במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Kazz » 12 דצמבר 2020, 17:40

הדרך לא נוראית. זו הפואנטה. היא פשוט בזבוז של הזמן שלי ברוב המקרים. וחבל שהמשחק חושב לנכון להמשיך לבזבז את זמן השחקן על דברים זניחים במכלול של המשחק.
אני גם לא רואה מה ההגיון והעקביות העיצובי בכך שהמשחק מציע מעקף לאחד העקרונות שלו (לחזור למקום המוות כדי להרוג את הצל) אבל לא לאחר.

ההסבר של עידן במקומו והוא גם עולה בקנה אחד עם המשחק (בניגוד לטיעונים של גלאס ו-סווים). זה לא אומר שאפשר היה לעשות יותר ולקבל החלטה נוספת שהייתה לדעתי מטיבה עם המשחק.

מי שחושב שה HK נופל וקם על זה שצריך לעשות את הדרך חזרה לקרב הבוס לא משנה כמה פעמים עשית אותה כבר וכמה היא לא-פקטור מבחינת מה שהיא דורשת מהשחקן או תורמת למשחק - האדם הזה לא מעריך נכונה את התפל והעיקר במשחק.

אם אתם נחרדים על מוד שעושה FF על קטעי פילר, אז אתם צריכים להזדעק על מודים של 60 FPS, מודים של דילוג על קאטסינים שבמקור אי אפשר לדלג עליהם, מודים לרזולוציה ואפילו להזדעק אם מישהו בוחר ברמת קושי נמוכה יותר מהדיפולטיבית.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 דצמבר 2020, 18:53

אני משחק כרגע בשני משחקים עיקרים
.1- fist of the north star paradise
למי שמכיר את סדרת יאקוזה זה באותו הסגנון ,שבגדול הרוב במשחקיות זה ביט אם אפ ,3d אבל גם יש מיני משחקים
ולפטפט עם אנשים
המשחק הזה מבוסס על אנימה שאני לא מכיר בשם fist of the north star
ככה שלא הכרתי לפני את הדמויות והעלילות בסדרה
כמשחק במשפחה של יאקוזה ,המשחק הזה לטעמי די חלש
אני כבר קרוב לסוף
אין הרבה אזורים מענינים ,רוב הזמן המשחק מתרחש בעיר קטנה מאוד
וגם שיוצאים מחוץ לעיר ,הרוב שומם
זה לא משחק גרוע או משהו ,אבל מאוד בינוני
אולי למי שאוהב את האנימה יהנה יותר ,ופה ושם יש חלקים כפים במשחק
אבל זה מסוג המשחקים שיכלו להיות הרבה יותר טובים עם היו משפרים חלק מהדברים
דברים דוגמת יותר אזורים
דברים כמו יותר מגוון באויבים
דיבוב טוב יותר ובכמות גדולה יותר
דברים כאלו ,אני כבר קרוב לסוף לא מנסה להשלים 100 אחוז אבל פה ושם עשיתי קצת משימות צד
ובגדול לא ממליץ לשחקנים רגילים רק מי שרוצה לשחק כל משחק
במשפחה המורחבת של יאקוזה
ולחובבי fist of the north star

עם אני יבחר ציון לפני סיום ,אני בפרק 10 וחושב שיש 12 פרקים
אני יגיד באזור ה65 מתוך 100
הרוב זה בגלל חוסר גיוון במשחק ,הבוסים מגניבים אבל אין הרבה מהם

מעבר לזה אני בהתחלה של control
אני משחק אותו בגרסת הx1x ,הגעתי למה שניראה לי כמו הבוס הראשון ,ואני יכול להגיד בחלק ההתחלתי הזה על המשחק ,סתמי
ממש ממש סתמי
מנסה להפחיד סגנון המשחק fear ,אבל אותי אישית בכלל לא מפחיד
לא מת על העיצוב הגרפי ,אולי בחומרה שתומכת בrt זה ניראה אחרת
אבל בx1x ,זה ניראה בינוני לא משהו מיוחד
הנשק שמקבלים בהתחלה מאוד חלש
הכח הראשון שקיבלתי מצריך טעינה כל הזמן
אולי בהמשך המשחק טוב יותר אבל בהתחלה מרגיש לי די צולע

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2020, 21:17

Kazz כתב:הדרך לא נוראית. זו הפואנטה. היא פשוט בזבוז של הזמן שלי ברוב המקרים. וחבל שהמשחק חושב לנכון להמשיך לבזבז את זמן השחקן על דברים זניחים במכלול של המשחק.
אני גם לא רואה מה ההגיון והעקביות העיצובי בכך שהמשחק מציע מעקף לאחד העקרונות שלו (לחזור למקום המוות כדי להרוג את הצל) אבל לא לאחר.

ההסבר של עידן במקומו והוא גם עולה בקנה אחד עם המשחק (בניגוד לטיעונים של גלאס ו-סווים). זה לא אומר שאפשר היה לעשות יותר ולקבל החלטה נוספת שהייתה לדעתי מטיבה עם המשחק.

מי שחושב שה HK נופל וקם על זה שצריך לעשות את הדרך חזרה לקרב הבוס לא משנה כמה פעמים עשית אותה כבר וכמה היא לא-פקטור מבחינת מה שהיא דורשת מהשחקן או תורמת למשחק - האדם הזה לא מעריך נכונה את התפל והעיקר במשחק.

אם אתם נחרדים על מוד שעושה FF על קטעי פילר, אז אתם צריכים להזדעק על מודים של 60 FPS, מודים של דילוג על קאטסינים שבמקור אי אפשר לדלג עליהם, מודים לרזולוציה ואפילו להזדעק אם מישהו בוחר ברמת קושי נמוכה יותר מהדיפולטיבית.

אני לא נחרד על כלום. אתה זה שכותב כאן קירות של טקסט על בחירה די איזוטרית בעיצוב משחק, שאני בכלל לא שמתי לב אליה. אני גם לא אמרתי שHK קם ונופל על הנושא הזה, שמאוד מפריע לך. כל מה שאני, גלאס וסווים אמרנו, זה שאתה בוחר לשחק במשחק שונה. קבל את זה איך שאתה רוצה. האתגר/פואנטה/קרא לזה מה שאתה רוצה, הוא המשחק עצמו.

HK הוא גם לא ממש משחק לינארי ברובו. חלק מהכיף שלו הוא ללכת לאיבוד ולטייל. היו פעמים שנתקלתי בבוס מסוים, הבנתי שאין לי כרגע את הכוח/יכולת/סבלנות לנצח אותו, והמשכתי לטייל ולמצוא דברים אחרים. כך שאני לא מבין את הרצון שלך שישגרו את השחקן דווקא למסך שלפני הבוס.
בלי קשר, אם אני זוכר נכון, אחרי שנהרגים ב HK, לא מקבלים מד ''נשמה'' של בריאות ויריות מלא - אז דרך קצרה חזרה עם כמה אויבים פשוטים/שאתה יודע להתמודד איתם, עוזרת למלא את המד, כדי שתגיע לקרב עם ''הצל'' והבוס טיפה יותר מוכן.

מוד 60FPS? לא יודע, הוא הופך את המשחק לקל יותר? אם כן, אז ואללה גם הוא יוצר משחק ''אחר''. דילוג על קאטסינים? לא קשור לקושי של המשחק/משחקיות. רזולוציה? לא קשור למשחקיות. רמת קושי נמוכה מהדיפולטית? אם היא הוכנסה על ידי המפתחים, אז ואללה, כנראה שהם חושבים שהיא צריכה להיות שם והם איזנו אותה כלפי המשחק. לא זוכר שיש מצב משחק קל יותר בסקירו/סולז/BB. מן הסתם שאפשר להתקין מוד שנותן לך חלון PARRY ענק בסקירו או משהו, אבל כן, אתה כברהופך את המשחק לאחר לגמרי. אפשר גם להתקין מוד שייתן לך לשמור במקומות שהם לא פסלים, נגיד ממש לפני קרב עם אוייב שאתה ממש מתקשה נגדו משום מה. האם זה אותו המשחק? כנראה שלא.

שוב, אני לפחות לא מנסה להגיד לך שאתה טועה שאתה משחק כך. מבחינתי זה אחלה. שחק איך שבא לך. אני שיחקתי את HK בצורה הרגילה, ולדעתי האתגר שבו היה בסדר גמור, ואני רחוק מלהיות שחקן צמרת/שחקן עם יותר מדי זמן.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 דצמבר 2020, 00:23

גלאס ו-סווים הציגו טיעונים שהמשחק עצמו לא תומך בהם.

לשנות משהו זניח לא הופך את המשחק ל'שונה'. זה אותו משחק ב 99% עם אותו אתגר ואותה דרישה מהשחקן.
מה שאמרת על האי-לינאריות של HK הוא נכון. בגלל זה אמרתי מההודעה הראשונה שהעיצוב של השמירה מפריע במקרים בהם אתה מחליט להתרכז בלנצח קרב בוס מסויים באיזור שאתה מכיר בעל פה. הדרך שאתה צריך לעשות הופכת בניסיון השלישי וצפונה למיותרת, לזניחה ולבזבוז זמן.

אין בעיה להרוג את הצל עם מד ריק. ואם צריך אז חוזרים מסך אחורה להרוג אוייבים רגילים וחוזרים לצל. בגלל זה גם אמרתי שזה going through the motions שאתה צריך ללכת לעשות פארמינג אחרי שאתה הורג את הצל כדי למלא את המד - כי אם אני מתרכז בלנצח קרב בוס אני ארצה מד מלא אז זה סתמי שאני צריך לחזור ארוכה כדי לתת כמה מכות לאוייבים רגילים ואז לחזור.

דילוג על קאטסינים חוסך לך זמן על משהו זניח. כך המקרה בשימוש שלי במוד ב HK. הטענה היא לא על קושי - הטענה היא על סתמיות, מיותרות וזניחות ש HK מתעקש עליה. רזולוציה מקלה על זיהוי דברים שמגיעים ממרחק וכו'.

התגובות המבטלות של גלאס לגבי האתגר שאני מקבל ב HK הן היסטריות ולא מתכתבות עם המציאות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 דצמבר 2020, 07:19

אוקיי, אז לא הבנתי מה אתה רוצה שהמשחק יעשה... הם לא יודעים שעכשיו אתה במצב "אני הולך להוריד את הבוס".. אז כל פעם שאתה מת, לתת שלוש אפשרויות שונות לטעינה? אני באמת חושב שזה יותר מעיק ומעצבן מאשר לעשות את הדרך הקצרה חזרה. שוב, שיחקתי בו ממש מזמן, אבל דרך החקירה והטיול, פעמים רבות מצאתי קיצורי דרך/ספסלים שלא הכרתי.
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 דצמבר 2020, 08:11

אפשר להיות אותו דבר ב99 אחוז ועדיין אותו 1 אחוז הופך את זה למשחק שונה בצורה משמעותית ומהותית.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 דצמבר 2020, 16:42

מאיפה אתה מביא את זה שביטלתי את מה שאתה אומר קאז? סה'כ אמרתי את דעתי והעדפתי לא לחזור על עצמי ב40 הודעות שונות כדי לא להשתלט על הדיון.
אם אתה מאמין שהשחקן רשאי לשנות כל מה שהוא רוצה במשחק אני סבבה עם זה זה הזמן שלך והחיים שלך.

אבל אני לא יכול לקבל את זה, מבחינתי יוצרי המשחק הם אלה שקובעים איך משחקים אותו או לפחות קובעים את המסגרת.

אתה לא חייב להסכים איתי אבל זו סה'כ העמדה שלי בנושא, שחק איך שבא לך כמו שקליימן אמר אף אחד פה לא שוטר שלך אחי :)
סה'כ דעה אחת מתוך מליוני דעות על הנושא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2020, 03:21

אני ממש בסוף של DS, בקטע הזה שיש בכל משחק עולם פתוח גדול שכל טקסט ושיחה שמתרחשת מנסה להבהיר לך שברגע שתגיע ל-X, כנראה שלא תחזור יותר לעולם המשחק הרגיל. אחרי 50 שעות במשחק, קוג'ימה הצליח לתפוס אותי חזק. נראה מה אני אחשוב על הסיום שבטח אני אחווה עוד השבוע.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 דצמבר 2020, 23:27

Klayman כתב:אוקיי, אז לא הבנתי מה אתה רוצה שהמשחק יעשה... הם לא יודעים שעכשיו אתה במצב "אני הולך להוריד את הבוס".. אז כל פעם שאתה מת, לתת שלוש אפשרויות שונות לטעינה? אני באמת חושב שזה יותר מעיק ומעצבן מאשר לעשות את הדרך הקצרה חזרה. שוב, שיחקתי בו ממש מזמן, אבל דרך החקירה והטיול, פעמים רבות מצאתי קיצורי דרך/ספסלים שלא הכרתי.

אני כבר מזמן אחרי שלב של מציאת קיצורי דרך וספסלים. אין ספסל יותר קרוב לבוס אז די לנג'ס עם דרך זניחה וחסרת משמעות.

הם יכולים לחשוב צעד קדימה ולזהות בקלות ש 3 המיתות האחרונות שלי היו נגד אותו קרב הבוס ואז לתת לי את האפשרות. למה 3 אפשרויות טעינה? טעינה כרגיל מהספסל האחרון או טעינה מסך אחד לפני המסך עם ה'צל' (ושוב, רק כשנהרגים בידי בוס).
זה גם לא צריך להיות חכם. שמים טוגל באפשרויות משחק של 'מצב חרישה על בוס' שנותן לך לטעון מסך לפני הצל ולא בספסל האחרון.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 דצמבר 2020, 07:07

Kazz כתב:
Klayman כתב:אוקיי, אז לא הבנתי מה אתה רוצה שהמשחק יעשה... הם לא יודעים שעכשיו אתה במצב "אני הולך להוריד את הבוס".. אז כל פעם שאתה מת, לתת שלוש אפשרויות שונות לטעינה? אני באמת חושב שזה יותר מעיק ומעצבן מאשר לעשות את הדרך הקצרה חזרה. שוב, שיחקתי בו ממש מזמן, אבל דרך החקירה והטיול, פעמים רבות מצאתי קיצורי דרך/ספסלים שלא הכרתי.

אני כבר מזמן אחרי שלב של מציאת קיצורי דרך וספסלים. אין ספסל יותר קרוב לבוס אז די לנג'ס עם דרך זניחה וחסרת משמעות.

הם יכולים לחשוב צעד קדימה ולזהות בקלות ש 3 המיתות האחרונות שלי היו נגד אותו קרב הבוס ואז לתת לי את האפשרות. למה 3 אפשרויות טעינה? טעינה כרגיל מהספסל האחרון או טעינה מסך אחד לפני המסך עם ה'צל' (ושוב, רק כשנהרגים בידי בוס).
זה גם לא צריך להיות חכם. שמים טוגל באפשרויות משחק של 'מצב חרישה על בוס' שנותן לך לטעון מסך לפני הצל ולא בספסל האחרון.

הפתרון שלך נשמע לי גרוע. סורי. באיזה משחק ראית דבר כזה קודם לכן? אני באמת שמח שמצאת לעצמך פתרון שעוזר לך, אבל מעין רשימת מכולת של נקודות שמירה בכל פעם שאתה נהרג? נשמע לי מעצבן ברמת הממשק, דורש הרבה יותר השקעה ממה שאתה חושב (כי אתה צריך לוודא שהמסך לפני הצל נקי מיריבים וכנראה עוד כלמיני שיקולים שאין לי כח לחשוב עליהם בכלל). הספסלים עוצבו כנקודות מהן ממשיכים על פי רוב (בקטעי חלום זה שונה לדעתי, אבל הכללים שם קצת שונים באופן יותר רחב), ולכן המשחק מחזיר אותך לספסל אם נהרגת. נראה לי שמיציתי את הנושא.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 דצמבר 2020, 09:00

לא ראיתי את זה במשחקים אחרים כי לא יצא לי לשחק במשחק שיש בו אלמנט זניח ושכיח שכזה.

מקובעות עיצובית ומחשבתית לא תעזור בשיפור משחקים.
אבל מלבד מקובעות, ההסבר האחרון שלך לא ממש מסתדר.

2 אפשרויות טעינה זה רשימת מכולת? הרבה משחקים נותנים לך לטעון מצ׳קפוינט אחרון או מתחילת השלב. מנקודת שמירה אוטומטית או ידנית. אין פה שום דבר שונה.

לוודא שהמסך לפני הצל נקי מאויבים. מה? למה?
אתה בכל מקרה עובר מסכים מלאים באויבים מהספסל עד הצל..
ואתה רוצה שיהיו אוייבים כדי למלא את המד שלך כי אין טעם להיכנס לקרב בוס עם vessel ריק.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 דצמבר 2020, 10:33

אתה מתאר סכמות טעינה ממוות במשחקים שיש להם שמירה ידנית או מבוססות צ'קפוינטים. הן לא רלוונטיות למשחק כמו hollow Knight.

למה צריך לוודא שהמסך נקי מאויבים? כי אם יטענו אותך לתוך מסך שיש בו אויבים ואחד מהם יפגע בך קשות איך שתופיע במסך, אז תתלונן על חוסר הוגנות. אז צריך עכשיו לאזן שיהיו אויבים, אבל בקצה הרחוק מהנקודה שבה יצניחו אותך, שלא מתכתבת עם ה Flow של שאר המשחק בכלל. זה מסורבל, לא אינטואיטיבי ומציק. וכמו שלא חשבת על כל זה בכלל, אני מבטיח לך שיש עוד לא מעט דברים שצריך לאזן בשביל "הטוגל הפשוט" שאתה מבקש, שבאמת לא זכור לי שהפריע לי או לכל אחד אחר שקראתי את הביקורות שלו על המשחק.

והכי מצחיק, אתה עכשיו מסביר לי למה צריך אויבים בדרך לבוס? אני כתבתי לך את זה לפני כמה הודעות, והסברתי למה צריך לאסוף את מד Soul הזה בשביל הפגישה, ולכן הדרך היא לא" מבוזבזת ולא רלוונטית" .

לקרוא לעצמך מתקדם ולא מקובע, לא הופך אותך לבעל רעיונות טובים בהכרח.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 דצמבר 2020, 14:24

אתה מתחיל לאבד אותי בטיעונים. למה לעזאזל צריך להצניח את השחקן אחרי מוות באמצע מסך עם אוייבים? אתה עושה spawn בנקודת הכניסה/יציאה של המסך שנמצא לפני המסך של הצל.

פשוט מאוד. אין כמעט מקרים שהמשחק שם אוייבים בצמוד לכניסות ויציאות ממסכים. ואם יש, מתמודדים. כמו שמתמודדים עם דרך טרחנית.

אתם התעקשתם שצריך אוייבים בדרך לבוס כי הפארמינג שעושים למילוי המד הוא כזה הכרחי למהות המשחק. זה לא משנה אם את המד אני ממלא בדרך או במסך הלפני אחרון.
כמו שאמרתי מההתחלה, עדיף שהריגת הצל תמלא גם את המד. אבל אני מפחד לטלטל את אומות הסיפים עם ההצעות ה׳ראדיקליות׳ שלי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 דצמבר 2020, 14:35

מפחד
לטלטל ? לול קאז. אתה פשוט רוצה להיות השופט העליון. השופט העליון איך משחקים את HK, השופט העליון מה נחשב טיעון לגיטימי ומה לא :) המפתחים? אין להם מילה רק קאז קובע. מפתח משחקים כמו סווים? אין לו מילה, רק קאז קובע.

גיימרים אחרים שמרגישים אחרת מקאז? הם היסטרים רק קאז קובע :) וכו'

תודה שבא לך משחק שמשנה את העיצוב שלו כל יום לפי מצב הרוח שלך ונסגור עניין.

עידן הביא לך טיעון ל"חוסר העקביות שטענת"

מה שעידן בעצם אמר במילים אחרות זה שבונים לך pattern ואז שוברים אותו, זה לא חוסר עקביות זה מעלה את המתח וההפתעה. זה כלי חזק לא רק בעיצוב משחקים. זה בכללי עובד על אנשים.

אם אני שוב אשתמש באנלוגית הFGC שאני כל כך אוהב אני אפילו אגיד שלעשות ליריב pattern בראש ואז לשבור לו אותו ולהשאיר אותו המום וחסר יכולת תגובה זה אחד מהא' ב' t
אם אתה רוצה להפתיע אנשים בכל דבר שלא יהיה.

הטיעון של עידן משום מה בא לך טוב בעין. והטיעונים של סווים ושלי משום מה לא באו לך טוב בעין :). למרות שכל הטיעונים האלה באים להראות שאין שום חוסר עקביות ובהכל יש המון מחשבה תחילה ותכנון מוקפד.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 דצמבר 2020, 17:18

Kazz כתב:אתה מתחיל לאבד אותי בטיעונים. למה לעזאזל צריך להצניח את השחקן אחרי מוות באמצע מסך עם אוייבים? אתה עושה spawn בנקודת הכניסה/יציאה של המסך שנמצא לפני המסך של הצל.

פשוט מאוד. אין כמעט מקרים שהמשחק שם אוייבים בצמוד לכניסות ויציאות ממסכים. ואם יש, מתמודדים. כמו שמתמודדים עם דרך טרחנית.

אתם התעקשתם שצריך אוייבים בדרך לבוס כי הפארמינג שעושים למילוי המד הוא כזה הכרחי למהות המשחק. זה לא משנה אם את המד אני ממלא בדרך או במסך הלפני אחרון.
כמו שאמרתי מההתחלה, עדיף שהריגת הצל תמלא גם את המד. אבל אני מפחד לטלטל את אומות הסיפים עם ההצעות ה׳ראדיקליות׳ שלי.

תטלטל מה שבא לך קאזז היקר. כמו שכבר אמרתי לך, לא מעניין אותי איך אתה משחק ואני גם לא המגן של hk. מצידי שתחשוב שזה המשחק הכי גרוע בעולם.
אני לא התעקשתי על כלום. אמרתי איך המשחק עובד, ולדעתי (ודעת עידן, סווים וגלאס), .מדובר בהחלטות שנלקחו לאחר מחשבה רבה, ולא סתם כדי לעצבן אותך.

אין לך כלום במד אחרי שאתה חוזר ממוות, לכן צריך למלא אותו לפני הבוס. סיבה מעולה לשים את השמירה לא ממש על הבוס. כמו שעידן אמר, לא תמיד רוצים שתדע ש"הנה הנה בוס כי יש ספסל ממש פה בפתח" . כמו שאני אמרתי, חלק מהקונספט של המשחק הוא לטייל, ללכת לאיבוד ולמצוא דברים חדשים. המשחק הוא לא לינארי. חלק מהבוסים הם בכלל אופציונליים. אני לא מצליח להבין למה לעזאזל ליישם spawn ליד החדר של הבוס אחרי שהוא מחסל אותך x פעמים. אולי בכלל בא לי ללכת למקום אחר? הטעינה הכמעט מיידית אחרי המוות היא אחד הדברים הכי נוחים במשחק הזה, ולהעיק עם חלון של "מאיפה תרצה לטעון עכשיו?" זה מיותר. במיוחד לאור העובדה שאם עכשיו אני מת לא מול בוס, אלא סתם בקטע פלטפורמינג קשה, אני לא אקבל את הפרומפט הזה.. למה בוס כן וקטע פלטפורמינג קשה מאוד לא? לי אישית היו כמה קטעי פלטפורמה שנהרגתי בהם עשרות פעמים, הרבה יותר מבוס ממוצע. חלקם ממש לא ליד ספסל.. אז אולי נוסיף פשוט quick save וזהו? אה רגע, זה מה שעשית עם המוד!

הרי הלוגיקה שלך מדברת רק על בוסים, כי הם מה שמפריע לך. מה עם קטעים אחרים במשחק? יריבים רגילים שהם קשים? סוסי הפתעה? מבוכים יותר מורכבים להשגת פריט ספציפי כשאין שום ספסל במרחק ראיה? אתה רוצה quick save במשחק וזהו, תגיד את זה ואל תתבייש. להציע את זה בכלמיני קונסטלציות מוזרות כמו שתיארת ("מצב חרישה על בוס כטוגל"), לא הופך אותך לחדשן. סורי.

אתה רוצה שהמד יתמלא עם חיסול הצל? ואללה טענה שאני יכול להבין ודי להסכים איתה. אבל מה בינה לבין quick save או בשמו החדש "מצב חרישת בוס"?
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 דצמבר 2020, 21:22

אוי האירוניה. היום יצא פאטצ' סייברפאנק ל-DS, הוא מוסיף כל מני קוסמטיקה של סייברפאנק ותת משימות שקשורות לסייברפאנק. החלק האירוני? מאז הפאטצ' כל פעם שאני נכנס לאזור האחרון של המשחק בכדי לסיים אותו הוא מתרסק. הבאגים של סייברפאנק חדרו ל-DS!
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 דצמבר 2020, 22:07

מה, אתם לא קולטים סרקסטיות?

לא. אני רוצה אפשרות טעינה רק בקרבות הבוס. כי ההגיון אומר שבקרבות בוס תמות הרבה ותרצה לחזור ולנסות שוב מבלי הטירחה של דרך זניחה ולא משמעותית לכל שחקן שעבר 10 שעות משחק.
אני מת בקרב רגיל? אני יכול לבחור אם ללכת לכיוון אחר או לנסות לצלוח אותו.

על כל החלטה אפשר להגיד שהיא נלקחה לאחר מחשבה. גם לא לתמוך בכפתורי צד בעכבר נלקח אחרי מחשבה קשה.

אני לא מבין מה אתה רוצה? הסכמתי עם עידן לגבי אפקט ההפתעה. האם זה אומר שאין אפילו להציע אפשרות טוגל בתפריט למי שחפץ באפשרות טעינה טרחנית פחות בקרבות בוס? לדעתי אפשרות כזו תטיב עם המשחק. אני גם חושב שמי שחושב שהדרך לבוס היא בעלת חשיבות ותועלת מהותית ב HK גם אחרי שתי הפעמים הראשונות שעושים אותה לא מנתח בצורה מוצלחת את העיקר והתפל במשחק.

אתה לא רוצה לחזור לבוס שכיסח אותך? אז בחצי שנייה אתה בוחר 'Spawn from Bench'. ממש מעיק. בתור מי שאומר שלא אכפת לך איך אני משחק אתה מחפש בנרות איך לבטל את הרעיון. אתה לא רוצה? סבבה. אל תפעיל את הטוגל. אז עכשיו גם את הטוגל האופציונלי שמוחבא בתפריט עושה לך רע?

קרבות בוס כן - כי זה התוכן שמתוכנן להיות הכי קשה והקרבות שסביר להניח שייקחו לך ניסיונות מרובים לעבור אותם.

דעתי היא שהמפתחים היו צריכים לחשוב קדימה ולזהות את זה הדרך שהופכת להיות טרחנית ומיותרת למי שבחר להילחם נגד הבוס עד שיצליח. ולתת לזה פתרון כלשהו (כי לראייתי זה פועל לרעת המשחק).

רוצה גם בקטעי פלטפורמה קשים? לא מבין למה. קטע פלטפורמה זה קטע פלטפורמה והפואנטה היא לצלוח אותו. זה מעקר את הסגמנט. לחסוך דרך שאתה כבר עושה על עיוור אחרי 10 שעות משחק לא מעקר את קרב הבוס עצמו. אני כן הייתי מאפשר לך לעשות Spawn בתחילת המסך שמכיל את הסגמנט ולא מחייב אותך לעשות את כל הדרך שוב מהספסל. אבל גם פה יש את האלמנט שאם אתה מת באיזור שאין לך מפה בו או לא חקרת אותו כמו שצריך אז לדעתי המשחק לא צריך להציע לך אפשרות טעינה זו.
איך שהמשחק מתפקד מבחינת חקירה וגילוי ומיפוי מקומות חדשים זה דווקא החמרה שלדעתי עובדת לטובת המשחק, וגם אם לא הייתי חושב כך הייתי עדיין מזהה שזה דווקא באמת כן עיקרון ועמוד תווך באיך המשחק בנוי.

אני לא מבין מה אתה רוצה מהצל ומהמד חיים. זה לא קשור ישירות לסוגיית הטעינה. אני הייתי בדיעה שאחרי הריגת הצל עדיף שהמד יתמלא. כי במיוחד אחרי מוות בקרב בוס והרצון לנסות אותו שוב, אתה תרצה להגיע עם מד מלא. אז לעשות את הדרך לזירה, להרוג את הצל, ואז לחזור מסך אחורה כדי להרוג אוייבים שיימלאו את המד עד הסוף זה מטומטם. מה לעשות שגלאס ו-סווים מצאו שהפארמינג הזה לקראת קרב הבוס הוא נדבך מהותי ואינטרגלי לעיצוב המשחק.

אבל אם עדיין צריך למלא את המד אחרי הריגת הצל, הטעינה שאני מציע לא משנה דבר מהמצב הרגיל. במקום למלא את המד בכמה מסכים שבין הספסל לצל אתה ממלא אותו במסך האחד-לפני-הצל שהטעינה שמה אותך בו. ובכל מקרה תמיד כשהורגים את הצל אתה יכול למלא טיפה יותר אז בשני המצבים אתה גם תחזור אחורנית מסך להרוג אוייב ולמלא את המד עד הסוף.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 דצמבר 2020, 22:46

טוב, אני מודה שעץ ההחלטות שלך כבר עייף אותי. אתה רוצה SPAWN ליד הבוס, כדי שתוכל להרוג את הצל, לחזור אחורה להרוג כמה אויבים כדי למלא את המד ואז לחזור לבוס? לא עדיף כבר לעשות את הדרך של שתי הדקות אל הבוס וזהו? בכל מקרה, נראה לי שאנחנו כבר מסתובבים סביב הזנב. לך נראה שהם עשו טעות? אחלה. אחרי שסיימתי את המשחק, אני חושב אחרת ממך. אני לא זוכר שהרגשתי את התחושה שאתה מתאר מעולם. עם תחושות ורגשות אי אפשר להתווכח, כידוע. אני חושב שאתה מעצים מאוד משהו שהוא במקרה הרע מטרד קטנטן ולא משמעותי בכל המשחק הנהדר הזה. אבל בסדר, זכותך המלאה לחשוב כך. הטוגל שאתה מציע, נשמע לי כמו רעיון גרוע, שהייתי מעדיף מאוד שטים צ'רי לא יבזבזו על שכמותו את הזמן. מותר לי? או שאתה לא יודע לקבל ביקורת על הרעיונות שלך, ויודע רק לחלק? אני לא מחפש בנרות איך לבטל את הרעיון שלך, אני פשוט מנסה להראות לך למה לדעתי הוא גרוע. כמו שאמרתי קודם. האתגר במשחק, הוא המשחק. הוא לא ''המשחק+השינויים הדמיוניים שקאז החליט שלא משנים דבר בו''.

כמו שאמרתי קודם, רק שהפעם אני רציני. מיציתי את השיח בנושא. מקווה שאתה נהנה מהמשחק תוך כדי :).
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 דצמבר 2020, 23:24

אני בערך שעה וחצי לתוך call of duty החדש (אחרי שלא שיחקתי בקמפיין של הסדרה מאז black ops 1 או 2). ממש נהנה בינתיים.
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 18 דצמבר 2020, 00:22

אני די נהניתי מהקמפיין שלו,הוא קצת יותר חלש מ-MW של שנה שעברה לטעמי,אבל אני אתן לרייבן נקודות על הניסיון טיפה לרענן את הפורמולה של הסדרה.
המשימות צד היו ממש חלשות,אבל יש משימה או שתיים בראשיות שעושות דברים שלא יצא לי לחוות באף קמפיין קודם בסדרה.
בסופו של דבר,אין באמת קמפיין של COD שאני יכול לומר שלא נהניתי ממנו למעט BO3,ברגע שעושים תיאום ציפיות ויודעים מה בערך מקבלים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 דצמבר 2020, 08:26

שיחקתי בקמפיין של MW משנה שעברה לעשר דקות, אבל הוא כ''כ גמגמם וקרס שלא המשכתי. כנראה באג עם המחשב שלי ספציפית, כי גם כשהורדתי את כל ההגדרות למינימום, הוא קירטע. המולטי שלו היה כיף לאיזה 40 שעות. הקמפיין של השנה רץ לי מעולה לעומת זה של שנה שעברה ובהגדרות מאוד גבוהות יחסית.
?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 18 דצמבר 2020, 08:33

אתמול הגיע סוף סוף סייברפאנק.

מכיוון שהמשחק הגיע בגרסה פיזית הוא הגיע גם עם כל מני גודייז נחמדים. זה הגיע עם מפה של העיר, מדבקות, גלויות, ספרון לור וקוד לבונוסים במשחק. סה"כ חביב ובהחלט משהו לשים על המחשב / עמדה.

את המשחק עצמו התחלתי רק מעט לבדוק קצת את הרקע. מכיוון שהתקנתי מראש הכל על הXSX בפרילאוד (איזה יופי שניתן לטעון מראש - ללא צורך במשחק עצמו או הדיסק) ככה כשמייד כשהכנסתי את הדיסק הוא עלה.
המשחק רץ אצלי חלק מאוד, ונראה סבבה - אבל בהחלט לא "דור הבא" (ACV נראה יותר טוב), נראה מה יהיה עם זה בהמשך. משהו שקצת הפריעה לי - השליטה שלו לגמרי שליטת מחשב "של עכבר" וזה לא מספיק נוח בתפריטים וגם במשחק עצמו. להשוואה גם בACV יש "מעין עכבר" בתפריט, אבל התזוזה והנהיול הרבה יותר קלים וברירים. כלומר זאת לאו דווקא השיטה, אלא יותר העיצוב שלהם גם.
הדבר היחיד שקצת מוציא אותי מהחוויה זה השוני בסגנון מACV שאני עדיין בעיצומו, ככה שזה לא משחקים שאני אוכל לקפוץ מאחד לשני, זה מעבר חד מדי לי. אז כנראה לא אמשיך בו לעומק עד שאסיים את ACV וככה כנראה יגיעו עוד כמה פאטצים בלי קשר.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 דצמבר 2020, 08:52

bozeman כתב:אתמול הגיע סוף סוף סייברפאנק.

מכיוון שהמשחק הגיע בגרסה פיזית הוא הגיע גם עם כל מני גודייז נחמדים. זה הגיע עם מפה של העיר, מדבקות, גלויות, ספרון לור וקוד לבונוסים במשחק. סה"כ חביב ובהחלט משהו לשים על המחשב / עמדה.

את המשחק עצמו התחלתי רק מעט לבדוק קצת את הרקע. מכיוון שהתקנתי מראש הכל על הXSX בפרילאוד (איזה יופי שניתן לטעון מראש - ללא צורך במשחק עצמו או הדיסק) ככה כשמייד כשהכנסתי את הדיסק הוא עלה.
המשחק רץ אצלי חלק מאוד, ונראה סבבה - אבל בהחלט לא "דור הבא" (ACV נראה יותר טוב), נראה מה יהיה עם זה בהמשך. משהו שקצת הפריעה לי - השליטה שלו לגמרי שליטת מחשב "של עכבר" וזה לא מספיק נוח בתפריטים וגם במשחק עצמו. להשוואה גם בACV יש "מעין עכבר" בתפריט, אבל התזוזה והנהיול הרבה יותר קלים וברירים. כלומר זאת לאו דווקא השיטה, אלא יותר העיצוב שלהם גם.
הדבר היחיד שקצת מוציא אותי מהחוויה זה השוני בסגנון מACV שאני עדיין בעיצומו, ככה שזה לא משחקים שאני אוכל לקפוץ מאחד לשני, זה מעבר חד מדי לי. אז כנראה לא אמשיך בו לעומק עד שאסיים את ACV וככה כנראה יגיעו עוד כמה פאטצים בלי קשר.

עדין לא יצאה גרסת הדור החדש
אתה כניראה תקבל עדכון בחינם שהיא תצא
כרגע אתה מריץ את הדור הקודם בגרסה משופרת
בדור החדש המשחק צריך להיות דומה לגרסת הpc

שם יש rt וטקסטורות איכותיות יותר ויותר עומס בעיר וכו וכו

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 דצמבר 2020, 10:13

Klayman כתב:טוב, אני מודה שעץ ההחלטות שלך כבר עייף אותי. אתה רוצה SPAWN ליד הבוס, כדי שתוכל להרוג את הצל, לחזור אחורה להרוג כמה אויבים כדי למלא את המד ואז לחזור לבוס? לא עדיף כבר לעשות את הדרך של שתי הדקות אל הבוס וזהו? בכל מקרה, נראה לי שאנחנו כבר מסתובבים סביב הזנב. לך נראה שהם עשו טעות? אחלה. אחרי שסיימתי את המשחק, אני חושב אחרת ממך. אני לא זוכר שהרגשתי את התחושה שאתה מתאר מעולם. עם תחושות ורגשות אי אפשר להתווכח, כידוע. אני חושב שאתה מעצים מאוד משהו שהוא במקרה הרע מטרד קטנטן ולא משמעותי בכל המשחק הנהדר הזה. אבל בסדר, זכותך המלאה לחשוב כך. הטוגל שאתה מציע, נשמע לי כמו רעיון גרוע, שהייתי מעדיף מאוד שטים צ'רי לא יבזבזו על שכמותו את הזמן. מותר לי? או שאתה לא יודע לקבל ביקורת על הרעיונות שלך, ויודע רק לחלק? אני לא מחפש בנרות איך לבטל את הרעיון שלך, אני פשוט מנסה להראות לך למה לדעתי הוא גרוע. כמו שאמרתי קודם. האתגר במשחק, הוא המשחק. הוא לא ''המשחק+השינויים הדמיוניים שקאז החליט שלא משנים דבר בו''.

כמו שאמרתי קודם, רק שהפעם אני רציני. מיציתי את השיח בנושא. מקווה שאתה נהנה מהמשחק תוך כדי :).

לעשות לך את זה מאוד פשוט: ההעדפה שלי היא שהריגת הצל תמלא את המד. פשוט רציתי 'לחוס' על גלאס ו-סווים עם הטוויקים ה'רדיקליים' שהצעתי כדי שאני לא 'אפוצץ להם את המוח' אז התמקדתי בשינוי אחד במקום בשניים.

אז שוב, כן מפריע לך שיהיה טוגל למי שחפץ בדבר. עאלק לבזבז את הזמן של המפתחת - אל תנסה להסתתר מאחורי זה.
ועדיף שהם לא יבזבזו את הזמן בתמיכה בכפתורי צד בעכבר, ולא לבזבז את הזמן בתמיכה בעכבר בתפריטים. בסוף כשלא 'מבזבזים את הזמן' המוצר הסופי פחות טוב ממה שיכל להיות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 דצמבר 2020, 10:56

bozeman כתב:אתמול הגיע סוף סוף סייברפאנק.

חנן, אני רק אזכיר המלצה של DF שמצב ה30FPS בSERIES X כרגע נותן את החוויה הכי חלקה ועדיפה בקונסולות, אולי זה כבר לא יהיה רלוונטי שתגיע אליו ואולי אתה אחד שמעדיף 60FPS בכל מחיר אבל נחמד לדעת שלפחות יש לך את הגרסא הכי עדיפה במרחב הקונסולות כרגע :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 36 אורחים