omerkot כתב:GaAs זה פאסה. כולם עוברים לInGaAs... הרבה יותר שימושי...
DrKeo כתב:דבר ראשון אני אגיד שאני בשום צורה לא חושב שמשחקינסינגל יעלמו או שיש חוסר היום, זאת לא הנקודה. הנקודה היא שיש טרנד של GaaS בשנים האחרונות ואנחנו רואים מפתחות סינגל (לאו דווקא אקסקלוסיבית סינגל, אבל עם סינגל דומיננטי) כמו באנג׳י, ביוור, רוקסטדי וכו׳ צוללות אליו. משחקי GaaS מאוד יקרים לפיתוח ואחרי שהמשחק יוצא צריך לתמוך בו שנים. חלק מהמשחקים האלה אולי אפילו יגמרו סטודיואים, אחרי פיתוח יקר של משחק GaaS, אם הוא נכשל, זה יכול להיות צו מוות לאולפן.
בכל מקרה, אני לא חושב שיש פה איזה doom & gloom או משהו כזה, אבל זה טרנד שמצער אותי, הוא בהחלט בא על חשבון משחקי סינגל טובים (סתם לדוגמה יכלנו כבר לקבל משחק בטמן או סופרמן טוב מרוקסטדי במקום יחידת המתאבדים) והוא גם כנראה יהרוג אולפן או שניים. אני מקווה שהטרנד יעבור ומהר, כמו שטרנד הקז׳ואלי עבר. זה לא אומר שאין יותר משחקי קז׳ואל היום, אבל מה שמתאים ללכת לכיוון הזה הולך ומה שלא לא. כבר אין דחיפה של דברים בכוח לכיוון הקז׳ואלי כמו בתקופה של הווי או הקינקט.
כנ״ל צריך להיות עם GaaS ברגע שהאבק ישקע. משחקים כמו פורצה או פיפא ירוויחו הרבה מהמודל הזה אבל בתקווה חברות כמו רוקסטדי ינטשו את הקונספט.
DrKeo כתב:אני מסתכל על זה מפרספקטיבה של גם GaaS וגם קז׳ואל לא מעניין אותי אז מבחינתי אם זה אנת׳ם או אם זה איזה משחק קז׳ואלי לבני 11, מהנקודת מבט שלי זה בזבוז זמן וכסף שהלך על משחק שהוא לא חווית סינגל. למשל עכשיו אני מפסיד משחק של רוקסטדי, ביוור וקריסטל דינאמיקס לדוגמה.
Laskin כתב:אומרים שהתצוגה של SS ב-22 לחודש תהיה 20 דקות.
אני לא משוכנע עדיין שמדובר בGAAS, ואני כן רוצה להאמין שגם אם כן אז אלמנט הקמפיין יהיה מעולה.
DrKeo כתב:לא קבלנו סינגל מרוקסטדי מאז 2015 ואני לא יודע אם נקבל בכלל בדור הקרוב. ביוור היא חברה עם כמה צוותים והם שמו אחוז מאןד גדול מהכוח הפיתוחי שלהם מאחורי אנת׳ם ואלוהים יודע מתי יהיה הסינגל הגדול הבא של קריסטל דינאמיקס שלא הוציאו משחק מאז 2015. איך שלא מסתכלים על זה, משאבים וכסף הולכים למשחקי GaaS על חשבון הסינגל. מי שאוהב את רוקסטדי לא יקבל סינגל רוקסטדי אמיתי פחות או יותר עשור וזה במקרה שיחידת המתאבדים יכשל, אם הוא יצליח אז כנראה שלא נקבל לעולם.
glass man כתב:DrKeo כתב:לא קבלנו סינגל מרוקסטדי מאז 2015 ואני לא יודע אם נקבל בכלל בדור הקרוב. ביוור היא חברה עם כמה צוותים והם שמו אחוז מאןד גדול מהכוח הפיתוחי שלהם מאחורי אנת׳ם ואלוהים יודע מתי יהיה הסינגל הגדול הבא של קריסטל דינאמיקס שלא הוציאו משחק מאז 2015. איך שלא מסתכלים על זה, משאבים וכסף הולכים למשחקי GaaS על חשבון הסינגל. מי שאוהב את רוקסטדי לא יקבל סינגל רוקסטדי אמיתי פחות או יותר עשור וזה במקרה שיחידת המתאבדים יכשל, אם הוא יצליח אז כנראה שלא נקבל לעולם.
הימור שלי.. שאחרי שנתיים אחרי הנוקמים.קריסטל דיינמיקס יעשו טומב ריידר חדש קשה לי להאמין שסקוור יסמכו על צוות אחר ברייבוט לדור חדש.
אולי המפתחים של דאוס אקס יעזרו להם בפיתוח כמו שהקואלציה עוזרים ליוזמה אבל אני משוכנע שהם יהיו הרוח החיה בטומב ריידר והכוח המניע.
בנוגע לרוקסטדי כן.. יהיה אטום מצדי לא להכיר במה שאתה אומר כאפשרות נדב אבל אני רוצה להאמין לטוב שהם יצליחו לתת לנו משחק סינגל.. אולי בסוף הדור הבא.. כי גם אם הם יתחילו ב2022 זה יקח במקרה הטוב 3 שנים.
אז כן משאבים וכסף הולכים גם לGAAS אבל יש לנו גם פתח לאופטימיות זהירה לגבי רוקסטדי.
קשה לי להאמין שאין להם כבר מסמך פיתוח למשחק סינגל מאז 2015 במגירה מאז שבאטמן יצא. ואולי אפילו נעשה כבר עוד pre production על הסינגל מעבר לאותו מסמך פיתוח
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים