במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 29 נובמבר 2020, 16:38

המרתי כמה מפתחות מיותרים שלי מהאמבל באנדל ב-KINGUIN לכרטיסים של PSN ובכסף קניתי את פיפא 21 (יש סייל ב-34$ לגרסת הפס4 והפס5) ונשאר לי מספיק לספיירמן או DS. פינוק :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 29 נובמבר 2020, 17:12

אתה הולך לשחק פיפא?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 נובמבר 2020, 18:00

כן בטח, אני תמיד משחק פיפא בתחילת דור חדש. העובדה שהיה מבצע באיזה 34$ רק עזר לי יותר בהחלטה :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 29 נובמבר 2020, 19:27

*במבטא פולני* פיפא כן - אבל רק פעם אחת הצלחת למצוא זמן לשחק גירס אונליין? ואפילו לא פעם אחת בי"ח 2.0 בשביל שאני אוכל לקבל איזה ריוורוד מסכן?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 נובמבר 2020, 19:29

יש לי עשרות שעות ב-Two point hospital, אם לא מעל ל-100, פשוט התחלת לשחק בו מאוחר מדי חבוב. בעצם, לא אני הבאתי לך את עותק במקרה? אני עושה לך פה פולניה בחזקת שתיים.

בנוגע לגירס, תזמין, נשחק :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 29 נובמבר 2020, 19:40

תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 נובמבר 2020, 20:08

טוב חבר קיבל PS5 והדבר הראשון שביקשתי ממנו לבדוק זה כמה שעות שמתי על SF5 ואת מספר השעות אפילו אני לא ניחשתי.
2577 שעות. או כמו שהוא אמר לי 3 חודשים מהחיים שלך.

יש תמונה למי שבקטע.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 נובמבר 2020, 20:32

מדהים. רק מראה עד כמה להיות טוב בזה דורש השקעה לא פחות גדולה מללמוד לנגן או לעשות קורס מקצועי וכו'. עומק מטורף.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 נובמבר 2020, 20:46

ספר לי על זה..יש לי חבר שמאוד חזק בסצינה הישראלית (עד כמה שזו קיימת,ממה שהבנתי ממנו דווקא יש שחקנים) של MK ואחרי שזרקתי לו חצי בצחוק חצי ברצינות שעם מספיק button mashing אני יכול לנצח אותו הרגשתי שעוד רגע הוא עושה לי fatality במציאות. מיותר לציין שהפסדתי בענק..משחקי מכות זה אחלה,הם פשוט דורשים המון המון זמן להגיע לרמה טובה באמת שאני לא רוצה/מסוגל לתת.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 נובמבר 2020, 20:49

glass man כתב:טוב חבר קיבל PS5 והדבר הראשון שביקשתי ממנו לבדוק זה כמה שעות שמתי על SF5 ואת מספר השעות אפילו אני לא ניחשתי.

יש תמונה למי שבקטע.

רגע רגע - אז לסוני יש את הנתון הזה מאחורי הקלעים כל הזמן והם לא מחצינים אותו? למה? :(
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 נובמבר 2020, 20:52

זה באמת מוזר וגם אין שום מניעה חומרתית להפעיל את הפיצ'ר הזה גם לבעלי PS4,אבל כרגע לפחות הוא רק על הפס5,יחד עם Trophy tracker.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 נובמבר 2020, 22:18

bling כתב:מדהים. רק מראה עד כמה להיות טוב בזה דורש השקעה לא פחות גדולה מללמוד לנגן או לעשות קורס מקצועי וכו'. עומק מטורף.

זה ללא ספק עומד בכבוד עם הדברים האלה. אני אפילו לא גירדתי את הקצה, להיות בטופ 9 אחוז זה לא נחשב טוב בסטנדרטים של הFGC. אחד כמוני עדיין יקבל 2:0 בEVO
בלי למצמץ וגם משהו דומה קרה לשחקנים הכי טובים בארץ :)

מה שאני לפחות לא ידעתי זה כמה עבודה זה דורש עם עצמך מבפנים, לנתח את היריב שלך פסיכולוגית ולנסות למצוא חורים אצלו ולשבור אותו זה החלק הקל.
להילחם נגד ההרגלים שלי והמחסומים הפסיכולוגים שלי ולהבין מאיפה הם באים ולמה אני דבק בהם זה החלק הקשה ועד היום זה קשה.

מטורפים המשחקים האלה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 נובמבר 2020, 22:28

Uncle Pey'j כתב:ספר לי על זה..יש לי חבר שמאוד חזק בסצינה הישראלית (עד כמה שזו קיימת,ממה שהבנתי ממנו דווקא יש שחקנים) של MK ואחרי שזרקתי לו חצי בצחוק חצי ברצינות שעם מספיק button mashing אני יכול לנצח אותו הרגשתי שעוד רגע הוא עושה לי fatality במציאות. מיותר לציין שהפסדתי בענק..משחקי מכות זה אחלה,הם פשוט דורשים המון המון זמן להגיע לרמה טובה באמת שאני לא רוצה/מסוגל לתת.

אם פעם תרצה תוסיף אותי אנחנו תמיד יכולים להתחיל מתישהו :) ובטח יש לך SF בחינם.

וכן זה ידרוש ממך זמן אבל מעל הכל? תאר לעצמך שכשאתה רואה כדורגל, אתה מבין את החוקים הבסיסים אתה מן הסתם יודע מה זה בעיטת קרן בישול וכו'.
רוב האנשים שמשחקים לא יודעים את הרעיונות הבסיסים של המשחקים כי מי לימד אותנו בדרך כיפית באיזה סינגל? אף אחד.

נכון שאנשים יודעים לרוב מה זה קומבו, או אפילו מה זה להעניש טעות וכו' אבל ברגע שאני אראה לך למשל כמה מהעקרונות הבסיסים,אתה לא ישר תקרע את הבחור ההוא
אבל זה יהיה אחרת אתה תרגיש אחרת.

אתה פשוט תרגיל שכמו בכדורגל אתה מבין מה קרה למה הוא קרה וכו' :) ומשם האסטרטגיות שלך כבר יווצרו מעצמן.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 נובמבר 2020, 22:34

Klayman כתב:
glass man כתב:טוב חבר קיבל PS5 והדבר הראשון שביקשתי ממנו לבדוק זה כמה שעות שמתי על SF5 ואת מספר השעות אפילו אני לא ניחשתי.

יש תמונה למי שבקטע.

רגע רגע - אז לסוני יש את הנתון הזה מאחורי הקלעים כל הזמן והם לא מחצינים אותו? למה? :(

זה באמת מוזר ביותר רציתי לצרף תמונה אבל זה לא נותן להעלות אותה. סוני תמיד פירסמו מה המשחקים הכי פופלארים לפי זמן משחק אז כן כנראה שהיה להם את זה כל השנים האלה לא נראה לי שיש צידוק להסתרה הזו אבל אני יודע שהרבה אנשים ביקשו את זה, אני יודע שלנינטנדו היה את זה שנים ולמייקרוסופט גם אם אני לא טועה לפחות על הONE.

אני אגיד לך דבר אחד אחרי ששמעתי את מספר השעות לא בטוח שהייתי מעדיף לדעת אותן כשהוא אמר לי זרוק ניחוש.. ידעתי מן הסתם שזה יהיה מספר השעות הכי מטורף ששמתי על משחק בחיים שלי, אבל חשבתי גג איזה 900 שעות :) אולי יש אנשים שמעדיפים לא לדעת חח.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 30 נובמבר 2020, 11:21

סיימתי בסופש האחרון את remnant from ashes, חייב להגיד שהבוס האחרון היה די משעמם ורפפטיבי, גם הסוף היה די מוזר והרגיש מאולץ.
מעבר לחלק הסופי אני עדיין עומד בכל מילה ממה שרשמץי בפוסט שהתחלתי לשחק, המשחק עצמו הוא משחק מצויין שראוי שיכנס לקטגוריות הסולסלייק, עולם מעניין שכיף לחקור ומכאניקת הירי מתאימה לו בול. אני חושב שעם ההצלחה של המשחק יש פוטנציאל למשחקים בסגנון עם דגש על הירי ולא על hack&slash כמו במשחקי סולסלייק יותר סטנדרטיים, ואני לא אתלונן גם אם המשחק הבא בסגנון יראה יותר מודרני...

מעבר לזה לא בא לי להתחיל משחק חדש עד שיגיע סייברפאנק, אני חושב להשלים בינתיים משחקים שנטשתי בps4, ההרחבה של הורייזון או לסיים את uncharted 4...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 נובמבר 2020, 12:11

נכנסתי לשעה ה-20 ב-DEATH STRANDING, אני חייב לציין שככל שעובר הזמן אני אוהב אותו יותר ויותר. העלילה בנתיים לא מעניינת במיוחד, כלומר היא כמעט ולא קיימת, רובה מורכבת מסיפורים קטנים ולא מעניינים במיוחד. אבל העולם כל כך מיוחד ויש בו אווירה שכמעט לא רואים במשחקים. אפילו שה-LORE לא ממש מובן בשלב שבו אני נמצא (זה די ברור שיש פה אלמנט שקשור לפיסיקה / מכניקת קוואנטים / חורים שחורים שמוסתר בסוג של אוירה על טבעית, רוחות רפאים ועולם המתים) העולם שקוג'ימה יצר כל כך יחודי, הוא משרה אוירה קודרת ומבודדת כך שאפילו אם לא ממש מבינים מה קוג'ימה רוצה לפעמים, אתה מרגיש שאתה 100% שם. יצא לי כבר לצאת למשימה מרוחקת שמצליחה להעביר טוב את אוירת ההשרדות שקוג'ימה יוצר. לפעמים אני מוצא את עצמי במסע ארוך שבו הסוללה של האופנוע נגמרת, הגשם לא מפסיק לרדת וכל פיסת ציוד כושלת אחת אחרי השניה ואיכשהו, בשניה האחרונה, אני מצליח לעשות את השילוח. יש משהו ממכר בלהביא את המשלוח שלם ובזמן ואז לקבל את כל ה-perks, ה-XP והשדרוגים כתוצאה ממשלוח עם ציון S.

אז נראה שסופסוף נכנסתי חזק מספיק בשביל לרוץ בו עד הסיום, הפוסט של אינטר נתן לי את המוטיבציה אבל כרגע אני ממש נהנה מהמשחק עצמו, אם העלילה תגיע למחוזות איכותיים זה יהיה רק בונוס.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 30 נובמבר 2020, 23:18

DrKeo כתב:נכנסתי לשעה ה-20 ב-DEATH STRANDING, אני חייב לציין שככל שעובר הזמן אני אוהב אותו יותר ויותר. העלילה בנתיים לא מעניינת במיוחד, כלומר היא כמעט ולא קיימת, רובה מורכבת מסיפורים קטנים ולא מעניינים במיוחד. אבל העולם כל כך מיוחד ויש בו אווירה שכמעט לא רואים במשחקים. אפילו שה-LORE לא ממש מובן בשלב שבו אני נמצא (זה די ברור שיש פה אלמנט שקשור לפיסיקה / מכניקת קוואנטים / חורים שחורים שמוסתר בסוג של אוירה על טבעית, רוחות רפאים ועולם המתים) העולם שקוג'ימה יצר כל כך יחודי, הוא משרה אוירה קודרת ומבודדת כך שאפילו אם לא ממש מבינים מה קוג'ימה רוצה לפעמים, אתה מרגיש שאתה 100% שם. יצא לי כבר לצאת למשימה מרוחקת שמצליחה להעביר טוב את אוירת ההשרדות שקוג'ימה יוצר. לפעמים אני מוצא את עצמי במסע ארוך שבו הסוללה של האופנוע נגמרת, הגשם לא מפסיק לרדת וכל פיסת ציוד כושלת אחת אחרי השניה ואיכשהו, בשניה האחרונה, אני מצליח לעשות את השילוח. יש משהו ממכר בלהביא את המשלוח שלם ובזמן ואז לקבל את כל ה-perks, ה-XP והשדרוגים כתוצאה ממשלוח עם ציון S.

אז נראה שסופסוף נכנסתי חזק מספיק בשביל לרוץ בו עד הסיום, הפוסט של אינטר נתן לי את המוטיבציה אבל כרגע אני ממש נהנה מהמשחק עצמו, אם העלילה תגיע למחוזות איכותיים זה יהיה רק בונוס.

עשית חשק..

תגיד, כמה משמעותי הרכיב אונליין במשחק?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 נובמבר 2020, 23:47

סיימתי עם חבר את xenocrisis על easy. לא באמת האמנתי שנצליח. לא חושב שיש מישהו בפורום שבקטע של משחקים כאלה אבל אני ממליץ בחום למי שאוהב. נראה לי הייתי נותן לו 9-9.5 לז'אנר. הוא גם אשכרה יצא למג דרייב שזה בכלל מגניב נורא.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 01 דצמבר 2020, 00:32

swiss-the-engine כתב:סיימתי עם חבר את xenocrisis על easy. לא באמת האמנתי שנצליח. לא חושב שיש מישהו בפורום שבקטע של משחקים כאלה אבל אני ממליץ בחום למי שאוהב. נראה לי הייתי נותן לו 9-9.5 לז'אנר. הוא גם אשכרה יצא למג דרייב שזה בכלל מגניב נורא.

עד כדי כך זה קשה? הcontinue היה ללא הגבלה?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 דצמבר 2020, 07:05

הגעתי לקטע ב TLOU2 ש(ספוילר למי שלא עבר לפחות את חצי המשחק)

ספויילר: הצג
מתחילים לשחק את החלק של ABBY. הקטע בבסיס שלהם בהתחלה לפני שהולכים לחפש את אוון, הוא פשוט מוזר. המשחק מנסה אשכרה לגרום לי להיות עצוב על האנשים שהרגתי עם ELLIE? לפחות לבינתיים לא הצליח להם. מעניין הקונספט שלהם לתת לי לשחק את הצד השני.

מקווה שזה לא הולך להיות ארוך מדי, כי כבר די התעייפתי מכל הדרך עד כאן, למרות שהייתה מהנה.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2020, 07:59

אז זהו, שזה כן הולך להיות ארוך :)
אבל בעיניי יש שם כמה מהקטעים הכי מגניבים בסדרה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 דצמבר 2020, 09:03

אני רואה שפאזלי הסולמות כבר חזרו..... מקווה שלא יותר מדי.

קשה לי לראות אותם מצדיקים עוד סשן של ~17 שעות כמו שלקח לי החלק הראשון... בעיקר אם הגיימפליי הוא more of the same רק.....
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 דצמבר 2020, 09:11

יש עוד כמה סט פיסס מעולים, כמה נקודות נרטיביות מעניינות, וכמה שלבים מיוחדים. אבל בגדול - כן, אחת הבעיות של המשחק הזה היא האורך שלו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2020, 09:52

עבורי זה השתלם בסוף, לא רק בגלל הסט פיסז המעולים אלא גם מבחינת הסיפור... זה עבד עליי, וגם כשחשבתי שזה לא עובד ולא יעבוד - בסוף זה עבד :)

אבל כמו שכבר אמרתי - היו יכולים לחתוך איזה 4 שעות בערך. לא ביג דיל, כי עדיין נהנתי מאוד, פשוט כדי להפוך אותו לטיפה פחות מתיש.
מצד שני, אני סיימתי אותו ביומיים, אז די בטוח שיש לזה חלק נכבד בתחושת התשישות שלי ;)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 דצמבר 2020, 10:10

איך עשית את זה אני באמת לא מבין. את GOW נניח כן, גם אני פשוט נשאבתי וסיימתי אותו בכמה ימים. אבל TLOU 2? לא נכנס שוב לעניין האיכות של המשחק (והוא לחלוטין לא רע או משהו, כל טענה היא נרטיבית ולגבי האורך, מבחינת גיימפלי - הטוב של ND אי פעם וערכי ההפקה כמובן חסרי תקדים), אבל סיימתי אותו תוך שלושה שבועות בערך והייתי מותש ממנו לגמרי. לא יכול לדמיין ישיבה כמעט רציפה עליו במשך יומיים...

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 40 אורחים