביע על איזו בעייתיות עם המשחק. בכל מקרה זה כן מוגזם כי הרי ברור לגמרי שהמשחק הכי גרוע בסדרה הראשית הוא סינדיקייט, ומבדיקה זריזה אפשר לראות שהוא דורג... שני???
עזוב.

ובנימה יותר רצינית, הוא יצא במצב טכני שהזכיר יותר את יוניטי מאשר את הממוצע בתעשייה, יש לו בעיות פייסינג הזויות (זה בערך 5-6 שעות עד שרק מקבלים לראשונה שליטה על הדמות הראשית בגיל בגרות! וגם אז, עוד מספר שעות עד שהמשחק נפתח ולא עובר מקאטסין אחת לשנייה על מסילה), והוא בעיקר מאוד מאכזב כמעט מכל בחינה נרטיבית או גיימפלי.
הוא מכר טוב בזכות ההייפ העצום שליווה אותו (מזכיר שבזמנו זה היה משחק הAC האחרון, וככזה הוא שווק. רק אחריו הבנו שזו סדרה שהולכת במקום ואין לה כוונה להסתיים), והביקורות היו טובות גם כן מאותה הסיבה, ו, כי זה לפעמים קורה שמשחק מקבל ביקורות טובות ועם הזמן ערכו יורד משמעותית.

בכל מקרה הוא לא עד כדי כך רע, והאמת, הלוואי שכל משחק בסדרה היה מנסה להיות AC3. זה משחק עם כל הכוונות הטובות, משחק ש*באמת* מנסה להיות טוב ומהפכני ומעניין ומיוחד (בתקופה שכל הסדרה הייתה כזו). הוא אמנם ממש לא מצליח, אבל לצד חלק מהיציאות של הסדרה הזו הוא לפחות באמת מנסה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 מאי 2020, 21:09

אני זוכר שממש נאבקתי בעצמי לסיים את ac3 ולא הצלחתי להסביר לעצמי למה... בימינו הייתי זונח אותו כנראה.

מאוד לא נהנתי ממנו, ואני חושב שהוא וסינדיקט הגרועים בסדרה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 מאי 2020, 21:39

אני זנחתי אותו לא הרבה אחרי הפרולוג, שהיה מעולה דווקא...
ברגע שהמשחק עצמו התחיל - איבדתי עניין לחלוטין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2020, 00:22

אני חושב ש-AC3 הוא כמו לא מעט משחקים שקבלו ציונים טובים כשהם יצאו אבל נראה שהתודעה הכללית קצת השתנתה מהדיעה של העיתונאים ביום השיגור.
We're just normal men. We're just innocent men

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 04 מאי 2020, 08:06

הפתיחה של AC3הייתה בין הפתיחות הגרועות, אני נטשתי את הפרולוג פעמיים ולא חזרתי אליו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 מאי 2020, 13:31

השמועה על Silent Hills בבימויו של קוג'ימה שוב מרימה ראש,ולפי האתר הזה,מקור אמין שמסר להם בעבר מידע נכון על פרוייקטים אחרים בניהם הרימייק של RE4 טוען שסיילנט הילס נמצא בפיתוח אצל קוג'ימה ושיש כרגע ניסיון להחזיר חזרה גם את נורמן רידוס וגיירמו דל טורו.
תמיד אמרתי שעבורי שני הביטולים הכי כואבים עד היום היו Star Wars 1313 ו-Silent Hills,בעוד של-SW תמיד הייתה לי תקווה מטופשת שאיכשהו הפיתוח יתחדש,אפילו לא העזתי לדמיין בהתחשב בפעילות של קונאמי בשנים האחרונות מצב שבו SH יחזור,והנה,כבר כמה חודשים יש דיבורים על זה ואם זה יקרה...וואו.
https://wegotthiscovered.com/gaming/silent-hills-reportedly-development-konami/

ורק כדי להזכיר שוב,כנראה שיש שני פרוייקטים של Silent Hill בפיתוח- אחד שאמור להיחשף בשבועות הקרובים באירוע משוער של סוני לפס5,מפותח על ידי סטודיו יפן עם וטראנים של הסדרה מקונאמי בשיתוף פעולה עם המפתחים של סטודיו יפן שהיו אחראים בין השאר על Siren ו-Gravity Rush ואני חייב לומר שסיירן על הפס3 הוא אחד המשחקים הכי מבעיתים ששיחקתי,ומביך לומר כמה הצלחתי להחזיק בו לפני שפרשתי.. הוא והשעתיים הראשונות של RE7 הן באמת הפעמים היחידות שוויתרתי על משחק כי הוא פשוט מלחיץ מדי.
הפרוייקט השני כאמור הוא לכאורה Silent Hills של קוג'ימה,שאם אני צריך לנחש יהיה משחק גוף ראשון עם דגש מאוד חזק על VR,כי קוג'ימה אמר בכמה הזדמנויות שהוא רוצה לפתח משחק שעושה שימוש בטכנולוגיה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 מאי 2020, 13:38

בתור מישהו שפחות בעניין של סיילנט היל - מקווה שזה לא נכון :)
למרות שVR... פה כבר אני יותר בעניין, או לפחות אהיה, מתישהו בשנה הקרובה.

אגב סטאר וורס - המשחק האחרון של הגד'יי קיבל עדכון פתע - עם סוג-של ארינה שאפשר ליצור קרבות, אתגרים שנותנים סקינים וכד', NEW GAME PLUS ועוד כל מני הפתעות... בחינם כמובן. ממש נחמד.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 05 מאי 2020, 13:40

אני מדמיין או שקונאמי כבר הכחישו באופן רשמי את השמועה הזאת?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 מאי 2020, 13:43

הייתה הכחשה מסויימת מצידם אבל היא הייתה מעורפלת בגלל שלא היה ברור אם הם מכחישים את SH של סטודיו יפן או את הילס של קוג'ימה,שני המקורות שחשפו את המידע נחשבים מאוד אמינים והמשיכו לומר שבעוד שהסטטוס של סיילנט הילס לא ברור (היה אחד שאמר שהמשא ומתן עם קוג'ימה תקוע ושיש לקוג'ימה הצעה אחרת על השולחן שהוא כנראה ייקח במקום) סיילנט היל של סטודיו יפן הוא כבר עובדה בשטח וייחשף *מאוד* בקרוב ושהמשחק נמצא בפיתוח כבר שנה וחצי,מודרים מ-ERA אישרו את הפרטים שלו ואמרו שהוא שלח להם הוכחות חותכות שהמידע הזה אמיתי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 מאי 2020, 13:55

סיילנט היל של סוני הוא אמיתי כמעט בוודאות, זו כבר לא שמועה מעורפלת שאפשר לתייג כפייק או כמשהו שיכול ליפול כי זה בקושי התחיל, זה כבר רץ, זה בפיתוח זמן ממושך, זה קיים ואני ממש שמח על זה, סוני שיחקו אותה עם ה catch הזה, לא רק שזה מותג מוערך ואהוב זה גם שוב מתייג אותם כקונסולה לגיימרים שמגשימה את הפנטזיות של כולם.

לא משנה עכשיו ש FF7 או שאנמו מגיעים/ יגיעו לעוד מקומות או ש TLG משחק שהובטח עוד מימי הפס3, ה PR שזה מביא להם שווה זהב ונותן הרגשה שאצל סוני כל המשחקים שאנשים חולמים עליהם.

עכשיו בקשר לסיילנט הילס, לזה אני אאמין רק כשבאמת יגיעו סימנים ברורים כמו עם הגרסה של סוני, פשוט מוזר לי לחשוב על קונאמי עושה פרויקט כזה ועוד עם קוג'ימה. זה גם קצת יוריד מההייפ של סיילנט היל של סוני אבל לא בטוח שיש למעורבים בעניין אינטרס לשמור על הפרויקט של סוני, למרות שהם שני משחקים באותו מותג הם עדיין סוג של מתחרים? :mrgreen:

אני מקווה שאם איכשהו זה נכון שזה לא יהיה פרויקט VR, זה יהיה ממש מאכזב.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 מאי 2020, 13:58

עכשיו רק שישחררו את Agent ואפשר למות מאושרים!
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 מאי 2020, 14:01

לגמרי,ואני חושב שהפוטנציאל של אימה על הפס5 אדיר- רק לחשוב על שילוב בין הדואל סנס עם הספיקר המשופר שלו והמיקרופון (דמיין למשל שצריך ללחוש איזה משהו למיקרופון כדי לקבל תגובה מהמשחק,או שפתאום אתה מקבל לחישה של דמות מהספיקר מהקונטרולר בשילוב עם הרטט החדש) ביחד עם מה שאמורה להיות חווית אודיו משופרת משמעותית וכמובן החומרה החדשה והכישרון של יפנים לייצר אימה מוצלחת שאין שני לו בעולם.
לגבי סיילנט הילס,ה-VR זו סתם השערה שלי,אני פשוט מתבסס על זה ש-PT היה בגוף ראשון וכמובן נהפך ללהיט שמדברים עליו עד היום כשזה כולה סוג של דמו,ביחד עם אמירות של קוג'ימה על הרצון לפתח משחק אימה וש-VR היא טכנולוגיה שמאוד מסקרנת אותו. אני פשוט מנסה לחשוב מנקודת מבט של מפיצה כמו קונאמי איך היא תצליח לבדל בצורה ברורה את שני הפרוייקטים האלה ומה שנראה לי הכי סביר הוא שהסופט ריבוט של סוני הוא גוף שלישי 'מסורתי' וזה של קוג'ימה הוא איזה פרוייקט אקספרימנטאלי כזה בגוף ראשון עם דגש על VR (לא בהכרח אקסקלוסיבי ל-VR) אבל שוב,זו רק השערה אישית.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 מאי 2020, 14:36

וואי פייג' רק מהתיאור שלך של החומרה וכל העזרים האלה התחלתי להזיע... לא בשבילי הדברים האלה.

וכן היפנים אלופי האימה, אף אחד לא מתקרב לראש הקריפי שלהם.

בקשר להשערה שלך על סיילנט הילס במידה ואכן קיים, נשמע הגיוני מאוד, אני לא מתנגד לגוף ראשון אבל כן מקווה שלא יהיה בלעדי ל VR וגם לא אקספרימנטלי מדי, אני רוצה מערכות גיימפליי ושזה ירגיש כמו משחק אמיתי ולא רק "חווית אימה" בסגנון אינדי עם כמה שקוג'ימה הוכיח שהוא יכול לעשות חווית אינדי שכזו בכמה רמות מעל כל האינדיז האחרים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 מאי 2020, 14:56

רק כדי לסייג את עצמי,אני לא רואה מצב שסלב כמו נורמן רידוס יהיה קול עם זה שכל המשחק בכיכובו יהיה רק גוף ראשון פלוס אולי קאטסינס..

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 מאי 2020, 16:43

מצד שני הוא סוגד לקוג'ימה והוא יתייצב לכל מה שירצה בלי יותר מדי שאלות כנראה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 מאי 2020, 20:00

לא יודע.. נראה לי שתמורת סכום הגון, הוא יהיה מוכן יופי יופי לשחק דמות של ''מבט ראשון'' בלבד למעט קטעי מעבר וכו'.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 מאי 2020, 20:14

היי, אל תשכחו שבדור הבא תהיה מראה שעובדת, אז הוא יוכל לדבר לעצמו מולה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 מאי 2020, 20:39

חסרים שחקנים הוליוודים הרבה יותר גדולים ממנו שרק דובבו? מסרטים ועד משחקי וידאו.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מאי 2020, 08:56

יוביסופט רשמו את הדומיין לנסיך הפרסי חדש

השמועות מדברות עדיין על משחק טוני הוק חדש שיוצא השנה

EA אומרים שעדיין יש להם משחק COD מתוכנן לסוף השנה, ועוד 2 משחקים שלא הוכרזו עדיין.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 מאי 2020, 10:25

וואי איזה כיף אם יהיה נסיך פרסי חדש לדור הבא, זה יהיה גם מאוד מעניין מבחינה טכנית לראות משחק AAA לניארי מיוביסופט, זה בטח יראה מטורף לגמרי.

מטוני הוק נראה לי כל חובבי הז׳אנר איבדו כבר אמונה בשלב הזה, כנראה שגם אם הוא יצא סביר המשחק הזה לא ישחזר את ימי התהילה מהפס1 ופס2.

ממתי EA מדברת על COD? :mrgreen:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מאי 2020, 10:33

חחחח התבלבלתי עם אקטיויז׳ן כמובן.
וכן, הכי מעניין פה זה הנסיך הפרסי, מקווה שמחר נראה טיזר קטנטן שלו. ומקווה שהוא לא קרוס ג׳ן, למרות שקשה לי להאמין :(

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 מאי 2020, 12:16

אם נראה אותו מחר והוא כבר עמוק בפיתוח אז בטוח שהוא קרוס ג'ן אבל איכשהו אני מקווה, במידה שהוא קיים בכלל, שהוא רק עכשיו מתחיל ואם הוא אכן מתחיל פיתוח עכשיו ובהתחשב בזה שמדובר ביובי שמאוד מחבבת את הטייטל של דור הבא, אני בטוח ב 99% שהוא יהיה דור הבא בלבד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מאי 2020, 12:19

תנמיך ציפיות לדעתי... מאחר וזו סדרה שכבר המון שנים לא ראינו ממנה כלום, לדעתי המשחק הראשון ירצה למכור הרבה עותקים, וזה לא יקרה בבלעדיות לדור הבא, אז אפילו אם זה משחק של סוף 2021 - אני מתאר לעצמי שיהיה קרוס ג'ן.
צריך לזכור לגבי המכירות שאנחנו עדיין לא יודעים מה יקרה עם הקורונה והייצור, ויש מצב טוב מאוד שיהיו חוסרים ממש רציניים בחנויות, וזה ייפגע קשות במכירות התוכנה. קשה לבנות על מכירות הדור הבא בלבד, במהלך כל השנה הבאה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 מאי 2020, 12:25

אם הוא מתחיל פיתוח עכשיו נראה לך שיסיימו אותו עד סוף 2021? אני בספק אלא אם כן הוא אקספרמינטלי וחצי אינדי שכזה ואז כן.

אבל אם מדובר ב AAA אמיתי וגדול שרק התחיל פיתוח אני לא רואה מצב שיובי תתפשר עליו ותעשה אותו קרוס ג'ן. עד 2022 מתי שהוא יצא כבר יהיו הרבה יותר משחקי דור הבא בלבד וזה יהיה יותר מקובל.

אבל יש פה הרבה "אם", קודם שהמשחק בכלל קיים ושאנחנו לא בונים הררי תיאוריות סביב איזה משהו משפטי סטנדרטי שלא אומר כלום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מאי 2020, 12:39

אני בספק גדול מאוד אם הם התחילו פיתוח עכשיו... אבל גם אם התחילו בשנה האחרונה - אם זה משחק לינארי מאוד יכול להיות שיהיה מוכן תוך שנתיים, משמע סוף 2021.
ההימור הפרוע שלי הוא שמדובר במשחק בשלב די מתקדם כבר, וכן - הוא יהיה כמו הקודם ברוח מעט שונה, "חצי אינדי שכזה", ויהיה רק משחק הפתיחה של טרילוגיה חדשה, שתמשיך ותסתיים בדור הבא. אבל את הראשון ירצו למכור כמו שצריך.

מיותר לציין שכולי תקווה שאתה צודק ואני טועה :) הלוואי וכל החברות ינטשו את הדור הזה ממש מוקדם, פשוט עם הקורונה והחוסרים הצפויים - קשה לי לראות מלא חברות לוקחות את ההימור הזה, שמשחק שישקיעו בו משאבים אדירים של הדור הבא - יימכר במחיר מלא רק עבור 5% ממה שיכול למכור אם יצא גם לדור הנכחי. פשוט חישוב כלכלי קר. הלוואי ולחלק מהמפיצות יש ביצים לדחוף אותנו קדימה מוקדם, אבל אם אפילו מיקרוסופט לא מוכנה ממש להתחייב על זה, אז קשה לי להאמין שיוביסופט, EA ושות' כן.
משחקים שכן יהיו לדור הבא בלבד דווקא נראה ממפתחות קטנות יותר, שירצו להתבלט מוקדם, ולקבל מעמד של חלוצים, וכל מני אינדיז שינצלו RT למשחקי פאזלים וכו'

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 24 אורחים