glass man כתב:טוב חבר קיבל PS5 והדבר הראשון שביקשתי ממנו לבדוק זה כמה שעות שמתי על SF5 ואת מספר השעות אפילו אני לא ניחשתי.
2577 שעות. או כמו שהוא אמר לי 3 חודשים מהחיים שלך.
יש תמונה למי שבקטע.
bling כתב:מדהים. רק מראה עד כמה להיות טוב בזה דורש השקעה לא פחות גדולה מללמוד לנגן או לעשות קורס מקצועי וכו'. עומק מטורף.
Uncle Pey'j כתב:ספר לי על זה..יש לי חבר שמאוד חזק בסצינה הישראלית (עד כמה שזו קיימת,ממה שהבנתי ממנו דווקא יש שחקנים) של MK ואחרי שזרקתי לו חצי בצחוק חצי ברצינות שעם מספיק button mashing אני יכול לנצח אותו הרגשתי שעוד רגע הוא עושה לי fatality במציאות. מיותר לציין שהפסדתי בענק..משחקי מכות זה אחלה,הם פשוט דורשים המון המון זמן להגיע לרמה טובה באמת שאני לא רוצה/מסוגל לתת.
Klayman כתב:glass man כתב:טוב חבר קיבל PS5 והדבר הראשון שביקשתי ממנו לבדוק זה כמה שעות שמתי על SF5 ואת מספר השעות אפילו אני לא ניחשתי.
2577 שעות. או כמו שהוא אמר לי 3 חודשים מהחיים שלך.
יש תמונה למי שבקטע.
רגע רגע - אז לסוני יש את הנתון הזה מאחורי הקלעים כל הזמן והם לא מחצינים אותו? למה?
DrKeo כתב:נכנסתי לשעה ה-20 ב-DEATH STRANDING, אני חייב לציין שככל שעובר הזמן אני אוהב אותו יותר ויותר. העלילה בנתיים לא מעניינת במיוחד, כלומר היא כמעט ולא קיימת, רובה מורכבת מסיפורים קטנים ולא מעניינים במיוחד. אבל העולם כל כך מיוחד ויש בו אווירה שכמעט לא רואים במשחקים. אפילו שה-LORE לא ממש מובן בשלב שבו אני נמצא (זה די ברור שיש פה אלמנט שקשור לפיסיקה / מכניקת קוואנטים / חורים שחורים שמוסתר בסוג של אוירה על טבעית, רוחות רפאים ועולם המתים) העולם שקוג'ימה יצר כל כך יחודי, הוא משרה אוירה קודרת ומבודדת כך שאפילו אם לא ממש מבינים מה קוג'ימה רוצה לפעמים, אתה מרגיש שאתה 100% שם. יצא לי כבר לצאת למשימה מרוחקת שמצליחה להעביר טוב את אוירת ההשרדות שקוג'ימה יוצר. לפעמים אני מוצא את עצמי במסע ארוך שבו הסוללה של האופנוע נגמרת, הגשם לא מפסיק לרדת וכל פיסת ציוד כושלת אחת אחרי השניה ואיכשהו, בשניה האחרונה, אני מצליח לעשות את השילוח. יש משהו ממכר בלהביא את המשלוח שלם ובזמן ואז לקבל את כל ה-perks, ה-XP והשדרוגים כתוצאה ממשלוח עם ציון S.
אז נראה שסופסוף נכנסתי חזק מספיק בשביל לרוץ בו עד הסיום, הפוסט של אינטר נתן לי את המוטיבציה אבל כרגע אני ממש נהנה מהמשחק עצמו, אם העלילה תגיע למחוזות איכותיים זה יהיה רק בונוס.
swiss-the-engine כתב:סיימתי עם חבר את xenocrisis על easy. לא באמת האמנתי שנצליח. לא חושב שיש מישהו בפורום שבקטע של משחקים כאלה אבל אני ממליץ בחום למי שאוהב. נראה לי הייתי נותן לו 9-9.5 לז'אנר. הוא גם אשכרה יצא למג דרייב שזה בכלל מגניב נורא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 40 אורחים