Kazz כתב:בהודעה שלו באתר הרשמי הוא אמר שלא מדובר רק בגלל המקרה הספציפי הזה אבל זה לא מפתיע שאדם שכל הזמן משמש כשק חבטות וסופג על הראש (בלי קשר למה חלקו בעניין ולמה בדיוק הוא מצפה מהאינטרנט) יימאס לו וינטוש את עיסוקו.
Kazz כתב:ההתפוצצות האחרונה לא קשורה להשתנה נגד הרוח אלא כתגובה להתקפה חסרת פשרות. Beer הוא עיתונאי שמקבל בימה בגיימטריילרס, אי אפשר לקחת את הבימה ולהפוך את זה לראנט משתלח כנגד X או Y. במיוחד שכל הראנט מבוסס על זה שפיש לא הגיב על השינוי בפוליסה של מיקרוסופט למרות שכפי שמפתחים אחרים אמרו גם כן, יש לחכות שמיקרוסופט יתנו את התמונה המלאה לפני שהוא יגיב על הנושא.
matangt8 כתב:
אני מאוד מקווה שזה הגירסה של הPS3/360 כי אחרת אני לא קונה את הדבר הזה. GTA V אוכל את זה בלי מלח!!
Nucleus_Dawn כתב:
אין סיכוי שזה גירסאת המחשב שהראו לנו עד עכשיו. זה נראה כמעט מביך.
אני חושב שבאמת סביר שמדובר בגירסאת הדור הנוכחי ואני חושב שGTA V באמת נראה הרבה יותר טוב.
matangt8 כתב:גם אין מצב שבעולם שזה גרסת PS4/XBONE ככה או שזה חייב להיות PS3/360 למרות שזה אפילו מבייש אותם כי זה נראה משחק ממש רע גראפית. מה עשיתם יובי?
matangt8 כתב:גם אין מצב שבעולם שזה גרסת PS4/XBONE ככה או שזה חייב להיות PS3/360 למרות שזה אפילו מבייש אותם כי זה נראה משחק ממש רע גראפית. מה עשיתם יובי?
kririn כתב:
זה גם יכול להיות גירסת בWIIU ...
בגדול הPC עבר מזמן את ה360\PS3\וWIIU ,כל משחק מולטיפלטפורם כבד שמקבל גם גירסה לחומרות נחותות כאלו ,סופג פגיעה חזקה
בין עם עולם המשחק יהיה מסדרונות ובלי הרבה פיזיקה ,ובין עם דברים אחרים
בגדול אנחנו בתקופת מעבר ,כרגע הPC מקבל יותר רזולוציה \פרימים לשניה \תאורה \וכו
אבל המשחקיות נישארת מסורסת
זה לא יהיה שונה גם שהקונסולות החדשות יצאו ,עד שיפסיקו לפתח ל360\PS3 \וWIIU
פתאום המפתחים יהיו הרבה הרבה פחות מוגבלים
Nucleus_Dawn כתב:
כן... ברור. התכוונתי לכתוב גם PS4ONE, אבל התפספס לי.
זה נראה ממש מחורבן. אני מניח שהם פשוט לא השקיעו בגירסא הזאת כל כך, כי גם לדור הנוכחי, זה נראה נוראי.
Laskin כתב:לא יודע איפה לשים את זה, כי אין עדיין נושא OCULUS RIFT (או שיש?), אז הנה:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MnfIjhiCeo
יש אנשים שחוששים מנפילות גבוהות מדי בVR ושזה גורם לבחילה...
אז המשחק הזה מדגים ממש טוב שכנראה זו לא תהיה בעייה גדולה. אני לא יכול לחכות לדבר הזה, למרות שאני בפועל מחכה לזה מאז שאני זוכר את עצמי /:
למרות שאולי זה לא יהיה ממש חכם, אני אקנה את הגירסה הראשונה שיוצאת לשוק, וכמה שיותר מהר.
Laskin כתב:לא יודע איפה לשים את זה, כי אין עדיין נושא OCULUS RIFT (או שיש?), אז הנה:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MnfIjhiCeo
יש אנשים שחוששים מנפילות גבוהות מדי בVR ושזה גורם לבחילה...
אז המשחק הזה מדגים ממש טוב שכנראה זו לא תהיה בעייה גדולה. אני לא יכול לחכות לדבר הזה, למרות שאני בפועל מחכה לזה מאז שאני זוכר את עצמי /:
למרות שאולי זה לא יהיה ממש חכם, אני אקנה את הגירסה הראשונה שיוצאת לשוק, וכמה שיותר מהר.
ShiTDemoN כתב:למרות שזה לא היה יוצא ב2013, לא מצאתי מקום יותר טוב לפרסם את זה:
FEZ II בוטל.
לאחר מסע וויכוחים בין פיל פיש לאדם בטוויטר הוא החליט: "I'm done. FEZ II is cancelled".
הוא סגר את חשבון הטוויטר שלו כך שלא יוכלו להצטרף עוקבים חדשים.
מה אתם אומרים - הוא עושה את זה בשביל פרסום? רחמים? באמת מגיע לו יחס יותר טוב מצד האינטרנט?
לדעתי, האינטרנט בהחלט עשה את העבודה שלו בעניין. שנים של התגרויות והשפלות מול פיל פיש - והוא כאדם אחד ולא כחברה פלט דברים שחברות לא היו אומרות.
בכל מקרה, עצוב שמשחק כזה מתבזבז. אני רק התחלתי את FEZ הראשון שקניתי בסאמר סייל בסטים, והוא מדהים.
Klayman כתב:פחחח גדול על משפט הסיכום שבחרת להביא.. הוא יכול להיות גאון, אבל הוא חסר כישורים חברתיים ויכולת לדבר עם אנשים בצורה נורמלית. הוא גם לא ממש יודע לעבוד, אבל זה כבר נושא אחר. יותר טוב באיזה היבט? הוא מתכנת יותר טוב ממני? אומן? כנראה... אבל בנאדם? הוא איפשהו בתחתית לפי הפרסונה שהוא טרח להציג לעולם.
Klayman כתב:פחחח גדול על משפט הסיכום שבחרת להביא.. הוא יכול להיות גאון, אבל הוא חסר כישורים חברתיים ויכולת לדבר עם אנשים בצורה נורמלית. הוא גם לא ממש יודע לעבוד, אבל זה כבר נושא אחר. יותר טוב באיזה היבט? הוא מתכנת יותר טוב ממני? אומן? כנראה... אבל בנאדם? הוא איפשהו בתחתית לפי הפרסונה שהוא טרח להציג לעולם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים